Mai multe
| esti gelos stefule? vezi ca tu ai inselato primul cu steluta scorpiuta printre maslini.stai calm ca fuge si el.tu nu cezi ca"cum venira se facura toti o apa si-un pamint?" | ||
|
Postat pe 8 Mai 2008 22:50 |
||
|---|---|---|
| poopici multi,draga nora!!!:)))eu,cat dracu sa mai rezist?sa vina noua generatie,dar cred ca scoateti untul din ei,:)))sondeaza doar terenul si fug,simt primejdia=))) | ||
|
Postat pe 8 Mai 2008 22:57 |
||
| Sunt rezistent si oricat de mult ati vrea sa ma doborati nu veti reusi....:))...Asa ca fetelor sa vad cu ce iesiti la interval:D.... | ||
|
|
||
|
Postat pe 9 Mai 2008 00:25 |
||
| cu o soacra nu vezi? | ||
|
Postat pe 9 Mai 2008 09:02 |
||
|
eee, fine, vad ca iti vin intariri!:) hai, ce faci cu socrella??? mai stef, baiatule hotaraste-te o data ca vreau sa-mi fac toaleta de nasa! tot astept, ca te hotarasti.... hai o data ca am chef de nunta! :))) |
||
|
Postat pe 9 Mai 2008 10:53 |
||
| caut pe acest site...."femeie care nu are poza reala in profil,nici mesaje pe blog de unde as putea deduce cate ceva din filozofia ei de viata sau... gradul de inteligenta(nu spun si moralitate ca as fi exagerat),care are cinism si rautate cat carul si care e dispusa sa vina la o intalnire ...numai dupa ce se convinge de consistenta unui cont bancar si a unei scule care functioneaza! din ce am citit eu pana acum printre comentarii....cred ca 95% din femeile cu profil de pe site sunt conforme cu cerintelor mele!...scuzati-mi misoginismul,dar s-ar putea sa am dreptate! | ||
|
Postat pe 9 Mai 2008 18:29 |
||
|
:)) hai ca a fost tare asta.cam multa rautate....dar....niciodata nu se stie ce gandesc oameni,decat mici presupuneri. Pai daca ai inceput asa ....:eu vreau pe acest site ...femeie/fata care a suferit in dragoste ca astfel stie sa aprecieze ce inseamna a iubi!!!! |
||
|
Postat pe 9 Mai 2008 18:38 |
||
| alergatorule si iubitor de rautati,scula de scula,:)))ai grija ca-mi sperii fetiscanele,,,fa cumva si adu altele,, capabilule..,=))))))))))multe din fetele mele sunt virgine,ai grija te rog sa nu mi le sperii,nu de alta dar ramanem doar noi ...=)))))si nu se stie,,, ce si cat de capabil sunt si eu...ha,ha,au aparut zmeii,fetele mele=))))))))) | ||
|
Postat pe 9 Mai 2008 18:56 |
||
| Niste raspunsuri in genul asta te-ar satisface deplin? "Eu." "Eu." Eu." "Ba eu." "Ba eu". "Alege-ma pe mine!" "Ba pe mine!" | ||
|
amme22 Postat pe 9 Mai 2008 19:39 |
||
| stii ce? mai bine ia-ne pe toate, vad ca te tine :P | ||
|
amme22 Postat pe 9 Mai 2008 19:40 |
||
| ups! stef, imi pare rau. Pot sa-mi fac si eu un harem micut? Te roooog!!! Promit sa facem nunta odata | ||
|
amme22 Postat pe 9 Mai 2008 19:43 |
||
| incearca ,,numai sa indraznesti=))))))) | ||
|
Postat pe 9 Mai 2008 19:56 |
||
| :))))) ei, daca esti asa hotarat... sunt cuminte :P | ||
|
amme22 Postat pe 9 Mai 2008 20:01 |
||
| OCTAIA ,unde esti ma cherie?nu vezi ca avem clienti?ne imbogatim ca se umple topicul de doritori.ce faci stef!tradezi?nu ziceai ca ma scapi de soacra?tot pe amme o vrei?ce zestre perdusi prietene.....................; | ||
|
Postat pe 9 Mai 2008 21:51 |
||
| oooooo ma bag si io!!!! ca si asa am proiecte mari pt sf de an deci ca sa incep devreme....stef draga imi pare rau ca ... te lasai da' iete unu care.....fratele meu alb ce le mai spune!!!! ma doare burta de ras.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Mai 2008 22:37 |
||
| vezi mai EMA ca totusi e profitabil............... | ||
|
Postat pe 9 Mai 2008 22:42 |
||
| asa e France.....vai mie draga mea daca "berbanti" d'astia avem .... serios inca ma doare burta de ras,auzi ca ar putea deduce ceva din filozofia ei de viata.....mi-ar place un barbat care sa o inteleaga pe a mea..."filozofia" evident...nu ....altceva....ca la cat de intortocheata am io mintea...cine stie ce poate intelege bietul baiat("berbant") | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Mai 2008 22:49 |
||
|
Dai-o alergatorului de cursa lunga!!! Printe maslini,printe maslini,steluta alerga...printre maslini....Floricele culegeau....mai,mai!!!!Bade mai...stefule,te dusasi, mai bade la pitesti? Scapasi mai bade mai ,pe biata fata de soacrasa?Eu ,care credeam ca urmez la....rand ca la moara...Steluta frantuza cu un romnan pus pe alergaturi,mai bade mai....eu cu un frantuz copt, si la punga grosssssssss.:))))) thefugitive ne-o iei pe steluta de socruta lui france? ....repede pana nu pleaca la dunmeaei:))))) |
||
|
OCTAIA Postat pe 9 Mai 2008 23:26 |
||
| o dau cui o vrea numai sa o vrea sa-mi saveze viata mai mai;;;;;; | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 15:17 |
||
|
am o curiozitate.... pt tine thefugitive spune-mi te rog...cam ce filozofie de viata ai putea deduce din....cele ce ai scris tu mai sus ca sa nu le repet...vizavi de fetele care ti-au raspuns ...france,octaia,amme22 s.a.m.d.??? sunt chiar curioasa serios macar asa putem vedea cam ce credeti voi partea cealata despre...noi....bineanteles ca pot raspunde la intrebare si ceilalti .."masculi feroce"....e o gluma desigur....no amu sa va vad |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Mai 2008 16:11 |
||
| hopa ,nu avusesi de lucru si le dadusi sbiecte de meditatie.cam greu si nu cred ca vrei sa cunosti raspunsul draga prietena.dar in fine asteptam.......... | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 17:07 |
||
| chiar ai vrea raspunsul meu???il stii deja,,ema!!!mai bn decat toate fetele de-aici:)))sau,, ma provoci ,sa ma descopar...,ei uite,n-am s-o fac pe forum:)))iar intrebarea trebui'pusa mai direct.. | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 17:43 |
||
| a disparut thefugitive....asa ca tot cu steful nostru am ramas. Noi doar pe tine te vrem stefule..toate? Dar tu spune: pe cine iubesti? | ||
|
OCTAIA Postat pe 10 Mai 2008 17:56 |
||
| octaia,ti-am spus de un milion de ori,pe mes,pe privat,chiar vrei sa o fac si aici????acum doar te poopik!!!si...,pe voi fetelor,pe toate. | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 18:19 |
||
| nasaaaaaaaaaaaa....!!!imi este tare dor de tineeeeeeeee!!!:)))serios...ai fugit de acasa????=))) | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 18:22 |
||
| stai cuminte cuceritorule!si fii pe aproape unicul nostru salvator ca o sa inceapa razboiul. | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 18:48 |
||
| ce razboi fata mea?????//sa stiu sa fug cat mai repede si mai departe...=)))) | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 19:31 |
||
| ehe tata socrule pesemne ca dai semmne de batrinete§pai unde fugi cind navalesc tatarii si lasi singur bunatate de harem..............vezi OCTAIA cu cin ne pricopsim? | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 19:41 |
||
| veniti cu mine,nu va las singure.!!fugim in insule..,sub palmieri=)))) | ||
|
Postat pe 10 Mai 2008 20:14 |
||
| stef draga...stiu ca tu ma cunosti....dar cred ca am lansat oprovocare pur feminina...de fapt e un raspuns la o intepatura pt ca nu il; cred in stare pe thefugitive sa isi exprime o opinie obiectiva...pe baza a ceea ce a scris mai sus.intuitie feminina daca vrei... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Mai 2008 22:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE PAPI IN ACEST MOMENT ? | 423 | De la: EXCELENTUL 1 Februarie 2015 15:01 |
| Ce va face fericiti? | 138 | De la: Razv 21 Februarie 2014 10:26 |
| aLOO!IMI DA CINEVA CONTUL INAPOI??? | 22 | De la: ChangeStyle2008 14 Iulie 2008 16:40 |
|
|
||
| pantofiii | 14 | De la: GODZILA 18 Decembrie 2011 10:13 |
| Traficul de fiinte umane! | 9 | De la: _oktober_ 12 Septembrie 2010 20:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.