Mai multe
| stef si-o zici asa in gura mare? Pai macar tu sa ne mai iubesti..pe aici!!!1 Ca uite ce multe suntem? Si toate te iubim doar pe tine.Uite si Puchi ma iubeste , chiar daca i-am facut o asa durere mare:((((Sa nu ne parasesti ,venim sub palmieri,venim unde ne chemi,intrebarea e cum ne duci pe toate....sub palmieri:))))) ca cu vorba ne dusesi o gramada:))))) | ||
|
OCTAIA Postat pe 10 Mai 2008 23:11 |
||
|---|---|---|
| bai stefule ti-a pus al de sus mina in cap.pai incepusi cu soacra si luasi tot topicul.eheeeeeee dadu norocu peste tine frate! | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 23:33 |
||
| Vai de capul lui,draga france!!!! Pai saracu ce-l asteapta,nici nu vreau sa ma gandesc!!!1Dar el ne-a invitat? Sa poti a refuza o asa oferta.... proaspata????Pe tine te-am ales,pe tine te-am ales..nu-i greu de inteles....(Guulia...te-am ales..) | ||
|
|
||
|
OCTAIA Postat pe 10 Mai 2008 23:43 |
||
| deci prietene fa-ti rugaciunea ca ti sa implinit visul.........aoleu cu nasa cum ramane?o pastram s-au merge si ea la harem?pai stef pina si mohamed a avut doar14 neveste numai tu il intrecusi preafericitule!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 23:49 |
||
| ajuta-i Doamne,,amaratului=))))))cand vrea Domnul cu saracul,,dintr-o buba-i umple capul=)))))))) | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 23:53 |
||
| De alegeai pe socruta,scapai ieftin ,plus zestre de zestre,zbenguiala de zbenguiala:))) Asa ca dadusi de dracu...vai de viata ta...:))))=)))))Si mai faceai si-o fapta buna...si poate ti se mai scadeau din pacate:)))) | ||
|
OCTAIA Postat pe 11 Mai 2008 00:00 |
||
| stai mai octaia ca ne-a luat stefu mintile.......pai noi sintem cu banii si el cu haremu........doamne cum ne corupea si ramaneam sarace si cu o soacra de maritat. | ||
|
Postat pe 11 Mai 2008 00:09 |
||
| cum se zice octaia,pe aici???=)))unii cu malaiul...,altii cu...,nuntile=))))))))))))))) | ||
|
Postat pe 11 Mai 2008 00:12 |
||
|
eee, cum lipsii un pic, cum va facurati de cap fara mine!!:)))) RUSINICA SA VA FIE!! ia! da cu figitivu' asta ce e pe aici? ha ha ha ha ha!!! ce ma amuza! se crede mare scula! pai, mai fugitivule de obicei barbatii care se lauda ca sint mari si tari.... cam duc lipsa! nici macar nu stii sa-ti faci o reclama inteligenta! DOAMNE! ce ti-e si cu 'mucio manii' astia! |
||
|
Postat pe 11 Mai 2008 17:34 |
||
| E ca si cu masina Mare:)))))Asta e antireclama....mama!!!!!Fugitivul....fugi de manca pamaantul:))))Se sperie cand vazu ce armata de "puicute" gasi dumnealui:)))..tot cu steful ne iubeste man'cel mamica pe el de iubaret:)))) Ce zici nanasa il mai insuram pe nazdravanul nostru??? | ||
|
OCTAIA Postat pe 11 Mai 2008 18:13 |
||
|
trebuie neaparat insurat baiatul asta! nu de alta dar mi-am comandat rochia!:)) sa se aseze domnule la casa lui, dar cu cine? ca nu vrea sa aleaga! stefule hotataste-te o data! ce vrei? sa-ti pun pistolul la tampla? :))))) |
||
|
Postat pe 11 Mai 2008 18:17 |
||
| deh pai nu zice vorba aia bine: ai grija ce ceri ca nu sti c eprimesti? no stef amu sa te vad ca ....baietul ista "thefugitive"dadu bir cu fugitii...si tu ramasasi cu haremu'..... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Mai 2008 18:39 |
||
| he he Ema draga il sperie el cu ceva.fugi stef la pitesti la steluta scorpiuta ca i se umfla maseluta.poate o duci la dentist si i-i scoate limba ca mult mai vorbeste la telefon. | ||
|
Postat pe 11 Mai 2008 19:17 |
||
| Doamne,Stefule ,ai intrat la ingramadeala maica...vezi,cica sa mai ai incredere in "confratii"tai...te lasara la greu...tot cu fetele o scoti la capat....haideti fetelor sa punem mana de la mana si sa-l vedem la casa lui cu steluta cu tot... | ||
|
ginetta Postat pe 11 Mai 2008 22:30 |
||
| da' un' a disparut thefugitive? Si eu care pusesem ochii pe el... | ||
|
amme22 Postat pe 11 Mai 2008 22:44 |
||
| pusese ochii pe el, amme:)))nasaaaa...,ce bine ca-i venit!!!imi era tare de tine.. | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 08:57 |
||
|
mai amme, pai tu te uiti la unul ca asta? (fugitivu) cauta mama si tu unu mai bun! nu vezi ca nu stie decat sa se laude? ca are aia si aia... hai mai stef ca nu fugii? :))) pai cum as putea? vreau neaparat sa te insor!! :)) hai cu nunta aia!! |
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 10:03 |
||
| astept sa ma maturizez,nasa:))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 10:43 |
||
| SI CIT DUREAZA? ca incep sa ma ingras si nu mai incap in rochie. | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 11:01 |
||
|
:)))) nu vezi mai stef ca ne grabim sa venim la nunta? asa ca maturizeaza-te mai repede baiatule!!! ca imbatranim pana te insori tu! :)) hai si tu, acum cat sintem tinerele si frumusele! :)) ca dupa o sa fie o nunta de babalaci! :)))) |
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 11:04 |
||
| :))),nasa, tu mi-ai pus vreun gand?????????exprima-te...=))))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 11:35 |
||
| uite onnyta pe cine vrei tu sa cununi....nu ii ajung toate fetele de aici si steluta pe deasupra....iti mai bate si ceva apropouri...doamne,cine sa mai inteleaga barbatii...eu zic sa lasati baiatul sa mai copilareasca..daca el zice ca vrea sa se mai maturizeze...(ca doar asta e un pretext sa scape)... | ||
|
ginetta Postat pe 12 Mai 2008 11:51 |
||
|
stef baiatule nu incurca borcanele!nu te da la nasa ca te inteapa! pai uite cate fete frumoase pe aici.. si tu nimic. cu socrella ai lasat-o balta? doamne ce sa ne facem cu tine? :)) |
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 11:55 |
||
| poi..,nu stii nasa ,cum e practica cu nasul si cu fina...????:))))cu nasa si cu finul....:)))) | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 12:31 |
||
| atentie, ma-nteapa nasa=))))nasa sunt scorpion,,ti-am zis asta... | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 12:51 |
||
| stefule stai cuminte!ca in loc de floare in piept i-ti pune un maracine! | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 12:55 |
||
| nu are ea sufletul asta:)))un fin are ...,nu-i asa nasa??? | ||
|
Postat pe 12 Mai 2008 13:04 |
||
|
ai fi tu scorpion, da si eu sint scorpioanca asa ca... fi cuminte! te inseli france, cred ca ii pun o tarantula in loc de floare! :)))) |
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 13:07 |
||
|
sa fie epilata nasa ,da?? si iubareata...:))) |
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 13:12 |
||
|
da ce fine, daca nu e epilata ce are? dimpotriva, iti da sezatii tari.. :))) ca fiind scorpion cauti senzatiile tari, nu? :)))) |
||
|
Postat pe 12 Mai 2008 13:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce vor barbatii de la femei? | 134 | De la: cristiana_cris 25 Noiembrie 2009 09:18 |
| Sunteti degeaba ... :( serios.. chiar nu aveti pic de sens... | 7 | De la: laurathegirl 5 August 2008 15:44 |
| heeelp!! | 4 | De la: Cassey_ 25 Mai 2009 08:37 |
|
|
||
| Lucruri pe care Microsoft nu le poate explica..... | 16 | De la: karmen21 8 Ianuarie 2009 16:16 |
| despre efemeritatea frumusetii | 13 | De la: Andre_Ioana 14 August 2009 17:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.