Mai multe
| aoleu chiar nu stiu ce sa mai inteleg!!!!dar buna treaba cu tarantula! | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 13:28 |
||
|---|---|---|
| nasa ,si tu esti tot scorpion:))stii tu ce ne place noua,nu????paroasa nasa sa fie:)))asa cum zici tu...=))))tu esti paroasa nasa???????=))))))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 13:47 |
||
|
mai draga, imi pare rau ca te dezamagesc, dar raspunsul e nu! nu pot fi si tarantula si scorpioanca in acelasi timp, ca imi place prea mult sa fiu o scorpie ! :))) asa ca stefule nu te da la nasa ca o incurci! sti ca daca 2 scorpioni se lupta unul trebuie sa moara! :) asa ca... mai bine lasa.. :)) |
||
|
|
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 13:59 |
||
| ramane doar lupta nasa:)))e mai frumos asa..nu????oricum nu-mi plac paroasele..=))))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 14:06 |
||
| din nunti daduram in parastase........dar e bine ca se maninca moca.DUMNEZU SA-L IERTE SARACU! | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 14:22 |
||
|
stai listita france, ca nu moare nimeni! sintem prieteni doar!:))) mai bine nunta! :)) insist! hai stef baiatule, ca te asteapta socrella! :) |
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 14:33 |
||
| o prospatura nu-mi dadeati si voi:))tot pe socrela...,e acra rau,nu vezi ce spune france:))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 14:44 |
||
| hai mai ca de cit timp nu...................e chiar proaspata.scoate untul din tine. | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 14:59 |
||
| stai linistita france,,chiar crezi ca-mi scoate untul??ti-o perpelesc de-i ies si ochii=)))))))sarmanei scorpiute..:)))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 15:05 |
||
| stef tata, unde te lasai si cum te gasi...:(((.Mai draga, nu stiu ce sa mai cred despre tine? Tanar esti,masina vaz ca ai.... ,neveste ...toate te vor...ce poate omu' sa-si mai doreasca???? Eu nu te las pretene,te ajut de unde pot... dau si eu o mana de ajutor:)))caaaaaa de ,suntem frati de..suferinta:))))) | ||
|
Paul_N Postat pe 12 Mai 2008 21:31 |
||
| uite stef cine te scapa!mai paulica vazusi treaba cu haremu si ce zisesi :aci e doamne de mine!da vezi ca sintem arvunite............. | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 22:30 |
||
| si uite-asa ,ma scosesi din gura vulpilor pt un timp:))frate de suferinta tu?????poi dragule,ai suferit cu mine 19 pagini aici..,tentaculele tarantulelor,spini in piept,intepatura femeii scorpion,asaltul vulpilor=)))mi s-a cantat si slujba de pomenire=))dar ,,cum ziceai si tu"sa te vaz,mai frate"cum ai sa rezisti=))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 22:34 |
||
| france,fata mea,sa nu cedezi nici tu nici celelalte:)))ispita a sosit...,arvuna am platit-o:)) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 22:37 |
||
| Nu cedam,nu cedam...orice prospaturi ar veni:)))) Pai cum mai stefanut, sa te lasam cioara din mana pe vrabia de pe gard???? | ||
|
OCTAIA Postat pe 12 Mai 2008 22:48 |
||
| vezi de ce te iubesc eu pe tine octaia??pt ca si tu ma iubesti pe mine!!te poopik !!sa vedem cine ma paraseste acum ???se cerne sita,nu??:)) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 22:58 |
||
| da cu soacra cum ramine?o iei tu s-au o dam lui paulica? | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 23:12 |
||
| france,draga mea prietena...esti o grijulie dar,nu vezi ca nu se indura sa dea nimic?toate,absolut toate ale lui...saracul paul vrea sa-i dea o mana de ajutor si steful nostru....cica la greu a luptat singur...si asa i se pare normal sa nu cedeze nimic...nici macar pe steluta...stefule,zgarcit mai esti maica... | ||
|
ginetta Postat pe 13 Mai 2008 09:10 |
||
| stef ne cam duci cu zaharelul. ba e nunta , ba nu e! gasesti nod in papura la pretendente... mofturos baiatu' nost'!dc te mai gandesti mult ramai flacau la mama in curte:)).pe steluta ne-ai amenintat ca o fugaresti prin maslini... si nimic!amu' vrei prospaturi!cand o sa apara prospatura o sa vrei...altceva. indecis mai esti!vezi ca dc nu te hotarasti mai sunt doritori pe forum si nu sti cum i-ti fura admiratoarele si te-ai lins pe bot de nunta! | ||
|
Postat pe 13 Mai 2008 09:52 |
||
| pe steluta am readus-o la viata deja=))),ii veniraaaa..,:))),asa ca facem nunta cu botezul odata.. | ||
|
Postat pe 13 Mai 2008 10:11 |
||
| ma sinucid!!!!!!!!!!!!!!!!esti nebun faci copii cu steluta inaintea mea?????????ce o sa zica lumea?eu muncesc de doi ani la problema.si nu vrem intrusi ca se imparte mostenirea.si eu credeam ca e la menopauza fratilor!!!! | ||
|
Postat pe 13 Mai 2008 10:21 |
||
|
uaaaaaa!:))) pai mai stef, de ce nu spui nimic? ca acum trebuie sa-mi fac mai multe toalete! ca de ... :)) |
||
|
Postat pe 13 Mai 2008 10:22 |
||
| a fost france...,=)))),am reactivat-o=)))si cand te gandesti ,ca nu mi-a trebuit decat cateva ore,,dar am beneficiat si de Dorintete ei fierbinti=))) | ||
|
Postat pe 13 Mai 2008 10:34 |
||
| si cu cata satisfactie o spui....si cand eu va spun ca este zgarcit...auzi,vrea si nunta si botez odata,asta ca sa nu cheltuie mult...lungeste-mi doamne zilele... | ||
|
ginetta Postat pe 13 Mai 2008 15:03 |
||
|
bai dar cat vorbiti! asta e site de femei? iar s-a scumpit benzina! asta inseamna ca si femeile sunt mai scumpe. e mai scump sa le plimbi, mai scumpe hainele, ca s-au scumpit transporturile. mai scumpa pizza, ca se scumpesc alimentele. mai bine singur. ma refer, singur, cu nevasta. cine are, ca cine n-are, sa-si cumpere masina. nu inteleg ce vreau sa spun. ceau! |
||
|
Postat pe 13 Mai 2008 17:08 |
||
|
bai da ce gelos esti! iti dai seama, daca tu nu te intelegi noi cu atat mai putin. nu stiam ca s-a scumpit plimbatul. pai daca tu vrei sa te plimbi mai stiu eu in ce masina scumpa, normal ca te costa.pai na, nu ne-au facut pe toti mamele in masini... din cate stiu eu plimbatul pe jos e gratis. asa ca - pe picioruse draga! |
||
|
Postat pe 13 Mai 2008 17:20 |
||
| cai-maaa si fara cus,,:))caimac cu us=)))oi fi tu barbatul bine,dar fetele mele sunt mult mai SCUMPE...,decat crezi..!!Ramai tu cu masina si benzina,te poti plimba cat vrei,mananca pizza..cu CAI-MA-CUS TE-NHATA VULPILE...si iar raman eu singur pe aici CAIMACUL CAIMACULUI-Stef 80=)))) | ||
|
Postat pe 13 Mai 2008 19:37 |
||
|
eeeeeeeeeeeee :)))))) mai stef, pun pariu ca baiatul asta nu stie sa faca nici o cafea! ca altfel ar sti cat de greu se face un caimac! :))) |
||
|
Postat pe 13 Mai 2008 20:15 |
||
| Auzi,auzi ce se mai caimaceste asta draga...ce zice?ce zice????? N-am inteles nimic..cica nici el:))))) Lasa stef80 ca noi tot cu tine...votam:)))) Hai ma, nu vrei sa canditezi la primaria ....Bucurestiului? La Snagov ai tote fetitele la picioare.Atunci hai mama la Bucuresti. Ai toata dragostea noastra ,si voturile noastre,binenteles:))))=)))) Uitate cate suntem,si mai stau cateva la coada :)))) Daca te faci primar(ca Videanu) ne mai bagi in seama? Ca va fi vai de c....tau , cu cate ai pe cap....!!!! | ||
|
OCTAIA Postat pe 13 Mai 2008 20:40 |
||
|
cica caimac asta, nu intelege ce spune dar se lauda la alt subiect ca e PRATON... :))) pardon, scuzati PATRON. cred ca baiatul cauta sa se insoare, cu vreo fetitza doritoare de stare 'matereala'. dupa aia probabil o sa vina sa planga pe umarul nostru ca femeia a urmarit decat masina si casa si contul, dar cand a ramas sarac l-a parasit! la naiba! ce rau o sa ne mai para de el.. :)))))))) |
||
|
Postat pe 13 Mai 2008 20:45 |
||
| credeam ca am pierdut ceva! hai mai ca intrusului o dam pe steluta scorpiuta si ramin cu mostenirile...........;fetelor ma imbogatesc!dar nu va uit si n unta tot facem..........acu ramine sa vedem a cui?stef tu stai cu bratele incrucisate cin dau altii iama in haremul tau???????????? | ||
|
Postat pe 13 Mai 2008 21:44 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| INDIVID SAU COLECTIV? | 14 | De la: scorpio67 17 Decembrie 2009 07:57 |
| Fumez,Regret si Plang.. | 102 | De la: kudika023770 22 Octombrie 2009 19:41 |
| Cand ai fost ultima data la pizza? | 39 | De la: Loredana_Best4You 4 Iulie 2013 08:27 |
|
|
||
| Cine vrea sa ne imprietenim? | 120 | De la: laura31c 9 Septembrie 2009 10:25 |
| Psihologul la nevoie se cunoaste.....Eu sunt aici ca sa te ajut..... | 262 | De la: just_heaven 25 Martie 2009 12:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.