Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

De la: Ali_Alina, la data 2009-01-26 23:05:38Cleopatra sincer nu merita sa dai apa la moara unor frustrate din toate punctele de vedere....
In locul tau as inceta sa mai raspund..din fericire sunt si alte forum uri unde .lumea este cu bun simt si respecta parerea si alegerea celorlalti..S-a vazut foarte bine fiecare ce si cum e .....multa lume care a avut rabdarea sa citeasca de la inceput toate postarile au criticat-o pe kathara (wolfy) si interesant e ca toti si au format aceeasi parere
Wdy draga nu cumva esti si pe celalalt forum unde sunt toate fetele dar numai ca acolo esti prietena musulmanilor???ciudat tot wdy din Constantza....ai mai multe personalitati??
Iar restul catelor sunt pur si simplu invidioase si rautacioase....
Cleopatra iti doresc sa fii fericita si sa te bucuri de tot ce ti a dat Dumnezeu (Allah) si sa ai puterea sa treci peste toate aceste mici rautati, care nu isi au rostul pentru ca Dumnezeu este doar unul, indiferent ce nume poarta!!

Te contrazici, Alina. Pentru nici un musulman adevarat, Dumnezeu nu este acelasi. Este precizat clar in Coran ca exista numai Dumnezeul Allah, iar lumea trebuieste convertita (observ ca si Cleopatra incearca). Daca islamismul ar fi o religie toleranta, nu cred ca lumea ar avea ceva impotriva musulmanilor. Dar ei cer respect si acceptare, insa nu ofera nici farama de respect nici acceptare. Cer fara sa ofere.

http://www.youtube.com/watch?v=5kcev1K-NOc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TdLMFs4fv4E&feature=related
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 02:17
Uite ca vorba mare a zis amica ta de... cuvertura: "Habibti" ia cauta tu alte forumuri "mai tolerante" si nu-ti mai pierde vremea cu catzele de noi care suntem niste invidioase (ca de! noi nu ne "coafam" )Doamne, cum ne-am dori si noi sa ni se puna tzolu'n cap, nici idee n-aveti... Eu, ce sa zic, asta visez mereu... Cand eram mica si cineva ma intreba ce vreau sa fiu cand ma fac mare, asta ziceam: vreau o cuvertura'n cap
Dor_a
Postat pe 27 Ianuarie 2009 07:38
wow,dora si eu vreau cuvertura pe cap si vreau sa calatoresc in portbagajul unei masini si mai mai sa moara ai mei cand le zic ca acusi ma convertesc la islam
marinaruxandra
Postat pe 27 Ianuarie 2009 08:17
Hihi! Marina, acum mintoasele noastre hamesite... scuze, acum nu mai sunt hamesite, acum sunt coafate ( ) or sa traga concluzia ca tu esti eu... sau eu sunt tu
Pentru ca - de acord cu logica lor - doar o femeie in lumea asta poate sa NU-si doreasca sa se trezeasca in creierii noptii sa se dea cu capu' de pamant... si sa continue sa faca chestia asta de cinci ori pe zi ... De aici se trage vorba aia "te apuca la ore fixe"?
Sa-i vezi, bai baiete (pe aia de vor sa-si arate devotiunea) cu cate un c** de maimutza-n frunte de atata dat cu capu' de pamant...
Hihi! Sa vezi faza: Eu, cazuta din luna, l-am intrebat odata pe unu' daca s-a ars si de ce nu face o operatie sa-si scoata mizeria aia din frunte ( )... Cand colo, ei se lauda cu ea...
Dor_a
Postat pe 27 Ianuarie 2009 08:27
chiar nu m as osteni sa mi fac 2 conturi ca sa combat niste argumente aberante pro islam.dar sunt mandra de mine k nu mi traiesc viata dupa niste reguli care nu incalca demnitatea umana si nici nu stau cu grija k daca ies din casa cu capul descoperit se uita lumea lung la mine sau mai rau atrag reactii violente.
marinaruxandra
Postat pe 27 Ianuarie 2009 08:49
Eu inca astept sa aflu de unde are Cleo a noastra bani de vila la 23 de ani. Ei?
Kathara
Postat pe 27 Ianuarie 2009 09:34
De la: lecabel, la data 2009-01-27 02:01:54wow ali alina, sa jicnesti face parte tot din invatzatura islamica?

dar nu am jignit.......nu inteleg de ce nu respectati si parerea altora.......de ce trebuie sa fie ca voi??
si daca am folosit cuvantul ''frustrate'' era doar o constatare pt unele persoane de aici mai vechi pe forum ......intentia nu a fost sa jignesc...........desi pana acum s a raspuns cu jigniri la alte jigniri
myeyes
Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:21
De la: Dor_a, la data 2009-01-27 08:27:04Hihi! Marina, acum mintoasele noastre hamesite... scuze, acum nu mai sunt hamesite, acum sunt coafate ( ) or sa traga concluzia ca tu esti eu... sau eu sunt tu
Pentru ca - de acord cu logica lor - doar o femeie in lumea asta poate sa NU-si doreasca sa se trezeasca in creierii noptii sa se dea cu capu' de pamant... si sa continue sa faca chestia asta de cinci ori pe zi ... De aici se trage vorba aia "te apuca la ore fixe"?
Sa-i vezi, bai baiete (pe aia de vor sa-si arate devotiunea) cu cate un c** de maimutza-n frunte de atata dat cu capu' de pamant...
Hihi! Sa vezi faza: Eu, cazuta din luna, l-am intrebat odata pe unu' daca s-a ars si de ce nu face o operatie sa-si scoata mizeria aia din frunte ( )... Cand colo, ei se lauda cu ea...

vezi ce mentalitate de la tara ai......daca cineva s a convertit la islam sau s a casatorit cu un musulman fie el arab, turc este hamesit si sta in strada..... s ar putea sa fii surprinsa ......sunt fete care stau mai bine ca tine si interesant nu isi pun covertura in cap .....depinde de educatie draga mea....pe care tu din pacate nu o prea ai
myeyes
Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:26
Iar te simti atacata iubire? Ai si de ce.
Kathara
Postat pe 27 Ianuarie 2009 10:45
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-27 10:26:11
De la: Dor_a, la data 2009-01-27 08:27:04Hihi! Marina, acum mintoasele noastre hamesite... scuze, acum nu mai sunt hamesite, acum sunt coafate ( ) or sa traga concluzia ca tu esti eu... sau eu sunt tu

vezi ce mentalitate de la tara ai......daca cineva s a convertit la islam sau s a casatorit cu un musulman fie el arab, turc este hamesit si sta in strada..... s ar putea sa fii surprinsa ......sunt fete care stau mai bine ca tine si interesant nu isi pun covertura in cap .....depinde de educatie draga mea....pe care tu din pacate nu o prea ai

"Habibti", nu e mentalitate de la tara, e statistic demonstrat - cele care-si schimba religia dupa a sotului au foamea in gat rrau de tot. Asta-i motivul pentru care ei le-o cer, dealtfel...
Ai sa razi, cunosc o tipa din Kenya (da,da! Kenya!), catolica, casatorita cu un musulman. Nici macar o clipa nu s-au gandit - nici unul nici celalalt - ca ea sa-si schimbe religia.
Dar, evident! fata e dintr-o familie foarte buna, educata in Anglia... Mde! omu' avea de ales: o lua asa cum era, ori isi vedea de ale lui.
Ah, si - doar asa, pentru cultura ta generala... e "cuvertura"
Dor_a
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:01
Eu respect parerile altora, dar ma indoiesc ca voi chiar aveti aceste pareri, sau ca aveti macar habar ce este cu adevarat islamul si pericolul pe care il reprezinta azi. Ar trebui sa vezi linkurile pe care le-am trimis pana acum, care prezinta efectiv fapte.
Acum, o scurta introducere in Coran, ca vad ca nu intelegeti altfel. Coranul este considerat cuvantul lui Allah, dat oamenilor prin singurul profet Mohamed. Deci, Coranul nu lasa loc la interpretari, iar Mohamed reprezinta modelul ideal de musulman, Orice musulman trebuie sa incerce sa il copie pe Mohamed cat mai exact, atunci va fi un bun credincios. Nu poate exista un musulman moderat, islamism liberal, e o contradictie de termeni.
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:19
Sura IV, verset 91 :" ei doresc sa fiti necredinciosi, precum sunt si ei necredinciosi, si sa fiti asemenea. Deci nu prindeti cu ei prietenie, pana nu purced pe drumul lui Dumnezeu; daca, insa, se abat, apoi prindeti-i si omorati-i , unde-i aflati, si nu primiti de la ei nici prieten, nici ajutor"

Sura III verset 10: " Spune celor necredinciosi;" Veti fi biruiti si veti fi adunati in Iadiar acolo veti avea un pat rau"
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:32
sura IV verset 59;" Cei ce nu cred in semnele noastre, pe aceia ii vom lasa sa arde in foc si de cate ori s-au fript piele lor, le schimbam pieile, ca sa guste pedeapsa, caci Dumnezeu esre puternic, stiutor"

sura VIII verset 62 :" Deci pregatiti impotriva lor ce puteti din puteri si carduri de calareti, ca sa inpaimantati cu aceasta oe dusmanul lui Allah si dusmanul vostru si altii, afara de ei, pe care nu-i cunoasteti; Allah ii cunoaste, si orisice dati pentru drumul lui Allah, El va va da inapoi si nu veti plati nedreptate"

Iar aceste citate din Coran sunt nimic pe lange ceea ce predica imamii in moschei. In Coran evreii sunt numiti jidovi. Este o religie a urii, a intolerantei, incalca toate drepturile umane, iar voi fetelor gresiti prin exemplul pe care il dati. O sa ajungeti sa face 10 plozi, ca asta cere Allah si o sa ii indoctrinati. Iar daca nu ii veti indoctrina voi, se va ocupa de asta fratii si surorile vostrii musulmani (pentru ca ei asha se considera toti, frati si surori).
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:46
sura IV verset 59;" Cei ce nu cred in semnele noastre, pe aceia ii vom lasa sa arda in foc si de cate ori s-au fript piele lor, le schimbam pieile, ca sa guste pedeapsa, caci Dumnezeu esre puternic, stiutor"

sura VIII verset 62 :" Deci pregatiti impotriva lor ce puteti din puteri si carduri de calareti, ca sa inpaimantati cu aceasta oe dusmanul lui Allah si dusmanul vostru si altii, afara de ei, pe care nu-i cunoasteti; Allah ii cunoaste, si orisice dati pentru drumul lui Allah, El va va da inapoi si nu veti plati nedreptate"

Iar aceste citate din Coran sunt nimic pe lange ceea ce predica imamii in moschei. In Coran evreii sunt numiti jidovi. Este o religie a urii, a intolerantei, incalca toate drepturile umane, iar voi fetelor gresiti prin exemplul pe care il dati. O sa ajungeti sa face 10 plozi, ca asta cere Allah si o sa ii indoctrinati. Iar daca nu ii veti indoctrina voi, se va ocupa de asta fratii si surorile vostrii musulmani (pentru ca ei asha se considera toti, frati si surori).
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:47
Quran ul este interpretabil si fiecare a tradus citatele din limba araba asa cum a inteles....cuvintele in limba araba au mai multe sensuri.......nu trebuie dus totul la extrem.Conteaza foarte mult familia din care faci parte, educatia pe care ai primit-o, contactul cu civilizatia si multe altele.Un musulman care a trait toata viata in desert normal ca va lua Quran ul asa cum a inteles el sau a fost invatat de ai lu, adica ca acum 500 de ani cand nu exista urma de civilizatie, acum sunt alte timpuri.
Iar legat de terorism ....aici e vb de putere.
Ce viata credeti ca mai are copilul ala care ii este omorata familia in fata si ramane traumatizat psihic ?? Ce obiective mai are in viata???ce sperantze??vb si radeti fara sa aveti habar de multe.....nu va doresc nici macar o clipa sa treceti printr-un astfel de calvar!Mai bine multumitii lui Dumnezeu ( pt cei care cred in El si nu umbla precum o oaie ratacita) ca traiti intr-o tara libera si fara razboi.....in loc sa va dati cu parerea aiurea..
myeyes
Postat pe 27 Ianuarie 2009 11:55
allah allah :))))) eu traiesc cu un musulman si ma iubeste si`l iubesc si ne intelegem foarte bine....iar faptul k este musulman nu m`a impiedicat sa fac absolut nimic din ceea ce am fost si sunt, ce incuiate sunteti unele ...VAAAAAAAII traiti in romania si asta va ocupa tot timpul......ei sunt adevarati patrioti pe cand romanii fig knd vine greul..ma rusineaza faptul k sunt romanca si ma rusinez de voi kre nu sunteti de acord cu religia lor.....pt a sunt mult mai sufletisti dekt un roman...... 10000 de romani fac kt un musulman si cu asta am pus PUNCT!!!!! parerea mea cred k este si parerea multora sa`mi spuna acum cine nu este de acord cu mine..astept
Melek_Melek
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:03
pai nu prea ma simt atacata, mai ales de catre una ca tine with no life
myeyes
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:03
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-27 12:03:32allah allah :))))) eu traiesc cu un musulman si ma iubeste si`l iubesc si ne intelegem foarte bine....iar faptul k este musulman nu m`a impiedicat sa fac absolut nimic din ceea ce am fost si sunt, ce incuiate sunteti unele ...VAAAAAAAII traiti in romania si asta va ocupa tot timpul......ei sunt adevarati patrioti pe cand romanii fig knd vine greul..ma rusineaza faptul k sunt romanca si ma rusinez de voi kre nu sunteti de acord cu religia lor.....pt a sunt mult mai sufletisti dekt un roman...... 10000 de romani fac kt un musulman si cu asta am pus PUNCT!!!!! parerea mea cred k este si parerea multora sa`mi spuna acum cine nu este de acord cu mine..astept
sun_shine
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:06
Carui Dumnezeu sa-i multumim? Allah?

Nu alina, nu ai decat sa crezi ca Este loc de interpretare in Coran. Nu este. Sunt musulmani care traiesc de generatii in Franta, Anglia(deci nu in desert), si inca isi omoara fetele, daca acestea refuza sa se casatoreasca cu sotul care le-a fost harazit. Mie imi place sa vad realitatea in care traiesc asha cum este ea, si nu pot accepta o religie care considera ca trebuie sa cucereasca lumea. Nu este nici un strop de compasiune si iubire in religia asta, e o religie a terorii. E ca si cum Allah te momeste si te amenitza in acelasi timp "Daca devii musulman voi avea grija de tine, vei avea tot ce iti doresti, dar daca nu , voi avea grija sa suferi" Unde este liberul arbitru? unde este dreptatea?
Citeste Coranul, ca eu chiar l-am citit, am fost curioasa de ce se vorbeste atat de mult despre pericolul islamului, si am inteles. In momentul in care tribunalele religioase, sharia, au ajuns sa faca parte din constitutia Angliei sau a Olandei, in momentul in care unii sunt mai egali decat altii, pentru ca chipurile avem libertate de exprimare, dar daca spui ceva dezaprobator la adresa islamului, este amendat, imediat se sesizeaza comunitatea musulmana insa ei pot sa predice cu vehementa in moscheile aflate pe teritoriu european ca toti necredinciosii trebuie ucisi.
Intoleranta se vede si la tine. Ti-am arata citate din cartea ta sfanta iar tu ma numeti oaie ratacita. Mai mult, nu prea stii exact ceea ce incerci sa predici.
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:12
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-27 12:03:32allah allah :))))) eu traiesc cu un musulman si ma iubeste si`l iubesc si ne intelegem foarte bine....iar faptul k este musulman nu m`a impiedicat sa fac absolut nimic din ceea ce am fost si sunt, ce incuiate sunteti unele ...VAAAAAAAII traiti in romania si asta va ocupa tot timpul......ei sunt adevarati patrioti pe cand romanii fig knd vine greul..ma rusineaza faptul k sunt romanca si ma rusinez de voi kre nu sunteti de acord cu religia lor.....pt a sunt mult mai sufletisti dekt un roman...... 10000 de romani fac kt un musulman si cu asta am pus PUNCT!!!!! parerea mea cred k este si parerea multora sa`mi spuna acum cine nu este de acord cu mine..astept

Iubire, eu sunt cu adevarat romanca - dovada ca nu-mi plec capul in fata unui arab cum faci tu. Si mai ai si tupeul sa ti se pare ca trebuie sa fii admirata pentru asta. Mai exista romani cu verticalitate, e clar, insa, ca nu te numeni printre ei.

Este foarte clar ca esti si proasta daca tu crezi si sustii in gura mare ca tu nu faci cat un musulman (de fapt, din perspectiva lor nici nu faci). Ce sa-ti zis, felicitari, tu si familia ta nu faceti cat un pui de musulman. aferim@
Kathara
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:13
Pai da, interpretabil, stim cu totii ca "omoara necredinciosii" e un mod codat de a spune "respecta-i pe altii!". Of course, my bad!
Kathara
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:15
vad ca topicul acestui forum este valul islamic moda sau traditie??? deci nu au ce draq posta astea kre nu sunt musulmane sau care nu au nici o legatura cu acest lucru!!!! va bagati in seama ca.....(sa vb frumos) sa nu zic niste acrituri murate.....citind un coran sau mai stiu eu ce documentatii habar nu aveti despre acest lucru de ce se poarta sau cand sau unde sau cum!!!!!!!!!!!!!!!!!! raspundeti la intrebarea topicului si nu va mai dati ca oile una dupa alta la alte subiecte...INCA O DATA PUNCT!!!!!!
Melek_Melek
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:15
De la: Ali_Alina, la data 2009-01-27 12:03:50pai nu prea ma simt atacata, mai ales de catre una ca tine with no life

La mine te refereai, draguza? crede-ma ca am o viatza mult mai buna si mai bogata decat a ta. In primul rand gandesc!
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:17
De la: lecabel, la data 2009-01-27 12:12:02Carui Dumnezeu sa-i multumim? Allah?

Nu alina, nu ai decat sa crezi ca Este loc de interpretare in Coran. Nu este. Sunt musulmani care traiesc de generatii in Franta, Anglia(deci nu in desert), si inca isi omoara fetele, daca acestea refuza sa se casatoreasca cu sotul care le-a fost harazit. Mie imi place sa vad realitatea in caere traiesc asha cum este ea, dar nu poti accepta o religie care considera ca trebuie sa cucereasca lumea. Nu este nici un strop de compasiune si iubire in religia asta, e o religie a terorii. E ca si cum Allah te momeste si te amenitza in acelasi timp "Daca devii musulman voi avea grija de tine, vei avea tot ce iti doresti, dar daca nu , voi avea grija sa suferi" Unde este liberul arbitru? unde este dreptatea?
Citeste Coranul, ca eu chiar l-am citit, am fost curioasa de ce se vorbeste atat de mult despre pericolul islamului, si am inteles. In momentul in care tribunalele religioase, sharia, au ajuns sa faca parte din constitutia Angliei sau a Olandei, in momentul in care unii sunt mai egali decat altii, pentru ca chipurile avem libertate de exprimare, dar daca spui ceva dezaprobator la adresa islamului, este amendat, imediat se sesizeaza comunitatea musulmana insa ei pot sa predice cu vehementa in moscheile aflate pe teritoriu european ca toti necredinciosii trebuie ucisi.
Intoleranta se vede si la tine. Ti-am arata citate din cartea ta sfanta iar tu ma numeti oaie ratacita. Mai mult, nu prea stii exact ceea ce incerci sa predici.

ai inteles gresit.nu ti am zis tie oaie ratacita pt ca nu esti convertita la islam........am numit asa perosana care se declara atee si critica religiile lumii fara sa aiba habar de multe,nefiind in masura sa vb ci doar sa rada si sa jigneasca....de aceea am si pus intre paranteze!
Fiecare crede in ceea ce este si ceea ce il reprezinta!!
Nu trebuie luat in bataie de joc si jignit doar ca nu impartaseste cu tine acelasi valori si idei!!
myeyes
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:19
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-27 12:15:30vad ca topicul acestui forum este valul islamic moda sau traditie??? deci nu au ce draq posta astea kre nu sunt musulmane sau care nu au nici o legatura cu acest lucru!!!! va bagati in seama ca.....(sa vb frumos) sa nu zic niste acrituri murate.....citind un coran sau mai stiu eu ce documentatii habar nu aveti despre acest lucru de ce se poarta sau cand sau unde sau cum!!!!!!!!!!!!!!!!!! raspundeti la intrebarea topicului si nu va mai dati ca oile una dupa alta la alte subiecte...INCA O DATA PUNCT!!!!!!

Nu stiam ca forumul kudika e strict musulman. te doboara toleranta ,habibti. Ai transpirat pe sub hijab cand ai vazut citatele din Coran? Ai fugit sa verifici (asta daca ai un Coran in casa) si cand ai remarcat ca citatele sunt corecte si nu mai ai argumente logice ai inceput sa faci ce stii mai bine. Sa intimidezi. Numai ca atitudinea de cartier nu ma impresioneaza. Arata gradul tau de educatie si cultura.
Interesant e cum cateva versete au incins spiritele in asemenea hal..Doar astea sunt ideile pe care voi le sustineti , fetelor
Aladiah
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:20
De la: Kathara, la data 2009-01-27 12:13:35

Iubire, eu sunt cu adevarat romanca - dovada ca nu-mi plec capul in fata unui arab cum faci tu. Si mai ai si tupeul sa ti se pare ca trebuie sa fii admirata pentru asta. Mai exista romani cu verticalitate, e clar, insa, ca nu te numeni printre ei.

Este foarte clar ca esti si proasta daca tu crezi si sustii in gura mare ca tu nu faci cat un musulman (de fapt, din perspectiva lor nici nu faci). Ce sa-ti zis, felicitari, tu si familia ta nu faceti cat un pui de musulman. aferim@

ti`as sugera sa inveti sa citesti mai intai...unde am scris eu nu fac kt un musulman?? cine a scris k eu sunt romanca???? allah allah aferim sana u esti romanca dar vad k stii turca bine:))))) aferim inca o romanac cu un musulman dovada k sunt mai buni dekt romani VOSTRII SI IN FATA UNUI ARAB NU AM SPUS K PLEC CAPU` :))) este turc cel cu kre sunt si am mai subliniat faptul k este musulman nu m`a impiedicat sa fac absolut nimic din ceea ce am fost si sunT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melek_Melek
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-27 12:15:30vad ca topicul acestui forum este valul islamic moda sau traditie??? deci nu au ce draq posta astea kre nu sunt musulmane sau care nu au nici o legatura cu acest lucru!!!! va bagati in seama ca.....(sa vb frumos) sa nu zic niste acrituri murate.....citind un coran sau mai stiu eu ce documentatii habar nu aveti despre acest lucru de ce se poarta sau cand sau unde sau cum!!!!!!!!!!!!!!!!!! raspundeti la intrebarea topicului si nu va mai dati ca oile una dupa alta la alte subiecte...INCA O DATA PUNCT!!!!!!

Mai, flatulatie, vezi ca aici nu e terenul viran pe care-ti pierdeai tu viata pana sa te ridice musulmanul. Am inteles, ca romanca, nu valorezi nicio ceapa degerata, ma bucur ca am cazut de acord in legatura cu asta.

Oi fi citit tu Coranul si l-oi fi inteles mai bine, pupa-te-as de prosticica! Ia lamureste-ma!
Kathara

Evident, bati campii, habibiti... Nu toate traim in Romania, ete asa, d'ale naibii!

Cat despre limba araba... Hehe! Nu tre' sa fi musulman ca sa o stii Asta ar fi una. In al doilea rand, si vice-versa e valabil: nu tre' sa fii arab ca sa fii musulman.
DECI: Coranul e tradus in alte limbi PENTRU ISLAMISTI. Si traduce EXACT ceea ce se spune in araba. Ia da-mi tu exemple - in araba, din Coran - in care se interpreteaza gresit, ya Ali
Dor_a
De la: lecabel, la data 2009-01-27 12:20:15

sa argumentezi logic ... ce anume???
Melek_Melek
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:22
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-27 12:20:38
De la: Kathara, la data 2009-01-27 12:13:35

ti`as sugera sa inveti sa citesti mai intai...unde am scris eu nu fac kt un musulman?? cine a scris k eu sunt romanca???? allah allah aferim sana u esti romanca dar vad k stii turca bine:))))) aferim inca o romanac cu un musulman dovada k sunt mai buni dekt romani VOSTRII SI IN FATA UNUI ARAB NU AM SPUS K PLEC CAPU` :))) este turc cel cu kre sunt si am mai subliniat faptul k este musulman nu m`a impiedicat sa fac absolut nimic din ceea ce am fost si sunT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu ori esti proasta ori te prefaci al dracului de bine. Mai stiu ceva din turca, sictir, ce parere ai?

Deci:
1) ori esti romanca si nu valorezi cat un musulman, dupa cum ai afirmat singura.
2) ori nu esti romanca si esti deja imbrobodita de-acasa, caz in care iar nu valorezi nimic.
Kathara
Postat pe 27 Ianuarie 2009 12:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O carte care te pune pe gânduri 4 De la: yumalai 23 August 2009 13:12
sunt indragostita si nu stiu ce sa fac....poate ma ajutati voi...... 8 De la: sirra 15 Octombrie 2009 09:15
Ce ne facem cu soacrele? 15 De la: valy90 27 Februarie 2011 16:37
intra si ai sa vezi 3 De la: Barbie30 11 Iulie 2010 16:49
Fooarte fain !!! 11 De la: yumalai 19 Februarie 2010 09:21