Mai multe
|
De la: cleopatra86, la data 2009-01-24 14:33:54 de la deep bite:"Draga cine a zis asta nu e un adevarat crestin, eu urmez strict Biblia si nu ce au zis oamenii pe urma. Ce ai scris tu nu-i in Bibllie. Vezi ce frumos se pot folosi aceleasi argumente?" hehe diferenta este ca eu urmez coranul,si nu mintile diabolice a oamenilor.....iar tu zici ca urmezi biblia....sa te conving ca nu mergi numai dupa biblie,dar te supui intr-u totul bisericii si regulilor instituite de aceasta.....exemplu cele mari taine ale crestinismului...fara care un crestin nu e crestin.... 1)Botezul este o taina de o mare bogatie, asa cum arata numele multiple date in Noul Testament. El se da nu numai pentru iertarea pacatului stramosesc si numai copiilor...(.crestinarea fara preot nu se face....) 2) Ungerea cu Mir,este taina in care, prin ungerea cu Mir (sfintit de patriarhul Bisericii) pe organele de simt ale trupului si prin invocarea darului Duhului Sfant ....(fara preot nu se poate face)... 3) Pocainta, spovedania sau marturisirea pacatelor este taina iertarii pacatelor savarsite dupa botez (iertarea pacatelor se face numai prin intermediul preotului) 4) Taina Euharistiei a Impartasaniei cu Sfintele Taine ... 5) Maslu este taina in care cel bolnav fizic, prin ungerea cu untdelemn sfintit si invocarea harului Sfantului Duh de catre preoti, recapata sanatatea si integritatea firii sale...(.deci tot preotul o face)... 6)cununia....numai in biserica si numai de preot...... IN CRESTINISM PREOTUL-OM,FACE LEGATURA INTRE CREDINCIOS SI DUMNEZEU,NUMAI PRIN INTERMEDIUL LUI UN OM SE POATE CRESTINA,SE POATE CASATORI,SAU POATE FI IERTAT DE PACATELE SALE...TOT PREOTUL,POATE DA PEDEAPSA DE ISPASIRE A PACATELOR SAVARSITE,ACEASTA PEDEAPSA NU ESTE INDICATA IN BIBLIE....CI ESTE STABILITA DE BISERICA IN CONFORMITATE CU GRAVITATEA PACATULUI....DE EX: MATANII,SAU POST NEGRU....ETC........CUNUNIA,REPREZINTA UN AMESTEC DE RITUALURI,CARE NU SUNT INDICATE IN BIBLIE....CUM AR FI...:CUNUNILE DIN ARAMA,ARGINT,SAU CHIAR FLORI(LA BISERICA GREACA),NASII,INCONJURAREA MESEI DE 3 ORI DE CATRE MIRI.......ASEZAREA IN GENUNCHI IN FATA PARINTILOR,SARUTAREA MAINII PREOTULUI...ETC....TOATE ACESTEA NU SUNT INDICATE IN BIBLIE,CI SUNT INSTITUITE DE BISERICA ORTODOXA......SI CA UN ARGUMENT IN PLUS....CA ACESTEA NU-SI AU ORIGINEA IN TEXTUL BIBLIC...ESTE CUNUNIA CATOLICA...CARE ESTE TOTAL DIFERITA DE CEA ORTODOXA...CU TOATE CA MERG AMBELE DUPA BIBLIE........IN BIBLIE DUMNEZEU A GRAIT:" : Norodul acesta Mã cinsteºte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine. Degeaba Mã cinstesc ei, dând învãþãturi care nu sunt decât niºte porunci omeneºti: Voi lãsaþi porunca lui Dumnezeu, ºi þineþi datina aºezatã de oameni,Aþi desfiinþat frumos porunca lui Dumnezeu, ca sã þineþi datina voastrã (Marcu 7:6-9)." IN FINE...DIFERENTA ESTE CA UN CRESTIN PU A INFAPTUI CELE PORUNCI DUMNEZEIESTI,ARE NEVOIE DE UN INTERMEDIAR-PREOTUL...IAR UN MUSULMAN INTRA IN CONEXIUNE DIRECTA CU DUMNEZEU.... Complet fals. Mai citeste si tu cum stau lucrurile cu unu de-i zice Luther si o sa vezi cum e cu conexiunea directa Dumnezeu-om. DRAGUTA,ESTI DE-A DREPTUL PENIBILA....EU TI-AM DAT PESTE NAS CU CANOANELE BISERICII ORTODOXE,CU TAINELE PE CARE TREBUIE SA LE FACI ,NUMAI PRIN INTERMEDIUL PREOTULUI CA SA FII UN CRESTIN ADEVARAT......SI AI VAZUT CA FARA DE BISERICA SI PREOTI NU POTI FACE NIMIC.....IAR PE SARMANUL LUTHER LASA-L IN PACE,CA E DIN CU TOTUL ALTA OPERA.......TU SAU PARINTII TAI NU FACETI PARTE DIN BISERICA LUTERANA SAU DIN CEA ANGLICANA,SAU DIN CEA MORMONA...ETC....ASA CA NU VORBI DESPRE CEVA STRAIN TIE.......... COMPLET FALS????????????FALS IN CE????CRESTINISMUL ORTODOX ESTE EXACT CUM TI L-AM DESCRIS MAI SUS......IAR ACUM CAND AI VAZUT LA CE TE SUPUI CA CRESTIN ORTODOX...ALERGI REPEDE LA LUTHERANI.....ASTA ESTE O PROSTIE INCA MAI GOGONATA....CICA LUTHERANII MERG DUPA BIBLIE,DAR ACCEPTA CASATORIA RELIGIOASA INTRE HOMOSEXUALI,CAND IN BIBLIE CLAR SCRIE CE S-A INTAMPLAT CU SODOMA SI GOMORA PU CA PRACTICAU SODOMIA(HOMOSEXUALITATEA).....TREZESTE-TE DRAGA!!!!SI HOTARASTE-TE LA CE CULT VREI SA APARTII,CA ATEE NU TE CRED.... |
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:45 |
||
|---|---|---|
|
Hai sa precizam, tu ai folosit cuvantul "crestinism", nu ortodoxism ".IN CRESTINISM PREOTUL-OM,FACE LEGATURA INTRE CREDINCIOS SI DUMNEZEU ". E o chestie asta cu proprietatea cuvintelor. Eu personal sunt atee, deci nu ma supun decat propriei mele contiinte. Te rog sa nu mai scrii cu majuscule, imi este foarte greu sa te urmaresc. De asemenea, daca ai pune si punct din cand in cand, sa inteleg si eu unde se termina o idee si incepe alta, ar fi si mai grozav. Buun, ti-am aratat deci, ca exista in CRESTINISM legatura directa om-Dumnezeu. Cat despre varsta casatoriilor - draguta, faci o greseala fundamentala. La noi trebuie sa treci pe la Primarie inainte sa ajungi la Biserica. Oricine are ceva cunostinte de drept stie ca 16 ani este varsta minima pentru o fata, iar 18 ani pentru un baiat pentru ca o casatorie sa se legalizeze. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:54 |
||
|
DE LA DEEP BITE:"In niciun caz nu le pot ajuta pe ele, sunt niste romancute moarte de foame. Cand te casatoresti din iubire iti pastrezi personalitatea - cel putin asa vad eu lucrurile. Cand te cobori singura la novelul de carpa .... iti dai seama ce spita de femeie poti fi daca te prostituezi pentru o viata mai buna. Nu ca le-as fi condamnat in vreun fel daca nu s-ar fi trezit lupul moralist din ele si n-ar fi inceput sa arunce cu pietre in religia in care au trait pana atunci bine-mersi. Tipul asta de comportament ma jigneste la nivel uman. Cum or putea unele sa treaca de la Iisus care este iubire si iertare, la Mahomed care este ura, pedofilie si omor nu inteleg. Cum sa renunti de la a fi cat de cat egala barbatului pentru unul care isi mai ia cateva pe langa tine, pentru ca, nu-i asa, nu prea valorezi in ochii lui nici cat o ceapa degerata, si lui ca barbat nu ii esti suficienta. IAR TE ARUNCI IN PRESUPUNERI....DRAGUTA,IN PRIMUL RAND NU POTI JUDECA UN OM PE CARE NICI NU-L CUNOSTI....IN AL 2-LEA RAND APARTENENTA RELIGIOASA A UNEI PERSOANE NU E PROBLEMA TA,CUM NICI PE MINE NU MA INTERESEAZA DACA ESTI ATEE,ASA CUM ZICI.....CHIAR MI-AR FI INTERESANT SA POVESTESTI CINE ESTI TU?CE AI REALIZAT SINGURA?SPRE CE TINZI?SI UNDE AI AJUNS???PU CA MIE IMI PARE CA ESTI FRUSTRATA RAU,SI ASTA NU NUMAI EU TI-O ZIC...."MURITOARE DE FOAME" "BURTA GOALA" SI ALTE "METAFORE" PE CARE LE FOLOSESTI, ISI AU RADACINILE,IN COMPLEXELE SI INHIBITIILE TALE PROPRII.....UN SINGUR LUCRU VREAU SA-L INTELEGI DACA ITI AJUNGE MINTE......NU JUDECA OAMENII DACA NU-I CUNOSTI.....TATAL MEU E AVOCAT,MAMA MEA E MEDIC DIETOLOG...EU AM TERMINAT FACULTATEA DE FARMACIE,SI SLAVA DOMNULUI IN CASA PARINTEASCA AM AVUT TOT CE ISI PUTEA DORI O DOMNISOARA....RELIGIA MI-AM SCHIMBAT-O INAINTE SA-MI CUNOSC SOTUL....PU CA IMI PLACE SA STUDIEZ TEOLOGIA,AM PARTICIPAT LA NUMEROASE SEMINARE TEOLOGICE,AM DISCUTAT CU CONDUCATORI RELIGIOSI AI DIFERITOR CONFESIUNI...AM CITIT MAI MULTE CARTI DE RELIGIE,DECAT TU AI CITIT TOATA VIATA IMPREUNA CU MANUALELE DE SCOALA......AM PUS INTREBARI SI AM CAUTAT RASPUNSURI.....SI M-AM TREZIT...CA NU POTI TRAI DUPA NISTE REGULI,INSTITUITE DE CLERICI SI PAPI....ISLAMUL E ALEGEREA MEA....SI NU ARE LEGATURA CU SOTUL SAU BANII....BANII IN VIATA NU SUNT CEI MAI IMPORTANTI.....AM FOARTE MULTE PRIETENE AICI,IN ISRAEL DIN TOATA FOSTA UNIUNE SOVIETICA...SI DIN EUROPA..ITALIENCE,SPANIOLE,CEHE...TOATE SUNT CU FACULTATI,TOATE LUCREAZA,TOATE SUNT INDEPENDENTE SI CREDE-MA CA NICI UNA NU E MURITOARE DE FOAME......ASA CA NU MAI FA GENERALIZARI PROSTESTI,CU CARE DEJA NE-AI PLICTISIT |
||
|
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:06 |
||
|
Iubire, daca e dupa realizari sunt deja mult mai realizata decat tine. Atunci, no offence, esti proasta, asta e singura concluzie. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:08 |
||
| DE LA DEEP BITE:"Hai sa precizam, tu ai folosit cuvantul "crestinism", nu ortodoxism ".IN CRESTINISM PREOTUL-OM,FACE LEGATURA INTRE CREDINCIOS SI DUMNEZEU ". E o chestie asta cu proprietatea cuvintelor. nu e vorba despre proprietatea cuvintelor...eu am specificat ca in crestinismul ortodox sunt impuse canoane si reguli de biserica,fara de care nu poti exista ca crestin....mai citeste odata ce am scris:"OM,FACE LEGATURA INTRE CREDINCIOS SI DUMNEZEU,NUMAI PRIN INTERMEDIUL LUI UN OM SE POATE CRESTINA,SE POATE CASATORI,SAU POATE FI IERTAT DE PACATELE SALE...TOT PREOTUL,POATE DA PEDEAPSA DE ISPASIRE A PACATELOR SAVARSITE,ACEASTA PEDEAPSA NU ESTE INDICATA IN BIBLIE....CI ESTE STABILITA DE BISERICA IN CONFORMITATE CU GRAVITATEA PACATULUI....DE EX: MATANII,SAU POST NEGRU....ETC........CUNUNIA,REPREZINTA UN AMESTEC DE RITUALURI,CARE NU SUNT INDICATE IN BIBLIE....CUM AR FI...:CUNUNILE DIN ARAMA,ARGINT,SAU CHIAR FLORI(LA BISERICA GREACA),NASII,INCONJURAREA MESEI DE 3 ORI DE CATRE MIRI.......ASEZAREA IN GENUNCHI IN FATA PARINTILOR,SARUTAREA MAINII PREOTULUI...ETC....TOATE ACESTEA NU SUNT INDICATE IN BIBLIE,CI SUNT INSTITUITE DE BISERICA ORTODOXA......SI CA UN ARGUMENT IN PLUS....CA ACESTEA NU-SI AU ORIGINEA IN TEXTUL BIBLIC...ESTE CUNUNIA CATOLICA...CARE ESTE TOTAL DIFERITA DE CEA ORTODOXA...CU TOATE CA MERG AMBELE DUPA BIBLIE....... ultima mea propozitie scoate in evidenta faptul ca m-am referit anume la ortodoxism,si prin tangenta la catolicism.........sunt sigura ca ai inteles despre ce e vorba,doar ca din anumite motive incerci sa iesi din incurcatura... | ||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:13 |
||
|
Ba parol, ai dat exemplu de doua confesiuni crestine, de unde pana unde sa deduc eu ca vorbeai exclusiv de una? Discutia este inutila, ti-am aratat ca exista legatura directa om-Dumnezeu in protestantism. Cat despre preoti - exista si in ISlam, nu, doar ca le zic mullahi sau imami, |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:16 |
||
|
de la dep bite:'Iubire, daca e dupa realizari sunt deja mult mai realizata decat tine. Atunci, no offence, esti proasta, asta e singura concluzie. " hmmm oare ce ai realizat tu si noi restul cele "proaste" nu?????iar ca sa-ti demonstrez ca tu esti "proasta"...si indecisa in legatura cu viata ta...uite ce ai scris pe pagina anterioara .....de la deep bite:"Draga cine a zis asta nu e un adevarat crestin, eu urmez strict Biblia si nu ce au zis oamenii pe urma. Ce ai scris tu nu-i in Bibllie.".......iar acum spui ca esti atee......ori esti crestina???si de care crestina?....ori esti atee?...eu cred ca tu te arunci in discutiile despre religie,doar din simplul motiv ca singura nu stii in ce sa crezi... |
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:28 |
||
| pai,daca erai un pic mai desteapta si citita,aveai sa stii ca canoanele sunt caracteristice doar ortodoxismului.....si cununia pe care am descris-o si tainele sunt caracteristice ortodoxismuli....catolicismul are nuantele sale.Ar trebui sa fii proasta de tot ca sa crezi ca ma refeream la lutheranism...... | ||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:31 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:31:11pai,daca erai un pic mai desteapta si citita,aveai sa stii ca canoanele sunt caracteristice doar ortodoxismului.....si cununia pe care am descris-o si tainele sunt caracteristice ortodoxismuli....catolicismul are nuantele sale.Ar trebui sa fii proasta de tot ca sa crezi ca ma refeream la lutheranism...... Draga mea, tu esti cea care a facut o mare varza intre cele trei confesiuni crestine. Sa incercam putina logica: toate confesiunile sunt crestine, dar nu sunt identice. Altfel spus, a zice ca nu exista conexiunea directa om-Dumnezeu in cresinism este gresit, trebuia sa spui ca nu exista in anumite confesiuni. Cat despre religia mea - aici vorbim principial. Sunt atee, nascuta in ortodoxie. Asta nu inseamna ca nu imi critic fosta religie - tocmai de-aia e si "fosta", nu actuala. Pe de alta parte, hai sa nu incurcam borcanele. Critica pe care o aduc ortodoxiei paleste in fata celei pe care orice om de bun simt o aduce Islamului. Or tu, ca femeie, sa intri de buna voie intr-o astfel de religie, nu are decat doua explicatii: 1, esti prostituata. 2, esti proasta. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:37 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:28:06de la dep bite:'Iubire, daca e dupa realizari sunt deja mult mai realizata decat tine. Nu era o contradictie, draguta, dupa cum scria mai jos, iti aratam ca propriile tale argumente pot fi folosite impotriva ta, Nu intelegi ironia? |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:38 |
||
"Biserica Mormona", cunoscuta si sub numele de "Biserica lui Isus Cristos a Sfintilor din urma", numara aproximativ intre 5-10 milioane de credinciosi, raspânditi in peste 150 de tari.Ei afirma ca adevaratul crestinism aproape ar fi disparut de pe pamânt, atunci când - in 1830 - Joseph Smith, fondatorul Mormonismului si principalul profet al organizatiei, a fost ales de catre Dumnezeu pentru a restaura adevarata religie crestina........................PROFETUL "SMITH" HAHA.... E SCRIS IN BIBLIE????POT FI NUMITI CRESTINI ADEPTII MARMONISMULUI???? PROTESTANTISMUL-INFIINTAT DE MARTIN LUTHER...."UN MARE PROFET"HEHE În cadrul protestantismului existã diferite biserici, printre care lutheranismul, calvinismul, unitarianismul, anglicanismul, presbiterianismul, dar ºi cultele neoprotestante cum sunt baptismul, adventismul, penticostalismul ºi altele......acestia neagã importanþa invocãrii ºi cultul Fecioarei Maria ºi al sfinþilor, infaibilitatea papei.....permit casatoriile intre homosexuali.....te-am intrebat este oare numita crestinism,credinta in care 2 barbati se cununa intru Hristos???????permite biblia aceasta????si daca biblia nu permite sodomia atunci protestantii mai sunt crestini???????
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:39 |
||
hai ca te-ai coborat la cel mai jos nivel......"prostituata"=PROSTITUÁT//Ã ~e f. Femeie care practicã prostituþia; femeie desfrânatã;........iar esti proasta....pu ca nu ma cunosti si nu poti face concluzii.....dar daca sa vorbim despre prostituate...atunci eu sunt foarte departe de aceasta notiune....nu ma imbrac provocator,nu fac sex cu n nr de barbati,nu ma port indecent......tzeappa!!!!ba dimpotriva...ma imbrac modest,ma port cuviincios,pastrez fidelitate sotului,si cel mai important e ca il iubesc pe dumnezeu........ceea ce tu nu faci...deci cine e prostituata??????
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:46 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:39:31"Biserica Mormona", cunoscuta si sub numele de "Biserica lui Isus Cristos a Sfintilor din urma", numara aproximativ intre 5-10 milioane de credinciosi, raspânditi in peste 150 de tari.Ei afirma ca adevaratul crestinism aproape ar fi disparut de pe pamânt, atunci când - in 1830 - Joseph Smith, fondatorul Mormonismului si principalul profet al organizatiei, a fost ales de catre Dumnezeu pentru a restaura adevarata religie crestina........................PROFETUL "SMITH" HAHA.... Biblia - si vad ca stii canoane, dar nu intelegi esenta - propovaduieste iubirea. Ea intelege ca oamenii sunt slabi si pacatosi, dar Dumnezeu, in iubirea lui infinita, ii iarta pe toti. Sodomia este unul dintre multele, multele pacate pe care oamenii le pot comite - atunci sa inteleg ca niciun pacatos nu e crestin? |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:48 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:46:56hai ca te-ai coborat la cel mai jos nivel......"prostituata"=PROSTITUÁT//Ã ~e f. Femeie care practicã prostituþia; femeie desfrânatã;........iar esti proasta....pu ca nu ma cunosti si nu poti face concluzii.....dar daca sa vorbim despre prostituate...atunci eu sunt foarte departe de aceasta notiune....nu ma imbrac provocator,nu fac sex cu n nr de barbati,nu ma port indecent......tzeappa!!!!ba dimpotriva...ma imbrac modest,ma port cuviincios,pastrez fidelitate sotului,si cel mai important e ca il iubesc pe dumnezeu........ceea ce tu nu faci...deci cine e prostituata?????? Te-ai maritat pentru bani. Asta e prostitutie. Nu-mi mai cita definitii ca le stiu. Si mai rau decat o prostituata - alea isi inchiriaza trupul pentru o perioada limitata de time - tu ti-ai vandut sufletul pentru totdeauna. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:50 |
||
PROST, PROÁSTÃ, proºti, proaste, adj., s.m.ºi f. 1. Adj., s.m. ºi f. (Om) lipsit de gandire, fãrã judecatã, fãrã minte; nãtãrãu, nerod, tont, prostãnac. .......si acest termen este departe de mine....din simplul motiv ca cunosc prea multe pu a fi proasta.......am gandire destul de dezvoltata ca sa pot pune la perete oameni ca tine....nu sunt proasta pu ca nu ma cobor la nivelul tau si pot sa port discutii fara a arunca cuvinte murdare cand ma simt incoltita,,asa cum faci tu...
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:51 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:51:00PROST, PROÁSTÃ, proºti, proaste, adj., s.m.ºi f. 1. Adj., s.m. ºi f. (Om) lipsit de gandire, fãrã judecatã, fãrã minte; nãtãrãu, nerod, tont, prostãnac. .......si acest termen este departe de mine....din simplul motiv ca cunosc prea multe pu a fi proasta.......am gandire destul de dezvoltata ca sa pot pune la perete oameni ca tine....nu sunt proasta pu ca nu ma cobor la nivelul tau si pot sa port discutii fara a arunca cuvinte murdare cand ma simt incoltita,,asa cum faci tu... Saraca de tine ..... ti se pare ca sunt eu incoltita ..... Am maturat pe jos cam cu toti musulmanii, au plecat toti cu coada intre picioare ... altii isi faceau conturi doar ca sa ma injure.Deci iubire, proasta sau prostituata? Ce esti? Din doua, una. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:53 |
||
De la: den, la data 2008-01-18 14:21:30O fi frumos pt.ei,cert e ca noi, europenii avem o alta cultura si traditie. |
||
|
123violeta Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:54 |
||
| ti-am mai zis sa nu judeci o persoana daca n-o cunosti...pu ca devii ridicola si proasta.....buuunnnn...eu cred in Dumnezeu...iar tu ti-ai vandut sufletul diavolului...pu ca te-ai lipsit de Dumnezeu....singura ai zis ca esti atee... ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s.m. ºi f. Adept al ateismului; persoanã care neagã existenþa lui Dumnezeu ºi a oricãrei divinitãþi,necredincios,pagan. | ||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:54 |
||
E moldoveanca de-a nostra musulmanita. Si mai are tupeul sa zica altora ca-si tradeaza traditiile.
|
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:55 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:54:46ti-am mai zis sa nu judeci o persoana daca n-o cunosti...pu ca devii ridicola si proasta.....buuunnnn...eu cred in Dumnezeu...iar tu ti-ai vandut sufletul diavolului...pu ca te-ai lipsit de Dumnezeu....singura ai zis ca esti atee... ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s.m. ºi f. Adept al ateismului; persoanã care neagã existenþa lui Dumnezeu ºi a oricãrei divinitãþi,necredincios,pagan. O, iubire, dar te cunosc ... iti cunosc spita bine, bine. Tu crezi intr-un Domnezeu pedofil, care incurajeaza omorarea oamenilor - eu nu cred in niciun Dumnezeu, doar in constiinta mea si in valori umane. Nu te supara, dar de ce citezi dictionarul? Nu stii ce inseamna diverse cuvinte, sau ce? |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:56 |
||
|
Bleah! Iar isi ascut fetele iataganele? Faza e simpla: daca barbatii care le-ar fi luat ar fi fost in religia tribului tembo-habe acum ele s-ar fi rugat la f'un batz cocoshat. Kathy, ce naiba, lumea nu se indreapta cu umarul. Lasa-le pe ele in fericirea lor si gata! ... Hehe! sa-ti trimit un Power Point cu poze din Afganistan in care femeile stau in taxi in portbagaj (deschis, ce-i drept ) pentru ca - de acord cu religia lor - nu pot sta intre patru pereti cu un barbat (soferul de taxi, de!) , deci sunt carate ca si cartofii? Ah, si sunt si poze cu o lapidare... stii tu, cand le ingroapa in pamant pana la brau si dupa, le omoara cu pietre? Stiu ca nu te-ai mai opri atunci din ... (Power Point-ul e in spaniola, dar din cate stiu, tu stapanesti destul de bine limba... )
|
||
|
Dor_a Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:57 |
||
|
sa-ti spun un secret musulmanii cu care ai "maturat pe jos" tu...nu au plecat pu ca tu i-ai incoltit...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...au incetat sa-ti mai raspunda...pu ca au frica de dumnezeu,nu vad necesitatea sa convinga un om ce si-a vandut sufletul diavolului,in existenta lui dumnezeu,pu ca nu vor sa poarte discutii cu oameni prosti,care nici macar nu stiu sa respecte convorbitorul...si cel mai important motiv din care nimeni nu-ti mai raspunde innapoi,pu ca si-au dat seama ce fel de om esti...si inca ceva nu numai musulmanii,dar si crestinii care au avut discutii cu tine si-au facut cruce sarmanii,cand au vazut ce nebuna esti... asa ca despre religie sau altceva cu tine nu discut,pu ca nu-mi face placere sa ma cert cu prostii si incultii....
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:59 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:59:56sa-ti spun un secret musulmanii cu care ai "maturat pe jos" tu...nu au plecat pu ca tu i-ai incoltit...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...au incetat sa-ti mai raspunda...pu ca au frica de dumnezeu,nu vad necesitatea sa convinga un om ce si-a vandut sufletul diavolului,in existenta lui dumnezeu,pu ca nu vor sa poarte discutii cu oameni prosti,care nici macar nu stiu sa respecte convorbitorul...si cel mai important motiv din care nimeni nu-ti mai raspunde innapoi,pu ca si-au dat seama ce fel de om esti...si inca ceva nu numai musulmanii,dar si crestinii care au avut discutii cu tine si-au facut cruce sarmanii,cand au vazut ce nebuna esti... Asa se numeste lipsa de argumente zilele astea? Frica de Dumnezeu? Phleasseeee |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 15:01 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-01-25 14:57:33Bleah! Iar isi ascut fetele iataganele? Dunga dunga papadunga! Haha - ai fost funny la faza asta. Stiu ca e foarte crud din partea mea, dar nu pot decat sa sper ca vor afla pe pielea lor ce inseamna lapidarea. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 15:02 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:59:56sa-ti spun un secret musulmanii cu care ai "maturat pe jos" tu...nu au plecat pu ca tu i-ai incoltit...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...au incetat sa-ti mai raspunda...pu ca au frica de dumnezeu,nu vad necesitatea sa convinga un om ce si-a vandut sufletul diavolului,in existenta lui dumnezeu,pu ca nu vor sa poarte discutii cu oameni prosti,care nici macar nu stiu sa respecte convorbitorul...si cel mai important motiv din care nimeni nu-ti mai raspunde innapoi,pu ca si-au dat seama ce fel de om esti...si inca ceva nu numai musulmanii,dar si crestinii care au avut discutii cu tine si-au facut cruce sarmanii,cand au vazut ce nebuna esti... |
||
|
myeyes Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:07 |
||
De la: cleopatra86, la data 2009-01-25 14:59:56sa-ti spun un secret musulmanii cu care ai "maturat pe jos" tu...nu au plecat pu ca tu i-ai incoltit...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...au incetat sa-ti mai raspunda...pu ca au frica de dumnezeu,nu vad necesitatea sa convinga un om ce si-a vandut sufletul diavolului,in existenta lui dumnezeu,pu ca nu vor sa poarte discutii cu oameni prosti,care nici macar nu stiu sa respecte convorbitorul...si cel mai important motiv din care nimeni nu-ti mai raspunde innapoi,pu ca si-au dat seama ce fel de om esti...si inca ceva nu numai musulmanii,dar si crestinii care au avut discutii cu tine si-au facut cruce sarmanii,cand au vazut ce nebuna esti...
|
||
|
myeyes Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:08 |
||
| n am inteles de ce trebuie sa ne aparam cu atata vehementa credinta.o avem,e a noastra asta insa nu inseamna ca toti ceilalti care nu cred ca noi ne sunt inferiori.valul exista si va exista din dorinta barbatilor de a supune femeia,oricat ne ar spune doamna cleopatra ca este estetic,este o constrangere.ma amuza felul in care doamna inceraca sa ne arate cate elemente negative contine crestinismul.....nu afirm ca aceasta religie este perfecta insa da dovada de putina ipocrizie dat fiind ca si dumneaei a fost pana la un moment dat crestina. | ||
|
marinaruxandra Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:37 |
||
De la: marinaruxandra, la data 2009-01-25 20:37:53n am inteles de ce trebuie sa ne aparam cu atata vehementa credinta.o avem,e a noastra asta insa nu inseamna ca toti ceilalti care nu cred ca noi ne sunt inferiori.valul exista si va exista din dorinta barbatilor de a supune femeia,oricat ne ar spune doamna cleopatra ca este estetic,este o constrangere.ma amuza felul in care doamna inceraca sa ne arate cate elemente negative contine crestinismul.....nu afirm ca aceasta religie este perfecta insa da dovada de putina ipocrizie dat fiind ca si dumneaei a fost pana la un moment dat crestina. Corect. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:42 |
||
hop si eu Cleopatra este o admiratoare infocata a islamului,apara aceasta religie cu o ipocrizie iesita din comun,domnia sa uita ca pana la 16 ani a fost crestina,dar cand a dat de gustul "dragostei " a uitat si a renegat tot ce a invatat de l a familia ei.Cei 7 ani de acasa ne formeaza pentru iesirea in lume ,in acesti ani invatam sa devenim oameni normali in societate ,iar bagajul de cunostinte cu care iesim este hotarator pentru viitorul nostru.ACEST MESAJ NU ESTE ADRESAT CLEOPATREI SI NU DORESC RASPUNS DIN PARTEA EI,
|
||
|
wdy Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:02 |
||
mi a mers la suflet postarea ta wdy
|
||
|
marinaruxandra Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ati incercat cumva?? | 1 | De la: heleaa 30 Octombrie 2008 16:26 |
| Fotograf majorate/ serbari scolare/ zile onomastice 100lei | 1 | De la: kudika_8615 28 Mai 2012 15:58 |
| Bijuterii fantezie - handmade | 7 | De la: buburuz68 22 Octombrie 2008 20:20 |
|
|
||
| 100$ pe saptamana doar pe internet!! | 1 | De la: LimboOts 14 Mai 2010 21:19 |
| cursuri de dans latino | 5 | De la: kudika066045 13 Octombrie 2009 11:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.