Mai multe
| Nu am spus ca daunaeza...am spus doar ca lumea ii da o importanta mult prea mare....Sa facem un raport intre timpul petrecut in pat facand sex...si durata unei zile...Stiu ca perceptia asuptra timpului e subiectiva dar totusi parca ....Sa vedem cine imi zice ca nu stiu sa apreciez placerile vietii..promit sa il pup:)) | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 13:46 |
||
|---|---|---|
| asa e fata.. !!ai dreptate!!pe mine ma modeleaza,ma distreaza si-mi creeaza apetit de mai mult:)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 13:47 |
||
| hmmm...oare ma lupt cu morile de vant? | ||
|
|
||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 13:50 |
||
| Cel mai sigur ...:))) Faptul ca se vorbeste despre sex..corinutza..nu inseamna ca asta facem toata ziua...dar da.nu stii sa apreciezi placerile vietii ...macar partea asta sa zicem ...Pai noi vorbim aici ...de "medicamet" ..si de "modul de administrare" ...Sa stii ca nu facui medicina..dar dau un copy-paste la prspect... :))) | ||
|
mia_mia Postat pe 28 Mai 2008 13:54 |
||
| Aaaa ..si atentie...ca vazui ca toate raspunsule tale..(aproape) ...incep cu hmmmmm...te trateaza si de asta.. "medicamentu" ...Esti tinerica..sa-l folosesti cu placere.. :) | ||
|
mia_mia Postat pe 28 Mai 2008 13:58 |
||
| :))) mai stii poate chiar duc lipsa si nu imi dau seama:)) Rusine sa imi fie....am si eu in tic verbal....unu 0 pentru tine ce sa zic:)) | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 14:00 |
||
| corinuta,nu stiu cand ti-ai luat "aspirina" ultima data,dar stiu ca se administreza in zori de zi,pt a avea efect maxim ,pe tot parcursul zilei:)))nu stii sa apreciezi aceasta placere cum se cuvine,pt ca vreau sa fiu si eu poopacit..:))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:04 |
||
| moah....gata te-am puptat si pe tine:)e lasa....ca poate pe la 25 de ani o sa am alte idei...si nu o sa mai fiu atat de idealista..sau naiva...cum preferi:P | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 14:11 |
||
| ce dulce esti!!!!:)))cresti tu mare..!!!si-are mia-mia un bici:)))si sa vezi vindecare si buna dispozitie tot timpul=)))ms de poopici!! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:28 |
||
| ce faceti mai cu biciul??????? pai mia are pentru tine ca pe zi ce trece maresti haremu......... | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:33 |
||
| Mai ...eu sunt binedispusa tot timpu.....se pare ca sunt intr-un orgasm continu:))) Cat despre bici....nu cred ca ar face ea asa ceva cu mine...nu vezi ce fata de catelus mic si inocent am... | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 14:39 |
||
| eiii si tu acum..,nu ai alta treaba,decat sa te bagi in seama cu mine!!:))eram cu copila asta ,discutam despre,, cum si cu ce se mananca zexul=)) si efectele lui miraculoase.. | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:42 |
||
| pardon,tszacs-ul.:)))vorba unora=)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:46 |
||
| mai omule dar mult te tine....;;;;;am pierdut sirul la harem. | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:47 |
||
|
tsacs!! :)) sa vedem de cuvantul asta nu se ia nimeni?? ca acum am si papucei cu blanita! :)) |
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 14:51 |
||
| deci...nu sexul e cel mai important,dar te mai si ajuta la ceva | ||
|
Ramon3l Postat pe 28 Mai 2008 16:01 |
||
| fara TSACS,draga ramon..,fii serioasa!!tine-o tot asa,dar s-o tii bine...:)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 16:20 |
||
| eu sunt foarte serioasa chiar daca am numai 19 ani...poate mult mai serioasa decat multi altii(aicea nu ma refer la persoanele de pe acte forum) | ||
|
Ramon3l Postat pe 28 Mai 2008 16:27 |
||
| multumesc de paranteza...,caci fara ea ..,o punea-i sora mea:))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 16:33 |
||
| intotdeauna in paranteze scriu cui ii este adresat mesajul...nu de alta dar sa nu se simta cine nu trebuie,ci cine trebuie iar parantezele ajuta | ||
|
Ramon3l Postat pe 28 Mai 2008 16:48 |
||
| ramo esti fata finuta. :)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 17:09 |
||
| Buna fetelor!!...Vad aici un subiect ce ma caracterizeaza!!!....cred ca avatarul meu va va lamuri despre ceea ca cred eu la acest subiect!!!... | ||
|
lion_king Postat pe 28 Mai 2008 17:14 |
||
| hahaha,o fi leul regele junglei,dar al sexului,nu prea cred:))))))))))))fara suparare... | ||
|
sonia111222 Postat pe 28 Mai 2008 18:01 |
||
| Din cate stiu eu iepurasu ar trebui sa fie regele sexului..Parerea mea:) | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 18:04 |
||
| super tare avatarul...ma indoesc desigur ca si stapanul e pe masura...stapanul avatarului desigur...pana nu demonstreaza haremul ......pretene e doar cuvantul tau si pana una alta da-mi voie sa am indoielei serioase referitoare la ei carora le-au murit laudatorii...daca era vorba de stef mai ce il mai credeam ca el chiar e regele jungeli....din harem tu?????hmmmmm vorba corinutei... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Mai 2008 18:30 |
||
| iubitele mele,eu nu am vrut sa sugerez ca sunt regele sexului,ci ca-mi place sa-l fac pana"rag" de placere!!!....si in pozitia respectiva!!!....si ,deci,ca sexul este un bun medicament pentru orice!!!......da de ce sunteti crispate????....aaaa...am citit eu ceva pe aici cum ca vaaaa ...inseala SULTANUL????......nu-i nimic,o sa-mi depun si eu un C.V. la rubrica respectiva.... | ||
|
lion_king Postat pe 28 Mai 2008 18:50 |
||
| perfect,leutule,daca sultanul cauta prospaturi noi de ce n-am face-o?depune-l urgent!!!!!!!!!!!! | ||
|
sonia111222 Postat pe 28 Mai 2008 18:53 |
||
| aseaaaa te vreau detaliii leutule.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Mai 2008 18:54 |
||
|
:)) leule sper ca iti dai seama ca trebuie sa dai proba de lucru, nu? daca, cadanele accepta.... aaaa si vezi ca sint muuuuuuulteeee!! :)) si trebuie sa te lupti cu sultanu'!! |
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 18:58 |
||
| hopaaa!!!.....un nou hitmaaaannn!!!....fetelor,e-al meu ca suntem de-o varsta!!!....ia ziiii,maaaai,lioane(uuuuaaauuu!!!),iti plac ma' gainusele,ca de nu',ma transform iute in leoaica,ca ma la`sa` morcovelul meu......a trecut la puicute mai cu sulieta!!!.... | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 19:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sexologie (medic sau cineva patit) | 2 | De la: kudika421339 3 Septembrie 2011 14:39 |
| Cel mai ciudat/interesant/incitant/ loc unde ati facut sex | 16 | De la: yumalai 14 Mai 2009 20:56 |
| Masaj Erotic | 19 | De la: steffy91 3 Noiembrie 2011 22:44 |
|
|
||
| Sex oral si anal pentru DANA_3? Greu tare!Cine se ofera? | 52 | De la: Mtsnicoleta 21 Ianuarie 2009 10:33 |
| E adevarat ca la penitenciar se practica homosexualitatea...? | 49 | De la: Eva32 26 Septembrie 2011 00:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.