Mai multe
| salutare la toata lumea!!!...din nou.....mia draga,io o sa te "calc" cat de curand....abia astept sa ajung la mare!!!.....cat te priveste ,morcovelul meu drag,pe tine te "calc" de cate ori ma gandesc la tine!!!.....nasaaaaa,fa draga o copie in marime naturala si pacaleste-l pa nasu cand e plecat!!!....pup pe toti!!.... | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 09:41 |
||
|---|---|---|
| DOAMNE..!!!ma minunez sa va vad pe toate aici si colo si dincolo..si bine dispuse!!:))cineva.., la un comentariu la una din pozele mele,ma intreba la modul f serios,daca suntem o familie care am.., intrat pe acest site.I-am raspuns ca "da",dar cu ghilimelele de rigoare,dupa care ..,am spus ceea ce simteam si simt acum .Da ,suntem o familie..,fara ghilimele !!si ma bucur ca simt asa..!!va poop pe toate si o zi cat mai vesela!!! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 10:13 |
||
| he he he!!! sa stii ca sintem o familie.... de destrabalati! :)))) | ||
|
|
||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 10:48 |
||
| pei sultanule minuneazate ca ai si de ce EU LEAM BINEDISPUS PE FETE asa ca nu stiu cum sa iti zic dar RUPE USA!!!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 10:56 |
||
| de m-ar fi lasat natura asta ,mai frumusel,mai inaltut putin si de-as fi fost mai.., tinerel..,lasam intreg HAREMU' ,pentru tine..!!! Iubitule,te-astept in patul matrimonial si iti va fi mai bine...!!!!:)) | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 12:09 |
||
| radule sa nu-ti musti limba si sa te otravesti ca vad ca tot arunci cu venin!gelos baiatul nostru=)) stai frate linistit ca e loc pt toata lumea ce te tot impiedici de stef? haide-ti mai bine sa bem o cafeluta impreuna( fie ea si pe la 12 punct trecute fix:))). o zi buna tuturor!!!!! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 12:09 |
||
| buna dragele mele...cam tarzior,ai dreptate vivi..dar intotdeauna este binevenita o cafeluta....asa ca va invit cu mare drag...ONNYTA, ,,,,,esti bucuroasa draga mea...(din cauza de aspirina)...pai,nu esti singura care se bucura...ca si eu mai am o saptamana si incep tratamentul..cu aspirina...ha,haaaaaaaaaa....va pupic dulcic | ||
|
ginetta Postat pe 12 Iunie 2008 12:44 |
||
| :))) HA HA HA!! TRAIASCA ASPIRINA!!.. SI TOTI PURTATORII EI! :))))) | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 12:56 |
||
| s-ai cu trei.., nasaaaa ??????? :))) | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 12:59 |
||
|
Dragii mei, din curiozitate, l-am lasat pe Stef sa hotarasca daca va va aduce la cunostinta urmatorul mesaj, dar se fede ca rautatea este mult prea mare in inima acestui om, ca macar sa va auca la cunostinta o informatie destul de neplacuta despre omul pe care se batea cu pumnii in piept, ca multi altii dintre voi, ca il ajuta, si ca ii este cel mai bun prieten!iata mesajul trimis "prietenului" Stef80:"Cu toate ca ai sfarsit prin a fi cel mai aprig dusman al lui, mi-a placut cum a inceput relatia dintre voi, si mi-a placut cum te descria Cosmin de la inceput pana la sfarsit, asa ca m-am gandit sa iti comunic personal un fapt foarte trist....pentru cine mai intereseaza subiectul....iussy, cum ii spuneati voi, a primt analizele de la laboratorul din Italia si, din pacate, nu sunt cele mai bune!Problema este o anomalie cromozomiala, in ADN, netratabila.Speranta de viata, in functie de conditii....intre 1 ora si maxim 5-6 ani.... Trist, la un tanar de 32 ani, oricum ar fi el! Noi, colegii lui, alegem sa fim langa el! Este alegerea ta, ca lider de opinie, daca le comunici si celorlalti cu care mai ti legatura...Acum se va vedea cata omenie ai avut vreo data sau cata mai ai in tine!Eu am postat pe topicul cu "loc de dat cu capul", dar am vazut ca nu mai intrati nici acolo... Sa fiti sanatosi!(Si la punga grosi, ca am vazut ca este un subiect principal de disputa....)" |
||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:11 |
||
|
De la: Adran la 12 Iunie 2008, 12:28 Pentru : stef80 Subiect: Daca te intereseaza... Mesaj: Cu toate ca ai sfarsit prin a fi cel mai aprig dusman al lui, mi-a placut cum a inceput relatia dintre voi, si mi-a placut cum te descria Cosmin de la inceput pana la sfarsit, asa ca m-am gandit sa iti comunic personal un fapt foarte trist....pentru cine mai intereseaza subiectul....iussy, cum ii spuneati voi, a primt analizele de la laboratorul din italia si, din pacate, nu sunt cele mai bune!problema este o anomalie cromozomiala, in ADN, netratabila.Speranta de viata, in functie de conditii....intre 1 ora si maxim 5-6 ani.... Trist, la un tanar de 32 ani, oricum ar fi el! Noi, colegii lui, alegem sa fim langa el! Este alegerea ta, ca lider de opinie, daca le comunici si celorlalti cu care mai ti legatura...Acum se va vedea cata omenie ai avut vreo data sau cata mai ai in tine!Eu am postat pe topicul cu "loc de dat cu capul", dar am vazut ca nu mai intrati nici acolo... Sa fiti sanatosi!(Si la punga grosi, ca am vazut ca este un subiect principal de disputa....) raspunde Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj |
||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:18 |
||
| AU fost doar 7 min... ,dupa cum se vede..,iar cadanele si toti prietenii mei au si fost info .pe privat...:))mare Excroc ce esti !!ai sa primesti acum toti bobarnacii ce-i meriti de la ei...=))) | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:22 |
||
| da' poate nu ne mai intereseaza,nu crezi mai Adran?????......hai,cine mai imi da si mie o cafeluta,ca ma lua un soooommmnnn!!!!..... | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:22 |
||
| Iti multumim Stef, dar ....nu crezi ca e cam tarziu?Am asteptat cat am asteptat, am postat eu inaintea ta...Asta este.... | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:23 |
||
| oameni buni ceva esential i-mi scapa.se spun vorbe grele si se aduc acuzatii rautaciose.adran nimeni nu e obligat sa faca nimic din ceea ce nu-si doreste sa mai faca.de la o actiune caritabila in care toti v-ati implicat( asa am inteles eu)ati ajuns sa aruncati cu venin unii in altii si sa va adresati cuvinte grele. nu are dreptul nimeni sa judece pe nimeni , cu atata mai putin sa acuze!fiecare om i-si poarta povara vietii lui, nimeni nu e vinovat ca viata e nedreapta cu unii dintre noi.iussy din cate inteleg nu mai are sanse de recuperare, nu e vina nimanui, asa a vrut dumnezeu.mai mult de atat ce crezi ca se poate face pt el, nu sta in mana oamenilor sa schimbe destinul acestui om. are toata compasiunea noastra da mai mult de atat ce putem face??? | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:32 |
||
| Nu stiam de ce am crezut ca va va interesa printre reprizele de sex virtual, animalic, "cine poate cu cine se nimereste"....Mai bine faceti o orgie adevarata pe luna decat sa umpleti internetul de porcariile voastre pe care, uneori, ajung sa le citeasca si copii!Pentru ce sunt excroc si pentru ce sa primesc bobarnace?Pentru ca am ales sa fim alaturi de un om?Da, pentru ca noi nu traim printre animale, si am invatat ce este aceea compasiune, si, de ce nu, chiar mila....Accept bobarnacele voastre si sunt mandru de ele!Nu vrei sa mi le dai fata in fata?Ai avea curajul, mai tinere? | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:33 |
||
| in cele 7 min..,am trimis 20 de mes pe privat!!iar cazul lui ,de fapt.., al "tau"..,nu ma mai intereseaza..ABSOLUT DELOC,cum dealfel observi ca asa e..,SA FII SANATOS!!si de la mine ..,IGNOR TOTAL...esti prea batut de soarta,sa ti-o mai trag si eu... | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:35 |
||
| adran esti intr-o acerba competitie. nu-ti inteleg inversunarea.ce vrei de fapt sa demonstrezi? vrei sa ne aduci la cunostinta rezultatul analizelor lui iussy sau vrei sa te razbuni pe altcineva din motive doar de tine stiute??? mi se pare ca tratezi lucrurile foarte personal exact ca o vendeta personala. inca odata ma repet toata compasiunea pt persoana in suferinta dar ce ai tu de demonstrat nu inteleg! dc esti un adevarat prieten pt iussy nu-ti irosi energia pe forum ci fi cu adevrat alaturi de el. | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:39 |
||
| ha ha ha!! :)))) e tare faza asta! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:42 |
||
|
vivianna, eu nu am facut decat sa ii anunt care este ultimul rezultat pe care l-a primit acest OM, caci ptr mine si pentru inca cativa colegi este si a fost un OM, chiar daca aici unii il considera altfel, de ce, nu stiu, ca nu a facut decat sa raspunda la jigniri!Pentru ce m-a jignit pe mine, personal, prietenul Stef, chiar nu ma duce capul....dar bag seama ca pe el numai atat il duce...sexul virtual (oare o fi in stare si de cel real) si jignirile, ca am inteles citind pe aici, ca a mai jignit si alte persoane de sex masculin care au avut tupeul sa-i calce imparatia....poate se simte in pericol sa nu-i ia cineva cadanele....Stef draguta, stai linistit, noua ne plac femeile naturale!In ceea ce priveste barbatii, poti sa te dai la ei cat vrei, si naturali si virtuali, ca nu ne plac! Vivianna, ai dreptate, aca nu ati reusit nici unul sa vedeti ce vreau sa demonstrez, este energie pierduta in van!Ramaneti cu sexul vostru virtual si....atat...ca altceva nu se poate cere de la voi.... Onyta, faza a fost tare, iar tu PENIBILA, CA TOT ACEST FORUM DE MANIACI SEXUALI! |
||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:44 |
||
| :)) da mai. maniaci sexuali care l-au ajutat pe acest om cu bani(unii), pentru ca mai apoi in loc sa li se multumeasca li s-au adus jigniri. eu nu cred in sinceritatea acestui om.sint multe chestii ciudate la mijloc.. dar, acest subiect nu ma intereseaza. daca e cu adevarat bolnav sa-i dea Dumnezeu sanatate. daca nu ..... | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:51 |
||
| mi se pare ca-ti depasesti cu mult atributiunile inducand ideea ca doar tu traiesti printre oameni restu' suntem animale sa inteleg?nu uita ca animalele dupa forum au " militat" pt cauza cu care te lauzi tu. mi se pare josnic ce faci. dc astepti respect invata sa respecti!!!poate esti intr-o pasa proasta, asta insa nu-ti da dreptul de a te erija in vector de opinie si a emite teorii general valabile.viata inseamna drama si bucurie, suferinta si fericire. dc starile si trairile noastre nu coincid la un moment dat nu e vina nimanui.nu te astepta ca omenirea sa planga odata cu tine, e absurd! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:52 |
||
|
maaaaaaaaa...iubesteeeeeeeeeeeee femeileeeeeeeeeeeee si e moarte depe mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!!=))) = ))he,he,he..,si cand ma gandesc ca au venit atatea de pe net la mine .,la snagov..si-or sa mai vina altili..!! Ce tare sunt...,lider de opinie...!!cum spunea cineva mai sus..:)va tuc mult ,mult ,cadanele mele.. |
||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 13:56 |
||
| deja jignesti pe toata lumea si nu mi se pare un comportament tocmai adecvat. pana la urma cine esti tu sa-ti permiti pareri despre alte persoane???? cine sau ce i-ti da acest drept??? inchei aici pledoaria ca devine obositor subiectul si modul de discutie degenereaza. porta-ti razboaiele pe alte cai!!! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 14:02 |
||
| iar tu .raduculeee in pelicica gola,dansatorulee,iti rup capul ,de te mai dai la cadanele mele...:))perversule(o),ce draq mai esti...=)) k,uite ca ma kakofonii... | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 14:04 |
||
| fetelor,oare ce ascunde masculul,oare,oare,se sprijina cu miinile pe ceva,sau,o fi vreun bai acolo?spunetimi si mie,ca doar stiti ca eu sunt proasta si,inteleg mai greu!traiasca dragostea,sexul,aspirina,reala sau virtuala! | ||
|
mari58 Postat pe 12 Iunie 2008 14:55 |
||
| :)))) mai deiutza n-are rost sa te enervezi! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 15:31 |
||
| :)))) mai stef, cred ca baiatul era in voiaj! :))) | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 17:14 |
||
| nasa ..,eu consider asta, "ultimul supt" la o CAFENEA..=)))cafea pardon...=)))si voiajorul disparu in ceata...,precum veni..DOBITOCUL asta de stef80,nu putea oare sa se abtina macar un timp...?????mi-ar fi prins bine ...he,he,he.. | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 17:26 |
||
| da! uitate si tu! stef asta nu putea sa taca si el?? ca poate mai ieseau niste bani! | ||
|
Postat pe 12 Iunie 2008 17:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs foto | 1 | De la: myladybug 19 August 2011 17:23 |
| PENTRU LAURA | 29 | De la: iulia069834 31 Ianuarie 2010 14:35 |
| Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? | 13 | De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57 |
|
|
||
| intrati p blogul meu | 1 | De la: kudika114766 5 Februarie 2010 20:06 |
| baietii | 21 | De la: copacelul 29 Mai 2009 22:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.