Setari Cookie-uri

Cariera????

ce cariera vreti de la aceasta france????voi nu vedeti ce limbaj de mahalagioaca are??chiar credeti ca are ceva de-a face cu vreo cariera?? halal.. si la cum se exprima si fiul ei, rusinica..intr-un mesaj spuneai ca ii stergi la fund pe nebunii de nu stiu unde.. asta faci de fapt. Nu e nimic rusinos, dar nu sustine ca esti ceva medic(de orice fel) pt ca rade lumea de tine.

Postat pe 2 Iunie 2008 13:20
mai luciana,nu ma obosesc sa raspund pentru tine iar in termenii de mahala excelezi.nici medic nu sint fetito.....mai citeste si deosebeste glumele noastre nevinovate de adevar.pentru doamna INGINER ca e incorect inginera si tocmai ati corectat gramatica mea:romanica este un termen de alint pentru mine si ramine tara mea de suflet chiar daca toti zic despre noi ca sintem tigani..........deci inchei aici presupusele polemici .o zi buna la toata lumea!inclusiv tie draga luciana care ma injuri pe unde ma prinzi.ai facut asa o pasiune din asta?

Postat pe 2 Iunie 2008 14:09
te injur pe unde te prind???doamne ce-ti place sa faci pe victima nevinovata.. ti-am adresat abia vreo 2 comentarii iubito, pt ca nu te mai suportam deja..citeam ce scrii si ma enervam la culme.Dupa cum ai vazut nu am fost prezenta pe acest forum si nici nu voi mai fi prea mult.Am vrut doar sa-ti spun care e parerea mea despre tine, nu conteaza ca nu te intereseaza.Asa ca nu face pe ,,buna,, acum ca nu convingi pe nimeni.Ai un caracter si un limbaj deplorabil.Dai multa dovada de prost gust si,,tzaranism,,. Si cu asta am incheiat.

Postat pe 2 Iunie 2008 14:29
luciana,este parerea ta si nici nu vreau sa o schimb draga mea.cu privire la limbaj citind la postul cu papuceii epitetele pe care le arunci asupra mea vad ca am multe de invatat de la tine.toate cele bune!

Postat pe 2 Iunie 2008 14:39
Pt.Francia2008: Se vede ca citesti doar "pe diagonala" tot ce se posteaza; asta inseamna ca nu te prea intereseaza ceea ce spun altii. Am semnat "o inginera" (am specificat ca nu sunt intelectuala) pentru ca, intr-o postare de pe alt topic, una dintre prietenele tale se intreba daca sunt o ea sau un el. Si cum nu imi place sa-mi spun eu mie "doamna" atunci cand ma prezint, nu am gasit alta solutie. Cat despre Luciana78, nu mi s-a parut ca ti s-a adresat cu limbaj de mahala.Si nici nu te-a injurat. Numai ca tu, stimata Francia2008, ai senzatia ca te injura oricine nu este de acord cu tine.
crmn
Postat pe 2 Iunie 2008 14:49
citeste la moda-topicul cu papucii ca inca nu au fost sterse toate epitetele.mai citesc si printe rinduri ca fac mai multe lucruri odata.crmn ,daca si tu vrei cearta nu o sa primesti satisfactia asta.te pup draga mea si la revedere!

Postat pe 2 Iunie 2008 15:08
Am citit si...nu te-a injurat.A folosit doar cateva epitete neprietenoase. Trebuie sa-ti asumi si riscul asta cand esti atat de activa pe forumuri.
crmn
Postat pe 2 Iunie 2008 15:38
nu ma afecteaza si e normal ca nu putem fi toti in asentimentul fiecaruia.altfel cum ar fi lumea?????oricum activitatea mea pe forum o sa lase de dorit deoarece incep vacantele si tmpul o sa il folosesc altfel.o zi buna!

Postat pe 2 Iunie 2008 15:46
Offf..imi cer scuze ca am fost "citata" ..si am lipsit de la "apel" ... draga crmn...carmen ??!?? Cred ca nu ai notiunea de blamat...eu nu am vorbit de rau...nu am calomniat..nici macar dezaprobat materia asta a limbii romane (a se citi si gramatica) ..Greselile de pe forum nu sunt facute doar de dragul de a fi facute...insa aici pe forum nu sunt "primiti" numai cei care nu fac o greseala de scriere..sau una gramaticala..cei cu 10 facultati sau nici una ..Cat despre cata gramatica stiu eu ..:)) nu-ti face griji ..insa am o foarte mare rapiditate de scriere la tastatura..si din nefericire backspace-ul meu este in imediata vecinatate a cratimei...de unde probabil si micile greseli involuntare..(nu ma scuz) ..insa da, am ironizat persoanele care nu pot combate o parere ori o persoana prin propriile lor parari ..ci doar facand apel la scrierea "deficitara" a unora dintre noi ..De multe ori ..postez pe fuga cate ceva..de unde se explica graba ..probabil a multora dintre noi ..si chiar nu-mi bat capul sa recitesc tot ce scriu (pentru ca de obicei am "multe" de spus)..si oricum sunt convinsa ca apare vreun individ care sa ma corecteze..:)) Imi pare rau ca nu te pot invita la un "test de gramatica" ..si nu numai ... ti-ai schimba parerea imediat... garantat..in bine.. .Insa..cum eu nu doresc sa va demonstrez de cata cultura gramaticala dispun ..o sa continui sa-i ironizez pe cei ce nu inteleg mesajul ..deci se iau de gramatica... In sfarsit..te astept crmn .. la o lectie de gramatica :))) Si daca "romanica" e tiganesc si jigneste tara noastra..s-ar putea sa te categorisesc drept rasista...draga mea..doamna inginer(a) ..ca nu se dadu nimeni pe acilea intelectuala...
mia_mia
Postat pe 2 Iunie 2008 22:38
Nu ma deranjeaza greselile facute din cauza vitezei de redactare, lipsa unei litere sau stalcirea unui cuvant. In general citesc ceea ce posteaza altii din dorinta de a gasi ceva interesant. Se pare insa ca sunt multi care, dupa ce ca debiteaza tot felul de ineptii, repeta aceleasi greseli care ma "plesnesc" peste ochi. Exista cineva care foloseste in mod frecvent expresia "i-mi place" (de exemplu); nici asta nu m-ar deranja daca postarile respectivei persoane ar fi interesante. Iti multumesc Mia pentru invitatia la lectia de gramatica dar am avut parte de doua runde de asa ceva, fetele mele avand, ambele, examene de admitere la facultate la materia asta. In plus, nu am mai facut de mult o analiza gramaticala sau sintactica (!) a unui text, meseria mea fiind exclusiv bazata pe cifre.In legatura cu treaba inginer/intelectual- era o referire discreta la un banc care spunea: Stateau de vorba 4 oameni: 3 intelectuali si un inginer. P.S.Ai intuit corect numele.
crmn
Postat pe 3 Iunie 2008 08:50
Cineva a zis..si am fost de acord cu acea persoana..gramatica daca se invata cand trebuie nu se uita.. Pe mine ma "izbesc" multe in ochi...insa o greseala gramatica nu ma izbeste asha tare..pe un forum..deoarece eu stiu foarte bine cum trebuie scris un cuvant..despartit in silabe..pus in propozitie..ori fraza..care-i subiectul si care-i predicatul ..si asha mai departe...Deci ..eu nu am cum sa fiu nesigura pe gramatica pe care o stiu ..eu urmaresc calitatea mesajului din punct de vedere "filozofic" sa zic asha...ce anume vrea sa transmita..si in nici un caz ..din punct de vedere dactilografic...Am acceptat si pareri care criticau parerea mea..cu tot cu greselile de ortografie...daca mesajul a fost "decent"..si la obiect.. Cred ca stii unde bat cu toata "palavra" asta..Nu suntem la concurs de gramatica..stie fiecare unde si ce are de demonstrat ceva ..aici pe forum ..:)) prea putin conteaza..demonstratia mea sau a altora. Carmen trebuia sa ma cheme si pe mine..dar s-au sucit ai mei ..ca de..se mai intampla..:))
mia_mia
Postat pe 3 Iunie 2008 10:46
he he.. pe mine trebuia sa ma cheme vlad ivan..
oana81
Postat pe 3 Iunie 2008 11:19
Eeee...tata a vrut fete..deci...la mine mergea si Carmen ..la tine era cam nasol..daca nu se suciau :))))
mia_mia
Postat pe 3 Iunie 2008 12:18
da-ti seama ca aveam si patut inscriptionat cu numele meu!! era albastru.. si scria vlad-ivan pe el ..:)))) Mare dezamagire pe tata cand, in ziua in care m-am nascut eu s-au nascut 41 de copii.. din care 40 de baieti.. si o singura fata :)
oana81
Postat pe 3 Iunie 2008 12:51
Unei prietene i s-a spus, la ecografie, ca va avea baiat. Sotul ei era in extaz. La nastere.....surpriza surpriza. A fost greu sa i se explice tatalui de ce s-a vazut ceva la ecografie si a iesit altceva. De atata destabilizare a gresit data nasterii cand a inmatriculat copilul. Doar cu o zi. Bine, asta se intampla acum 20 ani....
crmn
Postat pe 3 Iunie 2008 17:50
A, si, Ariell, nu te supara, dar ca zodie esti VARSATOR, nu-i asa?

Postat pe 7 Iulie 2008 18:27
wau!!!!!!!!! si eu care ziceam ca sint sarcastica! stai calma si nu irosii creerasul pe unul ca detergentul ca cine stie pe unde mai face spume ca a disparut! acum e posibil sa reapara ca doar ni se facu dor de el!cred ca e gemeni!!!!!!!!!

Postat pe 7 Iulie 2008 19:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PREGATIRE PENTRU NUNTA!!!!!!! 17 De la: reo 4 Septembrie 2009 22:05
sal 8 De la: _dulcik_ 25 Martie 2009 13:00
Facultatea de contabilitate 3 De la: Elyaa 7 August 2012 11:22
job la 45 de ani? 16 De la: simonevacska 17 Septembrie 2009 12:04
Publicitate made in Romania 5 De la: liliana2005 22 Iunie 2009 16:44