Setari Cookie-uri

Regenon

si ceea ce nu scrie nici una dintre fetele care au folosit pastile: ti se rareste parul, incepe sa-ti cada, nu mai are luciu, iti miroase gura urat, esti fara vlaga toata ziua, obosita moarta, capeti o paloare urata a fetii, bolnavicioasa asa.... oricum, oribil... iar aceste efecte adverse se vad dupa 4-6 luni asa ca nu va mai bucurati ca proastele la 1-2 kile pierdute la inceput, in prima luna.
mai bine apucati-va serios de sport si de o alimentatie corecta, cu fructe, legume, proteine.
springface1
Postat pe 29 Aprilie 2009 02:40
moarte curata pastilele astea !!!!!!!!!!
___LL___
Postat pe 29 Aprilie 2009 03:08
Eu am inghitit anticonceptionale, 4 ani! si m-am ingrasat ,treptat, 25 de kg de care greu am scapat! Mama e farmacista si a evitat sa-mi intoxice organismul cu medicamente mergand pe ideea unui regim alimentar si ceai diuretic!Pe naiba! abia am slabit 5 kg in 2 lluni.Apoi am incercat si eu regenon,cu toata sinceritatea, nu au avut nici un efect secundar asupra organismului meu, dar nici unul benefic! in concluzie: nu am slabiti nici macar 1 kg! Apoi, am luat Reductil de 10 mg, in 3 luni am slabit 25 de kg! daca nu ma crezi, iti dau id-ul meu de messenger si-ti arat poze "before si after".de 2 luni am oprit tratamentul si nu m-am ingrasat, dar sa stii ca nici o pastila nu face minuni daca, nu ai un regim alimentar corespunzator si nu faci putin sport!v-am pupat
adelinaelssa
Postat pe 29 Aprilie 2009 07:42
De la: eu_roxanachitu, la data 2008-04-25 12:43:47Scumpo,Regenonul este unmedicament foarte periculos...Ti-o spun pentru ca lucrez in domeniu.Este incadrat pe lista STUPEFIANTELOR si din farmacie se elibereaza pe baza unei retete SPCIALE...Daca le iei poti avea dureri mari de cap,greata,varsaturi...poti da in anorexie...pentru ca iti taie pofta de mancare...Este un derivat de amfetamine si poate sa-ti dea o dependenta urata...ca la depandenta de droguri...Dar cate kilograme ai,ce inaltime si ce varsta ai.Sunt alte metode mai bune de slabit.Plus ca poate ave efecte asupra anticonceptionalelor reducandu-le efectul.Eu zic in felul urmator...Daca ai de dat jos atat de multe kilograme,si anume 20 apeleaza la institutul Parhon sa ti se dea in principal un regim alimentar adecvat,sa vada daca nu ai alte probleme hormonale(hipotiroidism,hipogonadism,poate un inceput de diabet)...Nu lua medicamente de capul tau pentru ca e posibil sa dereglezi si mai tare bioritmul tau si asta sa aiba consecinte grave asupra sanatatii tale.Deci: MERGI LA PARHON SI VB CU UN MEDIC...chiar daca un medic va dori sa-ti dea din prima niste pastile eu spun sa insisti sa ti se faca niste analize.Hai...te-am pupat simai vorbim...sa mai ne povestesti ce ai facut.


Asa este...un prieten de-al meu lua regenon intr-un timp deoarece avea foarte multe kilograme in plus...si intr-o seara l-au prins baietii cand vroia sa se arunce de la etajul 4...el spune k nu gandea limpede...si-l inteleg...pentru ca nu avea motive in primul rand...
alinaoana_c
Postat pe 30 Aprilie 2009 00:45
REGENON , capsule
amfepramonum

Substanþã activã: Clorhidrat de amfepramonã.

Compoziþie: O capsulã Regenon conþine 25 mg de clorhidrat de amfepramonã. Alte componente: Acid tartric, parafinã (F 69-73 grade Celsius), parafinã lichidã, stearat de aluminiu, acid glutamic, dioxid de siliciu înalt dispersat, gelatinã, glicerol 85%, sorbitol, oxid de fier3+ (E 172), 3-etoxi-4-hidroxibenzaldehidã, acid fosforic 85%.

Acþiune terapeuticã: Anorexigen.

Indicaþii: Terapie de întreþinere a pacienþilor cu obezitate ºi cu un indice al masei corporale de cel puþin 30 kg/m2,, care nu au obþinut rezultate numai cu un regim corespunzãtor pentru reducerea greutãþii. Indexul masei corporale (Body Mass Index = BMI sau IMC) = greutatea corporalã (kg)º/înãlþimea (m)2.

Notã: Acþiunea de reducere a greutãþii s-a dovedit a fi de scurtã duratã în absenþa unei diete adecvate ulterioare. Nu existã încã suficiente date care sã indice o modificare a morbiditãþii sau a mortalitãþii.

Contraindicaþii: Regenon nu va fi administrat în urmãtoarele cazuri: hipersensibilitate cunoscutã la unul dintre ingrediente; tahicardie paroxisticã; aritmii tahicardice; feocromocitom; hipertiroidism; forme severe de anginã pectoralã; glaucom cu unghi închis; hipertensiune pulmonarã; hipertensiune arterialã severã; antecedente sau afecþiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare; antecedente sau afecþiuni psihice incluzând anorexia nervoasã ºi depresia; tendinþã la abuz de medicamente, dependenþã de droguri sau alcool; aterosclerozã avansatã; copii sub 12 ani. Este contraindicatã asocierea acestei terapii cu orice alt produs anorexigen cu activitate centralã datoritã riscului de hipertensiune pulmonarã, potenþial letalã.

Regenon va fi administrat cu prudenþã deosebitã în: afecþiuni ale prostatei cu formare de reziduu urinar; în boli metabolice (de ex. diabetul zaharat); în boli cardiace.

Sarcinã ºi alãptare: Nu se recomandã administrarea de Regenon în aceastã perioadã. Înaintea începerii tratamentului cu Regenon se va exclude posibilitatea existenþei unei sarcini. Pe durata tratamentului cu Regenon, se folosesc metode contraceptive adecvate. Studii retrospective efectuate pe 1232 de paciente, cãrora li s-a administrat amfepramonã în perioada de sarcinã comparativ cu un lot martor, nu au arãtat o influenþã negativã asupra sarcinii sau a fetusului. Regenon nu se va prescrie în perioada de alãptare, deoarece substanþa activã ºi metaboliþii sãi sunt excretaþi în laptele matern. Consumul neadecvat de amfepramonã în perioada de sarcinã poate conduce la sindromul de abstinenþã la nou-nãscuþi.

Reacþii adverse: Un studiu epidemiologic a arãtat cã administrarea de anorexigene este un factor de risc în dezvoltarea hipertensiunii pulmonare ºi cã este puternic asociatã cu un risc crescut pentru aceastã reacþie adversã. S-au constatat cazuri de hipertensiune pulmonarã la pacienþii trataþi cu acest produs. Hipertensiunea pulmonarã arterialã este o maladie gravã ºi deseori letalã. Apariþia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul semn clinic ºi necesitã oprirea tratamentului ºi investigarea într-o unitate specializatã (vezi "Recomandãri"). Sistemul nervos central: Administrarea timp îndelungat a acestui produs este asociatã cu riscul de rezistenþã dobânditã, dependenþã ºi sindrom de abstinenþã. Reacþiile adverse cele mai des întâlnite sunt reacþiile psihotice sau psihozele, stãrile depresive, nervozitatea, agitaþia, tulburãrile de somn ºi vertij. Ocazional, pot apãrea: stare tensionalã, iritabilitate, ameþeli sau cefalee. În cazuri izolate, s-au semnalat diskinezii, tulburãri de vedere, hiperexcitabilitate, anxietate, euforie, disforie, tremor, midriazã, somnolenþã sau influenþarea stãrii generale. S-au semnalat crize comiþiale. Aparatul cardiovascular: Reacþiile cele mai des constatate sunt tahicardia, palpitaþiile, hipertensiunea ºi durerile precordiale. În cazuri izolate s-au semnalat accidente cardiovasculare sau cerebrovasculare, în special accidente vasculare, anginã pectoralã, infarct miocardic, insuficienþã ºi stop cardiac la pacienþii trataþi cu produse anorexigene. În cazuri izolate s-au constatat aritmii ºi modificãri EKG. Foarte rar s-a semnalat hipotensiune. Tractul gastrointestinal: Frecvent, s-a observat uscãciunea mucoasei bucale; ocazional, constipaþie sau greaþã. În cazuri izolate, s-au semnalat diaree, crampe abdominale, gust neplãcut sau alte tulburãri gastrointestinale. Sistemul endocrin: În cazuri foarte rare, au fost observate impotenþã, modificãri de libidou, ginecomastie sau tulburãri de ciclu. Sistemul hematopoietic: În cazuri izolate, au fost observate depresie medularã, agranulocitozã, leucopenie sau trombocitopenie. Reacþii alergice: În cazuri extrem de rare, pot apãrea reacþii alergice sau pseudoalergice cutanate, cum ar fi: exantem, eritem, urticarie ºi/sau purpurã. În aceste cazuri se va întrerupe imediat tratamentul ºi se va informa medicul de specialitate. În literaturã au fost menþionate diverse cazuri de reacþii adverse, ca, ex.: disurie, dispnee, alopecie, mialgie, transpiraþie ºi poliurie. În cazul unei administrãri necorespunzãtoare de Regenon, existã riscul supradozãrii ºi dezvoltãrii fenomenului de dependenþã. Administrarea în doze mari ºi o perioadã îndelungatã poate duce la grave tulburãri psihice (halucinaþii ºi psihoze).

Recomandãri privind participarea la circulaþie sau folosirea unor utilaje de precizie: Chiar ºi în cazul în care produsul Regenon se administreazã conform indicaþiilor medicului, gradul de atenþie se poate reduce în suficientã mãsurã ca sã afecteze negativ participarea activã la traficul rutier sau folosirea unor utilaje de precizie. Alcoolul potenþeazã efectul medicamentului. Din acest motiv, participarea la traficul rutier, folosirea unor utilaje de precizie sau desfãºurarea unor activitãþi cu grad mare de periculozitate ar trebui evitate cel puþin în primele zile de tratament. Decizia va fi luatã de medic în funcþie de reactivitatea individualã ºi doza administratã.

Interacþiuni cu alte medicamente: Acþiunea simpatomimeticã indirectã a amfepramonei poate fi potenþatã în mod periculos de administrarea concomitentã a aminelor adrenergice, a antidepresivelor, amantadinei ºi a inhibitorilor MAO. Acest lucru este valabil pentru inhibitorii MAO, chiar ºi în primele douã sãptãmâni de la ultima administrare a acestui medicament. Poate fi influenþat necesarul de produse antidiabetice (ex.: insulina). Administrarea concomitentã de anestezice poate da naºtere la aritmii. Este redus efectul medicamentelor antihipertensive, în special cele de tip guanetidinã, respectiv alfa-metildopa. Acþiunea de stimulare la nivel central, ca ºi efectul de inhibare a apetitului sunt înlãturate total sau parþial de administrarea concomitentã de neuroleptice, ca fenotiazine ºi butirofenone. Nu sunt excluse o potenþare a acþiunii produsului, ca ºi o supradozare datoritã administrãrii concomitente a dozelor mari de cofeinã.

Recomandãri: Au fost menþionate cazuri grave de hipertensiune pulmonarã, adeseori letale, la pacienþii cãrora li s-au administrat anorexigene de acest tip. Un studiu epidemiologic a arãtat cã administrarea de anorexigene reprezintã un factor de risc în dezvoltarea hipertensiunii pulmonare ºi cã administrarea acestora este puternic asociatã cu un factor de risc crescut pentru aceste reacþii adverse. Din cauza acestui risc rar dar serios, trebuie sã se þinã cont de urmãtoarele precauþii: este necesarã o individualizare atentã a indicaþiilor ºi a duratei tratamentului; durata tratamentului mai mare de 3 luni ºi IMC de 30 kg/m2 sau mai mare cresc riscul de hipertensiune pulmonarã; instalarea sau agravarea dispneei de efort sugereazã posibilitatea apariþiei unei hipertensiuni pulmonare. În acest caz tratamentul trebuie imediat oprit ºi pacientul trimis la o unitate specializatã pentru investigaþii.

Precauþii în administrare: În cazul unei administrãri de lungã duratã existã riscul apariþiei supradozãrii ºi dezvoltãrii fenomenului de dependenþã; în cazuri rare poate duce la grave tulburãri psihice. Întreruperea bruscã a tratamentului cu amfepramonã dupã administrarea timp îndelungat a unei doze mari poate avea drept consecinþe astenia psihicã extremã ºi stãri depresive; au fost descrise modificãri ale traseului EEG în somn. Intoxicaþiile cronice cu anorexigene se manifestã prin dermatoze severe, insomnie marcatã, iritabilitate, hiperactivitate ºi tulburãri de personalitate. Cea mai severã manifestare a intoxicaþiei cronice este psihoza, adesea nediferenþiabilã clinic de schizofrenie. În cazul în care acþiunea amfepramonei este redusã, doza prescrisã nu va fi mãritã în scopul obþinerii unui efect crescut. Se recomandã întreruperea tratamentului. Ocazional, s-au semnalat cazuri de accidente cardiace sau cerebrovasculare, adeseori ca urmare a scãderii bruºte în greutate. Se vor lua mãsuri speciale în vederea asigurãrii unei scãderi gradate în greutate ºi controale regulate la pacienþii obezi care prezintã predispoziþie pentru maladiile vasculare. Acest produs nu va fi prescris pacienþilor care sunt suferinzi sau au prezentat în antecedente boli cardiovasculare, respectiv cerebrovasculare. Acest produs trebuie sã fie folosit cu multã prudenþã în cazul pacienþilor epileptici. Studiile sugereazã cã amfepramona poate induce accesele în epilepsii. De aceea, pacienþii epileptici care primesc Regenon vor fi urmãriþi cu multã atenþie. În anumite cazuri, poate deveni necesarã creºterea lentã a dozei sau întreruperea administrãrii.

Incompatibilitãþi importante: Nu sunt cunoscute incompatibilitãþi cu alte medicamente.

Indicaþii de dozare: La adulþi ºi copii peste 12 ani se administreazã de 3 ori pe zi câte o capsulã de Regenon. Doza zilnicã sã nu depãºeascã 3 capsule Regenon pe zi. Ultima administrare sã se facã cu cel puþin 4 ore înainte de culcare.

Mod ºi duratã de administrare: Regenon se administreazã nemestecate, cu puþin lichid, înaintea meselor principale. În timpul tratamentului este recomandat ca pacientul sã se afle sub supravegherea unui medic cu experienþã în tratarea obezitãþii. Înainte de a se prescrie acest produs se vor elimina cauzele secundare organice ale obezitãþii. Controlul obezitãþii nu poate fi fãcut decât în cazul unei aprecieri globale care trebuie sã includã dieta, metodele medicale ºi psihoterapeutice. Nu se recomandã administrarea produsului seara deoarece provoacã nervozitate ºi insomnie. Durata administrãrii: Durata tratamentului este de 4 - 6 sãptãmâni ºi nu va depãºi trei luni. În cazul în care dupã 3-4 sãptãmâni nu s-a constatat o scãdere în greutate, tratamentul trebuie întrerupt. La un tratament de peste 4 sãptãmâni trebuie luat în considerare raportul beneficii/posibile riscuri. Chiar dacã se constatã o scãdere în greutate, Regenon nu se va administra pe o perioadã mai mare de 12 sãptãmâni.

Supradozare: Simptomele supradozãrii: În cazul unei supradozãri, existã pericolul oscilaþiilor tensionale, aritmiilor ºi al reacþilor psihice acute. O supradozare acutã se manifestã prin neliniºte, tremor, reflexe vii, tahipnee, obnubilare, iritabilitate accentuatã, halucinaþii, stãri de angoasã ºi altele. Hiperexcitabilitatea la nivel central poate conduce la stãri de epuizare psihicã ºi depresii. Reacþiile ce se pot manifesta la nivelul aparatului cardiovascular sunt: aritmiile, hipertonia ºi ºocul cardiocirculator, iar la nivel gastrointestinal: greaþa, voma, diareea ºi crampele abdominale. Tratamentul intoxicaþiilor: Spãlãturi gastrice, laxative saline. Susþinerea funcþiei respiratorii ºi circulatorii, 10-20 mg diazepam i. v., eventual o repetare dupã 10 minute. Concomitent se administrezã blocanþi ai receptorilor alfa, ca tolazolin, trinitrat de glicerol sau isosorbid dinitrat. Nu existã suficientã experienþã clinicã cu dializa extracorporalã sau peritonealã pentru a urma indicaþiile unui tratament adecvat. Este necesar un control regulat al tensiunii arteriale, EKG, funcþiei renale ºi electroliþilor sanguini ca ºi consultaþii psihiatrice. Pacienþilor trebuie sã li se asigure scãderea temperaturii corporale ºi un repaus psihic ºi fizic.

Farmacologie: Amfepramona este un simpatomimetic cu acþiune indirectã ºi aparþine grupei de anorexigene. Substanþele din aceastã grupã acþioneazã, pe de o parte, prin inhibarea centrului foamei. Existã ºi alte efecte asupra sistemului nervos central ºi metabolismului legate de acþiunea anorexigenã. Studiile clinice efectuate au arãtat cã pacienþii adulþi trataþi cu amfepramonã ºi care au urmat o dietã au scãzut în greutate, în medie mai mult decât cei care au urmat un tratament placebo ºi dietã. Evaluarea a 17 studii controlate placebo, dublu orb, a arãtat cã, în funcþie de durata tratamentului, dupã administrarea de amfepramonã, scãderea medie în greutate este de 4-6% dupã 4 sãptãmâni, de 5 - 7% dupã 8 sãptãmâni ºi de 7-10% dupã 12 sãptãmâni (raportat la greutatea iniþialã). Scãderea individualã în greutate poate varia semnificativ de la un pacient la altul. Proprietãþi farmacologice: Amfepramona este un simpatomimetic cu acþiune indirectã, care elibereazã aminele adrenergice din terminaþiile nervoase presinaptice. Studiile experimentale efectuate pe animale au arãtat cã acþiunea de inhibare a apetitului se datoreazã excitãrii neuronilor din hipotalamusul lateral. Amfepramona poate excita în acelaºi mod ºi alte puncte de contact adrenergice periferice, ceea ce poate avea ca urmare apariþia reacþiilor adverse (hipertensiune, tahipnee, midriazã etc.). Totuºi, aceastã acþiune este relativ redusã comparativ cu alte simpatomimetice.

Proprietãþi toxicologice: Toxicitatea acutã: A fost studiatã pe specii diferite de animale. Valoarea DL50 dupã administrare oralã a fost între 225 mg/kg (câine), 400 mg/kg (ºobolan) ºi 600 mg/kg (ºoarece). Toxicitatea cronicã: Cercetãrile efectuate pe animale din punct de vedere al toxicitãþii subacute ºi cronice deºi insuficiente nu au evidenþiat modificãri patologice datorate administrãrii de amfepramonã (vezi "Reacþii adverse"). Potenþial mutagen ºi tumoral: Nu existã informaþii asupra potenþialului mutagen ºi nu s-au efectuat studii de duratã asupra potenþialului tumoral. Embriotoxicitate: Studii asupra reproducerii efectuate pe ºobolani cu doze de amfepramonã de 9 ori mai mari decât cele administrate la om nu au arãtat tulburãri ale fertilitãþii sau de embriotoxicitate. Nu existã suficientã experienþã referitoare la utilizarea amfepramonei în perioada de sarcinã ºi alãptare. Deºi embriotoxicitatea pe animale nu se extrapoleazã la om, nu este indicatã administrarea amfepramonei în perioada de sarcinã ºi alãptare. Amfepramona ºi metaboliþii ei sunt excretaþi în laptele maten.

Farmacocineticã: Dupã administrare oralã, amfepramona se absoarbe repede ºi complet. Concentraþia plasmaticã maximã se obþine dupã 50 de minute de la administrarea oralã a unei soluþii apoase de 75 mg amfepramonã; datoritã efectului first-pass puternic, concentraþia amfepramonei este de 20,3 ng/ml. Dupã administrarea a 400 mg amfepramonã, concentraþia plasmaticã atinge 200 ng/ml. Eliberarea amfepramonei poate fi întârziatã la peste 10 ore prin metode galenice modificate (produse retard). Metabolizare, eliminare: Amfepramona este intens metabolizatã prin N-dezalchilare ºi reducere. Mulþi dintre metaboliþi sunt biologic activi ºi implicaþi în efectul terapeutic al amfepramonei. Datoritã solubilitãþii lipidice diferite a metaboliþilor, tabloul plasmatic al acestora este influenþat de pH-ul urinar. Amfepramona ºi metaboliþii ei traverseazã bariera hematoencefalicã ºi placenta. Metaboliþii principali, derivaþii de etilaminopropiofenonã (M II) ºi dietilnorpseudoefedrina (M IV), sunt activi din punct de vedere farmacologic (acþiune stimulatoare la nivel central ºi anorexigenã). Prin reducerea grupãrilor cetonice, rezultã ºi alþi metaboliþi activi. Amfepramona ºi metaboliþii ei se eliminã în principal pe cale renalã. Între 75% ºi 106% din dozã se regãsesc în decurs de 48 de ore de la administrare ca metaboliþi primari.
DECI AVETI GRIJA CU EL
ETE_EU
Postat pe 30 Aprilie 2009 00:51
Buna seara!
Cassey
Postat pe 14 Mai 2009 00:01
eu am luat 4 luni regenon si am slabit 23 de kg, am ajuns la 53 de kg la 1.75.
asta s-a intamplat acum 4 ani. Acum m-am cam ingrasat si am 62 de kg, dar vreo 2 ani nu am pus un gram
si la mine nu a avut efecte secundare pe termen lung
pe termen scurt depresia era la ordinea zilei
kudika029513
Postat pe 25 Mai 2009 22:41
buna.
eu am luat regenon, anul trecut si am slabit vreo 15 kg cu toate ca mai uitam sa iau pastila, mancam si dulciuri....... dar acum m-am ingrasat la loc. nu am mai fost atenta la ce mananc si la kg.acum am ajuns iar la 81 kg. am incercat sa iau super slim si pilula de slabit, dar mi-a fost ffff rau de la ele.
de cateva zile am inceput iar cu regenon, mie mi-au fost recomandate de endocrinolog....
kudika029805
Postat pe 26 Mai 2009 20:31
buna , si eu am luat regenon si am slabit 4 kg ma simt bine si daca este luat o data sau de doua ori pe an cred ca nu creaza dependenta .va salut si aveti gtija de voi IOANA DIN SIBIU.
kudika033744
Postat pe 4 Iunie 2009 19:20
Buna, eu am luat regenon aproape trei luni, am slabit mai mult de 10 kilograme, intradevar e buna, dar are asa cum ai spus si tu efecte secundare foarte urate, in primul rand nu iti recomand daca conduci autoturism, contine amfetamin de la care te simti ca drogata (fiind drog) nu poti sa concentrezi la condus, eu aproape ca nu am avut un accident, am intrat in intersectie la stop cand vene si din drumul cu prioritate o masina, nu poti pur si simplu sa fii atent, si mentionez ca conduc din 1993, si am destul de multe kilometrii parcursi. In afara de asta eram foarte nervoasa, plangeam pentru orice si eram foarte vulnerabila, insuportabila pentru colegi la munca, si in familie. Si cea mai mare problema era ca dupa ce am renuntat la 3-4 luni m-am ingrasat si mai mult. Gandestete bine daca merita, eu categoric spun NU

Postat pe 6 Iunie 2009 20:48
Se zice ca toate drogurile te mentin in forma, adica suplu(a)/scheletic(a)
In facultate am avut o problema cu dependenta de Regenon, pe care l-am luat aiurea doar pt continutul in derivatul de amfetamine si nu pt slabit/intrat in rochia de mireasa/pt o prietena (astea erau motivele inventate pt a obtine retete sau produsul). Ajunsesem sa iau 48 de capsule pe zi, nu dormeam cca 1 saptamana, mancam un Snickers la 3 zile si de la 57kg/1.73 am ajuns la 47/1.73, si beam tone de apa.
La inceput imi placeau efectele euforice, dezinhibarea...apoi a aparut senzatia ca ma urmareste cineva tot timpul, faceam liniute cu masina si plinul la 2 zile, vedeam lucruri care nu existau, am scazut mult la fac pt ca nu ma mai interesa nimic.
Sora mea m-a luat acasa cu forta si m-a scos din anturajul acela. Sevrajul e dur de tot: amnezii, irascibilitate, depresii, nevoia acuta de a le lua-macar una si atat. Nu mai stiam nici sa scriu si aveam licenta...A fost greu dar a trecut...cred...pt ca de 2 ani ma lupt inca cu dependenta psihica...
Sigur vreti asa ceva in viata voastra?
Steliana1981
Postat pe 24 Iunie 2009 07:49
Eu am incercat 3 luni Regenonul si am reusit sa slabesc 20 kg.pe care apoi nu le-am mai pus inapoi,dar nu datorita medicamentului ci reducerii portiilor,a controlului total asupra dulciurilor pe care le mancam dar si a bauturilor carbogazoase.Medicamentul este eficient,costul este redus,dar,sincer,efectele nu vor dura daca veti continua acelesi stil de viata nesanatos care v-au dus catre acumularea de multe,multe kilograme( in cazul meu,mese tarzii,si multe,multe bauturi carbogazoase)
Cristtyn
Postat pe 17 Iulie 2009 13:59
Dragelor si dragilor, ma ingrozesc de ce citesc aici … Regenonul nu te ajuta sa slabesti. Iti taie pofta de mancare si atat. In rest, dezastre. Scrie si in prospect ca nu ai voie sa il iei mai multa vreme, da dependenta, afecteaza SNC-ul, si produce tot soiul de simptome, dintre care depresia cronica nu e nici macar cea mai dramatica parte. Cunosc o persoana care a ajuns sa fie diagnosticata cu schizofrenie, pentru ca nu spusese la nimeni ca ia asa ceva. Fata mai era si workaholica, suspectez eu ca lua mai mult de trei pe zi, si era si modelul care inghitea 4-5 red-bull pe zi. L-am luat si eu, la recomandarea (si reteta !) unui medic de familie, dar omul a fost destul de ferm si mi-a explicat clar ca nu il voi lua mai mult de trei luni, si nu musai ca sa slabesc, ci ca sa ma ajute sa renunt la obiceiuri alimentare “nesanatoase”, si ca sa imi dea timp sa imi formez obiceiuri alimentare care sa imi faciliteze slabitul si mai ales sa evit re-castigarea kilogramelor in plus.
Si asa am si facut. Ce e drept e drept, foame nu-mi era, eram vioaie ca o vrabiuta si nitel agresiva, zic apropiatii. Am folosit timpul ca sa scot mancatul de seara si sa ma obisnuiesc sa mananc la micul dejun. Dat fiind ca nu mai inghiteam cantitati industriale de mancare, am si slabit vreo 18kg in alea 3 luni. Evident ca mi-a fost greu fara ele, suficient de greu cat sa ma sperii de moarte, chestiile chiar dau dependenta !!! Aberand nitel, as zice ca mai bine dependenta de inghetata decat de amfetamine ! SI cel mai bine, independenta de orice substante. Daca nu ma straduiam sa controlez alimentatia dupa ce nu le-am mai luat (si obiceiurile bune formate in perioada cu pricina au ajutat ! in loc sa ma reped la o inghetata ma repezeam la un fruct) m-as fi ingrasat la loc fara nici o problema. Regenonul ala nu e bun decat pe perioade scurte, NU te ajuta sa slabesti, te ajuta sa iti controlezi senzatia de foame, nu iti pune dop in gat ! Daca vrei sa mananci, mananci, nu te opreste nimic. Nu iti suna clopotei cand ai bagat prea multi carbohidrati si glucide, si prea putine proteine, sau minerale, sau vitamine. Dar nu mai poti folosi scuza “mi-e foame”. Nu schimba insa cu nimic poftele si nevoia de a manca “fiindca e bun”.
Am incercat si Xenicalul. Tot la recomandarea si reteta unei endocrinoloage - modelul ala scarbos de doctor care se crede zeu omniscient, si care crede ca daca ai o problema de greutate esti musai un nesimtit inconstient care trebuie sa il deranjeze pe el, minunatul, in loc sa se opreasca din mancat, ca doar e usor, inchizi gura si gata ! - si l-am luat pentru ca verificasem si nu continea amfetamine. Sigur, Xenicalul are un metru si jumatate de prospect plin de contraindicatii si efecte adverse, care mai de care. Demi-zeita cu diploma in endocrinologie mi-a eliminat intrebarile privitoare la eventuale probleme cu un gest superior din mana (”cine o fi alfabetizand pacientii astia tampiti, poftim acuma, citesc prospecte si ne pun la indoiala deciziile !”) si mi-a spus sa inghit trei pe zi.
In afara de probleme de ordin social - chestia produce balonari si flatulente, si ajunsesem sa contemplu serios perspectiva de a-mi lua laptopul la spinare si de a ma muta in closet, ca facusem poteca batuta intre birou si baie - iti mai inhiba si metabolizarea unor acizi grasi si vitamine , de care ai nevoie ca sa fii sanatos. Mai ales daca mai tii si dieta. De slabit n-am slabit mai mult decat as fi slabit cu dieta pur si simplu, dar incepusem sa manifest tot soiul de carente: mi se descuama pielea, imi cadea parul, iar la o consultatie de rutina a stomatologului, a inceput ala sa se intrebe daca nu fac paradontoza si mi-a recomandat urgent sa fac un vaccin impotriva chestiei. Intre timp am aflat si ce sunt alea “arsuri” in stomac. Numai bucurii, si dupa parerea medicului de familie, toate mi se trageau de la Xenical, luat cu indarjire vreme de trei luni. Acuma, dupa 15 ani de diete si reveniri yo-yo spectaculoase, am incercat de toate, de la procedee si pilule minune (ah doamne, cercelul magnetic si pijamaua sauna !! :)) ) pana la pastile luate “pe reteta” (ok, recunosc ca am refuzat violent sa pun Reductil pe limba !) si pot sa va spun cu mana pe inima ca daca as lua-o de la inceput as proceda asa: m-as gandi ce anume din comportamentul meu alimentar m-a adus la greutatea cu pricina. As afla ca probabil mananc si din alte cauze decat de foame. Mananc pentru ca ma plictisesc, pentru ca imi place gustul, pentru ca sunt suparata/stresata/obosita/etc. si am senzatia ca mancarea ma face sa ma simt bine, mananc pentru ca nu imi dau seama ca asta fac (rontai), mananc pentru ca ideea de foame ma sperie grozav … si tot asa. Daca as constata ca nu vad solutie la problema - “dar chiar sunt obosita si prajitura/cocktailul/inghetata ma ajuta sa ma relaxez si sa adorm”- m-as duce si as vorbi cu un psiholog. Ala m-ar ajuta sa gasesc solutii comportamentale la mentalitatea care m-a adus la greutatea aia. Abia dupa aia m-as gandi cum sa imi echilibrez comportamentul alimentar, ce sa mananc si ce sa nu. As citi si aplica “Beck’s Diet Solution”. M-as duce sa innot (ca asta imi place mie sa fac, si nici nu imi omoara articulatiile mele stresate de balenuta bipeda) si NU as lua sub nici o forma pastile, care sa “te ajute” sa slabesti, cam in felul in care il ajuta funia pe spanzurat. E trist si deprimant si nedrept, stiu, dar realitatea e ca nu exista solutie facila la slabit. Mancatul rational si sportul sunt singurele posibilitati. Cand cititi reclame de genul “fara sa flamanzesti, fara diete plicticoase, fara antrenamente obositoare” puteti sa va opriti acolo.Sunt minciuni. Pardon, marketing. Si vorbesc ca o persoana care a incercat tot ce ii cadea in mana, pana acum vreo doi ani. Nu le-am incercat pe astea de ultima generatie, gen accai-berry si super-chinezariile despre care am auzit ca te pot procopsi cu un ficat nou, via transplant, daca are cine sa ti-l dea. Pentru statistica, solutiile minune si efectul de yo-yo ma adusesera la un BMI de 55,2. Acum am un BMI de 40, si continui sa scad (fara chirurgie, Doamne-ajuta!). Si am senzatia ca tin situatia sub control. Ce mi-a ajutat cel mai mult ? Beck’s Diet Solution. Nu e o dieta, e o carte despre cum sa gandesti ca sa slabesti. Bate orice pastila, si nu are efecte adverse. Dupa multele experiente traite, si in conditiile in care sunt departe de a fi rezolvat problema greutatii, pot sa spun cu mana pe inima ca nu as lua pastile din astea, sau altele asemanatoare. Exista solutii mai bune si mai durabile. Bafta si putere de a persista tuturor celor care vor sa slabeasca !
shando
Postat pe 30 Iulie 2009 18:12
Pastilele de tipul Regenon, Lindaxa, Reductil se recomanda numai persoanelor obeze care nu raspund la dieta si exercitii fizice. Trebuie sa se cantareasca foarte bine riscurile si beneficiile inainte de a lua asa ceva. Ma ingrozesc cand vad ca sunt persoane care se apuca de pastile pentru a slabi 5- 10 kg. Si culmea, majoriatea sunt tinere care ar putea face sport fara probleme.
Vad ca sunt domnisoare care se intreaba cum ar putea obtine pastilele fara reteta. Da' oare de ce se dau numai pe baza de reteta? Poate ca pentru ca in lipsa unei supravegheri medicale stricte te pot ucide?
Nici pe mine nu m-a facut mama fotomodel dar stiti ce? Eu prefer sa ma duc sa ma chinui la sala (apropo, lucrez cate 10 ore pe zi, deci nu ma da timpul afara din casa) si sa am grija ce si cat mananc. Poate nu este calea cea mai usoara dar macar stiu ca nu imi distrug toate organele interne si piele mea e toata la locul ei nu atarna de zici ca am trei mii de ani.
Dar ce zic eu, luati pastle de slabit. Daca pe voi nu va deranjeaza ca nu mai puteti respira, dormi, ca va doare capul si ca uitati de la mana pana la gura, de ce sa ma deranjeze pe mine?

rosebud
Postat pe 2 August 2009 19:53
"pentru toate fetele care nu sunt de acord cu pastilele de slabit, dar totusi le incearca.."
Eu am folosit Regenon.
1) luati pastilele, dar faceti si activitate fizica moderata.
2) incepeti de la 25mg, in prima zi, si asteptati pana a doua, a treia zi sa vedeti daca apare vreun efect neplacut.
3) daca e totul ok, atunci puteti sa luati pastilele de 60mg, 1 pe zi, daca nu 2 de 25mg. important e sa nu se depaseasca doza zilnica de 75mg.
acum va spun experienta mea.
in prima zi am luat o pastila de 25mg.
apoi am continuat cu pastile de 60mg, pt 30zile. cateodata, cand eram "obligata" sa mananc mai mult, luam si una de 25mg. dar intr'o luna s'a intamplat maxim de 2, 3 ori.
in primele zile ma simteam putin ciudat, dar nu ma simteam rau. doar ca, daca nu'mi luam doza zilnica, ma simteam f obosita.
apoi am micsorat doza, trecand de la una de 60mg pe zi, la 2 de 25mg, iar apoi cate 1.
nu am avut nimic. absolut nimic, nici dupa ce am incetat tratamentul. nici oboseala.
eu am recurs la pastile pentru ca de 2 ani nu mai pot sa fac miscare in mod normal. am avut un accident, si umblu inca cu carjele. dar totusi faceam o gramada de plimbari, multe mai rapide ( da, cu carjele), prin casa "alergam" cu treburile casnice, imi gaseam tot timpul ceva de facut. De mancat, nu ma plang deloc. Mancam o data pe zi, luam un mic dejun sau un pranz abundant. atunci mi'era foame. in rest, crek pe restul zilei mancam cate'un mar sau o inghetata, si beam fff multa apa, setea cauzata de pastile.
bineinteles am mentinut in "dieta" toate alimentele necesare organismului. nu l'am privat de nimic.
dar da, mi'a taiat pofta de mancare. am observat lucrul asta mai ales dupa ce am incetat sa iau pastilele, pt ca mi'a crescut apetitul in mod considerabil.
am urmat tratamentul pentru 5 saptamani, si am slabit 8 kg. aproape fara sa fac miscare.
nu vreau sa'mi imaginez ce usor as slabi daca as putea si sa merg sa alerg!

dar fetelor, fiti atente. daca va simtiti rau, incetati imediat tratamentul. cauzeaza si dependenta ( regenonul fiind considerat si drog...), depresie, stari de anxietate.. ohooo..lista e lunga.. asa ca aveti grijia..!!
PurpleDreams
Postat pe 8 Septembrie 2009 02:55
ah si am uitat sa iti raspund la cealalta intrebare. eu iau anticonceptionale pe cale orala, si n'am avut nici un fel de probleme.
PurpleDreams
Postat pe 8 Septembrie 2009 14:17
Buna...Am citit multe variante aici si m-am hotarat sa-mi spun si eu parerea despre regenon....Acum 2 ani am luat regenon, insa nu cum trebuia...in sensul k nu luam decat 1 luna...am tinut si regim, nu mai mancam paine si mancam f multe fructe si legume....vreau sa spun k de la 95 kg am ajuns la 64 in mai putin de 1 an....dupa ce am terminat o luna de regenon (ultima) am slabit ink 10 kg si mancam cat de cat normal...si sincer 1 an nu am mai pus nici 1 g inapoi...insa am inceput sa ma ingras knd am luat anticonceptionale.....reactii adverse sincer nu au fost...m-am simtit chiar f bine...si fizic si psihic...
ginutza_0806
Postat pe 12 Septembrie 2009 23:10
v-am urmarit ceva timp pana sa ma hotarasc sa-mi creez cont.nu inteleg DELOC atitudinea d-rei roxanachitu(farmacista)se simte cumva vinovata pt ceva anume?nu cumva a facilitat procurarea "drogurilor"pt prietena sau sora ei(inainte de nunta).asta e parerea mea,si asta cred ca s-a intamplat din moment ce e asa indarjita.recunosc ca nici eu nu as recomanda nimanui pastile de slabit(eu as avea nevoie-am 3 copii ,1,65m,si 72 kg )dar prefer sa traiesc ca sa-mi cresc fetele.
kudika075613
Postat pe 19 Octombrie 2009 09:28
buna, tuturor! as dori sa-mi exprim opinia, ca femeie si ca medic. fiind psihiatru, va dau dreptate tuturor si inteleg si pe cele care se opun ideii de "pilule de slabit" dar si pe cele care apeleaza la astfel de medicamente (subliniez "medicamente", adica substante care prin definitie aduc un beneficiu)
despre regenon: da, este un derivat amfetaminic. da, inhiba centrul foamei. cate dintre cele care au urmat o cura de slabire au trecut usor peste primele zile? sau cate s-au simtit descurajate vazand ca, desi fac eforturi mari, rezultatele se lasa asteptate? am incercat si eu odata cura disociata (aveam 70 kg la 165cm) cu 3 zile carne, 3 zile lactate 3 zile cruditati. in zilele de lactate as fi dat orice pt un mar iar in zilele de cruditati.. asa as fi mancat o pulpa la gratar... ulterior ti se mai micsoreaza si stomacul, mai uiti gustul ciocolatei sau al cartofilor prajiti, ti se face sila de regim incat ti se face sila de mancare in general si lucrurile parca devin mai usoare.
parerea mea este ca aici isi are locul regenonul: la inceputul unei cure de slabire, pe o perioada scurta, pentru acomodare si incurajare. pt ca atunci cand ai de dat vreo 40 kg jos, una e sa slabesti 2kg/.luna si alta e sa vezi ca ai reusit 5-7kg (mai mult nici nu e sanatos).
desigur ca e mai bine sa nu apelezi la el; desigur ca e si mai bine sa nu fie nevoie sa tii o cura de slabire. desigur ca mai sanatos e sa faci sport, daca poti sa integrezi sportul in stilul tau de viata (pt ca altfel se intampla acelasi lucru ca intr-o cura de slabire: dupa ce nu mai faci miscare pui totul la loc. cati sportivi de performanta nu se ingrasa cand se retrag?!)
desigur ca exista reactii adverse. dar cine imi poate spune cu mana pe inima ca depresia data de regenon e mai grava decat depresia unei femei obeze care se priveste in oglinda cabinei de proba sau care incearca sa traga fermoarul unei cizme?poate da paranoia. dar credeti voi ca unei femei de 100kg ii este mai usor cand i se pare ca toata lumea, sau, mai rau, sotul, o priveste cu dezgust sau ii este dat sa auda pe la spate comentarii rautacioase. poate da embolii pulmonare si deces. si penicilina te poate omori prin soc anafilactic; si o operatie banala de apendicita se poate incheia tragic.
ideea este ca decizia trebuie bine cantarita, impreuna cu un medic, si ales "raul" cel mai mic. exista un motiv pentru care el se da pe retete speciale; medicul poate sa discearna care pacient are nevoie de el, care are tendinta la a deveni dependent sau care are risc crescut de a face reactii adverse. nu cred sa existe medicament fara reactii adverse si de cele mai multe ori acestea sunt dependente de doza. iar celor care cred ca plantele sunt sanatoase le spun dor atat: si cucuta e planta, si ciupercile otravitoare sunt plante.
si-n alta ordine de idei, mai exista un derivat de amfetamina ce se administreaza copiilor cu adhd. atata timp cat sunt aprobate ca medicamente, probabil ca fac mai mult bine decat rau, repet, atunci cand sunt administrate conform indicatiilor si nu pentru ca "am auzit ca X a slabit 20 kg, vreau si eu"
kudika077361
Postat pe 28 Octombrie 2009 01:13
Problema e ca multe dintre persoanele care apeleaza la Regenon sau alte pastile de genul o fac de capul lor, fara sa consulte un medic. Ba mai mult, unele dintre ele au de slabit pana in 10 kg, lucru ce se poate face foarte usor cu regim si sport. E una sa ai 90- 100 kg si sa ai nevoie disperata de a slabi si alta e sa ai 60- 70.
Si apoi, ce te faci dupa ce ai slabit? Continui cu pastilele sau adopti un stil de viata sanatos, lucru care trebuia sa il faci de la inceput.
Sincera sa fiu imi este greu sa iti inteleg atitudinea, mai ales ca pretinzi ca esti psihiatru. Asa le spui pacientilor tai, sa aleaga calea mai usoara? Stiu cat este de greu sa slabesti si stiu la fel de bine ca trebuie sa iti doresti cu adevarat sa faci acest lucru. Daca apelezi la varianta mai usoara, in cazul de fata pastilele, risti sa cazi iar in vechile obiceiuri.
Cat despre micsorarea stomacului, ce sa zic, banuiesc ca ai terminat o facultate de medicina si nu trebuie sa iti explic exact cum sta situatia.
rosebud
Postat pe 28 Octombrie 2009 19:19
buna fetelor ... eu am mari probleme cu regenonul asta.. nu stiu ce sa fac.. am cam 1,65 inaltime si aproximativ 70 de kg.17 ani. vreau sa slabesc.. dar din cauza programului pe care il am nu reusesc sa tin nici o dieta cum trebuie.. de mancat nu mananc mult.. daca iau 2 mese pe zi e foarte bine.. dimineata nu pot sa mananc nimic pt ca mi se face rau( mai ciugulesc ceva doar pt ca ma bate mama la cap) .. la pranz mai mananc din cand in cand cate o supa sau ceva facut de mama.. si seara nici nu se pune problema de mancat.. sport fac cam 1 de 2 ori pe saptamana si merg cam in fiecare zi pe jos la scoala.. dar nu reusesc deloc sa slabesc.. am citit ce scrie pe aici,, si m-am cam speriat sincer.as vrea sa imi dati cate un sfat cele care ati consumat regenon sau cele care se pricep pt ca la doctor nu pot sa ma duc sa vb ca e buna prietena cu mama si daca afla aceasta nu o sa ma lase. stiu ca se poate consuma si pe post de drog dar nu cred ca e foarte grav daca se administreaza cu atentie..pana la urma urmei tot ce e in exces dauneaza.eu v-am pupat si astept mesajele voastre. PS: scuzati-ma daca nu am scris bine ceva dar sunt foarte obosta :*
miss_s
Postat pe 31 Octombrie 2009 23:09
De ce nu te duci la un nutritionist? Poti sa ceri o trimitere de la medicul de familie. Faptul ca nu mananci nu te ajuta, ba din potriva iti face rau. S-a dovedit stiintific ca oamenii care nu manaca dimineata sunt mai grasi decat cei care o fac. Ar fi recomandat sa ai 3 mese pe zi + 2 gustari. In felul asta o sa eviti sa ai caderi bruste de glicemie si sa iti vina sa mananci tot ce prinzi.
Si eu eram mai plinuta la varsta ta si mancam mai putin decat mananc acum. Evitam insa sa mananc dimineata iar pranzul si cina le luam la ore haotice. De cand mi-am facut un program regulat de mese si evit alimentele nesanatoase am ajuns la greutatea dorita.
O dieta echlibrata ar fi alcatuita de cereale integrale cu lapte degresat dimineata, carne slaba fiarta sau la gratar si legume la amiaza iar pentru cina o salata de legume. Intre mese poti consuma un un fruct sau un iaurt mic fara adaos de zahar. Asa eviti sa te infometezi si o sa reusesti sa slabesti si in acealasi timp vei fi plina de energie.
Sport ar trebui sa faci mai des, nu numai o data sau de doua ori pe saptamana. Ar trebui sa aloci cam o ora pe zi exercitiilor fizice. Daca nu iti permiti sa mergi la sala se gasesc pe internet tot felul de filmulete.
Raman in continuare la parerea ca ar trebui sa mergi la un nutritionist. E posibil sa nu slabesti si din alte cauze decat o dieta dezechilibrata. O persoana calificata ar fi capabila sa iti recomande tot ce trebuie sa faci pentru a ajunge la greutatea dorita.
Sfatul meu este sa uiti de prostii ca Regenonul. Situatia ta nu impune masuri de genul acesta. Chiar crezi ca se merita sa iti risti sanatatea numai pentru a cantari cu 10 kg mai putin, mai ales cand exista alte alternative? Mai ales ca daca nu iti schimbi stilul de viata o sa ajungi in situatia in care te gasesti la ora actuala in maxim un an. Si ce ai rezolvat atunci?
Oricum, Regenonul nu se administraeza fara a se efectua in prealabil niste analize. Acest lucru se face tocmai pentru a minimaliza riscurile. Mai citeste si pe alte forumuri si vezi ce au patit si alte persoane din cauza acestor pastile minune si o sa vezi atunci daca o sa mai fii atat de determinata se le cumperi
rosebud
Postat pe 1 Noiembrie 2009 23:07
oau! asta a fost asa, ca pt a-mi reconfirma, ca 2 oameni pot vedea/citi acelasi lucru si pot intelege lucruri diferite. eu imi amintesc ca am scris si ca ar fi mai bine sa nu iei medicamente si sa faci sport, dar, daca tot ai de gand sa folosesti sa o faci pe termen scurt si la inceput...
dar sa ma opresc la cele doua aspecte pt care am fost criticata:
1) calea mai usoara... sa spal rufele cu mana sau sa folosesc masina de spalat? desigur,ai dreptate daca imi vei spune ca daca le-as spala eu, as fi mai atenta sa nu le patez. dar oare masina nu spala mai repede, mai bine si mai mult decat mine sau oare mai am eu disponibilitatea si timpul sa spal? daca am un pacient cu depresie majora il trimit pt vreo 6 luni la psihoterapie sau ii dau un tratament ale carui rezultate se vad chiar si dupa cateva saptamani si abia dupa ce s-a mai pus pe picioare il trimit la psihoterapie? o viroza dureaza 7 zile. o lasam sa ne chinuie in deplinatate manifestarilor ei sau luam ceva sa ne faca viata mai suportabila?
deci raspunsul meu este ca da, calea mai usoara este de preferat si chiar indicata, cateodata. nu cred ca este nevoie sa redescoperim focul de fiecare data si ca un chibrit este mult mai bun.
strict la subiect: cred, sunt convinsa, ca incercari repetate esuate demobilizeaza pe multe si aceasta senzatie de esec, de lipsa de speranta se adauga la discomfortul generat de obezitate, scazand si mai mult stima de sine. iar daca regenonul, sau alte tratamente (masaje, saune, fibre) te poate face sa vezi ca se poate... in definitiv, cate dintre noi nu se macheaza, nu se parfumeaza, nu se duc la coafor, nu se imbraca astfel incat sa-si mascheze anumite defecte? ce sunt toate astea? nu sunt trucuri? nu sunt smecherii care pacalesc si cu care ne lasam pacalite pt a ne simti mai bine?! de ce nu ar putea fi folosit si aici? repet de catre persoane care au absolut nevoie, la indicatia unui medic si pe o perioada cat mai scurta.
2) micsorarea stomacului...mda, am terminat facultatea inainte de a face si 5 ani de rezidentiat. si daca-mi amintesc bine, ca au trecut ceva ani, lucrurile stau cam asa:
senzatia de satietate apare in anumite conditii. una dintre ele este volumul stomacului (pe langa calitatea hranii, nivelul glicemiei, hormoni, s.a.). exista niste receptori care sunt stimulati de distensia stomacului ce trimit la creier, prin intermediul nervilor, informatii. pe masura ce stomacul se umple si se dilata la capacitatea normala, el semnaleaza ca foamea a fost satisfacuta. ei bine, capacitatea asta "normala" este relativa. cantitatea mai mare de alimente din stomac si timpul de digestie prelungit la obezi modifica proprietatile acestor receptori. micsorand cantitatea, senzatia de foame persista, dar cu timpul, receptorii se vor "reseta" si senzatia de satietate va apare la un volum mai mic al stomacului. de aceea m-am gandit eu ca regenonul ar fi o solutie la inceputul unui regim, repet, la persoane obeze care nu au avut rezultate in mod "clasic".
iar daca nici aceasta explicatie nu te-a convins ca am spus in deplinatatea facultatilor mele ca stomacul se micsoreaza, incearca sa faci o analogie intre stomac si uter (stiu, pare pervers) amandoua avand o structura musculara. daca poti sa crezi ca uterul se mareste si se micsoreaza dupa necesitati, atunci poate iti vei imagina si stomacul micsorandu-se.
in incheiere: nu am scris primul mesaj ca o apologie adusa regenonului. departe de mine acest gand. am fost deranjata de vehementa cu care unele persoane criticau utilizarea lui sau cu care alte persoane criticau FARA DISCERNAMANT, LA GRAMADA, persoanele care l-au folosit. inclusiv tu , rosedub, spui "...sau adopti un stil de viata sanatos, lucru care TREBUIA sa il faci de la inceput." nu ai de unde sa stii cum a ajuns fiecare femeie in situatia de a fi obeza. tu o pui pe seama nepasarii, indiferentei de propria persoana. nu e chiar asa. sedentarismul si stilul de viata sunt doar 2 din zeci de cauze
kudika077361
Postat pe 2 Noiembrie 2009 00:14
Imi place Motto-ul d-nei farmaciste:" Opriti planeta, vreau sa cobor!!!!"
Si raspuns la el: coboara! Nu te opreste nmeni s-o faci.
Regenonul... Ehehe! E bun! Dar cu sport, cu control medical, cu scheme dragelor! Asa, ca sa-ti amintesti ca l-ai luat!
Si care-i buba? iaca efectele adverse: Efecte nedorite
Reacþii adverse: Un studiu epidemiologic a arãtat cã administrarea de anorexigene este un factor de risc în dezvoltarea hipertensiunii pulmonare ºi cã este puternic asociatã cu un risc crescut pentru aceastã reacþie adversã. S-au constatat cazuri de hipertensiune pulmonarã la pacienþii trataþi cu acest produs. Hipertensiunea pulmonarã arterialã este o maladie gravã ºi deseori letalã. Apariþia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul semn clinic ºi necesitã oprirea tratamentului ºi investigarea într-o unitate specializatã (vezi "Recomandãri"). Sistemul nervos central: Administrarea timp îndelungat a acestui produs este asociatã cu riscul de rezistenþã dobânditã, dependenþã ºi sindrom de abstinenþã. Reacþiile adverse cele mai des întâlnite sunt reacþiile psihotice sau psihozele, stãrile depresive, nervozitatea, agitaþia, tulburãrile de somn ºi vertij. Ocazional, pot apãrea: stare tensionalã, iritabilitate, ameþeli sau cefalee. În cazuri izolate, s-au semnalat diskinezii, tulburãri de vedere, hiperexcitabilitate, anxietate, euforie, disforie, tremor, midriazã, somnolenþã sau influenþarea stãrii generale. S-au semnalat crize comiþiale. Aparatul cardiovascular: Reacþiile cele mai des constatate sunt tahicardia, palpitaþiile, hipertensiunea ºi durerile precordiale. În cazuri izolate s-au semnalat accidente cardiovasculare sau cerebrovasculare, în special accidente vasculare, anginã pectoralã, infarct miocardic, insuficienþã ºi stop cardiac la pacienþii trataþi cu produse anorexigene. În cazuri izolate s-au constatat aritmii ºi modificãri EKG. Foarte rar s-a semnalat hipotensiune. Tractul gastrointestinal: Frecvent, s-a observat uscãciunea mucoasei bucale; ocazional, constipaþie sau greaþã. În cazuri izolate, s-au semnalat diaree, crampe abdominale, gust neplãcut sau alte tulburãri gastrointestinale. Sistemul endocrin: În cazuri foarte rare, au fost observate impotenþã, modificãri de libidou, ginecomastie sau tulburãri de ciclu. Sistemul hematopoietic: În cazuri izolate, au fost observate depresie medularã, agranulocitozã, leucopenie sau trombocitopenie. Reacþii alergice: În cazuri extrem de rare, pot apãrea reacþii alergice sau pseudoalergice cutanate, cum ar fi: exantem, eritem, urticarie ºi/sau purpurã. În aceste cazuri se va întrerupe imediat tratamentul ºi se va informa medicul de specialitate. În literaturã au fost menþionate diverse cazuri de reacþii adverse, ca, ex.: disurie, dispnee, alopecie, mialgie, transpiraþie ºi poliurie. În cazul unei administrãri necorespunzãtoare de Regenon, existã riscul supradozãrii ºi dezvoltãrii fenomenului de dependenþã. Administrarea în doze mari ºi o perioadã îndelungatã poate duce la grave tulburãri psihice (halucinaþii ºi psihoze).
Mie nu mi-a dat niciuna din astea. Cel mai rau ar fi sa-ti faca aritmie si hipertensiune, ca inima o cam ia razna, nu?! Dar sa nu ne speriem, ca medicul n-o sa-l dea aiurea, doar ca sa colaboreze cu cea mai " interesata" parte a acestui schimb: FARMACISTUL.
dr_psy
Postat pe 28 Decembrie 2009 21:35
fata draga, mergi la medic nu lua nici o pastila de genul asta dupa ureche sau din auzite, eu personal am folosit xenical ...l-am luat de una singura, ma ajutat pe moment, am slabit 11 kg intro luna dar cand am incetat sa mai iau am pus cam 15 inapoi...norocul meu a fost ca mi-am dat seama la timp ca am anumite dereglari in corp si am, mers la medic, dupa mai multe analize mai prescris regenon...ma ajutat enorm, am ajuns de la 96 de kg (am 176 inaltime) la 72 intr-o luna si un pic...aparent e miraculos ce se intampla insa lucrurile nu sunt deloc atat de simple. regenonul are reactii adverse f greu de suportat, am avut insomnii, dureri de cap varsaturi...ai grija ca daca suferi cu ficatul e ff periculos ptr ca iti ataca ficatul...eu sunt ok, nu mam ingrasat aproape deloc dupa ce am terminat tratamentul...fac pauza cate 3 luni apoi iau iarasi o cutie de regenon...
te sfatuiesc asa cum au facut-o multe persoane, mergi la medic,internist ,nutritionist si unul endocrinolog.., eu nu as fi banuit in viata mea ca am tiroida dereglata in cauza stessului daca nu as fi facut un set complet de analize...barfta multa si ai grija de tine
AAna28
Postat pe 29 Decembrie 2009 19:23
buna fetelor! nici eu nu prea sunt de acord cu pastilele de slabit dar cand nu ai timp ptyr sport si o alimentatie corecta mai apelam si la aceste lucruri,chiar daca nu vom fi mereu slabe macar sa incercam.si sa ne simtim bn cateva luni.eu am luat regenon acum un an si am slabit 10 kg (pe care le am pus in timpul sarcini cu fetita mea) acum o luna am ramas iar insarcinata si din nefericire am pierdut timp in care le am depus la loc,dar am sa iau iar regenon ptr ca daca le iei cu cap nu iti fac prea mult rau,din pc meu de vedere.va pup si aveti grija ce luati si cum luati,
byancacrystyna
Postat pe 5 Ianuarie 2010 18:04
daca te ai uitat atent , in requiem for a dream , femeia aia ia 3 pastile deodata ..de aia facea asa.si eu mi am cumparat azi regenon si sunt f optimista :)
kudika136642
Postat pe 4 Martie 2010 21:50
Steliana1981
Postat pe 30 Martie 2010 18:38
eu am dat jos 4 kg intr-o singura noapte cu 3 pastile de ecstasy
pudica1513
Postat pe 27 Aprilie 2010 21:01
toate pastilele de slabit au efecte adverse dar nu sunt trecute pe prospect,asa ca atentie,apropo cind am cite o criza de fiere serioasa adica 3-4 zile slabesc cam 5 kg
utad
Postat pe 27 Aprilie 2010 21:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
produse herbalife 8 De la: mika_24 2 Octombrie 2018 00:18
XL-S 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:16
CELE MAI RENUMITE PRODUSE DE SLABIT 2013 4 De la: kudika_25607 25 Februarie 2013 13:04
slabim cu ajutorul spirulinei? 29 De la: ginetta 24 Octombrie 2013 15:18
reductil 16 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:11