Setari Cookie-uri

CIRCUMCIZIA

Circumcizia nu face la virste sub un an pentru ca organul e prea mic si este greu de ingrijit dupa operatie.Prietena mea are 2 baieti,unul a fost circumciz de urgenta la virsta de 3 ani,din cauza unei infectii majore ( nu putea sa urineze,pasarelul se umfla ca un balonas,care provoca arsuri si dureri mari de suportat de un copil ),iar pe al 2-lea nu l-a circumciz inca din motive financiare.Acest eveniment are importanta unei nunti,de fapt asa ii si spune Nunta Circumcizarii.Operatia se face de medici,in conditii sterile,baieteii se imbraca in hainute speciale pentru acest eveniment,iar dupa operatia in sine cinta muzica,lumea danseaza,iar rudele si prietenii parintilor ii fac daruri in bani sau aur.
reseda
Postat pe 11 Februarie 2009 20:58
De la: reseda, la data 2009-02-11 20:48:28draga oana,te contrazic cind spui ca barbatii circumcisi nu se pot masturba.Locuiesc in Turcia si am citit in ziar,unde au o pagina dedicata intrebarilor si problemelor de ordin sexual,sint tineri necasatoriti care se masturbeaza si de 6-8 ori pe zi,apoi cer sfatul doctorului despre asta..Cred ca s-au prins cum sa o faca.Circumcizia se face numai din necesitate religioasa,un barbat musulman necircumcizat nu se va putea casatori,ii este interzis sa sacrifice animale,este de risul tuturor.Pentru un musulman este o on oare sa sacrifice un animal.

scuza-ma da' tu cu cine te certi aici????
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Februarie 2009 21:00
De la: reseda, la data 2009-02-11 20:58:16Circumcizia nu face la virste sub un an pentru ca organul e prea mic si este greu de ingrijit dupa operatie.Prietena mea are 2 baieti,unul a fost circumciz de urgenta la virsta de 3 ani,din cauza unei infectii majore ( nu putea sa urineze,pasarelul se umfla ca un balonas,care provoca arsuri si dureri mari de suportat de un copil ),iar pe al 2-lea nu l-a circumciz inca din motive financiare.Acest eveniment are importanta unei nunti,de fapt asa ii si spune Nunta Circumcizarii.Operatia se face de medici,in conditii sterile,baieteii se imbraca in hainute speciale pentru acest eveniment,iar dupa operatia in sine cinta muzica,lumea danseaza,iar rudele si prietenii parintilor ii fac daruri in bani sau aur.

uite un singur articol care te contrazice si sunt o gramada .... google....
http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Pediatrie/Circumcizia_la_nou_nascut_-_ablatia_preputului_520.html

Circumcizia reprezinta interventia chirurgicala prin care se indeparteaza preputul, care este un pliu al pielii ce acopera si protejeaza varful penisului. Aceasta interventie chirurgicala se practica cel mai frecvent la nou nascuti in prima zi de viata.
Circumcizia se poate practica si mai tarziu, dupa prima zi de viata, in cazul prematurilor sau nou nascutilor cu anumite afectiuni medicale. Circumcizia se poate efectua si ca tratament al unor afectiuni medicale ale penisului copiilor si adultilor, ca de exemplu balanita (inflamatia varfului penisului), fimoza (imposibilitatea decalotarii varfului penisului) sau parafimoza.

In general, circumcizia este un procedeu sigur ce poate fi realizat in mai putin de 15 minute. Cand circumcizia este realizata dupa varsta de 2-3 luni, procedura poate necesita o ora pentru efectuare. In aceste cazuri, se foloseste de obicei anestezia generala. Orice anestezie generala implica unele riscuri.

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Februarie 2009 21:06
Ce se face la barbati e un,dar ati auzit oare de circumcizie la femei? Fetitelor li se inlatura clitorisul,iar daca baietilor li se face de catre doctori si cu anestezie etc,fetitelor li se face de catre moase.Am vazut cam acum vreo luna citeva secvente dintr-un astfel de ritual,si credeti-ma ca e jalnic.Nu cred ca ati dori sa vedeti fata fetitei supuse la asa o barbaritate. in orientul mijlociu inca se practica.
reseda
Postat pe 11 Februarie 2009 21:13
De la: reseda, la data 2009-02-11 21:13:30Ce se face la barbati e un,dar ati auzit oare de circumcizie la femei? Fetitelor li se inlatura clitorisul,iar daca baietilor li se face de catre doctori si cu anestezie etc,fetitelor li se face de catre moase.Am vazut cam acum vreo luna citeva secvente dintr-un astfel de ritual,si credeti-ma ca e jalnic.Nu cred ca ati dori sa vedeti fata fetitei supuse la asa o barbaritate. in orientul mijlociu inca se practica.

subiectul asta s-a discutat pe multe topicuri si sincera sa fiu sunt satula pana peste cap de el.....
ma refer la ambele tipuri de circum cizie.

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Februarie 2009 21:17
in general se face la o virsta cind copilul se poate cere cel putin la toaleta.poate in tarile arabe se face imediat dupa nastere,dar in Turcia nu am auzit de asa ceva,chiar daca sint de 15 ani aici.dar se poate.tot ce stiu e ca familiile prefera o virsta mai mare,in cazul in care au 2 baieti de virste diferite,sa-i circumcizeze in acelasi timp.
reseda
Postat pe 11 Februarie 2009 21:18
sincer si eu sint satula,mai ales ca nu mi se pare normal.sint crestina ortodoxa si in religia noastra nu avem asa ceva.sintem asa cum ne-a lasat Dumnezeu.Si ma gindesc ca daca voi avea un baiat o sa fie razboi cu sotul meu pe tema asta,pentru ca eu nu doresc asa ceva.Parerea mea este sa fim cum ne-a lasat Cel De Sus.O seara buna tuturor,si scuze daca m-ati inteles gresit.
reseda
Postat pe 11 Februarie 2009 21:23
De la: reseda, la data 2009-02-11 21:18:19in general se face la o virsta cind copilul se poate cere cel putin la toaleta.poate in tarile arabe se face imediat dupa nastere,dar in Turcia nu am auzit de asa ceva,chiar daca sint de 15 ani aici.dar se poate.tot ce stiu e ca familiile prefera o virsta mai mare,in cazul in care au 2 baieti de virste diferite,sa-i circumcizeze in acelasi timp.

in SUA circumcizia nu e chiar o necunoscuta a lumii crestine... sa nu intram in detalii spinoase si sincera sa fiu ti-am mai spus subiectul a fost deja intors pe toate fetele referitor la implicatiile medicale cat si cele religioase... daca ai putina rabdare si citesti macar topicul asta probabil ca o sa iti dai singura seama ca nu are sens sa redeschizi un subiect deja ..."fumat".
ma gandeam ca se aduc alte argumente dar.... sunt aceleasi si nu mi se pare deloc interesant....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Februarie 2009 21:25
De la: reseda, la data 2009-02-11 21:13:30Ce se face la barbati e un,dar ati auzit oare de circumcizie la femei? Fetitelor li se inlatura clitorisul,iar daca baietilor li se face de catre doctori si cu anestezie etc,fetitelor li se face de catre moase.Am vazut cam acum vreo luna citeva secvente dintr-un astfel de ritual,si credeti-ma ca e jalnic.Nu cred ca ati dori sa vedeti fata fetitei supuse la asa o barbaritate. in orientul mijlociu inca se practica.

Citeste daca te intereseaza, ca s-a mai discutat subiectul.
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21292/Circumcizie-La-Femei-.html
Full_Metal_Jacket
Postat pe 11 Februarie 2009 21:46
toti va dati cu parerea...dar cati dintre voi sunt circumcisi?

baiat_anonim
Postat pe 17 Aprilie 2009 21:07
De la: baiat_anonim, la data 2009-04-17 21:07:50toti va dati cu parerea...dar cati dintre voi sunt circumcisi?

nu vezi cat de vechi e topicu`???
Diavolyta_
Postat pe 17 Aprilie 2009 21:09
SI EU AM INTALNIT UN ASTFEL DE BAIAT NU7 STIAM DC VB ATATA DESPRE SEX PANA CAND AM AFLAT DECI NU VA LEGATI LA CAP DACA NU VA DOARE
pity_82
Postat pe 18 Aprilie 2009 08:11
e o chestie religioasa ,in Romania nimeni nu vrea sa auda de asa ceva in SUA se uita la tine ca la urs daca zici ca nu vrei sa faci circumcizie la copil.se spune ca in tarile arabe si la astia mai putin nespalati si neangrijiti se practica circumcizia.
marinflori
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:11
ce vorbesti ,hai in State sa vezi cum se face la a doua zi dupa ce ai nascut.
marinflori
Postat pe 18 Aprilie 2009 09:12
De la: oana81, la data 2008-05-21 08:39:03he he..ale mele nu sunt ,,pareri,, ..e ceea ce am invatat eu pe la orele de religie
arielle
Postat pe 14 Mai 2009 09:16
salut sant un baiat de 32 de ani si vreau sa pot citi coranul in limba romana sant in spania va rog frumos daca stiti de unde pot so ieu trimitetimi mesas
alexandru_vicetiu
Postat pe 17 Iunie 2009 15:29
salut de unde pot sa fac si eu rost de coran in limba romana dac a sti te rog frumoas sa ami spui sant in spania si vreau sa stiu si eu adevarul dintre biblie si coran
alexandru_vicetiu
Postat pe 17 Iunie 2009 15:36
da pt ca ei sunt nespalati si fac fimoze . si in U>S se face e tare la moda ,daca mergi la spital si nasti si le zici la idioti ca nu vrei sa-i faci circumcizie copilului se uita la tine ca la urs ca de.. e mai usor sa-i faci circumcizie decat sa ai gija de copil ca la carte .
marinflori
Postat pe 18 Iunie 2009 03:01
da am auzit .intra pe CNN si uitate acolo la reportaje facute in orientul mijlociu ,parinti care-si maltrateaza fetele ,e groaznic .atata barbarie ca acolo nu cred ca exista altundeva in lume .
marinflori
Postat pe 18 Iunie 2009 03:04
dar tu ai citit Biblia,macar sti din intamplare ce scrie prin ea? la pagina 16 scrie despre taierea imprejur la copiii de parte barbateasca dupa8 zile de la nastere!!!! si operatiile de circumcizie se fac si din motive medicale: fimoza,nedecalore,neglijenta si lipsa de responsabilitati a parintilor etc. si eu sunt de acord cu circumcizia. am vazut un material foto cum arata dupa circumcizie:arata mult mai bine circumcis decat necircumcis!!!ce poate fi barbar?eu nu inteleg-se fac anestezi!!! aparte asta ca sa poti da peste nas altei persoane uita-te sa vezi daca tu sti totul......stiai ca nici la noi ortodocsii nu se mananca porcul????iti spun eu unde scrie:pag 118 (si nici iepurele) aici as putea spune ca lucrurile sunt cu dus si intors deoarece preotii nu prea vorbesc despre asta!!!
kudika327465
Postat pe 28 Octombrie 2010 09:57
De la: , la data 2008-05-21 01:30:34asa este.......nu numai arabilor li se taie pielita....despre care pomeneati voi......in general,oamenilor musulmani.........pt.ca considera ca e igienic........si asa este.si nu au probleme cu masturbarea.........chiar nu ii deranjeaza cu nimic.
asa este si eu am intalnit oameni circumcisi si la fel mi-au zis si mie ca nu-i deranjeaza deloc masturbarea si au orgasm la fel ca cei lalti!!!! as vrea sa ved un video ceva cu cei circumcisi si afectati!!!!daca are cineva,sau unde ma-s putea uita-!!! am mai publiact un coment pt om- bun in care i-am expliccat cateva lucruri la pagina 5!!
kudika327465
Postat pe 28 Octombrie 2010 10:04
De la: kudika327465, la data 2010-10-28 09:57:26 PT OM_bun dar tu ai citit Biblia,macar sti din intamplare ce scrie prin ea? la pagina 16 scrie despre taierea imprejur la copiii de parte barbateasca dupa8 zile de la nastere!!!! si operatiile de circumcizie se fac si din motive medicale: fimoza,nedecalore,neglijenta si lipsa de responsabilitati a parintilor etc. si eu sunt de acord cu circumcizia. am vazut un material foto cum arata dupa circumcizie:arata mult mai bine circumcis decat necircumcis!!!ce poate fi barbar?eu nu inteleg-se fac anestezi!!! aparte asta ca sa poti da peste nas altei persoane uita-te sa vezi daca tu sti totul......stiai ca nici la noi ortodocsii nu se mananca porcul????iti spun eu unde scrie:pag 118 (si nici iepurele) aici as putea spune ca lucrurile sunt cu dus si intors deoarece preotii nu prea vorbesc despre asta!!!
kudika327465
Postat pe 28 Octombrie 2010 10:05
De la: Kathara, la data 2008-11-29 10:35:11
De la: nazy, la data 2008-05-21 10:36:57Din punct de vedere medical este o recomandare, eu citeam ca barbatii care apar in filmelele XXX de asemenea au acceptat sa li se faca circumcizie.
Nu se face doar la arabi, ci la toti barbatii musulmani.De asemenea, si evreii inca practica acest obiecei, si profetul Iisus a fost "taiat imprejur."

Nu profetul Iisus a fost taiat imprejur, ci Iisus, fiul lui Dumnezeu.
bravo in sfarsit vad un comentariu in care se stie de taierea imprejul a Lui Domnul IIsus!!!a fost facuta operatia dupa 8 zile de la nastere si in calendarul nostru Ortodox se sarbatoreste pe 1 ianuarie!!!!! srie pe intelesul tuturor!!!!!deci ce parere aveti???
kudika327465
Postat pe 28 Octombrie 2010 10:11
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-02-11 21:46:11

Citeste daca te intereseaza, ca s-a mai discutat subiectul.
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21292/Circumcizie-La-Femei-.html
da am auzit si am vazut la tv........dar noi vb de circumcizia in conditii normale si igenice.in orientul mijlociu nici circumcizia la baieti nu este facut la doctor sau in alte conditii ci sunt taiati pe viu si cusuti la mana ca pe o carpa!!!!!!iar la noi daca sar practica si ar tine cont de acesta operatie sigur nu va fi cusut pe viu si ca pe o carpa!!!
kudika327465
Postat pe 28 Octombrie 2010 10:20
De la: reseda, la data 2009-02-11 21:23:37sincer si eu sint satula,mai ales ca nu mi se pare normal.sint crestina ortodoxa si in religia noastra nu avem asa ceva.sintem asa cum ne-a lasat Dumnezeu.Si ma gindesc ca daca voi avea un baiat o sa fie razboi cu sotul meu pe tema asta,pentru ca eu nu doresc asa ceva.Parerea mea este sa fim cum ne-a lasat Cel De Sus.O seara buna tuturor,si scuze daca m-ati inteles gresit.
ai citit tu biblia si sti tu ca noi nu avem asa ceva???????? ia o biblie si deschideo la pagina 16 iar la noi taierea imprejur se sarbatoreste pe 1 ianuarie ....scrie in calendar ....cu rosu chiar!!!!
kudika327465
Postat pe 28 Octombrie 2010 10:27
Nu am stat sa citesc tot ce s-a scris pe aici;probabil ca a mai dat cineva raspunsul corect;circumcizia era necesara la popoarele din acea zona pentru ca erau intr-o zona cu caldura mare,migratori , stateau calare pe cai etc. iar in zona intre preputz si varful penisului se formau bacterii care botzeau cocoselul.
Si ca sa-i convinga le-a bagat-o religios.
La fel cu porcul la musulmani....ei migratori , cand au pus botul pe porc, l-au transat , si carandu-l cu ei pe caldurile alea se imputzea carnea(asta de porc se strica rapid) si mureau pe capete...
The_Exile
Postat pe 28 Octombrie 2010 21:07
Treaba asta are insemantate religioasa pt ei in primul rand, probabil este mentionat in Coran, dk nu asa , atunci in alte cuvinte... cat si medical...ai cred ca e mai igineic asa. Cum in multe tari arabe este desert sau ma rog, alt tip de climat si sol, ei considera ca e mai curat , mai igienic asa. Cat despre masturbare nu este nici o problema, pot sa faca aceeasi treaba ca si unul care nu e circumscris. Singurul dezavantaj e ca organul genital nu se dezvolta ( la cei mai multi dintre ei ) cum se dezvolta la un barbat care nu e circumscris.
Anna_Ira
Postat pe 4 Decembrie 2010 22:25
ce vb tu de igiena bai nasoalo,vezi acolo de salbatici aiea da crede in cineva care nu exista si fata ,de ce lumina sfanta se aprinde doar la ortodocsi,hopa nu ma ai cuvinte ,asta e ai dat gres acu,?
kudika459358
Postat pe 23 Octombrie 2011 18:53
De la: kudika459358, la data 2011-10-23 18:53:16ce vb tu de igiena bai nasoalo,vezi acolo de salbatici aiea da crede in cineva care nu exista si fata ,de ce lumina sfanta se aprinde doar la ortodocsi,hopa nu ma ai cuvinte ,asta e ai dat gres acu,?

cuvinte pline de intelepciune si toleranta. bravo!
guru_ion
Postat pe 23 Octombrie 2011 18:55
zicea cineva pe prima pagina ca nu se mai pot masturba circumcisii, pai mai copii, asta inseamna ca nu mai pot face nici sex, ca presupune aceeasi miscare, de unde ar rezulta ca circumcisii sunt niste abstinenti sexuali din motive tehnice
mimoz
Postat pe 22 Noiembrie 2011 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietenie sau ura dupa un divort 181 De la: kudika029282 17 Martie 2010 18:45
Ce fel de fete intalnim la astfel de saloane ? 160 De la: kudika029282 8 Aprilie 2010 22:16
iubitul meu e prea insistent...nu stiu ce simt pt el 9 De la: deliza20 26 Mai 2010 17:21
barbat fecioara dificil...help 19 De la: kudika006087 11 Martie 2010 18:50
Ce cred femeile ca vor barbatii de la femei? 84 De la: scorpio67 4 Decembrie 2009 07:24