Setari Cookie-uri

ce contraceptive folositi?

Va recomand sa cititi -de urgenta !- cartea: Mafia farmaceutica si agro-alimentara, scrisa de Dr. Louis de Brouwer.

Pentru subiectul Contraceptivele (sau Estroprogestativele), a se vedea pag. 109-112. (Daca o sa am timp, am sa redau eu pe forum informatia respectiva.)

Cartea prezinta in oglinda adevarul in privinta multora dintre medicamentele care se utilizeaza frecvent in ziua de azi, adevar pe care ipocrizia si cenzura fac tot posibilul sa îl ascunda.

V-o puteti procura, alaturi de alte carti cel putin la fel de utile si interesante, de la Editura Excalibur (www.edituraexcalibur.com).

Postat pe 5 Noiembrie 2008 23:56
asa e.....unele anticonceptionale iti pot face mai mult rau decat bine...si depinde de la un organism la altul, asta e sigur! eu una folosesc Novinete si nu am avut probleme...
raluki_rtz
Postat pe 24 Noiembrie 2008 17:02
Salutare fetelor,eu folosesc Desorelle la recomandarea medicului si pana acum nu am avut nici o problema(le folosesc doar de 10 luni).
BeLuca
Postat pe 24 Noiembrie 2008 18:32
De la: , la data 2008-02-19 11:17:44folosesc Yasmine de aproximativ 1 an si jumatate(la recomandarea medicului) si nu am avut probleme-pot spune ca am mai slabit putiun(nu stiu daca de la pastile).inainte aveam probleme(dureri groaznice, dereglari menstruale), insa din prima luna de cand le folosesc ma simt foarte bine.parerea prietenelor mele e ca ar trebui sa merg sa mi se prescrie un inlocuitor(spun ele ca Yasmine sunt prea scumpe si pot lua altele mai ieftine, cu acelasi efect).voi ce credeti?

eu zic sa le iei tot p-astea cu care te-ai invatat deja.........
raluki_rtz
Postat pe 25 Noiembrie 2008 16:48
DUPA PAREREA MEA TOATE CONTRAGEPTIVELE ADUC UNELE PREJUDICII CORPILUI, CEL MAI SIGUR ESTE PREZERVATIVUL
duduniu
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:12
eu am inceput la aproape 18ani sa iau anticonceptionale rigevidon care sunt de fapt cele mai puternice...iar dupa 1 an am inceput sa iau yasmin...care chipurile sunt putin mai blande cu corpul meu...dupa parerea doctorului.dar tu poti incerca sa mergi la un medic faci un test si iti spune el ce tre sa iei. avantajele sunt k iti iau de pe fata toate cosurile si imperfctiunile ( nu bag mana in foc) iar dezavantajele sunt mai multe : ameteli,varsaturi,balonare,dureri la nivelul sanilor,migrene,si multe altele.tu faci cum crezi.
anaadyan
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:33
De la: duduniu, la data 2008-12-26 15:12:41DUPA PAREREA MEA TOATE CONTRAGEPTIVELE ADUC UNELE PREJUDICII CORPILUI, CEL MAI SIGUR ESTE PREZERVATIVUL
prezervativul te fereste de boli cu transmitere sexuala si atata. de sarcina te poate feri si nu prea. depinde daca ai un partener stabil sau ....nu.
anaadyan
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:35
buna tu ai silicoane cumva?ai sanii f bine definiti rasp pls pe marina19882000@yahoo.com kiss
altex
Postat pe 27 Decembrie 2008 15:22
odeth ai silicoane?rasp la marina19882000@yahoo.com kiss
altex
Postat pe 27 Decembrie 2008 15:24
upssss...aiurea...si pe mine ma incanta ideea..mai ales ca prt meu a auzit-o pe o amica comuna spunandu-mi sa iau anticonceptionale k e mai bn,etc etc..si am avut o discutie cu el.. mie mi se pare mult prea devreme tinand cont chiar dak avem o relatei stabila noi 2 nu stam impreuna iar de reg o facem cam de 2-3 ori pe saptde reg in weeknd cand mai raman la el..si mi se pare aiurea sa iau in fiecare zi pastile pt 2-3 contacte pe saptaman..nu zik..k ai mai multe avantaje decat cu prezervativur dar yo asta am in minte..voi ce zicetii??ce ma sfatuitii?a..si ca sa nu zik... mi-e frik sa ma duk la un control ginecologic!! sper sa ajung la unul anul acesta
soryy_deea
Postat pe 17 Ianuarie 2009 04:52
microginon am luat si eu cand eram mai tanara, si mi-a prescris dr ginecolog, si dupa 6 luni cam asa, mi-a intarziat cilcul , m-am panicat, si avand si alte probleme de sanatate, mi-am facut o ecografie, si mi-a descoperit ca am chist ovarian, mi-am facut analize, am fost la dr care mi-a prescris microginonul si mi-a zis ca asa se face de la microginon(s-a format o pelicula de apa in jurul ovarelor de cca 3 cm), si mi-a prescris diane 35 care m-a ajutat sa elimin chistul, si l-am luat 8 luni, apoi pauza, cam un an de zile, apoi am ramas gravida, nu am avut deloc probleme in timpul sarcinii, chistul nu-l mai aveam, am nascut, si la 3 luni dupa nastere mi-am pus sterilet.
Este excelent cu sterilet, si trebuie sa mergi la cineva care sa ti-l puna bn, sa nu ai probleme.
De 3 ani il port, anual mi-am facut analize, inclusiv papanicolau si totul e perfect.
monik_clau
Postat pe 27 Ianuarie 2009 15:17
anadyan dc zici ca snt cele mai tari rigevidon cnd au aceleasi concentratii ca yasmin??
altex
Postat pe 27 Ianuarie 2009 17:41
De la: soryy_deea, la data 2009-01-17 04:52:32upssss...aiurea...si pe mine ma incanta ideea..mai ales ca prt meu a auzit-o pe o amica comuna spunandu-mi sa iau anticonceptionale k e mai bn,etc etc..si am avut o discutie cu el.. mie mi se pare mult prea devreme tinand cont chiar dak avem o relatei stabila noi 2 nu stam impreuna iar de reg o facem cam de 2-3 ori pe saptde reg in weeknd cand mai raman la el..si mi se pare aiurea sa iau in fiecare zi pastile pt 2-3 contacte pe saptaman..nu zik..k ai mai multe avantaje decat cu prezervativur dar yo asta am in minte..voi ce zicetii??ce ma sfatuitii?a..si ca sa nu zik... mi-e frik sa ma duk la un control ginecologic!! sper sa ajung la unul anul acesta

Din momentul in care ti-ai inceput viata sexuala vizitele la ginecolog devin obligatorii. Macar o data pe an pentru toate analizele chiar daca tu te simti bine.
Vad ca ai numai 20 de ani, la varsta ta cel mai recomandat este prezervativul. Si, cum spuneai si tu, chiar nu se merita sa te indopi cu hormoni pentru "hatzaneala" din weekend.
Take care, pupici
cristinutza83
Postat pe 2 Februarie 2009 17:24
Buna fetelor, nici nu stiu cum sa incep, probabil cu inceputul. Iau anticonceptionale de aproape 5 ani (am 24 ani). Am luat Microgynon (aveam dureri mari de sani de la el), apoi am luat lo-femenal,la vreun an dupa microgynon, cu lofemenalul a fost bine. Dar am inteles de la medicul meu ginecolog ca nu se mai importa, asa ca am trecut pe marvelon. Dureri mari de sani. Mentionez ca am facut pauza doar dupa 4 ani, deoarece de fiecare data cand am intrebat medicul a spus ca nu e necesara pauza. Am facur pauza 2 luni, si am inceput sa iau laurina, ceva anticonceptionale trifazice. Dupa prima folie, ciclul mi-a venit foarte putin, scurgeri foarte putine. Am reinceput a doua folie si la cateva zile dupa a doua folie, intr-o zi in care am baut multa cola (pe care nu o beau de obicei), seara imediat dupa ce am luat pastila, am inceput sa am palpitatii la inima, care au tinut pana dimineata, cand am mers la urgenta. Urmeaza sa merg la control la cardiologie, si la endocrinologie, pentru ca asa mi s-a spus de la urgente. problema e ca de cand cu tahicardia asta, am o stare foarte proasta psihica. Totul ma supara, nimic nu imi convine, vorbesc cu o persoana si imi vine sa busesc in plans. In general cand am stari proaste psihice, mie imi dispare pofta de mancare. Lucru care evident ca nu ma ajuta la starea asta a mea peste care nu pot sa trec. Nu am motive sa fiu in depresie, chiar deloc. Dar totusi nu stiu cee cu mine, simt ca plesnesc, cel mai mic nerv ma face sa simt ca parca explodez. Intrebarea mea este daca starile astea depresive pot fi date de anticonceptionale, in sensul in care acestea ar deregla glanda tiroida. urmeaza sa merg si la doctor, dar as mai vrea ceva pareri. Mi-am sunat si medicul ginecolog si a spus ca anticonceptionalele nu afecteaza glanda tiroida. Nu prea pot sa cred asta, dar a spus totusi sa merg la endocrinologie, sa vad ce si cum. Mersi fetelor anticipat pentru raspuns.

Postat pe 18 Februarie 2009 18:49
buna in primul rand sunt noua pe acest forum.eu folosesc de un an de zile marvelon 28.si sunt foarte multumita de ele.ma simt foarte bine cu ele. le iau la prescrierea medicului de planning familial.
wildsoul referitor la problema ta... eu cred ca nu anticonceptionalele sunt de vina.durerile de sani pe care spuneai ca le ai de la anumite anticonceptionale nu au nici o legatura cu starea de nervi pe care o ai tu.eu cred ca asta este cu totul alta problema.intradevar daca ai probleme cu inima anticonceptionalele pot sa te "supere" cumva.dar acest lucru nu este obligatoriu. dar nu stii ai probleme in familie de acest gen? mama,tatal tau este la fel sau esti singura care se confrunta cu problema asta? eu zic sa nu mai dai vina pe anticonceptionale.ele isi fac treaba acolo unde este nevoie de ele.mai bine dute sa te lamureasca un medic. pup si multa bafta.sa treci cu bine peste probleme.
my_sweet_butt3rfly
Postat pe 22 Februarie 2009 11:17
buna fetelor, si eu iau anticonceptionale de vreo 4 ani! NU m-am ingrasat si nici nu am avut probleme vreodata. iau TRIQUILAR si nu sunt scumpe si recomand tuturor.
danutza25
Postat pe 19 Mai 2009 09:39
am luat anticonceptionale mai bine de 3 ani si nu am avut probleme.dar m-am hotarat sa renunt la ele dupa ce am auzit cate contraindicatii au si banuiesc ca din cauza lor mi-au aparut pietre la fiere.de mai bine de trei luni folosesc Pharmatex ovule si sunt super in regula,sunt foarte multumita de ele.
ADRIANA21RUJA
Postat pe 19 Mai 2009 12:36
La recomandarea medicului..Desorlle...de 1an jum aproape. Nu am avut niciodata probleme de la ele.O prietena folosea Diane si se ingrasase ff tare...acum foloseste yasmine si e totul ok. .Dupa cum s-a mai spus...o vizita la medic este necesara (obligatorie) pentru a sti exact ce anume se potriveste organismului tau.
clarice
Postat pe 15 Septembrie 2009 02:42
anticonceptionalele au efecte negative pe termen lung. cel mai sigur este prezervativul (in cazul in care nu esti alergica). o alta metoda "sanatoasa" este pharmatex ovule, anticonceptionale locale care nu te afecteaza hormonal, singura "contraindicatie" ca sa zic asa o reprezinta infidelitatea partenerului. deci sunt bune pentru relatii serioase.daca nu ai incredere deplina in partener tot prezervativul e indicat. "faci ce vrei ...dar sa stii ce faci"..
geanigi
Postat pe 15 Septembrie 2009 08:52
Lenjerie intima sexy,accesorii,babydoll,rochit e si lenjerie potrivite pentru o seara romantica cu partenerul sau pentru acele persoane care sunt mai indraznete. Vizitati siteul www.lenjerie-chic.ro

http://www.youtube.com/watch?v=jNmVL0XnucA
dudett_
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:52
omg oh noz they got to you too :(
felixcat
Postat pe 23 Septembrie 2009 15:42
Buna!am o intrebare urgent!!! iau anticonceptionale diane 35 si trebuia sa incep noua folie in a 8-a zi si am uitat.dak o iau in a 9-a zi la aceeasi ora la care luam si inainte..cate zile trebuie sa ma protejez pana ce isi instaleaza protectia pastilele?
kudika079570
Postat pe 14 Iunie 2010 18:48
buna danutza25,si eu am luat triquilar si au fst foarte bune,insa nu se mai gasesc,s'au scos de pe piata,tu cu ce le-ai inlocuit?
kudika355176
Postat pe 19 Ianuarie 2011 14:23
De la: kudika079570, la data 2010-06-14 18:48:25Buna!am o intrebare urgent!!! iau anticonceptionale diane 35 si trebuia sa incep noua folie in a 8-a zi si am uitat.dak o iau in a 9-a zi la aceeasi ora la care luam si inainte..cate zile trebuie sa ma protejez pana ce isi instaleaza protectia pastilele?

pai incearca sa te protejezi in a 9 zi....nu e o problema grava.. decat daca uiti mai mult de ele...
ad__83
Postat pe 19 Ianuarie 2011 14:27
Eu folosesc Pharmatex capsule. Mi le-a recomandat medicul dupa ce m-am dezechlibrat rau hormonal din cauza pilulelor, tocmai pentru ca ele nu au efecte secundare. Le folosesc de mai bine de un an fara probleme, sunt singurele spermicide de pe piata cu aceeasi eficienta ca si pilulele..

Eu le i-au online de aici:
http://www.sanafarm.ro/pharmatex-189-mg-x-6-cps-moi-vaginale-p-6623.html

Deoarece imi ofera mereu reduceri cand cumpar mai multe
kudika_9868
Postat pe 27 August 2012 11:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna am si eu niste intrebari 22 De la: bebe_lush_ul 28 Martie 2009 23:27
jucarii pt fetitzee:) 38 De la: amr2009 22 Aprilie 2009 09:55
sex5 22 De la: mahy33 6 Mai 2010 13:48
rog profesionistele sa dea niste "tips-uri" 85 De la: andronescu_v_anamaria@yahoo.com 18 Ianuarie 2009 08:18
vrei o vila noua si cocheta langa Bucuresti doar pentru tine si ea? 4 De la: _oktober_ 31 Ianuarie 2011 15:29