Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: Kathara, la data 2010-01-05 01:21:45
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 01:14:36nu stiu de ce unele pers vorbesc fara sa stie...in 1 rand musulmanii nu poarta aur decat femeile...;)
mam interesat si nu este asa ca arunca cu pietre in femei...pe timpuri femeile isi primeu 80 de biciuri daca inselau si daca barbatul acesteia avea 4 martori...iar barbatul patea la fel...deci...nu este chiar asa...;)

Ete, na, cum sa nu poate aur!

Executia unei adolescente in Iran:

http://www.youtube.com/watch?v=fTv6ZDRyqe8&feature=related

Uite aici daca intelegi engleza si inceteza cu "pe vremuri", asta e un caz din zilele noastre.

http://www.scribd.com/doc/24091360/Legality-of-Child-Execution-in-Iran

Sa iti reamintesc ca in Iran sunt predominant crestini, iar Iranul nu este o tara musulmana!Din pacate situatia lor e drastica....sunt obligati!Asta ca te refereai la aur!Barbatii musulmani poarta argint!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 17:26
Cum sa fie predominant crestini in Iran?

Most Iranians are Muslims; 90% belong to the Shi'a branch of Islam, the official state religion, and about 8% belong to the Sunni branch of Islam. The remaining 2% are non-Muslim religious minorities, including Bahá'ís, Mandeans, Yarsanis, Zoroastrians, Jews, and Christian

http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Iran
Kathara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 17:30
De la: Kathara, la data 2010-01-05 17:30:32Cum sa fie predominant crestini in Iran?

Most Iranians are Muslims; 90% belong to the Shi'a branch of Islam, the official state religion, and about 8% belong to the Sunni branch of Islam. The remaining 2% are non-Muslim religious minorities, including Bahá'ís, Mandeans, Yarsanis, Zoroastrians, Jews, and Christian

http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Iran

Sunt foarte multi crestini in Iran! Macar o data incearca sa judeci si inceteaza sa dai copy- paste!
Stiu ca in domeniul tau stralucit nu prea faci acest lucru si se reflecta destul de bine din postarile tale care 99% sunt ''copy-paste''.Totusi fa un efort!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 17:42
Pe ce te bazezi? Arata-mi dovada. Da un copy paste despre crestinii din Iran. Crede-ma, am prieteni din Iran si nimeni nu mi-a zis ca ar fi crestini pe acolo.
Kathara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 17:53
... ultima data cind am vorbit cu mahmoud mi-a spus ca au inclusiv orthodoxi in iran ... ... dar nu asta doare pe multi ... de fapt e doar motivul ... rata nasterilor e cea care ii sperie ... media de virsta (25 ani) ... societatea compacta ... fara indoiala sint abuzuri dar nu mai mari ca in alte tari ... cu ce e mai democratica us cind, la fiecare 5-6ani, are lupte de strada cu negrii sau latinii ... irlanda si spania unde au loc conflicte religioase si asasinate tragice dar care sint tinute sub tacere ... sau tarile nordice unde infractiunea cea mai frecventa e pedofilia ...si exemple negative pot continua cu gramada ...
marco918
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:12
De la: Kathara, la data 2010-01-05 17:53:43Pe ce te bazezi? Arata-mi dovada. Da un copy paste despre crestinii din Iran. Crede-ma, am prieteni din Iran si nimeni nu mi-a zis ca ar fi crestini pe acolo.

Eu am foarte multi colegi care sunt crestini si sunt din Iran!
Si tot cu copy-paste ai ramas....Te inteleg este un defect profesional!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:16
De la: myeyes, la data 2010-01-05 18:16:28
De la: Kathara, la data 2010-01-05 17:53:43Pe ce te bazezi? Arata-mi dovada. Da un copy paste despre crestinii din Iran. Crede-ma, am prieteni din Iran si nimeni nu mi-a zis ca ar fi crestini pe acolo.

Iar eu am foarte multi studenti din Iran si sunt musulmani. Asta nu dovedeste nimic, Iranula re o populatie de aproape 75 de milioane de oameni, ceea ce inseamna ca au cam 5 milione de crestini. Este normal ca minoritatea crestina sa fie atrasa de studii in alte tari crestine. Asta nu dovedeste ca restul de 98% din populatie nu e musulmana. Prin logica ferma.
Kathara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:27
De la: Kathara, la data 2010-01-05 18:27:43
De la: myeyes, la data 2010-01-05 18:16:28

Iar eu am foarte multi studenti din Iran si sunt musulmani. Asta nu dovedeste nimic, Iranula re o populatie de aproape 75 de milioane de oameni, ceea ce inseamna ca au cam 5 milione de crestini. Este normal ca minoritatea crestina sa fie atrasa de studii in alte tari crestine. Asta nu dovedeste ca restul de 98% din populatie nu e musulmana. Prin logica ferma.

Si ce le predai limba araba??
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:41
In Iran se vorbeste persana, nu araba.
Kathara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:58
De la: Kathara, la data 2010-01-05 18:58:22In Iran se vorbeste persana, nu araba.

Serios?Nu stiam.Esti chiar destepta!Vorbesti si persana.De unde ai invatat de pe wikipedia?
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:16
De la: myeyes, la data 2010-01-05 19:16:35
De la: Kathara, la data 2010-01-05 18:58:22In Iran se vorbeste persana, nu araba.

Serios?Nu stiam.Esti chiar destepta!Vorbesti si persana.De unde ai invatat de pe wikipedia?

Cursul de lingvistica generala din anul intai. Emil Ionescu il tine. Si nu, nu vorbesc nici persana, nici araba, vorbesc romana cu studentii mei.

Dar, la o adica, poti folosi si google!
Kathara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:27
De la: Kathara, la data 2010-01-05 19:27:27
De la: myeyes, la data 2010-01-05 19:16:35

Cursul de lingvistica generala din anul intai. Emil Ionescu il tine. Si nu, nu vorbesc nici persana, nici araba, vorbesc romana cu studentii mei.

Dar, la o adica, poti folosi si google!

Corect tu stii sa il folosesti cel mai bine.E mult mai usor sa dai copy-paste decat sa judeci niste informatii!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:31
Iranul e predominant crestin si limba de stat e araba.

Case closed.

(eu as pune copyright pe chestiile astea).
Kathara
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:37
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 00:27:15nu e chiar asa cum credeti dvs despre musulmani ... pe timpuri d aruncau cu pietre dar acum numai este asa...prietenul meu este arab si se poarta foarte frumos cu mine si chiar am voie sa fac ce vreau...;)

Sincer nu prea te respecta arabu'daca te lasa sa iti etalezi ''podoabele'' pe un forum public.Asa te imbraci si cand iesi cu el pe strada??
Vezi sa nu fii doar o pitzipoanca in plus pe interminabila lui lista!
Sper sa ma insel!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:39
De la: Kathara, la data 2010-01-05 19:37:19Iranul e predominant crestin si limba de stat e araba.

Case closed.

(eu as pune copyright pe chestiile astea).

Ce concluzii gresite tragi! Oricine a auzit de Persia si de limba persana.Nu te-ai gandit ca poate aia cu limba araba e trantita acolo cu alt scop?? Off la naiba asta nu era scris pe wikipedia!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:42
pai ma lasa sa imi etalez podoabele pentru ca suntem in Romania...si nu e chiar asa incuiat la minte ca altii...Daca as pleca in tara lui crede'ma ca nu mi'as etala podoabele pe acolo;)
si pana la urma nush care este trb ta...
ma place asa cum sunt ... ;)
mai bn vezi'ti de treaba ta ... ;)
si mai cauta prin DEX ce inseamna cuvantul"pitipoanca"
Rusalk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:40
Russy Frruty lasa`le k asa fac...si tu myeyes pana acum nu erai impotriva la musulmani...in fine daca nu stitzi nimic despre ei decat conceptiile invechite mao bine numai vbitii!!nu`i asa Mia Russy?:)))
Habibah
Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:56
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 21:40:06pai ma lasa sa imi etalez podoabele pentru ca suntem in Romania...si nu e chiar asa incuiat la minte ca altii...Daca as pleca in tara lui crede'ma ca nu mi'as etala podoabele pe acolo;)
si pana la urma nush care este trb ta...
ma place asa cum sunt ... ;)
mai bn vezi'ti de treaba ta ... ;)
si mai cauta prin DEX ce inseamna cuvantul"pitipoanca"

Si de cat timp esti cu el??
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:57
De la: Habibah, la data 2010-01-05 21:56:23Russy Frruty lasa`le k asa fac...si tu myeyes pana acum nu erai impotriva la musulmani...in fine daca nu stitzi nimic despre ei decat conceptiile invechite mao bine numai vbitii!!nu`i asa Mia Russy?:)))

habiba alby nu stiam ca ''tua Russy'' e musulmanca.....
Tu de ce nu umblii dezbracata si iesi afara infasurata daca astea sunt conceptii invechite??
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 21:59
Habibtii:x nu ies infasurata:))...credee`ma nu ppport hijab decat daca vreau..si in plus ti`a spus cineva ca sunt muslmanca ? MashAllah
Habibah
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:01
ce e russy?
:))
Ana_love_Andi_X
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:05
De la: Habibah, la data 2010-01-05 22:01:54Habibtii:x nu ies infasurata:))...credee`ma nu ppport hijab decat daca vreau..si in plus ti`a spus cineva ca sunt muslmanca ? MashAllah

ya rohy enti hijabul nu este o esarfa care se pune pe cap in functie de cum ai chef....el tine de credinta in Allah....pt EL il porti...nici pt lumea de pe strada si nici pt prietenul sau sotul tau.
Atat timp cat foloseste apelative specifice lumii islamice e normal sa cred ca ai imbratisat aceasta religie!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:06
De la: myeyes, la data 2010-01-05 22:06:48
De la: Habibah, la data 2010-01-05 22:01:54Habibtii:x nu ies infasurata:))...credee`ma nu ppport hijab decat daca vreau..si in plus ti`a spus cineva ca sunt muslmanca ? MashAllah

ya rohy enti hijabul nu este o esarfa care se pune pe cap in functie de cum ai chef....el tine de credinta in Allah....pt EL il porti...nici pt lumea de pe strada si nici pt prietenul sau sotul tau.
Atat timp cat foloseste apelative specifice lumii islamice e normal sa cred ca ai imbratisat aceasta religie!

Hayati:x ti`a spus cineva ca sunt eu in poza?asta vroiam sa va arat...k voi trageti singure concluziile!!!!in fine nu ma mai mira nimic...pana acum noi2 nu ne`am luat la cearta...dar vad ce te schimbi asa...azi vorbesti d musulmani maine de crestini...totusi ...
Habibah
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:08
De la: kudika099210, la data 2010-01-05 22:05:21ce e russy?
:))

Rusalk
Habibah
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:09
nimic...ma cert pe aici cu lumea...Habibah ... las'o asa cum a cazut...fie...
observ ca pe acest forum cam fiecare isi da cu parerea,fiecare crede ca e asa cum spune ea...
Rusalk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:10
De la: Habibah, la data 2010-01-05 22:08:45
De la: myeyes, la data 2010-01-05 22:06:48

Hayati:x ti`a spus cineva ca sunt eu in poza?asta vroiam sa va arat...k voi trageti singure concluziile!!!!in fine nu ma mai mira nimic...pana acum noi2 nu ne`am luat la cearta...dar vad ce te schimbi asa...azi vorbesti d musulmani maine de crestini...totusi ...

ya 3omry nu ma cert cu tine.Daca acum nu sunt de acord cu tine nu inseamna ca ne luam la cearta!Cu ceva timp in urma parca erai tu in poza si Masha'allah ce bine era sa fii musulmana nu musulmanca!
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:13
Da Russy...asta e facuta pt Valul Islamic fetele!!nu sa vorbiti despre Religie dar in fine suntetzi tzatzee va place cearta:))))) mai sunt unele pers kre vor sa se apare dar stiti doar sa jigniti///in fine sunteti cam inapoiate cu faza cu pietrele....credeti`ma cunosc o gramada d famili d musulmani..si pff....prea frumos...stiu familii in care barbatul iese cu,copii afara si nevasta se duce la cumparaturi..la romanci asa cva? Never!
Habibah
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:14
De la: Rusalk, la data 2010-01-05 22:10:58nimic...ma cert pe aici cu lumea...Habibah ... las'o asa cum a cazut...fie...
observ ca pe acest forum cam fiecare isi da cu parerea,fiecare crede ca e asa cum spune ea...

Hai de ce nu vrei sa zici de cat timp esti cu el?
myeyes
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:15
Walla k am zis k eram io in poza?nu ma contrazice...scuze pt greseli dar ma grabesc cand scriu si mai gresesc...;)
Habibah
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:16
sunt de 2 ani cu el si si peste un an facem nunta ca a vb cu parintii mei...
altceva mai vrei sa aflii?
cum ne-am cunoscut...?
Rusalk
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ceas DKNY 1 De la: oanagri 3 August 2009 16:33
un sfat micutz:d 20 De la: weaseeel 26 Septembrie 2011 13:52
2 sufletele 7 De la: ella_c 13 Martie 2009 18:54
LA CE TE GANDESTI ACUM...??? 94 De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 07:34
Help! 68 De la: Denver 31 August 2009 13:23