Setari Cookie-uri

BANCURI

Imi permit un mic PS ( :D )pt cei care cauta greseli gramaticale in comentariile noastre !
In mesajul de mai sus pot fi ft usor acuzata de greseli de punctuatie ! Ei bine , dragilor , site-ul asta are ft multe probleme de constructie , printre care si cea a postarii originale a mesajelor trimise de catre utilizatori ! Ce vreau sa spun ? In momentul in care eu am scris comentariul de mai sus , in casuta de " Rspunde la subiect " , am scris cu spatii intre paragrafe , tocmai pt a delimita linkurile in cauza ! Din pacate , site-ul iti afiseaza raspunsul la topicul in cauza fraza dupa fraza , netinand cont de spatiile lasate intre paragrafe ( cel putin asa mi se intampla mie , desi nu cred ca are legatura cu pc-ul meu )!De ex , dupa " http://www.youtube.com/watch?v=6npw5iFF0uc " era spatiu de un rand pana la urmatoarea fraza :" va mai atasez un link cu un alt filmulet pe care de cate ori il vad nu ma pot abtine din ras " ! La modul in care Kudika a postat comentariul pare ft aiurea modul in care eu as fi scris mesajul !In ceea ce priveste scrierea cu litera mica a frazelor intr-un comentariu :D , recunosc :D , e un obicei de al meu , in momentul in care postez pe forumuri obisnuiesc sa scriu toate propozitiile cu litera mica ,chiar daca e o propozitie noua ! Am incercat sa mai scriu cu litera mare pe forumul acesta , pt ca am obs ca poti ft usor neinteleasa si atacata !Sper ca nu v-ati suparat pe comentariul in cauza si va puuuup ! Apropo , mi se pare ft tare topicul , ne mai destindem si noi ! :)

Postat pe 25 Mai 2008 10:53
:))Un bãrbat lua micul dejun la ora 8 dimineaþa, un sandvis si o cafea, când vede trecand pe strada o procesiune de înmormântare foarte neobisnuitã.

Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare.

În spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bãrbat solitar cu un imens câine pitbull tinut in lesa. În spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 bãrbati tristi.

Privitorul nu a putut sã-si stãpâneascã curiozitatea, s-a apropiat de bãrbatul care ducea câinele si l-a intrebat:

- Domnule, stiu cã este un moment foarte nepotrivit sã vã deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat. A cui este înmormântarea?

Bãrbatul a rãspuns:

- Ei bine, în primul sicriu se aflã soþia mea.

- Ce a pãtit?

-Câinele meu a atacat-o si a omorât-o.

- Si cine se aflã în al doilea sicriu?

- Soacra mea. Ea încerca sã o ajute pe sotia mea, dar câinele s-a repezit si la ea si a omorât-o.

A trecut un moment solemn de liniste între cei doi bãrbati.

- Domnule, pot sã vã cer împrumut câinele?

- Sigur ca da... asezati-va si dvs la coadã...

Postat pe 25 Mai 2008 13:16
daca unii dintre voi sint mai pudici: NU CITITI BANCUL DE MAI JOS!
:)))


Niste moldoveni la jocurile olimpice.
Proba de caiac-canoe.Astia asezati langa mal.
Trece echipajul de pe locul 1 ,moment in care moldovenii incep sa strige : Mu'ie ba!! Chizda matii!! etc..
Nici un raspuns.
Trece echipajul de pe locul 2.Moldovenii iar: Sa va fu`tim ma!! M'uii!!
Etc..nici un raspuns.
Trece echipajul de pe locul 3.Moldovenii striga: M'uii ma! Chizda matii!!
Echipajul de pe locul 3 riposteaza:
- Ba a matii ba!!
La care moldovenii exclama extaziati: astia sunt!!! HAI ROMANIA!!!



Postat pe 25 Mai 2008 13:18
...Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:
- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normal, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme.
Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei.
- Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!!
- Nu iubitule, zece normale.

Postat pe 25 Mai 2008 16:56
Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: Asta ne ia painea de la gura! Unul din doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati. Las' ca-i vin eu de hac! Se duce la computer. Acesta intreaba: Ce va doare?. Doctorul spune Ma doare-n cot!. Computerul raspunde: Dati o proba de urina si dupa doua ore pentru rezultat. Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor. Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul: Sotia dvs are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate!

Postat pe 1 Iunie 2008 12:56
Un ardelean si un lepros stau in inchisoare.
La un moment dat, leprosului ii cade o ureche.... o ia si o arunca pe geam.
Dupa un timp, leprosului ii cade nasul... il ia si il arunca pe geam.
Dupa un timp, leprosului ii cade un deget... il ia si il arunca pe geam...Ardeleanul nu mai suporta:
- No, dupa cum bag io sama, dumneata vrei sa evadezi !
oana81
Postat pe 1 Iunie 2008 23:33

Un preot catolic, unul protestant si un rabin, dupa un lung si plictisitor conciliu ecumenic, se hotarasc sa se retraga pentru a se scalda într-unlac..., deh... era canicula, întelegeti si dvs, .........zis si facut.
Ajung la scaldat, mai palavragesc o vreme, apoi se dezbraca si intra în apa, se scalda, ies pe iarba... si în timp ce sedeau la soare apare un grup de femei.
Preotul catolic si pastorul protestant îsi acopera repede partile rusinoase.
Rabinul însa îsi acoperi fatza.
Dupa ce trec femeile, crestinii îl întreaba nedumeriti pe rabin:
- Bine, Rabbi Jacob, dar de ce nu te-ai acoperit si tu la fel ca noi ?
La care rabinul raspunde:
- Nu stiu cum e la voi în comunitatea religioasa, dar la noi
preacredinciosii ma cunosc dupa fatza !



oana81
Postat pe 1 Iunie 2008 23:34
Doi tipi la inchisoare:
- Cati ani ti-au dat ?
- 15
- Pentru ce ?
- Am spart un geam la serviciu.
- Dumnezeule ! Pentru atat ? Unde lucrai ?
- Pe un submarin.


oana81
Postat pe 1 Iunie 2008 23:34
Un negru ajunge in Ceruri, cu frica-n sanca nu o sa fie primit in Rai din cauza problemelor rasiale...
- Numele? intreaba Sf. Petru.
- Leonardo Di Caprio, raspunde negrul.
Sfantul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele.
- Leonardo Di Caprio, insista negrul,constient de faptul ca nu mai puteas-o dea la intors.
- Sfantul Petru scoate celularul si-l sunape Dumnezeu, si intreaba respectuos :
- Scoate-ma te rog dintr-o dilema,Titanicul s-a scufundat sau a ars?

oana81
Postat pe 1 Iunie 2008 23:35
Un preot explica la ora de religie:
- Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coasta din Adam a creat-o pe Eva.
- Parinte, il intrerupe un elev, tata spuneca ne tragem din maimute.
- Asculta, zice preotul plictisit, cazulfamiliei tale nu ma intereseaza.
Eu vorbesc in general...
oana81
Postat pe 1 Iunie 2008 23:35
Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Cercetatorii romani au inceput si ei sa sape, si cum pana la 100 m nu au gasit nimic au ajuns si ei la o concluzie ca dacii comunicau wireless.
mia_mia
Postat pe 4 Iunie 2008 17:28
Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem...
mia_mia
Postat pe 4 Iunie 2008 17:29
Noaptea,inainte de examen.In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3. Cu o voce iritata acesta raspunde: - Da! - Dormi? - Bineinteles ca dorm! -...si noi invatam, tuz mortii ma-tii !.....
mia_mia
Postat pe 4 Iunie 2008 17:30
:))) f tari ultimele 2.. :)))
oana81
Postat pe 5 Iunie 2008 01:45
Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:

Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Va pup pe amnadoi
Fiica voastra, Maria
....................
PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU!!!
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:34
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba:
- Va log, aveti iepulasi dlagalasi?. Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba
- Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?. Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta...
- Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale...
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:36
O fetita isi intreaba tatal:
- Care-i diferenta dintre a excita si a enerva?
- Sa-ti dau un exemplu, acum 15 ani mama ta ma excita, acum ma enerveaza
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:36
ntr-o zi o baga unul pe o tipa in dormitor, o dezbraca si se pregateste sa se urce pe ea. Dar mai intai o intreaba:
-Auzi duduie, dar tu cati ani ai
-13
-Aoleuuu!! strange-ti repede hainele si fugi!
Se uita asta urat la el:
-Domne, nu stiam ca esti asa de superstitios!
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:38
Mama ii spune fiicei sale inainte sa plece la intalnire:
- Daca nu esti in pat pana la zece, vino acasa.
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:38
O tanara vede un anunt la rubrica "Motociclete": "Vand Harley Davidson model 1950, stare perfecta de functionare si aspect deosebit". Suna, se vede cu vanzatorul, si acesta o pofteste in garaj. Acolo, dupa ce da husa la o parte, se vede o motocicleta Harley impecabila, care lucea de curatenie si cromata ca in fabrica.
- Extraordinar, cum ati mentinut-o in starea asta perfecta?
- Pai uite aici... port mereu cu mine in buzunar un borcan de vasilina... La cea mai mica picatura de ploaie, o sterg repede cu vaselina si o bag in garaj!
- Cred ca o cumpar... As dori numai sa o vada si parintii mei ca ei sunt cu banii!
- Nici o problema...
Pleaca ei pe motor si ajung acasa la tanara. Acolo parintii cand vad motocicleta, delir...
- Gata, o luam... Hai in casa sa mancam si sa bem!
Inainte sa se aseze, tanara ii zice biker-ului sa nu scoata nici o vorba la masa ca altfel spala vasele!
Mananca ei, beau bine, liniste totala. La un moment dat, omului ii vine a f**e. O ia pe tanara, o pune pe masa in fata parintilor si incepe sa i-o traga. Nimeni nu zicea nimic. Termina, se aseaza la masa si se gandeste "Ce prost e ta'su lu' asta...".
Mai bea, mai mananca, o ia si pe nevasta omului, i-o trage bine pe masa... si aceeasi poveste.
Se aseaza iar la masa, mai bea un pahar, cand aude de afara un tunet, si incepe sa ploua. Disperat, se ridica de la masa, scoate borcanul de vaselina, la care tatal fetei sare si el:
- Pana aici, spal eu vasele!
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:40
O pustoaica intra la frizerie cu tac'su. Sta langa scaunul frizerului, mancand o gogosica, in timp ce tac'su se tunde. Frizerul ii zambeste si-i spune cu amabilitate:
- Draguta, o sa ai par pe gogosica.
- Stiu, raspunde ea. O sa-mi creasca si tzatzele...
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:43
O baba tremurand de moarte din toate incheieturile o intreaba pe vanzatoarea la Sex-Shop:
- Aveti Vibrator Turbo XXL Super Strong cu baterii alcaline?
- Da!
- Si cum se opreste?
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:44
Doua babe pe bancuta in cimitir:
- Auzi,tu cati ani ai?
- 97!
- Pai si te mai duci acasa?
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:45
Se intalnesc 2 babe pe ulita:
- Ce faci tzatzo?
- Vin de la posta.
- Ai luat pensia?
- Eee, am luat o p..a.
- Si eu ca proasta am luat pensia!
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:45
Ziarul de sambata scrie pe prima pagina: "Baba violata in padurea Baneasa!". Luni in acelasi ziar articolul de fond se numeste: "Invazie de babe in padurea Baneasa!".
zgabeatza
Postat pe 14 Iunie 2008 20:46
Cura de slabire
Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex:

Dezbracarea (ei):
- cu consimtzamantul ei 12 calorii
- fara consimtzamantul ei 187 calorii

Desfacerea sutienului:
- cu amandoua mainile 8 calorii
- cu o singura mana 12 calorii
- cu dintzii 85 calorii

Punerea prezervativului:
- cu erectie 6 calorii
- fara erectie 315 calorii

Pozitzii:
- misionarul 12 calorii
- 69 culcat 78 calorii
- 69 in picioare 112 calorii
- roaba 216 calorii
- pe la spate 326 calorii
- candelabru italian 912 calorii

Atingerea orgasmului:
- adevarat 112 calorii
- fals 315 calorii

Dupa orgasm:
- stat in pat 18 calorii
- ridicare imediata 36 calorii
- incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii

Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre:
- 20 - 29 de ani 36 calorii
- 30 - 39 de ani 80 calorii
- 40 - 49 de ani 124 calorii
- 50 - 59 de ani 972 calorii
- 60 - 69 de ani 2916 calorii
- peste 70 de ani ? (cercetarile continua)

Imbracatul de dupa act:
- cu calm 32 calorii
- in graba 98 calorii
- cu tatal ei batand la usa 1218 calorii
- cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii
- cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii
Bluemoon9
Postat pe 15 Iunie 2008 17:28
Cica era o data un tigan intr-un sat linistit. Moare mama preotului si se
duc toti satenii la praznic intre care era si tiganul. La toti preotul
fripturica fripturica, mancarica mancarica si tiganului o cana cu lapte.
TIganul :

-Dar cum parinte la toti le dai mancare buna si la mine lapte?

-Pai mai tigane mamei mele tare i-a mai placut chisleacul.

Dupa o sapt. moare mama tiganului. La toti le punea mancare buna iar la
preot nimic. Preotul revoltat il intreaba pe tigan:

-Dar cum mai tigane nimic, nimic?

-Pai, parinte mananca si tu p*la ca lu' mama tare i-a mai placut
Bluemoon9
Postat pe 15 Iunie 2008 17:31
- Inculpat, de ce ti-ai omorat soacra?
- Sotia mea m-a pus...
- Cum sa te puna sotia sa faci asta, ca doar isi iubea foarte mult mama?!
- Pai simplu: cand a plecat de-acasa mi-a zis: Marcele, vezi ca mama doarme. Daca o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!
Bluemoon9
Postat pe 15 Iunie 2008 17:32
De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un pachetel intr-o mana si cu o pusca in cealalata.
-La multi ani ,mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
-Multumesc, ginerica. Da' cu pusca ce vrei sa faci?
Paaai...de gauri in urechi nu ai nevoie?
Bluemoon9
Postat pe 15 Iunie 2008 17:34
super tari... ha ha
danyella82
Postat pe 16 Iunie 2008 03:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intrebare...! 10 De la: simonycik 24 Septembrie 2009 16:43
bancul preferat 143 De la: ramonaaaa 31 Mai 2009 21:02
Spuma Bancurilor !!! 369 De la: Pierdut_in_lume 14 Martie 2013 13:31
bancuri cu blonde 279 De la: Cocktail 7 Octombrie 2011 10:51
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei...? 10 De la: Baiat_virgin 3 Decembrie 2012 11:01