Setari Cookie-uri

SEXUL,MEDICAMENT UNIVERSAL???

etta,nu sari asa pe el,lasa-ne pe noi,aste mai tinere sa-l rodam,noi sa nu prindem ceva prospatura,hmmmmmmmmm?
sonia111222
Postat pe 28 Mai 2008 19:12
nu ,gagici, sai' pe el,ca mie nu-mi plac jumatati de masura...si daca morcovelul crede ca ciorba iese mai buna cu puicute,e treaba lui!!....ia,ziii,dragul meu leut,cum stam cuuuuu.....ragetul???....te bagi cu mine????.....ca am un glas puterniiiiic,de se despica muntii!!!....

Postat pe 28 Mai 2008 19:23
he,he,he,he,he........=)))))))))))))))))=)))))))))))!!!!!

Postat pe 28 Mai 2008 19:37
cine rade la urma,rade mai biiiinnnneeeee!!!....

Postat pe 28 Mai 2008 19:46
hai mai,leusorule,nici un raspuns???....

Postat pe 28 Mai 2008 19:46
mai fetelor,eu v-am spus ca ador aspirina...deci o primesc de la cine-mi da.....fie gainuse,fie puicute...
lion_king
Postat pe 28 Mai 2008 19:59
a sosit TRACTORISTU'!!!!:))))eu sunt mielul si mie tare frica,,pierd HAREMUL ??????????:((((((:(((((((

Postat pe 28 Mai 2008 20:13
aspirina dau si eu si inca GRATIS..,MAI VREA CINEVA MEDICAMENTEEEEEEEEEE??????????

Postat pe 28 Mai 2008 20:16
stefule,nu vezi ca nu raspunde niciuna???....se gatesc toate pentru domnu' leone....eeeh,cum e sa strigi dupa noi???.....auzi,si gratis....

Postat pe 28 Mai 2008 20:23
eeee deh stef mielu care suge la 2 oi se ingrasa mai repede.....sti tu ce vreau sa spun nu-i asa?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Mai 2008 20:50
...si nu mai poate "sa traga "la aspirina....ca ingrasatu' brusc dauneaza tzacs-ului....

Postat pe 28 Mai 2008 21:01
mmmm da la cat is io de scobitoare...prinde numa bine ingrasatul asta asa...de o data poate mai rotunjeste din ascutimi si mai pun pe unde e nevoie....boxe ,posterior si alte alea...macar asa cat sa scot parleala dupa ce m-oi apucade de aspirina ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Mai 2008 21:03
ma,io ma refeream la mielusel,inteles-ai,nu???...

Postat pe 28 Mai 2008 21:08
pai si ioo tot la miel...dar cum vorba romanului are muuuulte intelesuri pt stef unu si pt tine altul...si la mine in cap mai varza ca la oana incuieteanu
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Mai 2008 21:16
vai mama mea,=)))ca multa minte ii mai trebuie femeii...asa Cadane ,asa Sultan...

Postat pe 28 Mai 2008 22:12
vaaaai pai stef draga ce se aseamana se aduna .....e asa de evident,niu crezi??? heii leone mami unde ai disparut???
dandanaua_reloaded
Postat pe 28 Mai 2008 22:30
am sa mor ,VREO DOUA LUNI....

Postat pe 28 Mai 2008 23:01
aici sunt emaaa!!!.....pe redutaaaa!!!....dar am fost putin ocupat ca i-am studiat si eu pe colegii mei de sex(a nu se intelege ca fac EU sex cu ei....nuuuu,ca nu-s de-ai mei!!!).....doriti cumva vreo aspirina???.....vi s-au terminat proviziile???...ca va servesc cu drag si dor....
lion_king
Postat pe 28 Mai 2008 23:12
tu chiar esti leu????????:(((( sau esti leoaica=)))),oricum ai fi ,te fac actionar!!:))dam cu banu',unul cu patrunjeii,altul cu ce ramane=)))

Postat pe 28 Mai 2008 23:20
vezi sultane??????? cum veni concurenta incepusi sa faci compromisuri.....nu mai avusesi noroc nici de patrupezi nici de detergenti.....asta e lyones de-al meu.

Postat pe 28 Mai 2008 23:25
draguta francia,daca imi faci chemare la tine,vin cu primul avion!!!....sau am inteles eu gresit ca esti in Franta???...
lion_king
Postat pe 28 Mai 2008 23:31
stefule,stefutule/ ti-o luasi,dragutule!!/ haremu' ai suparat/ s-altu ele au luat/ alt sultan mai pofticios/ care nu o lasa-n jos!!/ tu puicute de-ai dorit/te-ai ales cu dosu'fript/ si cu morcovu'taiat/si fara cadane-n pat!!!/ si de il mai superi,tata/ti-o lua "tarlaua" toata/si din tractorist ce esti/ te face "sa-l fericesti!!....

Postat pe 28 Mai 2008 23:45
ma duc sa iau medicamentul ca raman in urma si ma apuca dracusorii.noapte buna!etta esti bestiala!

Postat pe 29 Mai 2008 00:05
aista-i alex ,sora mea=))schimbara blana lupul,se transforma in miel=)))

Postat pe 29 Mai 2008 00:42
mai fetelor,eu stiu ca pot sa iau si sa dau aspirina tot timpul,dar de ce sunteti asa de rele cu domun'sultan???.....fiecare dupa puterea lui!!.....daca atata il duce pe eeeeeelll....morcovelul????......stiti,eu v-am spus ca-mi plac si gainusele si puicutele,daaaaarrrr....nu-mi plac fetele care uita "de unde au plecat"....saracul domn' sultan v-a iubit atata timp singur-singurel si la o mica greseala,il dezmosteniti???....rusinica!!....hai ,domnu' sultan,sa ne unim fortele,ca stii vorba: unde-s doi puterea creste...si haremul se mareste!!...ei,ce zici,ne facem asociati???...
lion_king
Postat pe 29 Mai 2008 09:47
niciodata nu-i tarziu norocosule:))le iei gata obosite pe cadanele mele,asa-i in viata,unul munceste si altul traieste:))BATEM PALMA!!dar ai mare grija ,la ce te inhami..,caci biciul lor, suiera deasupra capetelor noastre:)))

Postat pe 29 Mai 2008 09:58
gata sultane,jocurile au fost facute!!!....si lasa ca le "ungem "noi bine biciul si apoi a sa se inmoaie ele!!!....
lion_king
Postat pe 29 Mai 2008 10:06
mai, mai, ce va veni mai baieti??
ahaaa, fine vad ca ai primit intariri! :)))

Postat pe 29 Mai 2008 10:11
feleeelooooorrr!!!!......bai lasati alte lucruri importante si veniti reepppeeeedddeeee!!!.... ca se "pune "de-o tradare la nivel maaaarrrreeeee!!!....bai,lionul asta nici nu miji bine ochii la noi si se si alie cu sultanul!!... da' ce sa le cerem???...barbatii tot barbati raman!!...cum dau de greu ,imediat cauta aliati!!!.....ce mai lioane,te-am obosit prea rau azinoapte si dadusi bir cu fugitii???.....vezi ca te concediez acu' si pe tine,mama ta de felina tradatoare ce esti!!!...

Postat pe 29 Mai 2008 10:15
:))) hai mai etta nu fi rea! trebuia sa se incline balanta, nu crezi?? pai noi sintem o groaza si baietii prea putini! lasa-i sa se asocieze ca asa aveti de unde alege! :))

Postat pe 29 Mai 2008 10:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu pot intelege 40 De la: bruneagra25 1 Iunie 2009 11:18
Top greseli pe care le fac barbatii in timpul sexului(sursa stirileprotv.ro) 75 De la: l_diana_c 1 Iunie 2009 16:04
Nu vreau sa ajung sa-l insel..... 42 De la: vasilica67 4 Octombrie 2009 17:15
nudism 105 De la: ralucami 4 August 2016 10:25
sunt bune de ceva pastilele proherb ? 2 De la: pissy 16 Februarie 2010 21:56