Mai multe
bravo geo ...ema iordanescu,iata parerea unui barbat....sper s-o iei in calcul |
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 14:00 |
||
|---|---|---|
|
cleo draga, geo este de prin constanta si, dupa parerea mea, este musulman. e normal sa fie de aceeasi parere cu tine! totusi, statistic- ca si asta face parte din medicina, cati au fost de acord cu parerea ta? mai mult de 1?!? else?!?tu insa, te-ai nascut crestina... ortodoxa- cred io! inainte sa iti fi intalnit arabul/evreul vietii tale, sunt curios daca ai fi fost pentru circumcizie. am cunoscut multe persoane care au terminat medicina... cum si tu, dealtfel, care au devenit ipohondri din cauza scolii... vai, sa nu ma imbolnavesc de aia sau de ailalta... vad ca si tu! dar ce spune Biblia de cei care isi lasa religia? ce spune? spune-mi tu! te-ai agatat de omul tau ca sa pleci din tara.. OK! oricine stie ca obiceiurile culinare din orientul mijlociu au la baza motive medicale care tin de metabolism si de clima.... la fel cum e si pentru cei de la pol... totusi, uite ca nu credinciosii au "imbratisat" circumcizia. in citatele tale, din Geneza, se vorbeste de "insemnarea" barbatilor din neamul iudeu, ca un semn particular... deci, nicidecum de igiena! se face referire doar la alimentatie. din acest motiv evreii mananca matzos si musulmanii lipiile ale caracteristice lor, care de altfel imi plac. am mancat dupa bucataria musulmana, din sudan, palestina, kuweit etc dar si kosher...sunt f.f.f bune. Crede-ma, circumcizia nu are treaba cu igiena! Motivarea cu igiena a aparut mai tarziu, pentru a justifica acest rit barbar! Femeie! nu imi dau seama cum de, medic fiind, esti de acord cu aceasta barbarie!Las-o mai moale!
|
||
|
om_bun Postat pe 13 Iulie 2008 18:29 |
||
|
cleo draga, spune-mi, pentru inima mea, de unde esti la origine? mi-am dat cu parerea ca ai fi de prin r. moldova... nu mi-ai raspuns! am gresit? |
||
|
|
||
|
om_bun Postat pe 13 Iulie 2008 18:32 |
||
sunt din iasi,dar nu vad ce legatura are aceasta cu subiectul.... uite cum sta treaba..ai zis ca necredinciosii au "imbratisat circumcizia....pu tine necredinciosi suntem noi musulmanii,iar pu mine voi.....crestinii,tocmai de asta sufletul meu a ales aceasta cale....nu pu un barbat sau cum ai zis"ca sa pleci din tara"ci am facut-o pu mine cu mult timp innainte sa-mi cunosc sotul....cand eram un copil....avram a fost un mare profet,un trimis al lui dumnezeu....lui i s-a poruncit de catre dumnezeu ca barbatii din neamul lui sa fie taiati imprejur..3. Atunci a cazut Avram cu fata la pamant, iar Dumnezeu a mai grait si a zis:4. "Eu sunt si iata care-i legamantul Meu cu tine: vei fi tata a multime de popoare, 5. Si nu te vei mai numi Avram, ci Avraam va fi numele tau, caci am sa te fac tata a multime de popoare. 6. Am sa te inmultesc foarte, foarte tare, si am sa ridic din tine popoare, si regi se vor ridica din tine. 7. Voi pune legamantul Meu intre Mine si intre tine si urmasii tai, din neam in neam, sa fie legamant vesnic, asa ca Eu voi fi Dumnezeul tau si al urmasilor tai de dupa tine. 8. Si-ti voi da tie si urmasilor tai pamantul in carte pribegesti acum ca strain, tot pamantul Canaanului, ca mostenire vesnica, si va voi fi Dumnezeu". 9. Apoi a mai zis Dumnezeu lui Avraam: "Iar tu si urmasii tai din neam in neam sa paziti legamantul Meu. 10. Iar legamantul dintre Mine si tine si urmasii tai din neam in neam, pe care trebuie sa-l paziti, este acesta: toti cei de parte barbateasca ai vostri sa se taie imprejur. .......E SCRIS CLAR IN BIBLIE GENEZA CAP 17,NEGRU PE ALB,CA DUMNEZEU II ZICE LUI AVRAM 7. Voi pune legamantul Meu intre Mine si intre tine si urmasii tai, din neam in neam, sa fie legamant vesnic, asa ca Eu voi fi Dumnezeul tau si al urmasilor tai de dupa tine......LEGAMANTUL ESTE SA FIE TAIATI IMPREJUR.....AVRAM S-A NASCUT IN EGIPT,SI DUMNEZEU I-A DAT SUB STAPANIRE TARA CAANAAN,PALESTINA DE AZI...24. Si era Avraam de nouazeci si noua de ani, cand s-a taiat imprejur. 25. Iar Ismael, fiul sau, era de treisprezece ani, cand s-a taiat imprejur. 26. Avraam si Ismael, fiul sau, au fost taiati imprejur in aceeasi zi. 27. Si cu ei au fost taiati imprejur toti cei de parte barbateasca din casa lui Avraam, nascuti in casa lui sau cumparati cu argint de la cei de alt neam. ASTFEL, TOTI ARABII CANAANITI,SE TRAG DIN ISMAEL FIUL LUI AVRAAM...ADICA SUNT URMASII LUI,SI RESPECTIV DUPA PORUNCA LUI DUMNEZEU TREBUIE SA FIE TAIATI IMPREJUR.......DUMNEZEU SPECIFICA..."SA FIE LEGAMANT VESSSSSNNNNIIIICC..." ATUNCI,ACUM SI PESTE 10 000 DE ANI,TOT SE V-A RESPECTA.... |
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 19:21 |
||
IAR MATZA...EVREII O MANINCA NU DIN CONDITII DE IGIENA,CA NU VAD DE CE PAINEA CU DROJDIE NU AR FI IGIENICA CI PUR SI SIMPLU ESTE O TRADITIE VECHE,CAND MOISE SI POPORUL SAU AU PRIBEGIT 40 ANI IN PUSTIU...AU MANCAT LIPIE(APA+FAINA).....IAR CU TIMPUL, ACEASTA MATZA A INTRAT IN OBICEIUL GASTRONOMIC DE PRIN ORIENTUL MIJLOCIU...
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 19:28 |
||
| avram,sau in traducere in araba ibrahim,este un profet cu o importanta enorma in religia noastra...el a construit kabba,in orasul mecca,loc de pelerinaj a milioane de musulmani...kabba este primul altar,primul loc construit pu rugaciune catre dumnezeu,se considera ca adam si eva cand au fost izgoniti din rai,au venit pe pamant,tot in locul unde e mecca...avram a construit altarul catre care se intoarce cu fata fiecare musulman cand face rugaciune...acum sper ca ai inteles de ce fiecare musulman respecta cu strictete circumcizia......e porunca lui dumnezeu.... | ||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 19:52 |
||
|
Q.E.D. ceea ce s-a demonstrat....adica taierea prin prejur nu are nimic a face cu igiena personala ci este un obicei religios de mii de ani,crd ca este chiar mai vechi decat ceea ce spui tu acolo cleopatra,dar te las in pace ca nu vreau sa intru iar in polemici inutile pe marginea istoriei pt ca iar ma iei cu citate di biblie sau din coran.eu am obiectat la faptul ca tu ai spus ca este o masura de igiena ...nu scumpa dragauta este un obicei religios pastrat pana in zilele noastre si atata tot.ca se practica si in scopuri pur medicale incontestabil dar la origina nu are nimic a face cu virilitatea unui barbat sau cu igiena personala a unui barbat. nu mai fii te rog din suflet selectiva in a pricepe lucrurile.imaginea de ansamblu conteaza.....nu mai fii subiectiva,am inteles ca esti musulmaca convinsa si ca toate perceptele ti le-ai insusit foarte bine,gata buna ....da ma lesi cu filozofii de genul acelora legate de igiena??? la asta m-am referit cand ti-am spus ca nu cred ca ai vrea sa auzi parerea barbatilor legata de subiectul asta pt ca pt un barbat indiferent de apartenenta religioasa "mostrocelul e sfant" cu sau fara guleras....tipii stiu sa combata mai bine decat tine si ma repet nu am sustinut ca dauneaza virilitatii sau ca unu e mai bun in pat ca altul ci doar ca nu tien de IGIENA chestia cu circumcizia si aici ma opresc pt ca...ma repet nu ma intereseaza sa intru in polemici inutile pe marginea religiei.acum imi permit sa te rog eu sa cauti pe urmatorul link si sa vezi cam ce parere au si altii despre circumcizie: e doar un exemplu daca vrei mai multe itidau cu placere http://ghid-medical.sfatulmedicului.ro/ghid_medical_Circumcizia_la_baietei_102_2181.html |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Iulie 2008 19:59 |
||
| am luat in calcul varianta lui geo.....si sti la ce concluzie am ajuns???? na apai mai gheo .... senzatia aia de care vorbesti cu atata ardoare tre sa fie la fel de placuta cu a purta "port jartier" in plina vara dar sa uiti de bikinei!!!! nu ma lua pe mine cu din astea ca's fumate rau de tot eu ma refeream strict la expresia cleopatrei cum ca te tai prinprejur ca asa e mai igienic ceea ce mi se pare o aberatie.punct si pace buna...ca deja ma repet a ...cata oara???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Iulie 2008 20:02 |
||
mai om bun....ca sa vezi esti moldovean de-al nostru......asa ca stai cumintel,avem acelasi accent inconfundabil.......
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 20:08 |
||
mmda ema,nu prea imi dau seama care e diferenta dintre senzatiile unui barbat circumcis si a unui necircumcis...dar stiu sigur ca nu-i afecteaza virilitatea,si scade probabilitatea infectiilor si tumorilor de penis.... daca geo sustine ca "dezbracat"e mai bine,asa o fi.....pana la urma acesta e un subiect fara sfarsit....cei necircumcisi o sa zica ca e mai bine asa,iar cei circumcisi opusul....
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 20:20 |
||
|
cat despre intensitatea orgasmului....senzatiile sunt mai puternice,sensibilitatea si simtul tactil e mai crescut la barbatii circumcisi....asta e dovedit medical toaleta normala,sanatoasa,minutioasa a penisului dureaza 10 minute,cu utilizarea sapunului cu ph neutru si cu utilizarea betisoarelor cosmetice din bumbac,pu a inlatura secretiile....care barbat face asta????????de ce sa ne ascundem dupa deget si sa incepem cu filosofii...barbatii circumcisi sunt mai protejati,nu exista pericolul de acumulare a bacteriilor....si plus la aceasta ca sunt circumcisi se mai si spala dupa fiecare mictiune(urinare)asta zice religia,ca un musulman trebuie sa-si curete cu apa organele genitale dupa fiecare data cand merge la viceu... sebumul,bacteriile,secretiile se aduna,si fara o igiena corespunzatoare dupa fiecare urinare,este riscul de a face infectii cleo draga astea sunt doar cateva din impresiile tale carora le-am dat copy paste.deci...tii cu tot dinadinsul sa mai dau copy paste si la altele???? te rog din suflet sa intelegi exact la ceea ce ma refer.nu ma refer la virilitate,nu ma refer la medicina nu ma refer la religie ci la IGIENA si la legatura ei cu CIRCUMCIZIA>ceea ce am contestat in comentariul tau sunt ideile de igiena personala si diferentele dintre barbatii circumcisi si cei necircumcisi. eu personal, si asta este parerea mea personala ,nu cred ca exista vreo diferenta majora legata de "gulerati" si "mostroceul cu gat golas",pt o femeie.pt ca la asta se refera afurisitul asta de topic.pt mine personal si tin sa subliniez cuvantul personal.....diferentele tin strict de religie.adica unu e asa si celalat nu pt ca asa le spune religia sa fie(sau ma rog asa cere) nu din motive de igiena personala . intrebarea pusa era:CARE ESTE IMPORTANTA SI NECESITATEA CIRCUMCIZIEI.....ETC |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Iulie 2008 21:25 |
||
| ......sunt foarte constienta de cele scrise de mine....da,medical e demonstrat ca barbatii circumcisi traiesc mai intens senzatiile sexuale.....dar asta nu-i face mai virili...virilitatea = cu potenta.....iar aceasta nu e influentata in niciu fel de circumcizie...... | ||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 00:28 |
||
|
nu prea imi dau seama care e diferenta dintre senzatiile unui barbat circumcis si a unui necircumcis...dar stiu sigur ca nu-i afecteaza virilitatea cleo nu vreau sa mai intram in polemici te rog sa ma crezi.una e sa o spuna cercetatorii sau sa se demonstreze medica...etc si ala e sa iti faci cercetarile cu manuta ta.adca te duci direct la "target" intrebi ce anume te intereseaza,in mod decent, iei notite si pe urma tragi singura concluzii.nu e mai bine asa decat sa iti sprijini afirmatiile pe "cercetarile" altora oricat de doctori sau cercetatori ar fii ei.nu ti se pare logic si corect ca informatiile aflate din diferite surse sa le verifici in realitate tru insuti??? adica sa mergi frumulsel sa te convingi ca ceea ce "se spune" e adevarat???? cand crezi cu adevarat in ceva trebuie sa vina din suflet sa fii convinsa pana in varful firului de par ca asa e si sa fii pregatita sa iti sutii ideilecu argumentele tale ....nu cu ceea ce scrie in biblie sau in coran sau uin vreun tratat de medicina.ceea ce crezi tu ca persoana te defineste pe tien insuti,cand vii si dai doar exemple din ce spune unul si altul atunci eu pot cu nonsalanta sa iti spun dap am citit si eu respectivul tratat am citi si eu respectiva carte si nu cred o iota pt ca sunt alte mii care o contrazic saaaau pot sa iti spun altceva:REALITATEA NU DEMONSTRAZA CEEA CE SPUNE RESPECTIVA CARTE DE MEDICINA SAU RESPECTIVUL DOCTOR....etc etc etc.e atat d eusor sa te documentezi in realitate si sa fii putin mai obiectiva.nu am afirmat niciodata ca un barbat circumcis este sau nu mai viril sau mai altfel decat unul necircumcis .....eu ma refeream strict la faptul ca circumcizia nu tine de igiena ci strict de religi sau de un accident medical(adica omul chiar are probleme si trebuie circumcis). ca raspuns la topic,circumcizia intr-o relatie cu ofemeie nu are absolut nici o importanta atata tot. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Iulie 2008 09:38 |
||
|
mai cleo! da, sunt din vaslui. si?! sa te intreb un lucru! esti medic. glandul e, daca nu ma insel, o mucoasa. o mucoasa e umeda, nu?! aceasta isi mentine consistenta (umiditatea) datorita preputului, nu?! daca inlaturi preputul se usuca su apare acel fenomen numit de voi, medicii: KERATINIZARE. ce inseamna asta? SCADE INTENSITATEA PERCEPTIILOR GLANDULUI. adica sensibilitatea scade. deci? nu poti spune ca unul taiat imprejur ale aceleasi perceptii ca unul ne-taiat. in plus, pielea glandului, pierzandu-si elasticitatea si intarindu-se, poate sa crape asa cum iti crapa tie manutele cand te speli cu altceva decat cu sapunel dove. si cand nu te dai cu cremute hidratante. ai sa le propui sa si-l unga cu crema hidratanta de zi si apoi cu cea de nopate... da' cum te simti cand iti crapa buzele? hm?!deci cleo, circumcizia are doar sustinere religioasa. PUNCT! Ai facut vreodata sex oral? cum e cu unul taiat imprejur si cum e cu unul intact! daca nu poti raspunde, intreaba o prietena! ura si la gara, ca s-a sarit calu' cu subiectu' asta! s'aud numa de bine de la tine!
|
||
|
om_bun Postat pe 14 Iulie 2008 19:08 |
||
viata mea sexuala nu trebuie sa te intereseze,nu e treaba ta,si la drept vorbind nici nu e etic ce-ai intrebat tu....nu am incercat circumcisi si necircumcisi...ca doar nu sunt o stricata sa fac sex,sex oral cu n...nr de barbati....ci doar un singur barbat a fost,este si va fi in patul meu,sotul meu......care este circumcis.....si nu vad nici o problema cu keratinizarea...si procese secundare....ceea ce-ai zis tu de mani si buze,este adevarat,doar ca acestea sunt organe expuse,la factorii mediului,pe cand "cocoselu'"sta acolo bine pitulit....si nu are de ce sa se "usuce".......da m-ai facut curioasa...oare ce ar trebui sa simta o femeie,ce diferenta,cand face felatie unui barbat circumcis si unui necircumcis.....mai bine intreaba tu niste prieteni,circumcisi si necircumcisi....ce simt cand li se face felatie,si care e diferenta ......ca raspuns la intrebarea topicului....circumcizia are valoare atat medicala cat si religioasa.....si punc....numai bine
|
||
|
Postat pe 15 Iulie 2008 01:35 |
||
Aleluia! In sfarsit ai hotarat sa ii pui punct! Ema, putem sa stam linistiti! Cleo a admis (pe jumatate) ca circumcizia este efectuata din motive religioase. Cu timpul are sa admita si cealalata jumatate... adica ... circumcizia are la baza motive religioase! iar cele efectuate din motive medicale sunt intr-un procent ffff mic.sa traiesti cleo! |
||
|
om_bun Postat pe 15 Iulie 2008 16:56 |
||
yup !!! in sfarasit...... sa bem pt asta....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Iulie 2008 17:11 |
||
yuppyyy !
|
||
|
om_bun Postat pe 16 Iulie 2008 23:58 |
||
Om_bun, esti tare.Felicitari! Esti la fel de insistent in orice dezbatere? Sunt intru totul de acord cu tine.Cit despre tinara Cleo.... Mai are de invatat.
|
||
|
Postat pe 7 August 2008 04:56 |
||
| Înainte de a intra în tot felul de controverse ar trebui sã vã gândiþi pur ºi simplu cã mama naturã nu a irosit materialul pentru ceva inutil. Dacã nu aveau nevoie de acea "pieliþã", ea nu ar fi existat. Dacã nu aveam nevoie de douã mâini aveam doar una etc. | ||
|
loobety Postat pe 16 August 2008 07:25 |
||
| pai asaaa dumnezeu a dat si creeru'. da' multi nu-l folosesc. | ||
|
Postat pe 16 August 2008 10:04 |
||
geo.. tu esti musulman..? in cazul asta banuiesc ca esti un musulman care isi face religia me rusine.. sau? cleo.. ce parere ai? este geo exemplul perfect al barbatului musulman?
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:01 |
||
|
da, sunt chiar idealul. intruchiparea barbatului perfect. ce , numa basescu sa zica: sunt perfect doamna, sunt perfect!!
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 13:07 |
||
|
S-ar putea sa fie legat si de fapul ca populatiile care practica circumcizia traiesc in zone desertice. Potrivit verisorului meu, nisipul intra absolut peste tot! |
||
|
Kathara Postat pe 16 August 2008 13:22 |
||
| s-ar putea sa citesti si putin mai sus!!? acolo unde este specificat de unde vine circumcizia! | ||
|
Postat pe 16 August 2008 13:26 |
||
ei.. poate esti exemplu de barbat perfect, nu zic nu.. dar musulman perfect? vroiam doar sa stiu pererea cleopatrei.. pupici! |
||
|
Postat pe 16 August 2008 14:01 |
||
oana , de ce ispitesti femeia!! s-ar putea sa descopere ca se simte atrasa de mine, mai ales de imensele buze ce troneaza in avatar si astfel sa-si insele sotul , in gand!
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 14:03 |
||
| stii.. la urma urmei daca toata lumea ar gandi ca si cleopatra.. dar sa simta cu adevarat ceea ce gandeste! am fi foarte multumiti/e.. pt ca am trai o viata indragostite de acelasi barbat, fidel la randul lui. Ar fi ideal | ||
|
Postat pe 16 August 2008 14:14 |
||
|
tare mi-e teama ca in cazul ei este doar o fatzada! pentru recutare se folosesc imagini frumoase, nu!? |
||
|
Postat pe 16 August 2008 14:17 |
||
CLEO STIE!!!!CRED CA AR TREBUI APLICATA CIRCUMCIZIA LA BAIETI INCA DE LA VARSTE F MICI ( SUB 1 AN) SI NU DOAR DIN MOTIVE RELIGIOASE.COPIII MAI MICI DE UN AN SUPORTA MAI USOR DUREREA, EI AVAND UN PRAG DUREROS F RIDICAT. IN ACEST FEL SE ASIGURA O MAI BUNA IGIENA SI SE PREVIN INFECTIILE URINARE, ATAT DE FRECVENTE LA BAIETII CU FIMOZA, IAR GLANDUL SE DEZVOLTA MUUULT MAI FRUMOS. DACA UN BARBAT CIRCUMCIS AJUNGE MAI GREU LA ORGASM, E SUPER OK FEMEILE NU MAI SUNT NEVOITE SA MIMEZE ORGASME, SI NU MAI RAMAN CU "OCHII IN SOARE" FAPT CARE REDUCE NUMARUL DIVORTURILOR PE MOTIV DE "NEPOTRIVIRE DE CARACTER". |
||
|
Postat pe 25 Noiembrie 2008 08:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Varsator + Scorpion.... ce ziceti merge?? astept pareri:D | 17 | De la: vyoleta28 7 Iulie 2009 09:50 |
| barbati si sentimentele lor!!! | 15 | De la: r_girl 20 Mai 2009 13:18 |
| Dorinta barbatilor? | 46 | De la: SweetDadyD 1 Iunie 2009 08:17 |
|
|
||
| Barbatii... | 59 | De la: _dulcik_ 7 Mai 2009 16:30 |
| E grav daca uita de ziua noastra? | 51 | De la: 16 Martie 2013 20:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.