Setari Cookie-uri

M-a parasit pentru alta…

Nu trebuie sa judecam asa...e greu sa iei o decizie in astfel de situatii. Poate ca nu o mai iubea intr-adevar si poate ca nu o mai voia langa el, insa decizia asta se ia greu.Eu am fost si in situatia lui si in situatia ta, deci pot sa privesc toate astea din ambele sensuri, insa i-am lasat dreptul sa-si traiasca viata, nu eu eram pt el. Acum s-a casatorit, ii este bine, are o familie completa. Chiar daca m-a iubit pe mine si a suferit un timp acum este ok.Cu timpul si-a dat seama ca eu voiam altceva, ca langa el nu eram fericita.Gandeste-te ca ti-a lasat dreptul la fericire, ca acum poti sa-ti vezi de viata ta, ca daca te merita era acolo.Tu trebuie sa fii tare.Stiu cat de greu iti este,insa daca era mai tarziu era si mai grav.Gandeste-te daca erai cea pe care a lasat-o in fata altarului.Nu CREZI CA TI-AR FI FOST MULT MAI GREU?O sa treci peste....viata isi urmeaza cursul, ai sa intalnesti persoane si persoane, insa fii cu ochii in patru alta data ca oricat de bun mincinos ar fii noi femeile suntem mult mai bune cercetase...Fruntea sus!
biaflorence
Postat pe 31 Martie 2009 13:35
..............si alta il va parasi pt altul !
morticia_adams
Postat pe 14 Mai 2009 23:07
may sincer femeia aia vb ta e o femeie fara scrupule,deoarece roata vietii se intoarce!sfatul meu e sa il scoti din mintea si sufletul tau,pt k va aparea barbatul care sa te merite;;)
Rosallinda
Postat pe 13 Iunie 2009 20:19
De la: snickers, la data 2008-03-11 13:19:38doamneee nu am mai ras atat de mult d mult timp=))indoctrinata,spalare d creier..deci rad cu lacrimi.voi sunteti alea cu mintea ingusta!!o sa-mi dati dreptate intr-o zi..o sa ziceti ia uite ma nebuna aia avea dreptate.nu cred k are una dintre voi mai multa parte d afectiune,iubire,respect decat am eu.nu va mai mintiti singure,doar acceptati realitatea.acum depinde si c varsta aveti..fiecare cu conceptiile varstei..!!!

ai gresit secolul..cu mult, sunt barbat, suntem de aceeasi varsta, ofer afectiune, iubire si respect ( cea ce implica fidelitate deplina) persoanei pe care o iubesc si fac toate astea fara sa am nevoie de o tarfulita din cand in cand ;)
oricum, cel mai important lucru este, nu uita, tu ai dreptate si noi suntem prosti, toti de invidieam si am vrea sa fim in locul tau :*
good luck living your fantasy .
felixcat
Postat pe 21 Iunie 2009 13:10
schimba-ti numarul de telefon, arunca tot ce iti aminteste de el, mergi mai departe... si pentru el, toate cele rele si sa ii moara la intrare ... roata se intoarce intotdeauna, stai tu linistita
Rock_this
Postat pe 31 Iulie 2009 19:21
ahahaha BURNED
felixcat
Postat pe 31 Iulie 2009 19:50
buna seara tuturor......probabil voi fi crud judecata de toate cele care o incrajeaza pe aceasta "femeie parasita"......nu am fost atenta cum o cheama.....imi cer scuze

poate o sa te doara ceea ce o sa iti spun si probabil nu o sa recunosti durul adevar ca de fapt el nu te-a iubit niciodata, nicio clipa. a fost o pura atractie sexuala. expertii spun ca de multe ori aceasta atractie sexuala este confundata cu iubirea si de aici drama atator cupluri. tot specialistii spun ca atractia sexuala nu poate dura mai mult de 3 ani, exact perioada care a durat relatia ta. daca nu ma crezi citeste despre atractia sexuala, arta seductiei si vei afla.sunt atea articole in care se specifica aceste lucruri si nu numai.
poate ar trebui sa citesti mai mult despre anumite lucruri , ar putea sa te ajute cu ceva, sa te trezesti din ceea ce traiesti tu acum, si sa vezi realitatea exact asa cum e ea( diferita de viziunea ta asupra vietii, barbatilor, relatiilor)

si alta chestie pe care tin sa o spun este ca NU EXISTA NICI O SCUZA PENTRU O VIATA NEFERICITA si ca FIECARE ISI MERITA SOARTA. NU E VINA NIMANUI PENTRU CEEA CE TI SE INTAMPLA !!!
ESTI CEEA CE GANDESTI !!!! tot ce ti se intampla este produsul gandurilor tale (VIZIONEAZA "THE SECRET" ca sa ma poti intelege si sa nu arunci degeaba cu pietre in mine)

HAIDETI FETELOR VA ROG.....CELE CARE ATI FOST INSELAT-O FITI SIGURE CA ATI MERITAT-O....NU ATI STIUT SA VA TINETI BARBATUL LANGA VOI, NU ATI STIUT CUM SA-L FACETI SA VA IUBEASCA, POATE I-ATI OFERIT CEEA CE CREDETI VOI CA AVEA EL NEVOIE CI NU CEEA CE AR FI AVUT EL NEVOIE CU ADEVARAT.NUMAI LEZATI IN STANGA SI IN DREAPTA. DACA EXISTA VREUN VINOVAT IN TOATA ACEASTE SITUATII SINGURELE VINOVATE SUNTETI VOI. UN BARBAT NU PLEACA DE PREA MULT BINE!!!!

numai bine. o seara placuta

p.s. scuzati-ma darchiar ma revolt cand citesc toate aceste grozavii de comentarii, unul mai idiot ca altul.....si mai aveti pretentia sa aveti un barbat langa voi pentru toata viata.incercati sa va schimbati pe voi si dupa cere-ti de la ceilalti
lory2006_4u
Postat pe 3 August 2009 19:14
De la: yumalai, la data 2008-11-23 12:19:58
De la: mirelasf, la data 2008-11-21 18:51:03Fii tare.Tot raul spre bine.daca scriu povestea mea o sa fac multi cititori sa planga.Tocmai m-a parasit cu un copil de 10 luni in brate si dupa 10 ani petrecuti impreuna.Credeam CA SUNT TOTUL PT EL DAR NU E ASA.Nu are rost sa suferi pt cineva care nu te merita si nu te respecta mai ales dupa ce i-am daruit un copil.eu m-am trezit singura dar nu ma tem.DUMNEZEU E MARE!CURAJ!O sa gasesti pe cineva sa te merite cu adevarat!

pey cum bine zicea cineva odata "barbati este porci"


a trecut ceva timp de cand am zis ca as suferi mai putin daca m-ar parasi ptr alta ..si uite ca m-a parasit si bineinteles cum sunt eu super" norocoasa " nu m-a parasit ptr alta ci m-a parasit ca sa stea singur ( cum zicea cineva pe topicul asta--cred ca a avut gura aurita )

ironie mare ..
cantacanta
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:17
De la: lief, la data 2008-11-23 12:10:22"si daca m-ar parasi ptr alta asta ar insemna ca o bucata (mai mare sau mica) din relatia noastra a fost minciuna si asta alta durere..." nu neaparat,poate ca in timp omul si-a dat seama ca doreste altceva,a gasit anume ce-si dorea in alta parte,nu e nimeni de vina- Si in cazul asta de ce nu poti sa te ocupi ca sa nu stai sa te gandesti ce si cum ,si de ce...? pai si daca nu te mai cauta si te paraseste pur si simplu,tie nu-ti trece prin cap ca va gasi pe alta,ca doar nu se calugareste ?eu mi-as pune mai multe intrebari daca ma paraseste sa fie singur ,decat cu alta



mda ..asta era citatul.
cantacanta
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:18
vrei sa iti zic de ce sunt socata ??? pentru ca m`am uitat de 3 ori sa ma asigur ca nu eu am scris poztul asta :| doamne...cat de mult ma regasesc in asta...exact situatia mea...trasa la indigo...nu se merita!!!!! chiar daca imi curg lacrimile pe tastatura cand iti scriu asta...nu se meritaaaaaaaaa!!!!
inocentafurata
Postat pe 10 Septembrie 2009 19:32
buna fetelor! am intrat shi eu in club...acum doua saptamani m-a parasit dupa o relatie de 3 ani
shi 3 luni ,..atatea planuri atatea vise s-au spulberat,credeam ca ma iubeste ca o sa fim
impreuna bla...bla imi doream o familie ,copii el era barbatul vietii mele pe care il iubeam enorm.
De o saptamana mi s-a parut schimbat ,am refuzat sa cred ca se intampla ceva dar dej
a era al doilea week-end in care imi zicea ca are treaba diferite pretexte...sambata seara
m-a sunat eram deja in oras mi-a spus ca mai are putina treaba shi ne auzim la tel shi surpriza
nu a mai raspuns ,de nervii m-am dus l-am controlat am aflat ca nu era in locul respectiv cu
treaba ,m-am dus la el acasa plecase deja asa ca m-am hotarat sa-l astept simteam ca ma
minte cand a venit dimineata am avut parte de un scandal monstru dupa ce ne-am trezit .tot eu eram cea vinovata ce cautam acolo la el bla bla ....m-a adus acasa shi asta a fost tot.a doua zi l-am sunat trebuia sa plecam in concediu shi mi-a spus la tel ca el nu mai merge ca nu-i trece supararea ca nu pot sa mai fac nimic shi ca o sa discutam noi....m-a sunat dupa o sapt de ziua mea am implinit 27 de ani shi asta a fost tot....
apoi am aflat ca era cu cineva de 2 sapt .... el nu banuieste ca stiu intreaga poveste ,dar ma doare faptul ca nu mi-a dat nici o explicatie m-a lasat pe mine sa ma cred vinovata.....shi el posteaza in victima...eu cred ca am avut norocul sa aflu adevarul shi sa nu ma umilesc in fata lui sa ma ierte sa-i spun cat de mult il iubesc. Sunt inca in stare de soc nu pot sa cred ca a facut asa ceva shi ca renunta la mine ....credeam ca ma iubeste ....
kudika068515
Postat pe 14 Septembrie 2009 20:20
si eu am trecut printr-o relatie asemanatoare ,ne-am despartit prima data acum un an pe motiv ca parintii mei sunt impotiva relatiei , ne-am impacat dupa cateva luni dar ne-am despartit iar motivul ..nici el nu stia exact doar ca nu merge , eu l-am iubit ,l-am respectat ,l-am incurajat ,l-am ajutat chiar si cu bani iar el ..doar ma jignea, nu avea pic de respect .
am tot sperat ca o sa se schimbe dar degeaba ,imi spunea ca o sa-si caute pe alta ..dupa ca ne-am despartit si-a gasit pe alta cu care a stat cateva luni .. eu nu l-am mai cautat aflasem ca e cu alta dar tot primeam mesaje de la el ..dupa ce s-a despartit de asta ma cauta mereu pe mess , la tel ..imi spunea ca suntem prieteni si ca poate mai am o sansa la el ..chiar incepusem sa ne apropiem iar dar surpriza totul a fost doar distractie , doar minciuni nici nu-i pasa de mine .
acum isi cauta pe alta
corneliamona
Postat pe 27 Septembrie 2009 20:01
Ai reusit sa treci in timpul asta peste situatie? Id-ul meu de mess este staff3006 Daca e sa ma cauti, aici ma gasesti, indiferent daca ai prieten acum sau nu, indiferent daca ti-ai revenit sau nu. O sa intelegi niste lucruri.
staff
Postat pe 28 Septembrie 2009 13:15
E destul de greu prin ceea ce treci sa faci fata cu brio...e greu acum..dar cu timpul o sa treaca.Adu-ti aminte TU esti CEA MAI IMPORTANTA!!! EL UN GUNOI...indiferenta doare cel mai tare.dispari din viata lui cu orice pret...arata-i ca te-ai resemnat,(desi nu e asa....) orice pai are umbra lui!asa ca tu in curand o sa vezi k o sa gasesti persoana care te merita!Un mic secret! NU ARATA NICIODATA CAT DE MULT IL IUBESTI!comporta-te in fiecare zi diferit...azi dragastoasa,maine indiferenta si rece ...numai bine!
dissy_08
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:02
Fetelor nu va mai plangeti atata ca voi nu puteti sa va abtineti ..faceti si mai mult rau decat noi..la inceptu totul e ok..cand ajungeti in pat si da totul pt voi sunteti super multumite si cand vrea si el ceva incep figurile..nu fa aia de ce faci aia,de ce esti asa..iar cand incercam sa va impacam prindeti tupeu si stati neclintite..normal ca apar micile ganduri de escapada cand voi refuzati :nu ca n am chef nu ca nu avem unde..etc..daca ati fi mai diplomate sigur am intelege si am insista mai putin,am avea rabdare.dar voi nu voi sunteti sefe voi coontrolati totul.in spatele mesajelor suntti tari de tot dar fata-n fata..nimik..voi ce spunei de figurantele care par super cuminti si care stau cu prietenul lor pana apare altul si dupa ce el a incercat toate posibilitatile sa salveze relatia a dus-o la mare la munte peste tot,ii reproseaza ca o inseala si cand isi da seama ca nu e asa ii reproseaza ca o inseala cu masina lui ,ca iese cu baietii,..si face tot posibilul si gaseste toate ghinioanele din lume sa ti dea papucii ca vezi doamne a aprut fat frumos..deci de astea ce spuneti .. omul are mare dreptate ca te alasat balta daca nu iai oferit ce tia cerut..numai ca dak face asa face din razbunare pt ca cineva candva asa i-a facut lui.si acum se razbuna pe toate..e gresit [t ca viata se va razbuna si pe el ca de fapt:cand te razbuni pe cineva te razbuni pe tine...deci daca daca voi incepeti sa sufocati omu si sa-l scoateti din sarite si nu-i dati ce vrea..normal meritati tot ce -i mai rau..lasati orgoliu si impacati-va mereu ....nu mai fiti asa rele..si mai lasa ti gelozia si rautatile si da ti -i putina libertate ca sigur va ramane al vostru....
kudika071763
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:04
Fetelor nu va mai plangeti atata ca voi nu puteti sa va abtineti ..faceti si mai mult rau decat noi..la inceptu totul e ok..cand ajungeti in pat si da totul pt voi sunteti super multumite si cand vrea si el ceva incep figurile..nu fa aia de ce faci aia,de ce esti asa..iar cand incercam sa va impacam prindeti tupeu si stati neclintite..normal ca apar micile ganduri de escapada cand voi refuzati :nu ca n am chef nu ca nu avem unde..etc..daca ati fi mai diplomate sigur am intelege si am insista mai putin,am avea rabdare.dar voi nu voi sunteti sefe voi coontrolati totul.in spatele mesajelor suntti tari de tot dar fata-n fata..nimik..voi ce spunei de figurantele care par super cuminti si care stau cu prietenul lor pana apare altul si dupa ce el a incercat toate posibilitatile sa salveze relatia a dus-o la mare la munte peste tot,ii reproseaza ca o inseala si cand isi da seama ca nu e asa ii reproseaza ca o inseala cu masina lui ,ca iese cu baietii,..si face tot posibilul si gaseste toate ghinioanele din lume sa ti dea papucii ca vezi doamne a aprut fat frumos..deci de astea ce spuneti .. omul are mare dreptate ca te alasat balta daca nu iai oferit ce tia cerut..numai ca dak face asa face din razbunare pt ca cineva candva asa i-a facut lui.si acum se razbuna pe toate..e gresit [t ca viata se va razbuna si pe el ca de fapt:cand te razbuni pe cineva te razbuni pe tine...deci daca daca voi incepeti sa sufocati omu si sa-l scoateti din sarite si nu-i dati ce vrea..normal meritati tot ce -i mai rau..lasati orgoliu si impacati-va mereu ....nu mai fiti asa rele..si mai lasa ti gelozia si rautatile si da ti -i putina libertate ca sigur va ramane al vostru...voi .i lapreciati numai cnad se poart mai rau de va tine din scurt asa ca nu va mai plangeti si fiti mai intelegatoare
kudika071763
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:20
tot ce spui e ff adevarat
inna_2324
Postat pe 30 Septembrie 2009 18:26
De la: kudika071763, la data 2009-09-30 18:20:46Fetelor nu va mai plangeti atata ca voi nu puteti sa va abtineti ..faceti si mai mult rau decat noi..la inceptu totul e ok..cand ajungeti in pat si da totul pt voi sunteti super multumite si cand vrea si el ceva incep figurile..nu fa aia de ce faci aia,de ce esti asa..iar cand incercam sa va impacam prindeti tupeu si stati neclintite..normal ca apar micile ganduri de escapada cand voi refuzati :nu ca n am chef nu ca nu avem unde..etc..daca ati fi mai diplomate sigur am intelege si am insista mai putin,am avea rabdare.dar voi nu voi sunteti sefe voi coontrolati totul.in spatele mesajelor suntti tari de tot dar fata-n fata..nimik..voi ce spunei de figurantele care par super cuminti si care stau cu prietenul lor pana apare altul si dupa ce el a incercat toate posibilitatile sa salveze relatia a dus-o la mare la munte peste tot,ii reproseaza ca o inseala si cand isi da seama ca nu e asa ii reproseaza ca o inseala cu masina lui ,ca iese cu baietii,..si face tot posibilul si gaseste toate ghinioanele din lume sa ti dea papucii ca vezi doamne a aprut fat frumos..deci de astea ce spuneti .. omul are mare dreptate ca te alasat balta daca nu iai oferit ce tia cerut..numai ca dak face asa face din razbunare pt ca cineva candva asa i-a facut lui.si acum se razbuna pe toate..e gresit [t ca viata se va razbuna si pe el ca de fapt:cand te razbuni pe cineva te razbuni pe tine...deci daca daca voi incepeti sa sufocati omu si sa-l scoateti din sarite si nu-i dati ce vrea..normal meritati tot ce -i mai rau..lasati orgoliu si impacati-va mereu ....nu mai fiti asa rele..si mai lasa ti gelozia si rautatile si da ti -i putina libertate ca sigur va ramane al vostru...voi .i lapreciati numai cnad se poart mai rau de va tine din scurt asa ca nu va mai plangeti si fiti mai intelegatoare



Oooo ce poet...le zici din suflet? Dar cam asa e....dar in majoritatea cazurilor ambele parti sunt de vina...dar merg pe ideea:ca poate maine e mai bine,ca poate maine se schimba si numai e asa....
BogdanPaul
Postat pe 30 Septembrie 2009 22:59
Mno si???? crezi ca esti singura? sau el ? sau aia? suck it up si mergi inainte!
greierash_is_back
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:01
ei si? o va parasi si pe ea pt alta si tot asa! nu te merita. gandeste-te ca tu meriti ceva mai bun si lupta pt fericirea ta.
dia36
Postat pe 2 Octombrie 2009 23:56
da... m'am hotarat.. de data asta chiar ca ma duc la somn

hai gud nite
Diavolyta_
Postat pe 2 Octombrie 2009 23:59
asta e o viziune a barbatului care a fost parasit ...
la mine nu s-a pus problema ca am fost o figuranta cuminte ...nu l-am inselat , l-am respectat
te porti cu el in fuctie de situatie ..nu poti sa-l pupi cand afli ca te minte sau iti da de banuit...
o femeie devine geloasa si posesiva cand se intampla ceva iar voi barbatii nu recunoasteti nici in ruptul capului ca ati facut ceva gresit. da-ti vina pe noi ca va sufocam. Sa stii ca nu l-am
sufocat i-am dat libertate dar cand mi-a dat de banuit ceva e normal sa reactionezi doar
iubesti .
kudika068515
Postat pe 6 Octombrie 2009 23:05
Draga mea nu stiu cati ani ai dar stiu ce inseamna sa iubesti? dar e bine ca ai tot ce tiai dorit. dar la mine e alta faza care nimeni in viata lui nu ar face cea ce am facut eu iubesc o fata mai mare cu 2 ani decat mine eu nam fost insurat si nici nu sunt la varsta mea de 33 ani dar meam facut opartenera cu doi copii care ma umilit pe fata si mia ranit sufletul ea era la vaslui si eu la buzau nam stat impreuna dear eu am trimis luna de luna bani nu gluma 5500 roni ca navea servici si dupa ce sa angajat tot mie imi cere dar ea are pe altul stiu sigur ca am fost la ea la vaslui cu cadouri si iam imbracat fetele pana si pe ea si a loat lucrurile si ma lasat in gara ca un fraer nici macar o imbratisare sau un sarut dar eu o iubesc am incercat sa imi fac alta persoana dar nam gasit pe nimeni eu iubesc cu adevarat si plus ajut cat pot de mult. iti las un numar de mobil poate vrei sa spui cuiva care te asculta 0762826252 asta e nr meu Iulyan din Buzau
DjIulyan
Postat pe 26 Octombrie 2009 04:02
draga mea, daca te-a lasat pt o alta femeie pe care a cunoscut-o "ieri" dupa o relatie cu tine de 3 ani, fii multumita ca a plecat singur si ca ai scapat de el atat de usor. cine a gresit? ce mai conteaza? conteaza ca daca va veti impaca candva, nu vei mai putea avea incredere in el niciodata. vrei sa traiesti cu un astfel de om? si macar daca era sincer si iti spunea ce-si doreste (poate altceva decat i-ai oferit...) .intr-o relatie conteaza fosrte mult (inainte de pat) respectul, increderea, iubirea. Deci fruntea sus ca va trece.
dia36
Postat pe 10 Noiembrie 2009 20:46
iubita mea fii tare! eu de trei zile trec prin aceeasi situatie. lucram impreuna si acum 4 luni m-am indragostit de el,asta dupa 10 ani cand nu ma interesa nici un barbat.din prima zi m-a mintit ca e necasatorit ca a avut o prietena si e singur.l-am crezut ne intalneam ,ne sunam ,sms,mess si dupa o luna avea tel inchis. a aparut dupa 2 zile si mi-a spus ca a fost la tara....am aflat ca era insurat....apoi ca are prietena nu a recunoscut nimic apoi mi-a zis ca se desparte de nevasta .nu stiu m-a mintit acum 3 zile m-am hotarat sa nu-i mai raspund la sms ...nici nu m-a mai cautat....e f.greu fara el dar nu am ce face...........am si eu orgoliul meu!asa ca fii tare,nu merita
kudika087695
Postat pe 28 Noiembrie 2009 20:41
Da si mie mi s-a intamplat ca dupa 5 ani fara explicatii si fara sa simt ca e mai rece sa ma lase pentru alta bine el m-a mintit ca nu se vede casatorit(eu vroiam ceva mai serios) si ca nu crede ca va fi in stare vreodata si el de fapt era cu o tipa de 3 luni care stai de existenta mea. Asta e D-zeu ne da cat putem duce, o sa trecem peste toate. Oricum trebuie sa avem grija barbatii sunt parsivi si isi urmaresc doar scopurile lor nu se gandesc la noi.Sper sa ma mai pot indragosti dar stiu ca acum nu voi mai fi asa naiva. Multa bafta tuturor fetelor inselate! Capul sus!
adinuttzza
Postat pe 4 Februarie 2010 23:21
am patit si eu ceva asemenator pana in urma cu 3 luni si ceva ....am fost impreuna aproape 3 ani cu un baiat pe care il iubeam mai mult decat orice ... era totul pentru mine ... am facut pentru el ce nimeni nu cred ca ar fi facut ... m-am angajat .... sa strang bani sa-l duc la mare .... ii acceptam in ultimul timp injuraturi .... si jigniri ...totul doar sa fie bine .... am incercat sa-l inteleg pentru ca el avea probleme financiare urate ... pentru ca trece printr-o perioada urata ... intr-un final sa ne certam dintr`ul motiv banal ... sa nu vorbim 2 zile ... si .. sa aflu ca el face nunta cu alta tipa vara asta ...si ca de o sapt si ceva s-au si mutat impreuna ....... niciodata nu ash fi zis ... eram zi de zi impreuna ... ne cunosteam parintii unul celuilalt ... am ajuns sa se cunoasca si parintii reciproc ... crede.ma ca am fost distrusa ... de asta am fost si eu distrusa si socata psihic ... am ajuns si anorexica .... dar ... toate trec ! iar noi trebuie sa fim fericite ca am scapai de astfel de jogodii !
kudika366998
Postat pe 13 Februarie 2011 15:05
si eu am fost aprox in acceeasi situatie. Am intrat intr/o relatie inconstienta fiind de ce va urma, apoi a urmat o relatie de 4 ani, timp in care am incercat de nenunmarate ori sa pun punct stiind ca as putea distruge 2 familii, a mea si a lui, binenteles ca avand sentimente nu am reusit dar pana la urma s/a intamplat. El inca imi scrie dimineata si seara, ultima data cand am vorbit mi/a spus ca el ma iubeste si ca nu renunta la mine niciodata, asteapta doar o oportunitate de a ajunge lg mine si ca pana atunci eu sa imi vad de viata mea mai departe.
kudika_9810
Postat pe 14 Iunie 2012 13:58
Da,te inteleg dar nu iti pierde demintatea ! Omul ala chiar nu te merita ! Dupa parerea mea femeile usoare nu sunt cele care umbla cu multi barbati la viata lor ci cele care isi cladesc sadica fericire pe durerea altora ..... ,sigur nu rezolvi nimic plangand ,crede-ma ,nu te mai uita in urma ,mergi inainte ,la un moment dat va vedea si singur pe cine a pierdut ,ca tipa aceea nu se compara cu tine si atunci va fi prea tarziu
Ana_Cosmina_Br__ila_1
Postat pe 24 Iunie 2012 17:17
Cum pot sa gasesc si eu o fata serioasa sa ma insor! Observ ca fete serioase sunt foarte putine si nu am unde sa gasesc si eu una! , Ma ajuti si pe mine?
Popescu_Lucian_1
Postat pe 24 Iunie 2012 18:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie distrusa 6 De la: kudika_pudika 5 Mai 2011 14:11
Facebook si fostele ''iubiri'' 9 De la: kudika_16855 29 Septembrie 2012 11:37
Ancorata in prezent dar cu sufletul in trecut!!! 21 De la: Cassey 18 Mai 2009 09:21
Nu stiu ce sa fac!! 25 De la: lempika 13 August 2010 14:47
Desparitre stupida 6 De la: kudika_948820 13 Ianuarie 2014 19:10