Mai multe
se dezlantuie iadul citeste de la inceputul topicului sa vezi ce razboaie s-au purtat
|
||
|
wdy Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:14 |
||
|---|---|---|
|
loool. topicu asta e deschis de mai bn de un an, asa ca hop si eu ca vad ca inca se dezbate. si mama, ce razboaie au mai fost. eu zic ca exista familii fericite islamiste cum exista si crestine cum exista oameni rai europeni - crestini, asa exista si musulmani. ce-i drept, femeile islamice sunt mai religioase si par in fata noastra ca niste maicute ale noastre. inca ceva, in liceu imi audc amince ca profa de religie ne zicea ca e pacat sa te imbraci extravagant si deasemenea sa mergi in discoteca, la fel ca la musulmani, deci. eu nu sustin islamismul, dar dupa ce veti citi BIBLIA veti vedea cate asemanari sunt intre CORAN si BIBLIE. ok, craciunu e craciun si nu as renunta la el pt ca sunt indragostita de mos craciun. fiecare face ce simte, dar cred ca dupa ce ati citi cu adevarat biblia v-ati da seama cat de pacatosi suntem si noi crestinii, cate familii destramate sunt, cum mintim si incalcam cele 10 amarate de porunci, ce sa mai vb de islam, de arabia, de io mai stiu ce... cand traim in pacat zi de zi ce e mai rau e ca habar nu avem ca noi pacatuim si radem de straiele unei maicute, de valul unei musulmance daca am fi pioase si cu adevarat crestine - adica sa traim acea stare a crestinismului- nu sa o vedem doar in certificatul de botez, ne-am da seama ca ignoranta e peste tot si fericiti cei ce traiesc in pace pt ca putini sunt ei, orice credinta ar avea. daca am fi cu adevarat credincioase am si sa ne vedem paiul din ochiul nostri si abia dup-aia am putea realiza ca nu are rost sa comentam despre gunoiul din ochiu altora. eu tin la conceptul de CREDINTA si DUMNEZEU oricare ar fi el si apreciez cu adev acele persoane care macar seara isi fac rugaciunea si ii pot multumi lui Dumnezeu pt tot ce e bun in viata lor si pt tot ce le-a oferit. voi vb cu aceste musulmance si le cereti niste lucruri absurde.. exact cum v-ati duce la manastire si ati vb cu o maicuta de ce nu merge la discoteca si de ce nu bea redd bull cu wisky si de ce nu ia extasy. e starea ei de bn si atat. ii plac straiele ei si valu ala dupa cap, scarf sau cum s-o numi atat la maicute cat si la musulmane. eu cred ca blamati credinta nu o religie anume. necredinciosi sunt peste tot |
||
|
dienutza_bulinutza Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:19 |
||
| Pai si normal ca Biblia seamana cu Coranul, tu ce crezi ca a facut Mahomed altceva decat sa plagieze? Si, cum era analfabet, a facut-o si prost. | ||
|
|
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:21 |
||
| toate religiile dar islamismul in special au dorit sa domine,sa supuna.religia este,dupa umila mea parere doar un mijloc de a controla si supune oamenii | ||
|
marinaruxandra Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:37 |
||
De la: marinaruxandra, la data 2009-01-25 22:37:56toate religiile dar islamismul in special au dorit sa domine,sa supuna.religia este,dupa umila mea parere doar un mijloc de a controla si supune oamenii Evident. Desi intre mesajul lui Iisus cu" iubeste-ti aproapele" si cel al lui Mahomed cu "omoara" e totusi mare diferenta. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:42 |
||
| pe mine cel mai mult ma intriga cum poate o fiinta umana cu discernamant sa traisca dupa regulile religiei islamice | ||
|
marinaruxandra Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:48 |
||
hello to all body
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:53 |
||
De la: marinaruxandra, la data 2009-01-25 22:48:23pe mine cel mai mult ma intriga cum poate o fiinta umana cu discernamant sa traisca dupa regulile religiei islamice Eu inteleg pe cei care se nasc acolo si li se spala creierul de mici. Dar sa treiesti tu 20 de ani intr-o lume normala si pe urma sa pleci capul in fata jugului pentru "iubire" - si sa mai si vorbesti de rau fosta religie - asta nu! |
||
|
Kathara Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:55 |
||
frumos spus dienutza...respect..
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 23:04 |
||
| tot aud:religia x e buna,religia y e si mai buna.dar intreb:de ce avem nevoie de biblie,quran,tora ca sa stim sa ne purtam si sa traim dupa niste standarde?oare omul nu are minimul de discernamant ca sa stie sa i respecte si iubeasca pe ceilalti? | ||
|
marinaruxandra Postat pe 25 Ianuarie 2009 23:09 |
||
hy enay bady talking with me englishe my name is mohamed ali
|
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 23:31 |
||
Hai ma ca nu se poate! uite-l si p'asta! Care inglish, traiti-ar? Ala-i inglish? Sa mor daca nu am crezut ca ne injura in f'un dialect d'ala de ziceam eu mai devreme... Zic: Na! ca s-au suparat Dunga-Dunga pe mine si-au venit fluturand sulitele sa ma pedepseasca... Cand colo, ce crezi? Era mohamedu', vorbind engleza
|
||
|
Dor_a Postat pe 26 Ianuarie 2009 08:43 |
||
| Nu poti sa ai respect si sa fii tolerant decat cu cineva care te respecta la randul sau. Toleranta si islamismul nu au nimic in comun, din pacate. | ||
|
Aladiah Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:18 |
||
|
Am citit mai multe raspunsuri, din topicul asta. Sa inteleg ca femeia isi acopera trupul pentru ca barbatii sa nu le creada femei usoare? Pai aici e vina barbatului ca are o minte bolnava, nu a ispitei. Nici drogurile nu stau la vedere, dar un depedent de droguri va sti unde sa le caute, asha si barbatii, daca sunt frustrati i si vad in femeie doar un trup care ii excita, vor vedea asta indiferent de numarul de valuri si matasuri cu care se acopera femeia. In Japonia secolului 17, femeile se spalau in gradina, si nici un barbat nu indraznea sa le zica sau sa faca vreun gest indecent, dar asta tine deja de alta civilizatie si alta religie. Cat despre faptul ca femeia trebuie sa arata doar ca ii permite Dumnezeu? AAa, pai atunci ar trebui sa umblam iar goi, ca Dumnezeu asha ne-a facut, goi si fara rusine. |
||
|
Aladiah Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:38 |
||
| Nu, ideea e ca esti tu de vina ca esti femeie si cum sa reziste el ispitei? Mai bine sa te tine numai in casa, acoperita, sa fie sigur. Bine, ca el mai umbla cu cateva, alta problema. | ||
|
Kathara Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:41 |
||
De la: lecabel, la data 2009-01-26 09:38:16Am citit mai multe raspunsuri, din topicul asta. Sa inteleg ca femeia isi acopera trupul pentru ca barbatii sa nu le creada femei usoare? Pai aici e vina barbatului ca are o minte bolnava, nu a ispitei. Nici drogurile nu stau la vedere, dar un depedent de droguri va sti unde sa le caute, asha si barbatii, daca sunt frustrati i si vad in femeie doar un trup care ii excita, vor vedea asta indiferent de numarul de valuri si matasuri cu care se acopera femeia. In Japonia secolului 17, femeile se spalau in gradina, si nici un barbat nu indraznea sa le zica sau sa faca vreun gest indecent, dar asta tine deja de alta civilizatie si alta religie. Acum un an si ceva, un popa d'ala d'al lor (nu'sh cum se numesc) a zis in mod public, in State: Daca o bucata de carne sta descoperita, atunci nu poti blama mustele ca se aseaza pe ea. Asta a cauzat un mare scandal si l-au facut sa retracteze (pentru ca se intampla in State, daca ar fi spus-o in Saudia, i-ar fi facut statuie)... dar raul era deja facut... Ai lui au crezut pana unde au vrut ei... |
||
|
Dor_a Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:55 |
||
|
Hijabul este un semn al opresiunii. Poti sa il porti daca iti place. Se stie ca o femeie depinde in totalitate de barbat, este tratata mai rau decat un animal. http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7708169.stm O fata de !3 ani din Somalia a fost violata de 3 barbati. Tatal ei a raportat cazul, iar tribunalul islamic , conform legii sharia, a stabilit ca trebuie ucisa cu pietre din cauza ca a intretinut relatii sexuale premaritale, zina, pacatul de a intretine relatii sexuale inainte de casatorie. Nu s-a putut dovedi ca a fost violata, pentru ca sunt necesari 4 martori barbati pentru a dovedi ca intr-adevar a avut loc violul. Daca nu ai acei 4 martori barbati (de parca violul de desfasoara vreodata cu public) nu poate fi dovedita nevinovatia femeii. La omorarea cu pietre au participat peste 1000 de barbati. http://www.youtube.com/watch?v=2rgSH0h45Eo&feature=related Fetele care pateaza onoarea familiei sunt si in prezent omorate. Chiar daca familia ezita, se fac presiuni din partea comunitatii, ca acestia sa isi "spele" onoarea, ucigand cu pietre in public, in umilire, Fiica care a adus rusine. |
||
|
Aladiah Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:04 |
||
| Aceasta este adevarata fata a islamului | ||
|
Aladiah Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:05 |
||
De la: lecabel, la data 2009-01-26 10:05:47Aceasta este adevarata fata a islamului Uf! nu stiu ce link dai tu acolo, dar daca e ceva din ce spui tu acolo, eu nu ma pot uita... N-am atata curaj... Imi face rau doar citind ce ai postat....
|
||
|
Dor_a Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:09 |
||
De la: lecabel, la data 2009-01-26 10:05:47Aceasta este adevarata fata a islamului Uf! nu stiu ce link dai tu acolo, dar daca e ceva din ce spui tu mai sus, eu nu ma pot uita... N-am atata curaj... Imi face rau doar citind ce ai postat....
|
||
|
Dor_a Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:09 |
||
|
Sunt doua linkuri, primul e txt, cazul fetitei de 13 ani ucisa cu pietre, iar al doilea link sunt inregistrarile facute cu un telefon mobil, probabil de unul din participanti la omorarea cu pietre a unei tinere de origine kurda. Este socant. Mai ales ca autoritatile nu intervin. http://www.youtube.com/watch?v=2zIghGH-3F0&feature=related Acesta este alt caz, al unei fete ucisa tot din motive religioase, crima petrecandu-se de data aceasta in Anglia, Londra. Chiar daca familia traia deja in Anglia, influenta religioasa este la fel de puternica. |
||
|
Aladiah Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:21 |
||
|
Stiu ca se intampla, la nivel cerebral stiu... totusi nu am curajul, "inima" aia sa ma uit la asa ceva... Cele care ar trebui sa se uite sunt cele care "au vazut lumina adevarata". Stiti care e nedumerirea mea? Bai, nu am nimic impotriva faptului ca cineva isi schimba religia DIN CONVINGERE (vezi cazul Cassius Clay). Dar sa iti schimbi religia din cauza ca ala de ti-o trage (cu acte, de! ) are alta religie si DUPA sa mai devii si mai musulman(ca) decat insusi profetu' ala al lor, ei bine... ASTA imi intoarce stomacul pe dos Ai, dom'le, decenta sa spui: Bai, stiti ceva? Eu mi-am schimbat credinta pentru ca imi era drag el, barbatul meu... Si cum n-am avut de ales, asta e! Nu dau cu pietre (hehe! asta e cel mai greu, vad ca lapidarea e cuvantul de capatai la ei...) in nici una din religii, incerc sa le impac pe amandoua. Spune asta si nimeni n-o sa aiba nimic cu tine. |
||
|
Dor_a Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:30 |
||
| Da sunt de acord ku you ,dar sa stii ka dak ati gasesti iubirea pe kare o viata intreaga ai asteptat-o ,faci orice pentru ea . Eu sunt in aceeasi situatie numai ca iubitul meu este evreu . Parerea me este ka important este sa ne iubim reciproc si sa facem kit mai multe fapte bune .caci dumnezeu nu e altceva decit iubirea kare ne leaga pe noi oamenii . Si dac printre crestini nu-ti gasesti amplinirea atunci trebuie s-o kauti pina la kapatul pamantului pina o gasesti. | ||
|
mariasimion Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:32 |
||
| religia nu ti o schimbi din iubire ci din pura convingere.stau si ma intreb:noua religie la care te convertesti din dorintele sotului o vei schimba daca te desparti de el si intalnesti pe cineva care are vechea ta religie?credinta nu este o perche de sosete pe care o schimbi de fiecare data cand iubesti pe cineva. | ||
|
marinaruxandra Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:41 |
||
De la: mariasimion, la data 2009-01-26 10:32:16Da sunt de acord ku you ,dar sa stii ka dak ati gasesti iubirea pe kare o viata intreaga ai asteptat-o ,faci orice pentru ea . Eu sunt in aceeasi situatie numai ca iubitul meu este evreu . Parerea me este ka important este sa ne iubim reciproc si sa facem kit mai multe fapte bune .caci dumnezeu nu e altceva decit iubirea kare ne leaga pe noi oamenii . Si dac printre crestini nu-ti gasesti amplinirea atunci trebuie s-o kauti pina la kapatul pamantului pina o gasesti. Religia inseamna mult mai multe decat cum ii zici lui Dumnezeu - fiecare religie isi are setul ei de valori. Nu inteleg cum de poti renumta la Iisus, care - in opinia mea - a fost cel mai destept om care a traiet vreodata - pentru Dumnezeul din Vecgiul Testament, crud si copilaros. Cum poti sa ai Paste si Craciun si pe urma nimic? Cum poti sa crezi in Iisus si pe urma sa-l negi. Iubire spui tu - complet fals, cine te iubeste te iubeste asa cum esti tu acum, nu te iubeste asa pentru persoana care o sa fii dupa ce te modeleaza el cum vrea. Si daca e iubirea vietii tale, si tu a lui atunci de ce nu renunta el la religia lui? Iti spun eu de ce - pentru ca are un caracter mai puternic si pentru ca, poate, nu te iubeste indeajuns. |
||
|
Kathara Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:37 |
||
De la: marinaruxandra, la data 2009-01-26 10:41:19religia nu ti o schimbi din iubire ci din pura convingere.stau si ma intreb:noua religie la care te convertesti din dorintele sotului o vei schimba daca te desparti de el si intalnesti pe cineva care are vechea ta religie?credinta nu este o perche de sosete pe care o schimbi de fiecare data cand iubesti pe cineva. Inca o data, foarte corect. |
||
|
Kathara Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:39 |
||
| Eu am mai vazut chestii dintr-astea si mi-a fost rau doua saptamani, De-atunci am prin eu mare ura pe toate scursurile umane care se cheama musulmani. Astia merita sa fie toti omorati cu pietre. | ||
|
Kathara Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:42 |
||
|
Da sunt de acord ku you ,dar sa stii ka dak ati gasesti iubirea pe kare o viata intreaga ai asteptat-o ,faci orice pentru ea . Eu sunt in aceeasi situatie numai ca iubitul meu este evreu . Parerea me este ka important este sa ne iubim reciproc si sa facem kit mai multe fapte bune .caci dumnezeu nu e altceva decit iubirea kare ne leaga pe noi oamenii . Si dac printre crestini nu-ti gasesti amplinirea atunci trebuie s-o kauti pina la kapatul pamantului pina o gasesti. ma scuzi dar u si cu prietenul tau evreu de cat timp sunteti impreuna... ? ...... crezi ca il cunosti suficient de bine ......
|
||
|
petitange Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:49 |
||
| ma revolta extraordinar dorinta musulmanilor de a ne arata nouacelor de alta religie sau atei cat de bum este islamismul.de ce se sterg cu buretele faptele abominabile care sunt comise in numele iubirii de Allah?scuza lor:''da dar asta se intampla demult,nu acum''ba pardon,atata timp cat exista un precedent nu cred ca musulmanii ar mai trebui sa o faca pe moralistii.ma repet,nu afirm ca toti crestinii sunt oameni de inalta calitate morala,dar eu n am auzit nici un crestin care sa omoare,pedepseasca si trateze femeile ca pe niste carpe toate astea in numele religiei.de obicei cand un cresti e violent,bate,maltrateaza el nu l invoca pe dumnezeu ca motiv al faptelor sale | ||
|
marinaruxandra Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:49 |
||
De la: Kathara, la data 2009-01-26 11:37:43De la: mariasimion, la data 2009-01-26 10:32:16Da sunt de acord ku you ,dar sa stii ka dak ati gasesti iubirea pe kare o viata intreaga ai asteptat-o ,faci orice pentru ea . Eu sunt in aceeasi situatie numai ca iubitul meu este evreu . Parerea me este ka important este sa ne iubim reciproc si sa facem kit mai multe fapte bune .caci dumnezeu nu e altceva decit iubirea kare ne leaga pe noi oamenii . Si dac printre crestini nu-ti gasesti amplinirea atunci trebuie s-o kauti pina la kapatul pamantului pina o gasesti. Tu stii ca eu am intrebat acelasi lucru l aun moment dat: ei de ce nu devin crestini, daca chiar isi doresc asa de mult o femeie crestina... Stim amandoua de ce: pentru ca ei au bani, ei le intretin pe ele, si pentru ele asta e de ajuns. Odata o sa va spun o poveste cu o amica care s-a musulmanit si ala a "omis" s-o mai ia de nevasta De atunci ea tot viseaza sa gaseasca unu' care s-o ia si s-o tina acas'... Ea are o slujba destul de ok, nu moare de foame, dar viseaza vila si menajera... Nici macar nu-i pasa cum o sa fie ala de-i ofera asa ceva: batran, had, cu alte neveste (!!) ... si atunci de ce crezi ca s-ar impiedica ea de un lucru asa de "insignifiant" ca religia? (bleah!)Si da! nici eu n-as vrea sa fiu altceva decat crestina, din acelasi motiv: pur si simplu pe Iisus il inteleg. Vorbeste limba mea. Asta e despre mine. Pe de alta parte, as intelege o persoana care si-a schimbat religia, dar ar recunoaste exact DE CE a facut-o, nu sa-mi bata campii. Si mai voiam sa spun ceva, Coranul are la baza Vechiul Testament, doar ca ala era pentru vremurile de atunci, de cruzime si ignoranta, cand toti aveau o singura pedeapsa pentru orice greseala: moartea! Si femeia era femela si atat... Iisus a venit si a zis: Va dau o lege noua: iarta! Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti... Si fraza - atat de scurta - spune atat de multe! E un hai-ku! |
||
|
Dor_a Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pentru barbati in special | 24 | De la: pickard 26 Noiembrie 2010 08:39 |
| UN SFAT URGENT VA ROG! | 11 | De la: Cassey 3 Ianuarie 2009 18:13 |
| Iesi din impasul financiar!! ajuta-te si ajuta... | 4 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 12:41 |
|
|
||
| CASTIGATORI CONCURSURI | 1 | De la: MYADYA 8 Aprilie 2010 12:20 |
| Articole de pe blogul meu | 54 | De la: bestdevilinside 28 Noiembrie 2008 17:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.