Setari Cookie-uri

SEXUL,MEDICAMENT UNIVERSAL???

eu zbor tot timpul=)))he,he...cu puf nasa sau fara?????=)))

Postat pe 23 Mai 2008 20:52
cu puf fine! cu puf sa fie! :)) sau o danteluta?? sau un popic fierbinte... ahhhhhh nasule!!! :))))

Postat pe 23 Mai 2008 20:56
nu suntem sanatosi nici unul=)))doar eu...,doar pan' la gat=))))))))))

Postat pe 23 Mai 2008 20:58
:))) he he he! nu draga! te inseli! noi sintem, sanatosi si satisfacuti! altii nu! :)))

Postat pe 23 Mai 2008 21:00
eeee draga ce-si face omul cu mana lui...lucru manual se numeste dar cand iti face altu' treaba....mai ce bine mai e...si la propriu si la figurat
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 21:02
SUBSCRIU cu S mare! :)) sint pentru!daca te intelegi cu partenerul la capitolul asta parca dispar toate problemele!

Postat pe 23 Mai 2008 21:07
Ema nebunatico...vezi ca interpretez acilea :)) Nu de alta...dar Stef .cica sa fiu mana lui dreapta...sau nu intelesei io bine??? :))) Mai usor cu lucru manual ..ca ma fac de 2 parale ..:)))
Si sexul e medicament universal ...pentru cine stie sa citeasca bine prospectul ...ca poa sa si dauneze...tre sa stii cum sa iei medicamentu...dupa reteta...ca nu stii ..e unguent...e pastilutza...sau cine stie ...supozitor...:)))) Mare grija ...
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 22:22
asa vezi bine ca venisi ca ramasesem singura.tocmai de la sexologit dispareai?????????

Postat pe 23 Mai 2008 22:31
cine stie,cunoaste!!...perfect raspuns,mia!!...da se vede -ai fost tare bolnaviora....

Postat pe 23 Mai 2008 22:42
eeee,uite v-am pus poze la profil,cu vecinii mei=)))si acum ma duc sa sar gardul la vecina=))))nb!!!!tuturor..

Postat pe 23 Mai 2008 23:04
Ehe ..etta...fuse si se duse...mai reapare ea sigur ..ca raceala aia de vara...ca de...nervii mei sunt nervii mei ...dar lasa ca vad eu cu "medicamentu" ...poate ma mai linistesc otzara..:)))
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 23:04
iti dau eu recomandarea,ca doar is asistenta: de 3 ori pe zi,pe nemancate....ca merge,la varsta ta...

Postat pe 23 Mai 2008 23:20
doar de trei ori???????sefa o intrebare va rog.........se poate si noaptea?????

Postat pe 23 Mai 2008 23:25
Sigur se poate si ziua...si daca nu se poate..daca lipseste doctoru...sa-mi administreze medicamentu ...ma descurc destul de bine cu mana stanga...ca-s stangace..si dreapta-i ocupata :)))
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 23:28
da,am uitat sa spun si de 3 ori pe noapte.....ca e medicament cu eliberare scurta....de ce iei,d'aia mai vrei...

Postat pe 23 Mai 2008 23:29
mai atunci ma duc la treaba ca pierd ovulatia.noapte buna!

Postat pe 23 Mai 2008 23:31
Frantzulico,hai ca te las sa-ti iei medicamentu',ca vazui ca z'sesi noapte buna....si tu mia...lasa-l de doctor ca se nascura vibratoarele....si cred ca-s mai "meseriase"decat doctoru' uneori... .ma duc si io ca i-am promis lu' hitman ca-l bantui in noaptea asta...si tre' sa ma pregatesc....buona noce!!...

Postat pe 23 Mai 2008 23:33
Pai mai fetelor ..ma duc sa-l rog pe dom doctor..al meu ..personal ...ce sforaie deja in dormitor ...sa-mi administreze doza...sa ma trezesc dimineata..sa vin la cafelutza... :))) Noapte bune fetelor ..
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 23:33
=))))

Postat pe 23 Mai 2008 23:34
sa aveti spor fetelor=))))baba mea o sa aibe sigur=)))O noapte cu nabadai pt toate sa fie!!!:))

Postat pe 23 Mai 2008 23:37
daca ne lasasi singurele!!!...ne duseram sa ne luam medicamentele,stefuletule.....spor la medicamenciala de vineri noapte!!!...

Postat pe 23 Mai 2008 23:38
bun medicamentASPIRINA SARACULUI incercati si mai vb.
pe vremuri nu aveau oamenii bani,si nici nu erau atitea pastile,asta era tratamentul,a fost bun si atunci,si e bun si acum,nu ia expirat valabilitatea.
mari58
Postat pe 24 Mai 2008 01:40
helloooo!!!....nu mai e nimeni,nu-i asa???.....ba,nu se lipeste somnu' asta de mine deloc....ca apa de rata.....adevarul ca cand am vrut sa iau aspirina,vazui ca are termenul de valabilitate expirat....si,de,nu vrusei sa-mi fac rau.....fetelor,voi la a cata aspirina sunteti,ai???....aaa....dormiti bustean,ca le loserati pe toate 3 odata!!!.... eh,cine are noroc,are..sia la la la la la....cine n-areee,n-areee!!!....fericitelor!!!....o noapte buna in continuare!!....

Postat pe 24 Mai 2008 02:55
hei! gascaaaaaaaaa! azi e sambata! va faceti de cap ai??
vreau sa va intreb voi ati citit articolul de ieri cu cele 7 trucuri??
sincer sint niste chestii interesante pe acolo, dar si unele care m-au cam enervat!

Postat pe 24 Mai 2008 09:49
stai ca am venit.......cre e treaba cu trucu?????are legatura cu sexul????????

Postat pe 24 Mai 2008 10:05
pai ai citit articolul??
da! 7 trucuri legate de sex! dar la 7 abereaza ceva de genul : sa ne mintim parteneri!

Postat pe 24 Mai 2008 10:08
pai e la moda soro tu nu vezi???????? mai e un pic si ne invata sex in grup ........ si asta e la moda.ce dracu or fi alea valori ca au disparut in negura vremii....observ ca astia de sar pe mine cu injurii sint pe la confesiuni in grele suferinte si refuleaza saracii.in final sa traiasca si ei pe aici ca o fi singurul locsor in care refuleaza.

Postat pe 24 Mai 2008 10:23
draga mea e loc pentru toti sub soare!
sa traiasca fiecare cum poate si cum ii place dar sa se respecte tata! ca unii habar nu au ce e ala respect de sine!

Postat pe 24 Mai 2008 10:27
acu, ma trezii,fir'as!!...va pazii pe voi toata noaptea!!...sa nu va deranjeze cineva....da'ma duc sa-mi iau aspirina,ca imi trebuie in noaptea asta!!....ce revigorate sunteti,draga!!...ce fresh-e!!....cand va spusei io ca sexul e medicament universaaaaall.....i-am zis si lui alex sa ia ...o folie intreaga odata....poate de mai calmeaza....

Postat pe 24 Mai 2008 12:06
aaaa mai fetelor pt cei cu dureri de dinti crancene ce tip de ASPIRINA recomandati???? ca aia a saracului o dadui dr....cului....acu trecu durerea dar daca revine??? ce ma fac iar ma lasa pe tusa si ma mangaie pe cap toata noaptea ca ma doare maseluta....deci???? la dureri de alt gen ce tip de aspirina recomandati????
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Mai 2008 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
masturbarea intr-o relatie!? 548 De la: 23 Mai 2016 09:24
mi-e frik...!!! 11 De la: _Cryssa_ 9 Februarie 2011 12:05
Curiozitati!!ce locuri misterioase din Romania ati vizitat? 25 De la: yrtdssdd 25 Iulie 2009 00:31
Problema Sexuala Greu de Satisfacut.. 43 De la: kudika490853 31 Decembrie 2011 15:52
helppp me help my brain decide 45 De la: mandache 5 Decembrie 2010 16:23