Mai multe
Se pare ca nu ai prea inteles mare lucru din film..........cred ca l-ai vizionat cu ochii inchisi
|
||
|
myeyes Postat pe 7 Noiembrie 2009 15:55 |
||
|---|---|---|
De la: myeyes, la data 2009-11-07 15:55:17Se pare ca nu ai prea inteles mare lucru din film..........cred ca l-ai vizionat cu ochii inchisi Mda, asa e cum spui tu. Dar ma gandesc ,ce pacat ca la noi,nu se procedeaza ca si in America. Adevarul e ca suntem prea lingai. Am fost crescuti cu ideea ca : STRAIN= BANI.
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 7 Noiembrie 2009 18:12 |
||
| Draga Nefertiti, problema banilor s-a pus intotdeauna.Iar cei care nu aveau ce face cu ei pe vremuri si-au construit piramide.Mai bine isi construiau triunghiuri isoscele pentru ca ar fi costat mai putin. | ||
|
|
||
|
kudika023770 Postat pe 7 Noiembrie 2009 19:10 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-11-07 18:12:17De la: myeyes, la data 2009-11-07 15:55:17Se pare ca nu ai prea inteles mare lucru din film..........cred ca l-ai vizionat cu ochii inchisi Iti doresc o zi din viata ta sa traiesti in Palestina........sa simti si tu cum e sa traiesti acolo sub teroare.......sa vezi cum iti este omorata familia si tu nu poti face nimic, sa vezi cum iti este luat pamantul.......sa te aperi doar cu bete si pietre ...iar aia trag in tine fata a pus aceasta problema.....ca prin asta s-au facut ascultati!nu a incurajat jihadul....... si hai sa iti mai zic ceva pt cultura ta despre atentatul din 11 sept...toti evreii care lucrau in acele cladiri cu o zi inainte si-au golit birourile..........te las pe tine sa tragi concluzia vorbiti fara sa cunoasteti, vorbiti fara sa ganditi!e usor sa arunci cu noroi.......rusine sa iti fie!Multumeste lui Dumnezeu ca traiesti in Romania! |
||
|
myeyes Postat pe 7 Noiembrie 2009 23:26 |
||
De la: myeyes, la data 2009-11-07 23:26:27De la: nefertitiafrodita, la data 2009-11-07 18:12:17De la: myeyes, la data 2009-11-07 15:55:17Se pare ca nu ai prea inteles mare lucru din film..........cred ca l-ai vizionat cu ochii inchisi Of course ,ca ii multumesc lui d-zeu ca traiesc in Romania.Nici nu as vrea sa traiesc in alta parte. Problema era in felul urmator: Ei fiind musulmani,asupriti,si suferind din cauza atator probleme-> Daca au avut uimitoarea sansa,sa ajunga intr-o tara libera,cu foarte multe posibiltati,De ce nu isi vad de treaba lor.????????? Asta era intrebarea. Fiind niste emigranti,eu cred ca ar trebui sa paseasca cu multa grija.si vorbeasca cu mai multa atentie. Si aici nu e vb numai de musulmani,e vorba de orice emigrant. Cand ajungi intr-o tara straina,de preferat este sa te integrezi,si nu sa faci pe desteptul.Sa iti impui,propiile tale traditii,reguli,s.a.m.d. Nu??????? |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:27 |
||
|
"Medicul militar Nidal Malik Hasan, un musulman american de origine palestiniana, a deschis focul asupra propriilor colegi, ucigand 13 persoane si ranind 30. Pana in momentul de fata, anchetatorii nu au reusit sa stabileasca motivul exact pentru care Hasan a declansat acest atac sangeros, dar se pare ca barbatul a recurs la acest gest extrem pentru ca nu mai voia sa se intoarca pe frontul din Irak, unde urma sa fie trimis. Potrivit apropiatilor atacatorului, care era psihiatru la baza militara, acesta sustinea ca este hartuit de colegii sai din cauza originii si voia sa paraseasca armata. Desi initial se anuntase ca Hasan a murit in timpul schimbului de focuri de la Fort Hood, acesta e ranit si e in spital. " Ca tot ai adus vorba de Palestina. Si daca tot nu ii suporta pe americani atata, ca il hartuia,si il jignea ,CE mai cauta in America????? |
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 8 Noiembrie 2009 13:41 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-11-08 13:41:12"Medicul militar Nidal Malik Hasan, un musulman american de origine palestiniana, a deschis focul asupra propriilor colegi, ucigand 13 persoane si ranind 30. si ce vrei sa stea in PAlestina sa fie omorat?? |
||
|
myeyes Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:52 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-11-08 13:27:57De la: myeyes, la data 2009-11-07 23:26:27De la: nefertitiafrodita, la data 2009-11-07 18:12:17De la: myeyes, la data 2009-11-07 15:55:17Se pare ca nu ai prea inteles mare lucru din film..........cred ca l-ai vizionat cu ochii inchisi Parca America era ''tara tuturor posibilitatilor'' ...tara unde ai drept liber la exprimare.........nu iti dai seama ce comunism exista in America la ora actuala |
||
|
myeyes Postat pe 8 Noiembrie 2009 14:54 |
||
| As vrea sa trec la islam si ma intrebam dk ma poti ajuta | ||
|
kudika090938 Postat pe 8 Decembrie 2009 12:34 |
||
| De ce in prezent apropierea Craciunului si implicit masa de Craciun a devenit o sperietoare gastronomica pentru orice doamna si d-ra?Poate ca se gandesc ca se apropie o perioada in care delicatesele le fac sa fie mai pofticioase??Eu cred ca inca nu ati aflat ca va puteti face un mic cadou cumparand produsul pentru slabit DESERT PLANT.Pret 100lei/30caps/flacon (id messenger: PASSXBOOT ) p.s. Se poate comanda si pentru o perioada mai mica,o saptamana,2 saptamani | ||
|
unni_ka Postat pe 10 Decembrie 2009 10:02 |
||
De la: kudika090938, la data 2009-12-08 12:34:28 As vrea sa trec la islam si ma intrebam dk ma poti ajuta[/quote |
||
|
Dindirel Postat pe 25 Decembrie 2009 11:40 |
||
| DRAGELE mele.... as vrea si eu, sa vb mai in particular..cu o femeie musulmanca adevarata :). RESPECT mare pentru eceste femei....Pentru felul in care se imbraca si cum isi respecta sotii. O crestina adevarata ar face la fel! nu esti "crestin" daca te numesti ortodox...sau altfel.. cautati in Biblie sa vedeti ce inseamna un crestin adevarat...sa vedeti cum trebuie sa fie o femeie. DIn acest punct de vedere, femeile musulmane... ne fac de rusine! Eu sun crestina...(nu ortodoxa,nu apartin de vreun cult religios, unde scrie in biblie asa ceva?).. Eu vreau sa fiu o crestina reala... Despre felul cum ma imbrac...Doar in fuste (mai lungi bineinteles)...Daca as trai in Israel , de ex.m-as imbraca cu toaata placerea in stilul acela musulman..:) Oricum, femeie ar trebui sa se imbrace DECENT ... doar ca traim intr-o lume stricata... ASA CA,TOOOT respectul pt femeile musulmane..o sa las un id aici...va rog,as vrea sa vorbesc cu o femeie musulmanca:) ...ID : whoever157 . As fi foarte bucuroasa sa impartasesc cateva idei...:) | ||
|
mia1000 Postat pe 27 Decembrie 2009 15:57 |
||
De ce barbatii musulmani vor ca sotiile lor sa poarte hijab cand Coranul nu obliga acest lucru?
|
||
|
DAO Postat pe 28 Decembrie 2009 18:42 |
||
De la: mia1000, la data 2009-12-27 15:57:25DRAGELE mele.... as vrea si eu, sa vb mai in particular..cu o femeie musulmanca adevarata :). RESPECT mare pentru eceste femei....Pentru felul in care se imbraca si cum isi respecta sotii. O crestina adevarata ar face la fel! nu esti "crestin" daca te numesti ortodox...sau altfel.. cautati in Biblie sa vedeti ce inseamna un crestin adevarat...sa vedeti cum trebuie sa fie o femeie. DIn acest punct de vedere, femeile musulmane... ne fac de rusine! Eu sun crestina...(nu ortodoxa,nu apartin de vreun cult religios, unde scrie in biblie asa ceva?).. Eu vreau sa fiu o crestina reala... Despre felul cum ma imbrac...Doar in fuste (mai lungi bineinteles)...Daca as trai in Israel , de ex.m-as imbraca cu toaata placerea in stilul acela musulman..:) Oricum, femeie ar trebui sa se imbrace DECENT ... doar ca traim intr-o lume stricata... ASA CA,TOOOT respectul pt femeile musulmane..o sa las un id aici...va rog,as vrea sa vorbesc cu o femeie musulmanca:) ...ID : whoever157 . As fi foarte bucuroasa sa impartasesc cateva idei...:) Nu conteaza imbracamintea la viata pe care o duc. mai bine le-ai plange de mila in ce fel sunt tratate,obiecte de harem si regim sclavagist !!!
|
||
|
Dindirel Postat pe 28 Decembrie 2009 22:21 |
||
| BUNA! as vrea sa vorbesc si eu cu o musulmana ! id-ul meu este gabi_dao. | ||
|
DAO Postat pe 29 Decembrie 2009 17:29 |
||
| nu e chiar asa cum credeti dvs despre musulmani ... pe timpuri d aruncau cu pietre dar acum numai este asa...prietenul meu este arab si se poarta foarte frumos cu mine si chiar am voie sa fac ce vreau...;) | ||
|
Rusalk Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:27 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 00:27:15nu e chiar asa cum credeti dvs despre musulmani ... pe timpuri d aruncau cu pietre dar acum numai este asa...prietenul meu este arab si se poarta foarte frumos cu mine si chiar am voie sa fac ce vreau...;) Gresit, arunca acum cu pietre. Vrei linkuri catre executii publice? Stii cum procedeaza? La baga in pamant pana la brau sau pana la gat si apoi barbati arunca cu pietre. Dar nu mai mari ca pumnul, altfel mor prea repede. Daca nu moare dupa asta, ii crapa tatal capul cu un bolovan. SI asta se intampla in prezent, asa ca din respect pentru atatea femei omorate TACI DRACULUI DIN GURA! |
||
|
Kathara Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:48 |
||
| pfff...ce mentalitate aveti...mai bn vb cu cineva care este de aceasta religie ca sa numai fiti asa sigura pe dvs ca este exact cum spuneti...daca era asa de ce atatea femei sunt fericite alaturide musulmani? in 1 rand stiu sa vorbeasca fata de romani care stiu doar sa injure,scuipe si mai ales sa loveasca o femeie,2 rand musulmanii nu se lauda niciodata asa cum o fac romanii,3 rand niciodata un musulman nu siar parasii femeia pt alta sau sa aibe amante...;) din cate am inteles este un contract pe care femeia il semneaza iar barbatul acesteia(ma refer la musulmanii) nu isi mai pot lua alte neveste pe langa ea;) si va rog frumos numai vb urat .... ca pot incepe si eu ... dar sunt destul de educata nu ca altele...;) | ||
|
Rusalk Postat pe 5 Ianuarie 2010 00:57 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 00:57:13pfff...ce mentalitate aveti...mai bn vb cu cineva care este de aceasta religie ca sa numai fiti asa sigura pe dvs ca este exact cum spuneti...daca era asa de ce atatea femei sunt fericite alaturide musulmani? in 1 rand stiu sa vorbeasca fata de romani care stiu doar sa injure,scuipe si mai ales sa loveasca o femeie,2 rand musulmanii nu se lauda niciodata asa cum o fac romanii,3 rand niciodata un musulman nu siar parasii femeia pt alta sau sa aibe amante...;) din cate am inteles este un contract pe care femeia il semneaza iar barbatul acesteia(ma refer la musulmanii) nu isi mai pot lua alte neveste pe langa ea;) si va rog frumos numai vb urat .... ca pot incepe si eu ... dar sunt destul de educata nu ca altele...;) 1. Ca te vrajesc nu se pune ca stiu sa vorbeasca. Tatal tau e tot roman, nu? 2. Nu se lauda, doar isi atarna kilu de aur de gat, ei si tiganii. 3. Bineinteles ca nu isi parasesc sotia, din moment ce pot sa isi cumpere altele. Stiai ca daca divortezi copii raman automat la ei? Intotdeauna! Eu nu vorbesc urat, dar m-ai suparat. Cum poti sa spui ca nu mai exista obiceiuri barbare cand biciurile sunt la ordinea zilei? |
||
|
Kathara Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:03 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 00:57:13pfff...ce mentalitate aveti...mai bn vb cu cineva care este de aceasta religie ca sa numai fiti asa sigura pe dvs ca este exact cum spuneti...daca era asa de ce atatea femei sunt fericite alaturide musulmani? in 1 rand stiu sa vorbeasca fata de romani care stiu doar sa injure,scuipe si mai ales sa loveasca o femeie,2 rand musulmanii nu se lauda niciodata asa cum o fac romanii,3 rand niciodata un musulman nu siar parasii femeia pt alta sau sa aibe amante...;) din cate am inteles este un contract pe care femeia il semneaza iar barbatul acesteia(ma refer la musulmanii) nu isi mai pot lua alte neveste pe langa ea;) si va rog frumos numai vb urat .... ca pot incepe si eu ... dar sunt destul de educata nu ca altele...;) ... foarte adevarat ... dar, la ei acasa ... intre ei ... in romania se poarta bine dar odata ajunsi la ei nimeni nu uita ca esti, sau ai fost, o pacatoasa si te pun sa ''recuperezi'' anii cit ai fost o pacatoasa ... atunci e greu e foarte greu, pentru ca sotul e manipulat si presat de toata familia ... atentie ... sint aspecte diferite ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:04 |
||
|
nu stiu de ce unele pers vorbesc fara sa stie...in 1 rand musulmanii nu poarta aur decat femeile...;) mam interesat si nu este asa ca arunca cu pietre in femei...pe timpuri femeile isi primeu 80 de biciuri daca inselau si daca barbatul acesteia avea 4 martori...iar barbatul patea la fel...deci...nu este chiar asa...;)
|
||
|
Rusalk Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:14 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 01:14:36nu stiu de ce unele pers vorbesc fara sa stie...in 1 rand musulmanii nu poarta aur decat femeile...;) Ete, na, cum sa nu poate aur! Executia unei adolescente in Iran: http://www.youtube.com/watch?v=fTv6ZDRyqe8&feature=related Uite aici daca intelegi engleza si inceteza cu "pe vremuri", asta e un caz din zilele noastre. http://www.scribd.com/doc/24091360/Legality-of-Child-Execution-in-Iran |
||
|
Kathara Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:21 |
||
| Fara suparare esti chiar proasta.... in fine :-j | ||
|
Rusalk Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:24 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 01:24:25Fara suparare esti chiar proasta.... in fine :-j Aha, deci eu iti aduc dovezi ca lapidarea se practica si tu o tii pe ce ti-a soptit iubi intre o narghilea si o cafea. No wonder you are into him, you do seem the type incapable of thinking with her own brain. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:29 |
||
|
in 1 rand observ ca nu ai minte deloc...stai si te iei la cearta cu o copila de 17 ani 2 la mana cred ca ... u nu ai ce face sau probabil nu ai barbat si iti pierzi timpul scriind porcarii... go and sleep woman ;) it's bad time ;) |
||
|
Rusalk Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:37 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 01:37:51in 1 rand observ ca nu ai minte deloc...stai si te iei la cearta cu o copila de 17 ani Nu inteleg de ce crezi tu ca ar conta cati ani ani. Daca nu stii sa inoti nu te arunca in put. Revino-ti, nu mai esti de mult copila. Secondly, pune mana pe o carte de engleza, it's bad time doesn't make any sense. Pe bune, l-am intrebat pe barbatu' meu si a confirmat. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:42 |
||
|
bn atunci ... it's time to go to bed ;) acum mai are ceva de comentat sotul? deci in 1 rand nu am nimic cu dvs dar nu inteleg de ce vb despre musulmani fara macar sa cunoasteti unul sau sa stiti ceva despre acestia...;) am f multi prienteni musulmani sunt niste oameni extraordinari...nu e cum spuneti dvs ca arunca cu pietre etc... dar na acum fiecare cu mentalitatea lui ;) |
||
|
Rusalk Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:52 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 01:52:50bn atunci ... it's time to go to bed ;) Draga, eu nu am zis ca musulmanii cu care esti prietena tu arunca cu pietre in oameni. Dar exista TARI in care se practica sharia, adica legea musulmana si in care oamenii sunt omorati asa. Cat despre musulmani, cunosc suficienti. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Ianuarie 2010 02:07 |
||
|
bn nb:-h :*asa e ca u... si nu ma mai lua pe mn cu "draga''... |
||
|
Rusalk Postat pe 5 Ianuarie 2010 02:14 |
||
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 02:14:52bn nb:-h :*asa e ca u... Cumpara niste vocale! |
||
|
Kathara Postat pe 5 Ianuarie 2010 02:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum facem sa amelioram cojitul de la soare? | 4 | De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 08:35 |
| Weight Loss ! | 1 | De la: SfatUtil 3 August 2009 14:39 |
| cui ii place sa faca bani stand la calcuator?? | 25 | De la: ave_alexu 24 Octombrie 2008 18:50 |
|
|
||
| Atentie! Premiile de pe kudika nu se dau! | 1 | De la: CAELUM 21 Noiembrie 2009 12:56 |
| catel minunat | 4 | De la: maravigliosa 28 Decembrie 2010 16:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.