Setari Cookie-uri

RUBRICA DE MATRIMONIALE

razbel fac,pentru harem mor:)))nici una nu cedez..:)))steluta-i gravida si-i moarta dupa mine...:)))ce-ar fi sa am gura aurita ,???la cat m-am gandit la ea,sarmana chiar o fi...,pregateste-te....,france,soseste micul cumnat,PRINTUL MOSTENITOR,barbat bine seamana cu mine..=)))))

Postat pe 13 Mai 2008 22:33
daca ai gura aurita pregateste-ti obstescul sfirsit ca fac o investitie minora in biletul de avion pentru a salva imaginea familiei si bunurile materiale.apre i-ti murira si laudatorii si bag seama ca nu esti solidar ca nu cedezi nimic.........aoleu gravidata s-au nu iaoooooo ca vine inapoi saptamna viitoare si pina pleaca la casa ei povesteste vizita de la romanica..........

Postat pe 13 Mai 2008 23:20
o ajuti si tu la schimbatul scutecelor,o fi uitat biata de ea ,de cand a avut baiatul=)))))))))),un cumnatel ai si tu mai mic:)))Printul familiei.!! Si sa ai grija sa-si duca lauzia bine,la capat..:))))fa-i toate poftele,da???stai numai in prajma ei...=)))))))),SA AIBE CU CINE DIALOGA..

Postat pe 13 Mai 2008 23:30
da saraca ca nu dialogam deloc decit 36 de ore pe saptamina la telefon.din orele astea vorbeste si cu,copilul ei 5 minute (asta cu putin noroc) ori in loc de scutece mai bine o ajut sa-si lege limba.oricum merci de sfat dar ma nenorocisi!

Postat pe 13 Mai 2008 23:45
Fetelor,eu mi-am incheiat misiunea aici.Primesc mesaje deja pe privat ca voi fi ucis.V-a trebui sa ma opresc aici...si totul datorita stelutei..SA FITI FERICITE SI IUBITE MULT!!!!

Postat pe 14 Mai 2008 00:03
da ce patisi stef prietene? te speriara cateva mesaje? hai ma!cum sa ne parasesti? pai cu cine ne mai disputam noi pe aci? :))

Postat pe 14 Mai 2008 11:29
vedeti fetelor ce repede da bir cu fugitii?....astia da barbati...ca sa-i sperii trebuie un mesaj"bine pus la punct"si gata i-ai terminat...nu au rezistenta baietii astia...
ginetta
Postat pe 14 Mai 2008 14:24
hai mai stefule,cui ne lasi?te speriai asa de rau incit dadusi bir cu fugitii?

Postat pe 14 Mai 2008 15:14
stef baiatule!!! hai ca te asteapta haremu'.eu vreau neaparat sa te insor. hai mai ca mi-am facut si toaleta.
:)) chiar ma admiram cat arat de bine in straiele de nasica. :)))

Postat pe 14 Mai 2008 17:48
milostiveste-te preamaritule stef de supusul tau harem!prealuminatule nu ne parasii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 14 Mai 2008 19:06
Gata? Sigur si-a gasit pe alata:(((((... mai tanara, mai bogata,mai ....Lasa ca ne gasim si noi altu mai curajos,mai....:))))Toata floarea ce-a vestita a apusului,rasaritului,estului,vestului....sud si nord...Dam de stire: harem parasit,cautam sponsor:)))
OCTAIA
Postat pe 14 Mai 2008 19:59
:)
nu ma reprezinta ce-am spus, de-aia nu inteleageam nici eu.
nu-mi caut prietena pt ca am deja o relatie (ne)reusita de 11 ani si ceva, si nu vreau alta.
am dat iama, ca poate asa inteleg si eu neintelesul, impotriva celor spuse de cel mut ca o lebada, in lumea caruia zapada fapturii tinea loc de cuvant.
mama si tata nu mi-au dat decat posibilitatea de-a fi. si ce puteam cere mai mult? ... ca sa raspund unei intepaturi.
patron nu sunt... sunt asociat unic si administrator, patron suna becalian, la o firma de gradinarit (www.gardensis.ro e inca in facere), ca tot am vazut ca va plac gradinile, florile, si asociat prin alte firme de imobiliare, adica un om cat se poate de banal. adica dimineata port cravata si dupa-amiaza sapa.
da, si eu ma intreb ce caut la sectiunea matrimoniale. m-a distrat sa citesc dialogurile. si am dat si eu cu bata in balta.
stiu sa fac cafea. prefer expresso machiato.
succes lui stef.
un ceau din Timisoara,
Caimac Laurentiu

Postat pe 14 Mai 2008 20:04
:)))) ha ha ha!
mai draga imi place de tine ca ai simtul umorului.
buna intepatura? :))))))

Postat pe 14 Mai 2008 21:21
stefule vezi ca avem intrusi la orizont!!!!!!!!stefule??????????? unde esti mai!fetelor chiar ne-a parasit.doamne ce fac cu soacra?hai mai nu ma salveaza nimeni????????

Postat pe 14 Mai 2008 21:26
nu vezi ca nu mai apare la orizont?
sa-l fi piscat vreo gonghita pe stef al nostru? :))))))
hmmmmm.........
hai mai stef ca trebuie sa-mi etalez toaleta de nasa!
tu chiar nu intelegi? mi-am facut si programare la coifor.
:)))))) uuuuupsssss
coafor
la naiba!!!!

Postat pe 14 Mai 2008 21:33
Si eu? Domns'oara de honoare,cu un frantuz copt si la punga gr....Gata m-am sters pe bot:((((((Vezi cate te chemama la datorie????Pai tu, mai stef80, poti ramane asa RECE....?????
OCTAIA
Postat pe 14 Mai 2008 21:57
stefule:daca tu nu ne vrei noi te vrem!si sintem multe tata deci esti in minoritate§§§§§§§§§§§§intoarce-te la datorie!

Postat pe 14 Mai 2008 22:33
VA..,iubesc sincer pe toate..,din suflet!!! dar ...,mai apreciez si pe altii,,.Caimacus..,,,crede-ma ,acum chiar te apreciez.CINSTE TIE,cred ca vei fi al doilea prieten al meu ce-l voi avea in lista.M-as bucura mult!!!IAR..,fetele,sunt minunate crede-ma,citeste de la inceput...si eu am fost ca tine=)))))si tu vei spune ca mine...,sunt sigur...:)))

Postat pe 14 Mai 2008 23:54
stef, dc nu ai realizat intru-n fel sau altul tu ai fost rasfatatul fetelor de pe forum. nu te-a desfiintat niciuna!... si i-ti simt lipsa cand nu esti pe forum! clar ai priza la doamne!norocos baiatul nostru:)))o zi buna!

Postat pe 15 Mai 2008 09:58
vai stef, ce declaratie!:)))))
eu una ma emotionai de tot :))))
hai cu nunta aia o data, ca nasa vrea distractie!
:)))

Postat pe 15 Mai 2008 10:02
vivi anna,,sunt imbujorat..:))sa te te cred ca imi simti lipsa???;)))rasfatatul fetelor???vai.., mama uite ce am ajuns...:))))care nunta nasa...?cu cine??,pai dintre toate cate sunteti,ma lasati cu...,gloaba asta obosita si eu trebuie s-o iau,numai din dorinta de ai face bine prietenei france???brava bre!!voi va conservati si va distrati...:))luati-o voi...=)))cred ca are careva un sot capabil sa rezolve ..cazul.

Postat pe 15 Mai 2008 11:55
hai lasa nu te rusina!:)))ne cam punem pofta-n cui cu nunta anuntata cu surle si trambite!stef noi ( marea majoritate) suntem casatorite sau in curs, asa ca nu putem decat sa participam la nunta ta ca invitati.mireasa...sa apara domnule mireasa!!!! fetele libere da-ti navala, avem un baiat care doreste a-si pune pilostriile[ sau saiba pe deget:))] si-i lipseste..."cantindata":))mai stef cred ca ar trebui sa faci o descriere amanuntita a "idealului tau de femeie" ca sa stie fetele ce cauti. si cele ce corespund : avant si elan pionieresc fetelor!!!!:)))))

Postat pe 15 Mai 2008 12:44
prietenul la nevoie se cunoaste stefule!!!!!!!!!!!!!!!!! macar un tata,unchi ceva pentru socrela..........daca tu vrei prospaturi

Postat pe 15 Mai 2008 15:10
da chiar asa. chiar nu o vrea nimeni pe socrela??

Postat pe 15 Mai 2008 15:19
anunt matrimonial:donez una bucata soacra inca buna pentru virsta ei............doritorii pot cere amanunte!

Postat pe 15 Mai 2008 15:23
stef, intre atatea femei tot singur ai ramas?
amme22
Postat pe 15 Mai 2008 20:12
ooooooooo:)))))))),bun venit prima mea doamna:)))

Postat pe 15 Mai 2008 21:18
:)))) bun gasit prima mea dragoste. Vad ca ai fost foarte cuminte, meriti un premiu
amme22
Postat pe 15 Mai 2008 21:47
mi-l dai???????????abia astept sa ne bucuram de el=))))))sa vezi ce iese ....:)))))

Postat pe 15 Mai 2008 22:37
am inteles si io intr-un final ..dupa ce mi=-au lacrimat ochii din cauza multor mesaje la topicu asta...si recunosc ca nu le-am citit pe toate...ca stef este vedeta...Ar trebui sa mai spuna cate ceva..sa mai intarate pe cineva...sa vina cu sarea si piperul...
mia_mia
Postat pe 15 Mai 2008 22:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PROTEST! 130 De la: onnyta 23 Mai 2008 11:16
cand vine primavara 7 De la: inxs1974 31 Ianuarie 2015 22:42
speranta??????????? 16 De la: forever_me 9 Iulie 2009 12:01
Gradinita Cami - Reduceri de sarbatori 1 De la: gradinitacami 3 Decembrie 2009 19:46
Ce parere aveti despre blog'uri? 21 De la: lorydi 12 Iunie 2014 14:53