Mai multe
| aspirina orala,draga mea!!... si'acu' sa fim seriosi,eu,cand ma doare maseluta,iau algocalmin fiola...sau geata pe locul dureros...sau o portie de dentist.... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 12:40 |
||
|---|---|---|
| pai de la dentist ma doare ca m-a mancat in posterior sa imi repar o carie si e vb de canin si mi-a zgandarit aia si creierii din cap nu numai dintele ca acu ma doare si ochiu nu numai dintele.sa sti etta ca si eu ma gandeam la acelasi lucru ...o aspirila luata pe cale orala ar putea face bine....dar ce crezi???? face mai raaaaauuuuuu.....of of mai mai... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 13:23 |
||
| eta70,explica,cum adica a expirat?eu nu am auzit ca aspirina saracului sa expire,sunt eu prost informata?lamurestema draga. | ||
|
|
||
|
mari58 Postat pe 24 Mai 2008 14:51 |
||
| ema ia draga ketonal,4 ore nu te mai doare nimic | ||
|
mari58 Postat pe 24 Mai 2008 14:54 |
||
| era doar un joc de cuvinte,cum ca sotul meu adormise.... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:12 |
||
| Dragii mei prieteni "virtuali"!!!.....ca sa mai stimulam putin acest forum ,va anunt ca la noapte ,in jurul orei 1,00, voi inaugura clubul de noapte "CASANDRA"...ma fac si eu patroana,ce mama naibii!!...doritorii sau cei care o sa mai fie prin preajma la acea ora,sunt invitati la petrecerea on- line....bautura va fii din partea casei....si distractia o veti face voi....ca,de,la o asa CAFENEA solicitata,trebuia si un club de noapte....rog sa aveti TINUTA OBLIGATORIE,ATAT FIZIC,CAT SI VERBAL....ASA CA INTRUSII NU SUNT DORITI...decat daca vor sa se distreze....acces nelimitat,in limita nr. de locuri!!...si,o mica lamurire:de ce CASANDRA ??...pentru ce este numele meu de familie...va astept cu drag... | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:22 |
||
| noi sintem din clan si nu trebuie rezervare nu? | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 15:38 |
||
| aaaa [ai vin si io cu toata durerea mea cu tot....etta mersi dar nu pot sa iau ketonal....stomacul meu e "prastie".am rezolvat-o cu o aspirina si un catel de usturoi in ureche si gata buna in 10 minute nu mai am nimic ..dar nu pot sa merg cu usturoiul in ureche pe strada sau la munca.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 16:02 |
||
| daca nu poti,nu lua,rabda,ignora durerea si te va ignora si ea,se va duce pe apa simbetei. | ||
|
mari58 Postat pe 24 Mai 2008 19:25 |
||
| chesti cu catelul de usturoi in ureche functioneaza nereu e cred ceva legat de psihic. dar la "balamuc" tot vin...nu ma las | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 19:34 |
||
| ema draga,sultanul are leac, cat sapte ori sapte ketonal=))) | ||
|
Postat pe 24 Mai 2008 20:11 |
||
| nu sa poa" ,face rau la burtica...da merge cu catel de usturoi in ureche si cu aspirina.a trecut deja ,multumesc muuult de tot.e al naibii de rau dar luni scap de durere ca scoate nervu' si gata buna | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Mai 2008 20:27 |
||
| ema sper ca nu mancasi usturoiul si disparusi cu durerea ...........e pustiu fara tine. | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 12:38 |
||
|
mei dragilor! che pasa achi?? :)) adormirati tocmai la subectul asta?? nu se mai poate domnule!! :))) |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 13:25 |
||
| iti lasaram tie, medicamentu'tot;))he.. | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 14:46 |
||
| Mai Stef..pai tu ar trebui sa fi cu administratu ..de "medicament" ..nu cu lasatu pentru altii ..:))) Ca te lasa haremu ..nu stii ca femeile trebuiesc satisfacute? Cin' te-o pus sa-ti faci harem na??!?!?! | ||
|
mia_mia Postat pe 25 Mai 2008 15:06 |
||
| are dreptate mia! stef , nasa iti ordona : MISCA-TI FUNDU ALA DE SULTAN LA HAREM! ca de nu...... la eunuci cu tine! | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 15:09 |
||
| nebuna nasa,:))auzi sa-mi misc fundul=))))))))) | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 15:18 |
||
| Mai fetelor..si Stef binenteles..sa aveti o duminica pe placul vostru ...eu imi misc fundul la plimbare...ca-i frumos afara..:))) Party placut la dansul din buric...si ma gandesc serios la propunerea Ettei ..cu vibratoru ..ca-mi pleaca doctoru ..si devenisi dependenta...ufffaa..:)))) Pupici... | ||
|
mia_mia Postat pe 25 Mai 2008 15:26 |
||
| pai doctorii recomanda sex de cel putin trei ori pe saptamana pt a avea o viata sanatoasa!:))eu am incredere in asta!=))da ' ma inteb dc depasesc doza saptamanala( recomandata!:)) ce rau se pate intampla?=))... ca ma gandesc ca la batranete poate nu ne mai arde sau nu vom mai fi asa in forma sa performam ,asa ca preventiv prestam acum cat ne tin baierele=)) asa ca iubiti-va mult si cat de des posibil , ca nu va poate dauna in nici un fel!!!!! | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 15:52 |
||
| =))spor la treaba. | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 16:07 |
||
| :)) he he he! vivi tine-o tot asa ca nu cred ca baiatul tau se plange! | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 16:42 |
||
| mai fetelor hai ca acu plecara musafirii.dar bag seama ca faceti ce faceti si pe la cabinet treceti.vivi mama eu o intrebai pe etta ca e de pprofesie si zise ca medicamenrul merge zinic la orice ora din zi si din noapte.deci spor la treaba ca e testat. | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 17:44 |
||
|
doamne zice lumea ca sintem obsedati de tacs! :)) medicamentuuuu!!! dar zau ca il recomand cu cea mai mare caldura, mai ales pentru cei care sint umflati in funduletz! pentru ei dimineata, la pranz si seara! :) si astfel vom vedea mai putine fundulete umflate pe strada si mai multe zambete dimineata! :))) |
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 19:50 |
||
| Nu stiu voi fetelor...dar eu is dependenta de "medicament"..:)) Si acu si mai si ..ca ma apuc de recoltat "medicamentatie" ..sa vand la taraba pe litoral ..."potiune magica" fetelor...:))) am auzit ca usureaza tranzitul intestinal...:))) | ||
|
mia_mia Postat pe 25 Mai 2008 20:45 |
||
| miiiia nu mai fa pofta de "medicamente" si la cele aflate "in nevoie" ca...mai avem si perioade ..... n0o mai dragele mele am nevoie urgenta de o aspirina,asi lua-o dar ...... nu face rau la stomac (daca nu e din aia tamponata) intreb io si revin....evident va e vorba de aia a saracului ,nu deee altceva. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Mai 2008 20:59 |
||
| SALUTARE FETELOR!!.....bag io seama ca trecurati intai pe la clubul meu si va facurati un pic de curaj....ca tare pofticiose sunteti dupa aspirina in seara asta....ferice de doctorasii vostrii!!....da'daca nu e treaba cu doctorasii,urmati "calea Dildo" ca nu dauneaza orgasmului..... | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 22:12 |
||
| pai tu fusesi cu reteta .........barbatii astia trebuie sa dea o bere.auzi dar pentru excese ce ai????????dauneaza???? | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 22:27 |
||
| eeeee excese, dimineata la pranz si seara si de 3 ori pe noapte daca se poate si asta abia se poate numi tratament obisnuit...la o gripa mai virulenta ceva se administreaza la 2-3 ore cate ceva...asa sa mentina tonusul... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Mai 2008 22:41 |
||
| touche,mon pussycat ema!!!....desi zisei mai devreme ca excesele dauneaza,statui si ma gandii ca stress-ul este atat de mare in ziua de azi,incat trebuie exces mult de aspirina ca sa rezisti....asa ca refac afirmatia: excesul de aspirina nu dauneaza reumatismului...nervos...dimpotriva... | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 22:48 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| orgasmul... | 12 | De la: kaamas 16 Septembrie 2009 18:05 |
| Virgin si virgina | 18 | De la: kudika514756 19 Aprilie 2012 17:55 |
| undercover-user: De ce sotia refuza sexul oral?.. | 41 | De la: creatzacreatza 11 Septembrie 2009 12:26 |
|
|
||
| Virgina sau nu? | 91 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 02:39 |
| INCREDIBIL!!!!!UN ALTFEL DE INCEST!!!! | 76 | De la: MissDanuca 15 Ianuarie 2010 21:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.