Mai multe
| morcoveluleeee,ma ataci si tu in sulieta mea deee...gainusa??...vezi ca ma zburlesc!!!... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 15:46 |
||
|---|---|---|
|
gataa!! rezolvai! offf, ce bine e! :))) :))))))) mamaa!! sa nu te zburlesti soro ca ne place de tine asa, nezburlita! |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 15:51 |
||
| eeee pai cum sa te zburlest la cucosul nostru,daca o fii ceva eventual lasa-l fara pene-n coada sa le folosim noi la papucei.....nu ma las mai stef draga pana nu imi iei papucii!!!! | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 17:53 |
||
| PROMIT draga ema,ca ai sa-i primesti de la mine,la prima ta vizita:))promisa de tine de vreo doua luni sau mai bine. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 18:24 |
||
| vine fata mai vine,acu ca fura fetele prinsai curaj,de fapt ma apucara geloziile....de aia vreau sa viu mai mult sa iti vad si io bojdeuca aiai cu care te lauzi tu asa tare ,pusasi pozele cu dezmatul???? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 18:46 |
||
| aici e destrabalare totala........fara mine?????????au fugit dracu si literatii de pe aici.........eu cu cine ma mai literez????????veni si detergentul in lipsa mea si voi il binecuvintarati cu o tira de balsam si fugii mincind pamintul........dar fu cuminte ca cica ne observeaza.mai spumigena pai noi sintem cobaii tai??????????vin aci la razbel ca e loc si pentru tine. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 18:57 |
||
|
:))) he he!!! asa, asa, neste razboinece fetele astea. mai france pai normal ca observa si ei pe gaura ,, cheii.. pai daca nu au nimic de spus!! aaaaaaaa!! uitai! astia sint oamnei seriosi draga! ptiu ! :))) |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:07 |
||
|
france ....unde iti faci concediu anul asta?????la cort la snagov cica se face cu rezervare dinainte...ca haremul e mareeee.... onnyta astie e cu capetele draga nu cu capu'.si io recunosc cum ca am o pasarica pe creier cu ei dar ei cu siguranta au cate un stol intreg cu mine..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 20:10 |
||
|
:)) halatu'. cat e halatu'??? :))) asta e valabil pentru cei care au stol de pasarici....daca e destepti... :))) ce rezervare?? mamaaa, iar fac scandal!! fineeeee!!! treci la apel!! |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 20:22 |
||
| vaaaaai doamna draga ,dincolo era mai ieftin ....numa' ca s-or terminat inainte de vreme.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 20:38 |
||
| sultane??????????te cheama haremu la raport.vezi cum faci cu programarea la cort ca de ne superi te schimbam.acu fugim pe neogen unde sint trufandale una mai exchibitionista ca alta. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:15 |
||
|
aaaaooooleeeu si vai de ochii mei ce-mi fu dat sa vad pe acolo!!!! dizgratiosi dar si "bunaciuni" unu mai ceva ca altul si sti ceva stef...poate poate vreunul o sa imi ia paucei ...noh amu sa te vaz.....cat de tare vei tu sa ma tii inn harem la tine??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 21:28 |
||
|
:)) he he he!! cocurenta stefule!!! te-ai dus! pune mana si ia papucei la fata ca de nu... |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:35 |
||
| V-AM DAT POZE LA PROFIL,URMEAZA ALTELE MINUNATE... | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:36 |
||
| COTOHARLELOR ,ati ramas mute????????=)))am multe surprize pt voi!!!sper sa va bucure si mai mult.. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:51 |
||
| adica ce vrei sa spui??????ca o sa concurezi neogenu????cadinelor.........veniti!!!!! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:57 |
||
| Ce se intampla aici ?? Vazui pozele..frumoasa Octaia..si nici sultanu nu-i rau ..nu degeaba are atatea cadane ...:)))Peisajele nu mai zic.. France..zi mama..unde..cum ..ce fel ..ca ma bag..:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 27 Mai 2008 22:21 |
||
| V-AM PUS SI CU RORADIMINETII, RELU,OCTAIA SI NOI...SA MA CINSTITI TOATE..=)))urmeaza alte serii,sper sa va placa....va urma ,cu Cosmin la snagov.. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 22:40 |
||
| astept astept sunt faine pozele | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 22:41 |
||
| Toata lumea vorbeste de sex ...asta e un lucru bun pentru ca la pana la urma subiectul o sa fie uzat si o sa avem grija si de celelalte lucruri mai importante....e si suxul imporant...dar raportat la restul activitatilor pe care le faci cu o persoana...parca dureaza prea putin...oricum...in ziua de astazi toate problemele intr-o relatie incep si se termina in pat...nu stiu daca e bine sau daca e rau...cel putin te mentin in forma....macar sex sa faca romanii daca sport nu prea fac:)) | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 01:28 |
||
| corinuta mama,sexul nu se uzeaza sigur iar daca nu exista nu exista nici armonie in casa.deci noi aici avem profesori renumiti care ne invata recoltarea produsului ca zice lumea e bun in masti faciale........citeste de la inceput topicul daca vrei sa te educi ca sigur de ai simtul umorului faci o burta serioasa de ris......o zi buna! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:18 |
||
|
:)) buna dimineata? azi ce avem pe ordinea de zi?? |
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:35 |
||
| tszacs.........nu vezi???????????si materie prima pentru tratamente... | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:36 |
||
|
mamaa si materie prima?? sper ca e gratis! :)) |
||
|
Postat pe 28 Mai 2008 09:43 |
||
| :))))) | ||
|
alone Postat pe 28 Mai 2008 12:38 |
||
| Iti respect parerea...Acum nu cred ca te duci in gradina si iei melcu de jos....ca sa iti aplici natural ''seva miraculoasa''AI VAZUT CE EFECTE ARE ?? Parca depaseste putin efeltele ''serului dragostei ''( daca imi permiti sa ii spun asa)...Si nu cred ca o aplicare direct de la sursa pe fata mea o sa ma faca Cleopatra ...daca da sincer as risca ...dar asa...prefer produsul prelucrat..... | ||
|
corinuta1010 Postat pe 28 Mai 2008 12:52 |
||
| sa inteleg ca., azi avem pe ordinea de zi, discutii despre tzsacs???daca asa vrea france,asa sa fie..corinuta,pana vin fetele ai cuvantul!!:))) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 13:25 |
||
| :)) maaaaa!! nu speria fata!! | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 13:29 |
||
| nasaaaa,atunci tradu-mi si mie cuvantul asta :))caci tu l-ai adus pe aici..:))nu se sperie ea ,asa de usor..,daca vrea sa arate precum cleopatra:)) | ||
|
Postat pe 28 Mai 2008 13:34 |
||
| ziceti voi ce vreti dar eu zic ca sexul ajuta...chiar nu dauneaza...toti care au parte de asa ceva o duc mai bine.Cele slabute mai pun ceva kg pe ele,cele grasute mai dau jos dar mai els au si o stare mai de bine | ||
|
Ramon3l Postat pe 28 Mai 2008 13:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va rog ajutati-ma | 75 | De la: Andreutza_grace 13 Februarie 2011 19:17 |
| Esec. Prietena virgina. | 171 | De la: kiss_my_ass 10 Ianuarie 2012 13:31 |
| Ce sa fac? | 7 | De la: roscatika23 5 Iunie 2009 06:06 |
|
|
||
| produse hemel | 5 | De la: bebits 27 Iunie 2009 19:10 |
| Daca tu nu ma vrei eu te vreau... | 86 | De la: yumy 15 Octombrie 2010 11:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.