Setari Cookie-uri

RUBRICA DE MATRIMONIALE

ema.....,vesnic indragostita..,poi meiii,,,,citeste postul de sus,la bv nu se vede??????????:))))oana81,duci lipsa de mesaje obscene???????acum ma gandesc la unul,doua...,sunt in calduri ,,si nu sunt retaradat=)))))),ajutor doamne,spui tu france,???poi eu sunt nimeni,cand vrea sa sune...,spune-i ca ti-ai schimbat nr..,te salvez eu...,prietena noastra,da-l pe al meu.

Postat pe 6 Mai 2008 23:59
uite ce baiat dragut e stef al nostru!
:)aparatorul femeilor de pe kudika?

Postat pe 7 Mai 2008 09:49
pai nu e stef prietenul nostru??? cavaler dom'le, cu armura si spada in mana ne apara onoarea... nereperata:))cat despre ms obscene...cred ca toate au patit-o! asa ca setati-va sa primiti ms doar de la prieteni si rezolvati problema.

Postat pe 7 Mai 2008 12:16
si pana una alta stef e aproape singurul barbat care comunica cu noi ca restul nu stiu decat sa fie "gica contra "si sa ne injure( nu uitati de retardatul de maciuca barosana). asa ca trebuie sa-l pretuim la adevarata valoare.

Postat pe 7 Mai 2008 12:21
cred ca o sa fie 'gadilat' la orgoliu stef al nostru!
:) mai incet vivi, ca dupa aia nu mai incapem pe kudika de orgoliul lui stef al nostru! :))))))

Postat pe 7 Mai 2008 12:44
stef80...nu duc lipsa de mesaje obscene si nici nu am nevoie de ele.Am intrebat pur si simplu,vroiam sa stiu cine se preteaza la chestii din astea pt ca mie nu mi s-a intamplat.Simplu.Nu inteleg de ce unii simtiti nevoia sa rastalmaciti cuvintele altora.
oana81
Postat pe 7 Mai 2008 17:42
hai mai oana ca nu a vrut sa te supere nimeni,vorbesc serios doar ca sa mai intimplat asa cite o actiune cu mesaje mai putin serioase.acu ti-am zis eu depinde de preferintele oamenilor!hai te pupic si nu mai fi suparata ca nu ai de ce.

Postat pe 7 Mai 2008 17:48
pai daca eu nu..,cine sa va apere nasa?? multumesc de apeciere vivi anna!!! sunt gadilat!!! si ce bine ma simnt onnyta...,atunci cand voi simti, ca nu veti mai avea loc de mine.., ma voi retrage singur. Oana81, pana una alta,, te salut si ca sa afli, va trebui sa insisti:))

Postat pe 7 Mai 2008 22:17
chiar nu m-am suparat france, pe bune.. Stef..nu insist pentru ca nu e deloc de important pt mine. Era o mica curiozitate :)
oana81
Postat pe 7 Mai 2008 23:12
Vezi draga stefanut ca nu toate fetele sunt la picioarele tale? Uite sarmana oana81 e fata serioasa domne! Ce glumite ,ce umor,ce distractiice "zanbiti va rog,ha,ha...e nici chiar asa".Munca ,munca...si iar munca....pana inbatranesti sufleteste.Oana ,fata draga , noi pe aici ne mai si copilarim...avem voie ?Daca nu intelegi ce-i "humorul" inbatranesti repede si nu mai ai cand sa si traiesti. Bucurate fata mea :))))
OCTAIA
Postat pe 8 Mai 2008 08:44
da, chiar asa! lasati-o incolo de seriozitate! ce, nu va ajunge zi de zi? mai trebuie sa mai si radem fratilor!!!!!!
ca altfel o sa ajungem niste bosumflati si ridati si morocanosi!
DOAMNE FERESTE!!
:))
mai bine neserioasa decat o acritura!
:)

Postat pe 8 Mai 2008 09:22
asa ca..,bucura-te fata mea:)))caci alfel. imbatranesti repede....

Postat pe 8 Mai 2008 09:38
hai mai dragii mei copilarim noi dar eu peste o saptamina nu mai copilaresc ca vine soacra.ce pazisi mai stefule de nu o luasi?mai ai o saptamina.

Postat pe 8 Mai 2008 10:14
france,draga mea nora,,tot pitestiul rascolii...,de steluta nu dadui...=))))

Postat pe 8 Mai 2008 10:25
cauta mai bine ca ma ai pe constiinta!

Postat pe 8 Mai 2008 10:28
stefule esti mancat! :)) deja primesti amenintari!
hai, vezi ce-i faci la socrela! avem incredere in tine!
sa se linisteasca si prietena noastra france!
:)))

Postat pe 8 Mai 2008 10:47
:))) doamne..nu stiu...ori nu ma fac eu inteleasa ori de fapt voi nu intelegeti..pai daca am spus clar ca NU M-AM SUPARAT de unde ati dedus iarasi voi ca eu sunt serioasa, fara glumite, fara distractie fara bla bla bla si doar cu multa munca??!! Octaia, am pus o simpla intrebare si am asteptat un simplu raspuns. De ce ar fi trebuit sa ma bucur sau sa incep sa rad..? Nu am intervenit in discutiile de aici si nici nu aveam intentia. Problema e ca multora va place sa interpretati cuvintele celorlalti si incercati sa scoateti la iveala ceva ce nici macar nu exista. Si nu ma refer la nimeni de aici in special, sa nu va simtiti.. Hai ca termin cu subiectul asta. Imediat imi aud cine stie ce fel de aiureli. Distractie placuta in continuare!
oana81
Postat pe 8 Mai 2008 19:18
Wow, nu am mai intrat de o luna si cand am vazut cate pagini ati scris aici...m-am crucit..:) ...nu am avut rabdare sa citesc tot dar oricum ...HAI BAIETI LA AGATAT CA AVEM UNDE VERDE:)))....sper sa nu se fi deviat de la subiect ca imi puneam baza in acest forum sa imi gasesc perechea:))

Postat pe 8 Mai 2008 19:30
Toate suntem arvunite :)))stef?unde esti dragostea noasra? Navalesc...tatari!!!! Si tu nu te mai insurasi....:)))))
OCTAIA
Postat pe 8 Mai 2008 20:04
aoleu mai me1985 pai ce sa facem numa cu tine ca ne chinuim sa ne maritam care mai de care cu stef si aste ne trage in piept pe toate....pe rand asa,cum scrie la carte..tare smecher hotomanul....dar cine stie asa de consolare...parca parca ...mmmm da parca totusi....STEEEEF!!! unde umbli hotoman de inimi????uite unul nou prospatura tanara nu gluma ca de gaini batrane avem podul plin......reactioneaza ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 8 Mai 2008 20:43
oana81,,imi dai voie sa-ti dau un poopik???sa vezi ca-ti trece supararea:)))au fost doar glume oana..si sunt.:)))bun venit si ramai printre noi,,poate ,poate imi anunt divortul si cine stie ,cum o punem...,de nunta...lasa-i sa vina octaia,cum vin asa pleaca:))te poopik !!

Postat pe 8 Mai 2008 20:52
oana81, pai daca nu ne placea sa interpretam cuvintele celorlalti crezi ca mai puneam de o nunta in lant (adica stef cu un forum intreg de sotii)? Ne place sa interpretam in fel si chip si ne place sa zburdam pe aici dupa o zi obositoare. Salut lume! Stef, mare pupacios mai esti
amme22
Postat pe 8 Mai 2008 21:12
Faceti Harem:))

Postat pe 8 Mai 2008 21:20
facem, facem... te bagi?
amme22
Postat pe 8 Mai 2008 21:23
oricand,oriunde:))

Postat pe 8 Mai 2008 21:24
pupacios,pupacios ca tot neamu lui...dar uite ca de insurat nu se'nsura...si eu visam asa frumos la o nunta'n sanul...naturiii!!!!!!Dar ai cu cine....???????????
OCTAIA
Postat pe 8 Mai 2008 21:30
daca nu o nunta macar sa ne alegem cu un mare chef in sanul naturii
amme22
Postat pe 8 Mai 2008 21:36
fie si ala!.....harem are stefanut...deci pe el punem cu organizarea chefului,Nu ? E randul lui,ca ne-o ametit asa de tare ca se'nsoara,ca nu se'nsoara....
No ziiii mai stef80 ce hotarare ai luat?Informationeazane si pre noi!!!!!
OCTAIA
Postat pe 8 Mai 2008 21:44
va faceti de cap cum plec putin.aici azi a fost lumea libera si am fost in parc (are 15 km parcul)si am facut poze la floricele sa va arat si voua.dar pe steluta tot nu o maritai..............o noua speranta ca a mai aparut un june.ce ziceti fetelor io dam?zi stefule o vrei s-au .....pierzi zestrea.

Postat pe 8 Mai 2008 22:08
poi,venira me85,aista-i cu haremul nu vedeti:)))ii bun...,mai bun ca mine,ca inca nu-i cazu tot puful=))))))amme draga ,imi e mila de tine,de bagat vad ca te bagasi repede,,de iesit vezi cum iesi=))))

Postat pe 8 Mai 2008 22:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
problemute... 14 De la: alinac91 28 Mai 2013 06:50
Caut femeie de serviciu.....cu experienta !! 2 De la: anastasia_m 5 August 2010 23:20
Motan gasit 3 De la: _iluzie_ 22 Octombrie 2008 11:32
Lucrari de licenta/practica de specialitate/disertatie 1 De la: clau_dya21 28 Ianuarie 2011 00:04
aveti cont pe facebook? 13 De la: miss_darine 2 Decembrie 2010 20:01