Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

coranul are la baza vechiul "torah" si noul testament il recunoaste pe isus chiar daca nu il recunoaste ca pe fiul lui dumnezeu"versetul 55 surata 3 : Dumnezeu a spus te voi chema sa te inalti la mine , sa te purific de necredinciosi, voi aseza pana la ziua invierii tale pe ucenicii tai mai presus de necredinciosi .atunci tu te vei intoarce la mine si vei judeca intre noi." versetul 171 surata4 "Messia isus nu e decat apostolul lui dumnezeu ,Cuvantul sau aruncat Mariei su un duh al Lui .Credeti in dumezeu si in apostolii sai .Nu spunei trei:Opritiva va fi mai bine Dumnezeu e nunu asta i tot"........
petitange
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:53
e la dor a:"Stiti care e nedumerirea mea? Bai, nu am nimic impotriva faptului ca cineva isi schimba religia DIN CONVINGERE (vezi cazul Cassius Clay). Dar sa iti schimbi religia din cauza ca ala de ti-o trage (cu acte, de! ) are alta religie si DUPA sa mai devii si mai musulman(ca) decat insusi profetu' ala al lor, ei bine... ASTA imi intoarce stomacul pe dos ." Pe de alta parte, as intelege o persoana care si-a schimbat religia, dar ar recunoaste exact DE CE a facut-o, nu sa-mi bata campii. asta e si problema,incapatanarea si ignoranta voastra....si capacitatea asta uimitoare de a generaliza......cineva m-a intrebat de ce mi-am schimbat religia?si am raspuns pu ca am citit multa literatura teologica,a diverselor religii..am cautat raspunsuri la niste intrebari care ma framantau....si odata ce nu am gasit raspuns in religia in care m-au botezat parintii,de ce ar trebui sa raman in nestire si incertitudine?????asa ca am cautat echilibrul...am cautat sa linistesc sufletul si constiinta.......si am gasit islamul.....nici nu il cunosteam pe sotul meu atunci,nici nu stiam ce-mi rezerva viitorul,tot ce ma interesa atunci,era ca atunci cand ma rog la dumnezeu,sa simt prezenta lui.......MI-AM SCHIMBAT RELIGIA DIN CONVINGERE PROPRIE ! dar ignoranti ca voi,nu pot sa inteleaga acest lucru,si continua sa generalizeze,si sa puna oamenii in categorii la care nu apartin...."muritori de foame","prostituate","proaste"....doar pu ca si-au ascultat inima si cugetul....

Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:24
Da, draguta, te cred, cum sa nu!
Tu cand te-a casatorit deja aveai tot ce-ti trebuie. Erai de sange albastru, nu stateai in Ferentari...
Si presupunand ca asa e, cum zici tu (ma indoiesc), aveai intrebari existentiale carora nu le-ai gasit raspuns, nu inteleg de ce te opartesti toata? Eu am zis ca inteleg schimbarea religiei din convingere...
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:53
ce povesti frumoase:mi am schimbat religia pentru ca nu gaseam raspunsuri in cea in care am fost botezata.raspunsurile le gasesti in inima ta,nu in ideile perpetuate de altii.asta i umila mea parere....daca cineva devineadepta altei religii de ce nu preia toate perceptele ei,inclusiv valul?sau e ca la piatza?iau doar ce mi convine
marinaruxandra
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:04
Hai, hai, vezi ca Dumnezeu te bate daca minti. Daca ai studiat atat alte religii, cum de nu stiai ca si in crestinism exista comuniunea directa Dumnezeu-om? Minciunica!
Kathara
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:35
Ca sa nu mai spun ca o persoana care isi schimba religia din convingere nu va vrea niciodata sa atraga prozeliti, pentru ca intelege ca fiecare isi are nevoile spirituale proprii.

Nu erai tu cea care ne spunea ca Iisus nu e fiul lui Dumnezeu ci un simplu profet? Si ca Mohamed apare in Biblie? Pai apare, draga, apare ca profet mincinos.
Kathara
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:43
De la: oliv11, la data 2009-01-26 12:53:50coranul are la baza vechiul "torah" si noul testament il recunoaste pe isus chiar daca nu il recunoaste ca pe fiul lui dumnezeu"versetul 55 surata 3 : Dumnezeu a spus te voi chema sa te inalti la mine , sa te purific de necredinciosi, voi aseza pana la ziua invierii tale pe ucenicii tai mai presus de necredinciosi .atunci tu te vei intoarce la mine si vei judeca intre noi." versetul 171 surata4 "Messia isus nu e decat apostolul lui dumnezeu ,Cuvantul sau aruncat Mariei su un duh al Lui .Credeti in dumezeu si in apostolii sai .Nu spunei trei:Opritiva va fi mai bine Dumnezeu e nunu asta i tot"........

Da, draguta, stim, stim... Iisus, invatator, profet, dar nu fiul lui Dumnezeu... ce e nou in asta? Daca ti-ai fi dat osteneala sa citesti ce s-a postat pana acum, ti-ai fi dat seama ca nu spui ni'ica nou
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:46
ooo, nu gaseai ce iti trebuia in propria ta religie si ai ales islamismul, o religie care "iti deschide mintea" te scoate din ignorantza...aham! Islamismul nu inseamna doar hijab de matase frumos colorat, nu sunt povesti cu Seherezada, nu vine printul pa cal alb pur-sange arab sa te rapeasca din serai si sa te duca in palatul lui de clestar. Cred ca tie exact asta iti trebuie..sa ti se indeplineasca dorinta, sa traiesti exact viatza femeilor musulmane din tarile arabe .E usor traind in Europa, avand libertatea de a alege, sa sustii ferm ideea ca islamul e un lucru minunat, atat timp cat practic traiesti in democratie. Ma indoiesc insa ca in tarile arabe ai fi avut ca femeie cum sa iti exprimi parerea
Aladiah
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:47
E prin Israel parca, dar eu ii doresc ceva serios .... asa, o Arabia Saudita sa se bucure de o lapidare, doua.
Kathara
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:49
Hehe! Kathara, cu lapidarea e ca-n zicala: Una'ti dau, ca pe a doua nu mai am cui
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:14
sinteti niste rele.......;;;;va pupati aci cu pretena cleo.......fara mine? vad ca nimic nu sa schimbat......nici oamenii si nici parerile! in concluzie........VALUL ISLAMIC nu este nici moda,nici traditie..........este pur si simplu OBLIGATIE RELIGIOASA si cine nu il poarta s-au il infrumuseteaza cu zorzoane nu este un bun credincios!.......................
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:22
Ai dreptate, Frannce... stau si ma intreb de ce ma mai deranjez?
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:37
de la dor a:"Da, draguta, te cred, cum sa nu!
Tu cand te-a casatorit deja aveai tot ce-ti trebuie. Erai de sange albastru, nu stateai in Ferentari...
Si presupunand ca asa e, cum zici tu (ma indoiesc), aveai intrebari existentiale carora nu le-ai gasit raspuns, nu inteleg de ce te opartesti toata? Eu am zis ca inteleg schimbarea religiei din convingere..." dupa cum am mai spus-o niste ignorante si incapatinate....si daca veneau 100 de femei ca mine si spuneau ca si-au schimbat religia din convingere...tot nu ati fi crezut...si daca erau 1000 sau 10 000....la fel....iar despre fatul ca dor,ma judeci,necunoscandu-ma,imi fac concluzia ca esti departe de a fi desteapta.......stii tu cum am trait.....?
......cred ca ai ramane uimita.....nu am trait in ferentari.. ...dar asta nu schimba nimic..tot o ignoranta si snoaba ramai..adica oamenii ce locuiesc in ferentari sunt toti niste drogati sau criminali????iar generalizam,pai la asta ne pricepem cel mai bine.........pu ca noi 2 suntem diferite...tu judeci omul dupa nivelul de trai,dupa ce casa are,dupa culoarea pielii..dupa marca de pantofi si ceas pe care le poarta.....eu insa imi fac concluzii despre oameni doar dupa ce ii cunosc personal....si nu din imaginari.......

Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:43
Eu il judec dupa IQ, IE si bun simt, draguta... Si la faza asta da, sunt foarte snoaba.
Aaa! Stiu cum ai trait. Nu as fi uimita DELOC!
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:53
interesant se pune problema....de la religii am trecut la statut social....facem progrese ....tare as vrea sa vad"marile realizari" a lui d-na kathara...(sinonim deep bite....wolfy....dor a....etc...epuneti poze din viata,nu monumente laice....asa ca toata lumea sa vada cat de departe ati ajuns voi,femeile "libere" si "emancipate" din romania vis-a-vis de sarmanele "muritoare de foame" musulmane... sau,daca ma gandesc mai bine...nu e nevoie...garsoniere de pe timpul lui ceausescu si alergatul din urma metroului nu-s cele mai potrivite poze pu a le posta pe net...

Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:55
un om ce alege sa fie ateu..este omul care e plin de inhibitii ,frustrari si dezamagire in toti si toate....pun pariu ca tocmai din cauza ca ai lipsuri atat mintale cat si financiare...esti atat de suparata pe viata,atat de invidioasa....aha...am trait bine...si o duc si mai bine...am un sot iubitor,niste socri si parinti de aur,am o casa frumoasa pe malul marii,am un serviciu bine platit,am prieteni,am timp liber sa ma coafez,masez,sa-mi fac manichiura.....si cel mai important il am pe dumnezeu in suflet...iar tu kathar-o...nu-l ai pe dumnezeu,si ma indoiesc ca le ai pe celelalte...yep....asa e viata...unii fericind si fericindu-se traiesc,altii mancandu-si coatele de ciuda....

Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:02
E hai! Adica Kathy e eu? Super!
Si nu "am trecut" dar cum unora, vorba cuiva drag mie "la mente no les da" am sa iti explic: Nu exista femei din inalta societate, femei sigure pe ele, cu un venit multumitor, cu o cariera care le multumeste care sa isi schimbe religia. Stiu foarte bine, pentru ca traiesc printre ele . Le vad si pe cele care se zbat sa-si gaseasca unu' care sa le intretina si pe cele care au reusit ele insele. Nici macar UNA dintre cele din urma nu vrea sa-si schimbe religia! Iar cele care intr-adevar au cele de mai sus, ei bine alea, cand vine vorba de schimbat religie, zic: zat!

A! si nu stiu Kathara cum o fi, dar eu sunt crestina. Si asa intentionez sa mor.
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:03
De la: cleopatra86, la data 2009-01-26 16:02:38 un om ce alege sa fie ateu..este omul care e plin de inhibitii ,frustrari si dezamagire in toti si toate....pun pariu ca tocmai din cauza ca ai lipsuri atat mintale cat si financiare...esti atat de suparata pe viata,atat de invidioasa....aha...am trait bine...si o duc si mai bine...am un sot iubitor,niste socri si parinti de aur,am o casa frumoasa pe malul marii,am un serviciu bine platit,am prieteni,am timp liber sa ma coafez,masez,sa-mi fac manichiura.....si cel mai important il am pe dumnezeu in suflet...iar tu kathar-o...nu-l ai pe dumnezeu,si ma indoiesc ca le ai pe celelalte...yep....asa e viata...unii fericind si fericindu-se traiesc,altii mancandu-si coatele de ciuda....

Si zi asa! Te coafezi, a? Hai ca aici ai fost su-per!

I rest my case!
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:11
De la: cleopatra86, la data 2009-01-26 16:02:38 un om ce alege sa fie ateu..este omul care e plin de inhibitii ,frustrari si dezamagire in toti si toate....pun pariu ca tocmai din cauza ca ai lipsuri atat mintale cat si financiare...esti atat de suparata pe viata,atat de invidioasa....aha...am trait bine...si o duc si mai bine...am un sot iubitor,niste socri si parinti de aur,am o casa frumoasa pe malul marii,am un serviciu bine platit,am prieteni,am timp liber sa ma coafez,masez,sa-mi fac manichiura.....si cel mai important il am pe dumnezeu in suflet...iar tu kathar-o...nu-l ai pe dumnezeu,si ma indoiesc ca le ai pe celelalte...yep....asa e viata...unii fericind si fericindu-se traiesc,altii mancandu-si coatele de ciuda....

O, daaa.... toata viata mi-am dorit sa ma altoiasca unul circumcis .... m-ai ghicit!

Ia spune draguto, casa aia pe maul marii cine ti-a cumparat-o? Tu, la 23 de ani, din salariul tau? Si cand iti ziceam ca esti curv@ nu recunosteai. Acum vad, ca din prostie, te dai singura de gol. Daca ai fi o femeie de cariera nu prea ai avea timp liber, mai ales la 23 de ani, pnetru ca atunci se pun bazele. Ma rog, n-ai de unde sti.
Kathara
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:59
De la: cleopatra86, la data 2009-01-26 15:55:39interesant se pune problema....de la religii am trecut la statut social....facem progrese ....tare as vrea sa vad"marile realizari" a lui d-na kathara...(sinonim deep bite....wolfy....dor a....etc...epuneti poze din viata,nu monumente laice....asa ca toata lumea sa vada cat de departe ati ajuns voi,femeile "libere" si "emancipate" din romania vis-a-vis de sarmanele "muritoare de foame" musulmane... sau,daca ma gandesc mai bine...nu e nevoie...garsoniere de pe timpul lui ceausescu si alergatul din urma metroului nu-s cele mai potrivite poze pu a le posta pe net...

Dupa cum am zis, curv@ dulce, de unde ai banii pentru asta? Asa-i ca asta e pretul pentru imbrobodit? Vazusi ca te dadusi de gol ..... fenomenal!
Kathara
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:00
app. dar dak iisus nu exista? cand muriti unde mai va duceti crestinelor care va bateti cu pumnii in piept? intrati pe net de la romtelecom cu viteza luminii? sau va plimbati prin univers???
eu cred ca vb in continuare de religie si va aparati credinta da multe dintre voi nu cred cu adev in conceptu de dzeu, iisus. pana unde ati merge pt iisus? ati declansa un nou razboi religios? ati suporta prigoane? eu cred ca ati face precum sf petru si v-ati lepada de 3 ori inainte de ora 12
dienutza_bulinutza
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:09
makr musulmanii isi apara religia in cazuri mult mai frustrante pe cand romanii dau bir cu fugitii si uita de dzeu ;)
dienutza_bulinutza
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:15
De la: dienutza_bulinutza, la data 2009-01-26 17:09:48 app. dar dak iisus nu exista? cand muriti unde mai va duceti crestinelor care va bateti cu pumnii in piept? intrati pe net de la romtelecom cu viteza luminii? sau va plimbati prin univers???
eu cred ca vb in continuare de religie si va aparati credinta da multe dintre voi nu cred cu adev in conceptu de dzeu, iisus. pana unde ati merge pt iisus? ati declansa un nou razboi religios? ati suporta prigoane? eu cred ca ati face precum sf petru si v-ati lepada de 3 ori inainte de ora 12

Eu una nu cred in crestinism, dar cred in valorile crestine. Nu stiu unde ma duc dupa ce mor, poate in iad, poate aiurea. Dar stiu ca Islamul imi ataca valorile mele de baza, ca fiinta umana si da, sunt dispusa sa lupt pentru lucrurile in care cred. Voi lupta ca femeile sa fie tratate ca egale si nu batute si batjocorite. Si la fel, ma voi opune ipocriziei si amaratelor a la Cleopatra care vad ca se lauda cu produsele muncii ei de prostituata. Aferim!
Kathara
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:17
De la: dienutza_bulinutza, la data 2009-01-26 17:15:04makr musulmanii isi apara religia in cazuri mult mai frustrante pe cand romanii dau bir cu fugitii si uita de dzeu ;)

Zau? Ti se pare tie ca am dat bit cu fugitii? Stii de cate ori m-am "luptat" eu cu musulmanii de pe forumul asta? Ca ajunsesera sa ma ameninte ca ma gasesc dupa IP si ma bat? Bring it on!
Kathara
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:18
Eu cred ca rezolvarea problemelor oricarei persoane, inclusiv problemele lumii asteia nu sta in ce se afla dincolo. Daca problema e aici, rezolvarea trebuie sa fie tot aici. E ca si cum as avea o masea umflata, dar eu ma tratez de varici. Cleopatra, daca tu ai inteles din islam (care din start e o religie intoleranta, care iti subjuga gandirea si spiritul) ca fiind musulmana ai un motiv in plus sa pari superioara, gresesti. Lucrul acesta este valabil pentru orice credincios, daca isi inchipuie ca doar eticheta de musulman, crestin, evreu sau mai stiu eu ce, il face superior. Crezi ca vei fi judecata dupa smerenia cu care ai purtat hijabul, dupa strictetzea cu care te-ai rugat de 5 ori pe zi (la fel sunt si unii crestini care isi inchipuie ca daca se duc la spovedanie, si tin canoane, au imparatia cerurilor deschisa) sau vei fi judecata dupa vorbele si faptele tale? Dupa felul in care ceea ce faci si ce spui ii influientzeaza pe cei din jur? Da, stiu, e mult mai usor sa faci ceea ce "zice" divinitatea, decat sa judeci, decat sa iti asumi responsabilitatea propriilor tampenii
Si inca ceva, chiar nu inteleg ce legatura este intre statutul social, contul din banca si viatza spirituala, ca am vazut ca tii sa le precizezi
Aladiah
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:46
DRAGA Katara,cum indraznesti sa o contrazici pe "doamna Cleopatra? ,pai noi suntam mici copii pe langa ea.Si-a inceput cariera la 18 ani,a facut doua facultati in una,,,,,,, a strans banut pe banut(nu lei romanesti,ca sunt mici), si uite asa a reusit sa-si permita vila pe malul marii si hijaburi de 100 euro bucata,asa cum se lauda in alte pagini.Noi mai avem de indurat ,nu ne permitem luxul printesei ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,am adaugat poze cu mine ,pentru a se vedea cat sunt de nefericita si frustrata pentru ca nu sunt musulmanca,asacum am fost de multe ori caracterizata ,,,,,,,,,,,eu sunt o femeie libera si cred ca se observa din atitudinea mea
wdy
Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:05
Ah, deci pana la urma... asta era! Sa nu stea in garsoniera de pe vremea lui Ceausescu si sa nu alerge dupa metrou...
Cleo, mintoasa noastra cea cu tzolu'n cap! Din toti cei pe care-i cunosc eu in Romania, nici unul nu are garsoniera de pe vremea lui Ceausescu sau din alta vreme... Si habar nu au cum mai arata metroul pe dinauntru...
Despre metrou... Da! Eu, de fiecare data cand ma intorc acasa, abia astept sa ma dau cu metroul! Ador pur si simplu s-o fac! Si stii ceva?Si cele de aici si cei de acasa, si le-au facut singurei... Ca sa vezi! Cum spuneam, stiu EXACT de unde vii, pentru ca pentru tine... asta e lumea in care traiai... nu cunosti alta. Cea cu garsoniere si metrou...
Si chiar de-ar fi asa... sa-ti vinzi Dumnezeul pentru.... cum era? coafat si masat?
Deja eu sunt nebuna ca mai stau la taclale cu una ca tine.
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:27
inca o data tin sa o contrazic pe doamna cu nume purtator de rezonante egiptene ca un om nu se poate numii frustrat doar pentru ca a ales sa nu se lase calcat in picioare de o religie care nu respecta dreptul la demnitate umana.frustrat esti cand te paraseste nevasta,cand nu ti ajung banii sau cand penisul e prea mic.nu cand esti ateu
marinaruxandra
Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:59
Cleopatra sincer nu merita sa dai apa la moara unor frustrate din toate punctele de vedere....
In locul tau as inceta sa mai raspund..din fericire sunt si alte forum uri unde .lumea este cu bun simt si respecta parerea si alegerea celorlalti..S-a vazut foarte bine fiecare ce si cum e .....multa lume care a avut rabdarea sa citeasca de la inceput toate postarile au criticat-o pe kathara (wolfy) si interesant e ca toti si au format aceeasi parere
Wdy draga nu cumva esti si pe celalalt forum unde sunt toate fetele dar numai ca acolo esti prietena musulmanilor???ciudat tot wdy din Constantza....ai mai multe personalitati??
Iar restul catelor sunt pur si simplu invidioase si rautacioase....
Cleopatra iti doresc sa fii fericita si sa te bucuri de tot ce ti a dat Dumnezeu (Allah) si sa ai puterea sa treci peste toate aceste mici rautati, care nu isi au rostul pentru ca Dumnezeu este doar unul, indiferent ce nume poarta!!

myeyes
Postat pe 26 Ianuarie 2009 23:05
wow ali alina, sa jicnesti face parte tot din invatzatura islamica?
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 02:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Poze. 9 De la: Barbie30_ 26 Iulie 2014 13:42
Lockerz 1 De la: schokolade11 1 Octombrie 2009 21:54
ugg 6 De la: sweety_11 20 Octombrie 2009 16:12
handmade 3 De la: freakbabe 16 Decembrie 2009 23:17
cred ca ma poti ajuta 12 De la: Summer_ 6 Ianuarie 2010 03:26