Setari Cookie-uri

Menage a trois

EU cred k tipa, desi nu a avut prea multe relatii,experientele sunt foarte vaste...lesbianism,manage a trois..etc. pe langa faptul k sunt convinsa k ti-ai inselat iubitul, sunt convinsa k nu s-a intamplat doar o data....atata timp cat esti sigura k el te-a inselat,tu te consolezi cu gandul...inseland-ul!nu te mai contrazice pe tine insuti caci intre voi o fi fost iubire dar acum nici macar respect..nu condamn lipsa de dragoste,in unele situatii e normal dupa 7 ani,dar in amintirea iubirii de alta data dati macar dovada de respect!
doripustoaik
Postat pe 10 Iulie 2008 18:32
hmmmm, daca ma gandesc bine si mie mi s-a batut a propos-ul la un moment dat de al meu iubit de acest menage a trois care sincer mi se cam pare de film porno....ei bine m-am facut k ploua pt k nu as fi chiar nebuna sa mai implic pe inca cineva in relatia noastra intima chiar si pt cateva ore, e o tampenie mai ales daca se presupune ca iubesti persoana de langa tine....cred ca uneori e bine sa fii egoist si sa tii ce ai numai pt tine. ....de aici poate aparea si dependenta, si de unde stii ca data viitoare nu iti va cere o mega orgie?
Oricum sunt de parere ca cea mai mare parte a barbatilor viseaza la asa ceva, (pt ca gadesc adesea cu alt 'cap', si eu cred ca femeia e creata tocmai pt a ajuta barbatul sa isi puna adevaratul cap, la contributie)iar daca vor ca acest lucru sa devina realitate sa o faca atunci cand nu au o relatie stabila, ci in viata 'trista' de burlac, ca aventura de o noapte.

Good wishes!!
micky_ai
Postat pe 12 Iulie 2008 12:17
De la: snickers, la data 2008-03-10 23:15:46Suntem impreuna d 7ani jumate! Nu vad nimic rau in lucru asta,menage a trois. Il iubesc si ma iubeste. Un barbat cu cat e mai tinut din lesa cu atat face mai multe. NU EXISTA barbat care sa nu isi fi inselat prietena! Dk vrea sa o insele ,o inseala cu ea d mana! Deci nu va amagiti k e doar al vostru,asa ceva nu exista decat in bazme,deci treziti-va!!! Credeti ca Brad Pitt e doar cu Angelina Jolie..?!:|

Asta cu angelina si brad pit a fot tare.
ok menaje a trois,eu am facut,am gasit o femeie pt asta ,am facut tot ce a trebuit sa fac pt a mentine o relatie,la inceput ma deranjat dar pe urma a fost ok.
O viata ai,incearca si vei vedea daca iti place sau nu;)
Bafta!

Postat pe 12 Iulie 2008 12:48
Buna, sunt Dana! Mi-a placut mult parerea ta si as vrea sa discutam mai mult, daca vrei, pe tema respectiva!Te sarut dulce!
danabuzatu2003
Postat pe 17 Iulie 2008 00:50
am auzit si eu o fraza care mi s-a parut demna de retinut si anume: mai bine sa ai remuscari decat regrete..cu alte cuvinte mai bn incercati (avand in vedere si posibilitatea unor efecte nu tocmai convenabile) decat sa regretati ca nu ati incercat la momentul potrivit. M-am gandit ca v-ar fi de folos.

Postat pe 17 Iulie 2008 16:13
De fapt intrebarea este: Credeti ca Angelina este doar cu Brad
clara1972
Postat pe 18 Iulie 2008 10:08
1. Trebuie sa fii relaxat/confortabil in relatia pe care o ai
2. Sa gasesti persoana potrivita (mental/ fisic)
3. mentineti echilibrul , interesul sexual/ emotional al celor implicati
4. Enjoy the ride

Daca tipa e acolo doar pentru ca prietenul o sugereaza, va va-ti simti amenintate, daca aveti un fir de bisexualitate poate fii "experienta" vietii voastre.
clara1972
Postat pe 18 Iulie 2008 10:14
De la: snickers, la data 2008-03-10 21:10:51 De ceva timp incerc sa-i fac o surpriza iubitului meu si sa vin cu o fata pt.un menage a trois!Off..dar e mai complicat decat ma asteptam sa gasesc o fata:( O viata avem,deci de ce sa nu incercam mai multe variante!?:D Mai nou ma tenteaza sa incerc si doar eu cu o fata.. Voi ce parere aveti despre memage a trois? Merita incercat? Va astept si cu mesaje pe profilul meu.



mai bine gandestete la imaginea asta... tu te uiti cum barbatul tau e ars de unul pe la spate.... :D interesanta imagine si dupa aia treci si tu la aparat ... deci sunt 3 nu _?
Pierdut_in_lume
Postat pe 20 Iulie 2008 19:11
Mey dar ce aveti cu fata?!
Daca ea si iubitul vor "menaje-a-troix" care-i problema?
Ca sa devii dependent tre' sa ai ceva partide la activ... parerea mea .
Cred ca ar suna mai bine ca fantezie decat ca si realitate de zi cu zi.
Intrebari:
Poate 'pretenu' sa duca 2 ?
Poti tu sa asisti la toata treaba fara s-o impingi din pat pe nou-venita ?
Concluzia : go for it!

P.S 1 Treaba cu recrutatul pe site - nu e prea inspirata (propun sa accesezi un site de profil).

P.S 2 In caz ca se materializeaza (sau poate s-a materializat ceva ca topicu-i cam old) zi-ne cum a fost!

Postat pe 21 Iulie 2008 20:49
MENAGE A TROIS.....parerea mea k daca iti doresti asta nu mai poti afirma k-ti iubesti parteneru'..mi se oare o aberatie....
chestia asta o faci atunci knd nu iubesti..pt.k daca ai iubi nu ai suporta sa vezi persoana draga cum mangaie ,saruta si ....p altcineva in fata ta......
asa k .....fetito..mai lasa-ne cu ideile tale......
anya
Postat pe 22 Iulie 2008 19:30
Slabeste folosind fructul Basha
Miercuri,Joi,Vineri,..16,17,18.. iulie,august,septembrie,.. 2008,2009,2010...Zile nici prea "grase" de prea multe evenimente dar nici prea slabe de lipsa lor..Zile ideale este pentru cineva care slabeste folosind fructul Basha.NU TE MAI INGRASA UTILIZAND TRATAMENTE/PASTILE DE SLABIT!!SLABESTE FOLOSIND FRUCTUL BASHA(intre 6-9 kg din chiar primele saptamani de folosire a tratamentului)
id:fructul_basha
0731895539.

Postat pe 23 Iulie 2008 00:12
sa stii tu ca asta depinde de fapt de conceptia fiecaruia.atunciknd vrei sa faci asta pur si simplu ai destula incredere in iubitul/iubita ta si pur si simplu vrei sa condimentezi relatia si sa incerci ceva nou.asta e natura umana frate,iti doresti se incerci mereu lucruri noi.si de ce nu ar fi asta o oportunitate de a va cunoaste mai bine?si daca tipu/tipa iti e prietena si cu cunosti de ce sa nu te simti confortabil cu ea?anywayz..asta e doar ptr cei deschisi la minte nonconformisti si putin perversi

Postat pe 24 Iulie 2008 04:02
la cat e de frumoasa fata asta nu inteleg de ce sta cu fata aia de cartof care il numeste iubit..se vede pe fata lui ca e un mitocan si un badaran. ea in schimb pare finuta..pacat... daca ei asta considera iubire...iar in momentul in care unul din parteneri propune un sex in 3( ca doar suntem romani,folosim echivalente) e clar ca nu il mai satisface sau nu isi mai iubeste partenera/partenerul. o solutie ar fi sa ii propuneti un sex in 3 atat pt el cat si pt voi...daca el e fcu o alta fata...voi cu un baiat...sau mai bine in acelasi timp..sex in 4..sa vedem daca mai vor atunci..si apoi sa le dati papucii ca daca va propun asta si nu acceptati...urmeaza inselatul...
ionica_andreea
Postat pe 24 Iulie 2008 16:04
De la: snickers, la data 2008-03-11 12:45:35Mda lol amagitiva in continuare cu prietenii vostrii fideli=))) vorbesc pt k stiu!eu cu iubitul meu avem o relatie f buna din toate pc.d vedere.si nu stiu vreun baiat care sa fie fidel,si cei mai ingerasi calca stramb,deci acceptati realitatea!!a si parfumurile sunt d vanzare dk nu v-ati prins!sunt extraordinar d bune!ma gasiti la id:matrice007007 sa va dau lista.p.s.vand si licente pt.facultate dk vreti!a si inca ceva:puneti-va o poza cu voi k sa vada si kumea bu cin vorbeste.


dak tu ai nimerit numai albinute care zboara din floare in floare nu e vina nimanui
SimplePlan
Postat pe 25 Iulie 2008 04:10
imi iubesc f mult prietenul si nu as putea sal impart...nus o disperata geloasa sau o incuiata,dimpotriva...sunt f deschisa in pat si sunt dispusa sa incercam detoate doar k la capitolul asta spun pas...nu vreau sal impart cu nimeni oricat de lipsita de sentimente ar fi partida de sex respectiva
aidutza_nebunel
Postat pe 28 Iulie 2008 00:08

Daca tot vrei menage a trois,de ce nu ai merge cu alt cuplu?
ellyy20
Postat pe 1 August 2008 15:01
aaaaaaaaa deci,de-asta vorbesti cu mine? doamne,,,.....nu zic ca e ceva grav pana la urma fiECARE FACE CE VREA DAR.......CUNOSC SI EU PERSOANE CARE FAC ASA CEVA,DAR NU SUNT UN CUPLU......SI DIN CATE VAD CE ITI DEBITEAZA CAPUL......ASTA NU E IUBIRE SA STAU SI SA VIZIONEZ CUM UNA IL ATINGE PE IUBITUL MEU? SA FIM SERIOSI II OMORAM PE AMANDOI.DE 7 ANI SUNTETI IMPREUNA?? IN LOC SA VA FACETI PLANURI SA VA GANDITI LA COPII........... FATA EL NU TE IUBESTE.ASTA E CLAR. ADICA,TOTI LA UN MOMENT DAT AVEM NEBUNIA NOASTRA DAR ASTA-I PREA DE TOT VOI NU SUNTETI NORMALI LA CAP......ORI TU ESTI CAM FRAIERA.TREZESTE-TE FAT-O CA,CREIERASUL TAU NU MERGE BINE DIN CATE VAD.........EU INTELEG MENAGE A TROIS FAC MULTI DAR CUPLURI? ASTA NU E IUBIRE.ASTA NUMAI DACA STII INTR-ADEVAR CE ESTE IUBIREA SI....DACA TU CONSIDERI CA ASTA E IUBIRE MI-E MILA DE TINE AI GRIJA SA NU RAMAI CU BUZA UMFLATA AM VAZUT CAZURI DE GENUL ASTA....... MAI MULT CA SIGUR EL TI-A CERUT ASTA..........

Postat pe 14 August 2008 18:03
mai bine menage a trois pe fatza decat el sa insele si ea sa creada, ca o prostutza, ca ii este fidel. subscriu parerii ca toti barbatii inseala. ca unul o face o data in viata iar altul de 3 ori pe zi, este deja alta discutie.

si la urma urmei nu pentru sex iti iubesti barbatul, asa ca de ce nu ai face-o in trei cu el? iubirea e iubire iar sexul, e sex. numai ca unii (mai mult unele) au prea mult infipta in minte prejudecata ca una fara alta nu se poate.

cand faci sex asa cum vrei, mult si bun, vezi viata exact asa cum este, adica frumoasa. cand te oripilezi si te urzici toata la orice idee de variatiuni sexuale, io cred ca e o problema de cuplu si de posesivitate exagerata acolo.
Luan4
Postat pe 16 August 2008 15:29
ba mai bine sa se duca in lumea lui decat sa vad o a treia persoana in pat
brrrrrr... asta da cosmar
amme22
Postat pe 16 August 2008 23:57
Nici eu nu sunt de acord cu menaje a trois, pentru ca sunt destul de geloasa, dar nici nu puteti voi sa i impuneti propriile pareri! Daca asa vrea si asa ii place ei, urati i succes! De ce atata cearta si jigniri? pentru ce?

Barbatii inseala intotdeaua? Ma snikers ei or insela, dar prefer sa sa nu stiu eu! Adica un barbat destept, care isi respecta si iubeste femeia face tot posibilul ca ea ea sa nu afle! Atata timp cat eu nu simt nimic, nu gasesc "dovezi" nu ma intereseaza! Pai ce ar insemna sa mi toc nervii degeaba pe problema asta? M o inseala nu m o insela..??

Uite iubitul meu, e plecat in interes de serviciu o luna de zile! Au trecut 2 saptamani si mai are 2! Vine acasa la fiecare sf de saptamana! Sunt cazati la un hotel, in comun fete si baieti deci colegi si colege! Dupa ce termina ce au de facut, ies cu totii la un suc , la o pizza si mai stiu la ce! De unde stiu eu ce face el acolo? Habar nu am! Mi am facut multe griji pe tema asta, mi am spus chiar " daca isi gaseste acolo pe alta ce ma fac eu? " Si nu faceam decat sa mi fac rau singura! Acum nu pot decat sa am incredere in el, atat nimic mai mult! Ma suna de 10 ori pe zi, e atent cu mine, cand vine acasa e tandru, il simt aproape, e iubitor tot ce vrei! nu am ce sa i spun! Noi oricum suntem foarte apropiati, ne spunem orice!

Si mi am dat seama ca restu nu conteaza, tot ce e acolo, nu ma mai intereseaza, conteaza decat sa vina la mine acasa!

Asa ca noi nu avem de unde sa stim ce fac barbatii, ca inseala sau nu! asta ii priveste pe ei!
Cee ce vreau eu sa punctez e faptul ca nimeni, dar absolut nimeni nu are dreptul sa l judece pe celalalt mai ales daca nu l cunoaste!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:25
Am spus asta pentru ca poate ai dreptate! nu pot eu sa vin acum sa spun ca un barbat care are o relatie fericita, implinita si care ii da satisfactie din toate pct de vedere NU INSEALA! nu pot sa spun asta pentru ca nu sunt sigura, si pentru ca nu am dovezi clare nu ma exprim!

Dar voi fetelor care ii rasturnati teoria, sunteti suta la suta sigure ca barbatii nu inseala? Doar intreb atat! Eu nu incurajez asta doamne fereste daca l as prinde pe iubitul meu cu siguranta ne am desparti pentru ca in primul rand nu accept tradarea! Nu vreau sa dezvolt aici mai mult in legatura cu ce as face eu sau nu pentru ca nu e cazul! V am pus o intrebare si poate va ganditi mai bine!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 15:33
snickers, as fi zis o alta varianta. Ar fi ceva mai soft sa incerci cu prietenul tau. Du-l la masaj erotic. Acolo poti cere o maseuza care sa ii faca un masaj si poti participa si tu (masaj la dublu, cu participarea ta).Se incepe cu masajul de relaxare si apoi se continua cu body - massage si se sfarseste cu cel erotic cu finalizare doar prin masaj. Iar daca dupa experienta aceasta, inca te mai bate un gand nebun pe umarul drept, va trebui sa te mai gandesti inca de cateva ori daca e bine ce faci. Ai putea sa iti dai seama dupa punera in practica a fanteziei, ca de fapt iti pare rau sau nu, depinde. Indiferent de decizie, iti urez sa fie bine, dupa! E pe muchie de cutit, ceea ce vrei sa faci. O zi frumoasa!
Cassey_Tarot
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:25
oana81: 1. Barbatul inseala la fel de des ca si femeia.(nu cred ca te inseala cu vreun animal sau alt barbat). Barbatul nu ar insela daca femeia nu ar da semnale.

2.A insela, inseamna a ascunde faptul ca a facut sex cu alta femeie.(ei sunt de-acord sa faca sex in 3!)

Cassey_Tarot
Postat pe 4 Noiembrie 2008 14:45
De la: Cassey, la data 2008-11-04 14:25:26snickers, as fi zis o alta varianta. Ar fi ceva mai soft sa incerci cu prietenul tau. Du-l la masaj erotic. Acolo poti cere o maseuza care sa ii faca un masaj si poti participa si tu (masaj la dublu, cu participarea ta).Se incepe cu masajul de relaxare si apoi se continua cu body - massage si se sfarseste cu cel erotic cu finalizare doar prin masaj. Iar daca dupa experienta aceasta, inca te mai bate un gand nebun pe umarul drept, va trebui sa te mai gandesti inca de cateva ori daca e bine ce faci. Ai putea sa iti dai seama dupa punera in practica a fanteziei, ca de fapt iti pare rau sau nu, depinde. Indiferent de decizie, iti urez sa fie bine, dupa! E pe muchie de cutit, ceea ce vrei sa faci. O zi frumoasa!


unde si cat costa?

serios poate ma duc si eu la un masaj de asta cu prietena...au si invers cu barbati...care sa-i faca ei masaj
anderson
Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:34
De la: anderson, la data 2008-11-04 15:34:50
De la: Cassey, la data 2008-11-04 14:25:26snickers, as fi zis o alta varianta. Ar fi ceva mai soft sa incerci cu prietenul tau. Du-l la masaj erotic. Acolo poti cere o maseuza care sa ii faca un masaj si poti participa si tu (masaj la dublu, cu participarea ta).Se incepe cu masajul de relaxare si apoi se continua cu body - massage si se sfarseste cu cel erotic cu finalizare doar prin masaj. Iar daca dupa experienta aceasta, inca te mai bate un gand nebun pe umarul drept, va trebui sa te mai gandesti inca de cateva ori daca e bine ce faci. Ai putea sa iti dai seama dupa punera in practica a fanteziei, ca de fapt iti pare rau sau nu, depinde. Indiferent de decizie, iti urez sa fie bine, dupa! E pe muchie de cutit, ceea ce vrei sa faci. O zi frumoasa!


unde si cat costa?

serios poate ma duc si eu la un masaj de asta cu prietena...au si invers cu barbati...care sa-i faca ei masaj

de ex pe caderea bastiliei la ASE e cel al Alinei Plugaru...
exista in bucuresti multe saloane...nu stiam ca pot participa si partenerele iar ptr femei nu am auzit inca....dar nu cred ca e altceva doar ptr ca nu se intampla acasa sau ptr ca nu 'intra' ceva acolo, ...nu prea sunt de acord cu asta.
am un prieten care desi nu si-a inselat niciodata prietena se duce des la astfel de saloane ptr diversitate spune el...nu mereu e cu finalizare ,unele saloane interzic asta,si cu toate astea nu i-ar spune niciodata prietenei ca merge acolo...e totusi ceva gresit,nu de moment ce nu indrazneste.
NICOLLE66
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:05
si pretul variaza in functie de cate fete vrei...100 -200 ron.
sa ne povestesti si noua daca prietena ta e deacord...
NICOLLE66
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:07
De la: NICOLLE66, la data 2008-11-04 17:07:19si pretul variaza in functie de cate fete vrei...100 -200 ron.
sa ne povestesti si noua daca prietena ta e deacord...



daca ar fi s-o lase si pe ea....cred ca ar fi de acord.

si eu as fi de acord daca ar fi si invers si daca stiti genul asta de saloane si pt femeie unde sunt maseuri sa-mi ziceti.
anderson
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:15
anderson, poti cauta pe net "masaj erotic" si vei gasi o multime de variante. Poti intreba la telefon tot ce trebuie sa stii. Nu iti pot recomanda un loc sigur. Suni si in functie de ce vezi pe site-uri si ce iti zic la telefon, te decizi.Trebuie intrebat daca au si maseori. Spui ca vrei sa te duci cu prietena si ca vreti o maseuza sau 2, depinde de voi. Imi zici si mie cum a fost,daa?
Cassey_Tarot
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:56
NICOLLE66, care sunt saloanele care nterzic finalizarea? Daca nu poti raspunde aici astept mesajul pe privat.
Cassey_Tarot
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:02
nu stiu sa-ti spun exact ptr ca eu nu am fost .asta a spus acel prieten...care fecventeaza mai multe...si mie mi se pare absud ca mai rau te intarati si...ramai cu ochii in soare...
anderson ai gasit ceva interesant si ptr fete??
NICOLLE66
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
m-am indragostit de fuckbuddy-ul meu 109 De la: _curly 22 Octombrie 2009 13:16
Esec. Prietena virgina. 171 De la: kiss_my_ass 10 Ianuarie 2012 13:31
ce credeti? 19 De la: kentfarafiltru 5 Decembrie 2009 15:35
Adevarul despre prima mea experienta sexuala 49 De la: everything_for_you 29 Martie 2009 22:45
super tare 4 De la: Tharr 15 Octombrie 2010 20:08