Setari Cookie-uri

ce nu am avut sau nu avem curajul de a spene partenerului/ei noastre

angelo, din punctul meu de vedere, ai dreptate in ce spui.
amme22
Postat pe 15 Iunie 2008 09:29
dragul meu mic,negru si urat(ce-mi place "aplelativul"tau!!) ,uite ca eu sunt unul din cazurile rare de femeie care la 38 de ani pot afirma cu tarie si fara frica ,ca sunt implinita din toate punctele de vedere!!!!....si poate mai indragostita de sotul meu mai mult ca la tinerete,si mai dornica de sex decat atunci,si cu mai multa siguranta sufleteasca decat acum 20 de ani!!....de ce??....pentru ca peste toate cate au trecut a ajuns sa intervina maturitatea: maturitatea gandirii,maturitatea relatiei, maturitatea intimitatii....care ,cel putin pentru mine,a dus la o inchegare mai puternica a relatiei si la cresterea sentimentului de siguranta ca nu voi imbatrani singura!!!...si ce te poate implini mai mult decat gandul ca "ti-ai facut datoria" fata de viata( ai invatat,ti-ai facut o familie,ai facut copii,esti apreciata pentru calitatile tale...) si de acum incolo(poate nu chiar la 40 de ani,dar dupa 45) astepti sa-ti "traiesti" a doua tinerete alaturi de persoana pe care ai iubit-o de prima data???....si sa fii sigur ca vei imbatrani langa ea??....nu pot decat sa-i multumesc lui D-ZEU pentru viata pe care mi-a dat-o,cu suisurile si coborasurile ei, si sa doresc tuturor macar o particica din ceea ce am eu....si nu ma refer la partea materiala....

Postat pe 15 Iunie 2008 12:27
draga eta daca tu ai citit totul, sigur ai vazut faptul ca am sustinut tot ce ai scris.numai o femeie implinita ca tine si cu picioarele pe pamant poate avea asemenea atitudine si raspunsuri.esti deacord cu mine ca totul vine de la o energie pozitiva ce atrage lucruri pozitive in vietile noastre?

Postat pe 15 Iunie 2008 16:05
intru totul de acord!!!....am spus si repet:GANDIREA SI ENERGIA POZITIVA FAC MINUNI!!!....si spun din proprie experienta,caci eu m-am vindecat de niste probleme medicale ,prin gandire si atitudine pozitiva!!.....si daca mie imi lipseste uneori,am un sot care este o adevarata sursa de energie pozitiva si optimism.....sa-mi traiasca 1000 de ani...caci de la el mi se trage aceasta atitudine si incredere in mine!!!.....

Postat pe 15 Iunie 2008 17:04
iti multumesc pt apreciere, draga d-nule mic, negru si urat; insa daca citeai cu atentie, ai fi observat ca nu am facut decat copy paste, expunand pe site ce au zis altii - unii specialisti- si nu eu.

Postat pe 15 Iunie 2008 20:41
in ceea ce priveste comentariul tau, ai perfecta dreptate...DIN PROPRIE EXPERIENTA DE BARBAT TAUR,UMBLAT PE TOATA PLANETA,PETRECAND APROAPE TOT TIMPUL INTRE FEMEI; fara a fi ironica in aprecierea mea, ai reflectat o parte a realitatii vietii afectiv-sexuale a fiecaruia dintre noi in contexte diferite de viata.
fiecare dintre noi ar fi de preferat sa ne acordam o sansa de a fi fericiti, impliniti indiferent de varsta.
daca ne ascundem in spatele regulilor, sex-rolurilor, prejudecatilor, a ceea ce se poarta sau se cuvine etc...nu avem adesea decat de pierdut pt ca putem ajunge sa uitam de noi insine si de ceea ce suntem si ne dorim!

Postat pe 15 Iunie 2008 20:48
BRAVO GEANNIE A IESIT SOARELE.CHIAR MA SIMT BINE PE FORUMUL ASTA

Postat pe 15 Iunie 2008 21:14
da, mai micule negru si urat experienta de viata te face sa gandesti corect sa sti ce vrei de la viata. Eu zic ca nimeni nu ar tr sa traiasca pe aceasta lume fara sa aiba un tel, sa stie ce vrea. Cei care nu stiu ceea ce vor in viata experimenteaza.
oanaoana42
Postat pe 16 Iunie 2008 10:11
oanaoana,ai toata aprecierea mea
simonik29
Postat pe 16 Iunie 2008 13:45
Da oanaoana ai f mare dreptate, tr sa sti ce vrei in viata ca sa poti cere.Mi-ai placut.
mihaelena
Postat pe 16 Iunie 2008 14:39
de unde stii ce vrei daca nu gusti un pic din tot?de unde stii ce te atrage sau nu ,ce poate fi frumos pentru tine si nu din punctul de vedere al altora???????

Postat pe 16 Iunie 2008 19:13
gustand(experimentand) draga negrule
oanaoana42
Postat pe 16 Iunie 2008 23:53
esti f pofticios negrule, vezi ca incurci gusturile tot experimentand.
oanaoana42
Postat pe 16 Iunie 2008 23:57
Am stat mult sa ma gandesc pana sa postez un raspuns aici... Pentru ca, in ceea ce ma priveste, lucrurile stau extrem de prost! Totul a inceput acum 3 ani si ceva, aproape 4, cand am ramas insarcinata. Din acel moment sotul meu s-a indepartat de mine. Locul partidelor de amor a fost luat de televizor sau de somn. Am nascut, dar lucrurile nu au mai revenit la normal nici pana in ziua de azi. Nu stiu ce am de facut. Am inteles ca sotul meu si-a pierdut interesul pemntru mine.. dar nu accepta sa stam de vorba. Asa ca, si daca as vrea sa-i spun ceva, nu am cui! Si mai incerc, din cand in cand sa-i propun (EU!!!!) sa facem amor, dar, acelasi raspuns, de mai bine de 6 luni: nu in seara asta, sunt obosit! O sa ziceti ca sunt o fraiera! Asa e! Dar ce pot sa fac? Am incercat sa ma implic intr-o aventura, dar cand a fost momentul sa, ma intelegeti, i-am trantit o minciuna, cum ca m-am ingrasat si nu pot sa ma mai vad cu el... si deci nu am putut! Nu pot sa-mi insel sotul! Chiar daca, el sigur ma inseala! sprer sa nu fie mai rau,adica sa fie o femeie si nu un barbat!!!!! Deci, acesta e un lucru pe care nu as putea sa-l spun sotului meu, ca ma vrut sa-l insel si nu am putut! Si nci nu stiu ce sa fac in continuare.... Viata mea e .... noroc ca am un copil! Dar ma tem ca, avand atat de multa dragoste de oferit, imi voi sufoca puiutul! Si voi deveni o mama-closca! V-ati aflat vreoidata in situatia de a vrea sa iubiti si sa nu aveti pe cine? E groaznic!

Postat pe 17 Iunie 2008 13:31
gratinic- am citit ce ai scris si sunt f suparata pe tine. Cum poti accepta asa ceva din partea sotului?Esti un om cu personalitate puternica(ai reusit sa te lasi si de fumat).Eu as incerca mai multe trucuri cu sotul meu(nu numai sa il invit in pat).De exemplu fati bagajele si pleaca(la mama ta sau la o prietena)sa vezi cum reactioneaza. Daca tine la tine nu o sa accepte. Esti sigura ca nu are prob. medicale?Afla.
Cum ai spus ai atat de multa dragoste de oferit incat este pacat sa iti pierzi timpul asa. Daca nu ai nici un rezultat favorabil atunci parasestel, nu te merita.
Incearca chiar sa il faci gelos sa vezi cum reactioneaza, buba trebuie sa se sparga cumva sa vezi adevarul.
oanaoana42
Postat pe 18 Iunie 2008 11:11
draga oanaoana42, cand mai e si soarta unui copil in joc nu mapot juca de-a plecatul! trebuie sa gasesc o solutie in asa fel incat micutul meu sa nu sufere! Si cum sal fac gelos, daca nu am puterea sa ma apropii de un al t barbat?! O sa spuneti, toanto, nu te mai jeli atat, nu-ti mai plange de mila, ci pune mana si fa ceva! Trebuie sa gasesc o cale sa-l provoc la o discutie, fara sa-si dea seama de la inceput unde vrea sa ajung... sper sa reusesc! Si ideea asta mi-a venit citind cateva din mesajele de pe acest forum! Va multumesc!

Postat pe 18 Iunie 2008 15:23
oana esti foarte tare!!! felicitari! in general nu sunt de acord cu escapadele extraconjugale, da atata timp cat ai realizat ca barbatul tau e ceea ce ai nevoie si familia pe care o ai te implineste... jos palaria!

Postat pe 18 Iunie 2008 19:40
ANGELO STILISTU ai mare dreptate:sg lucru care nu trebuie spus partenerului este TRECUTUL.stiu ce spun din propria-mi experienta.
klarra
Postat pe 18 Iunie 2008 22:50
gratinic- eu nu am spus sa il inseli ci s-al faci gelos, si inca ceva copilul tau va suferi mai mult cu doi parinti care nu se iubesc reciproc decat daca ar fi numai cu o mama iubitoare- intreba un psiholog.
oanaoana42
Postat pe 19 Iunie 2008 10:20
draga gratinic inainte de a insela ,parerea mea este sa incerci sa faci tot posibilul ca sa nu ai ce'ti reprOsa vreodata in viata.iar inselatul trebuie sa vina ca ultima solutie poate dupa un posibil divort.inselatul nu este o solutie .neitelegeri sunt pestetot in lume iar cel mai logic lucru este terminarea problemei inloc sa te implici in si mai multe probleme.mai ales pentruca esti si o fire sensibila.din pacate un barbat in momentul in care apare primul copil se poarta ca atunci cand realizeaza ca a cerut o femeie de nevasta si sa simte prins.pana nu va intelege ca este norocos si ca are ce a dorit si sa simta o familie in jurul lui va trebui multa rabdare.tu incearca sa arati cat poti tu de bine (foarte important),sa scapi de depresie ,si nu fii sufocanta cu bunatatea ta fata de sot.multi barbati cand au prea multa bunatate din partea unei femei se plictisesc si o cred slaba .acum cu aparitia copilului este sigur ca nu il vei lasa niciodata si sar putea sa intinda coarda foarte mult.arata ca acea coarda se poate rupe.nu lasa totul de la tine ,dar nici nu starni cearta.o femeie trebuie sa stie mai bine cum sa se joace cu un barbat.sunt sigur ca esti panicata si nu mai gandesti limpede.nu te mai da lael sa se cullce cu tine dar cauta sa arati cat poti de bine si sa'l atragi dar fara sa arati penhibila.cand vei stii ca ai facut tot posibilul incearca sa stai de vorba si daca nu se poate ,baga divort.exista o posibilitate ca el sa se intoarca dupa divort la tine,dar inainte fii sigura ca ai facut tot posibilul fara sa arati penibila.9 luni insarcinata a fost o perioada grea pentru amandoi.nu trebuie uitat asta.daca te insala cauta sa fii sigura .viata este scurta si intotdeauna este loc de mai bine in asemenea situatii.daca nu merge deloc ,esti tanara si ai un copil,o implinire mare pentru orice femeie.acea implinire i'ti va da curaj si putere zi de zi.CAPUL SUS SI NU TE LASA.

Postat pe 20 Iunie 2008 03:07
foarte corect ceea ce spui, draga micutule( prefer sa-ti spun asa) dar ce te faci cand ai facut tot ce ai spus tu, ai obtinut exact rezultatul scontat, dar tot nu te simti implinita pentru ca nu poti sa treci peste faptul ca ai fost inselata si mintita si simti o indignare si o manie pe care nu o poti stapani? Acum simt ca il am la picioarele mele si vreau sa ma razbun sa-l fac sa sufere asa cum am suferit si eu. Stiu ca ar fi cea mai mare prostie din partea mea, dupa cat am luptat sa-l recastig si sa-mi refac casnicia. Dar ce fac cu gustul amar care mi-a ramas dupa tot si toate si care nu ma lasa sa fiu fericita cum am fost inainte? De fapt, de asta imi doresc cel mai mult sa-i platesc cu aceiasi moneda, pentru ca mi-a furat linistea si fericirea.
monica_moni
Postat pe 20 Iunie 2008 13:29
toti cei care ma cunosc spun ca cel mai mare defect al meu este ca sunt "afurisita" si cu gura mare. Asa ca nu ar trebui sa ma mire ca acum ma gasesc in situatia asta.
monica_moni
Postat pe 20 Iunie 2008 13:32
DRAGA MEA AI RASPUNS SINGURA INTRUN FEL.TOT CE POT SPUNE ESTE CA TIMPUL AJUTA ENORM.CEL PUTIN AI REUSIT CEVA.ESTE LA PICIOARELE TALE SI SUNT SIGUR CA VINOVATIA IL OMOARA SI'L MACINA IN CONTINUARE.POTI RASUCI UN PIG CUTITUL IN RANA:):):):):):):)
LASA TIMPUL SA VINDECE RANILE
TU POTI DEOARECE ESTI VICTORIOASA IN ACEA LUPTA.
CAND AI FACUT TOT INSA SI TOT NU MERGE:ALTU IN LOC CA UN BOBOC

Postat pe 20 Iunie 2008 14:45
Mic-ule negru si urat! Multam pentru sfaturi! Cred ca atunci cand o femei e in impas trebuie sa ceara parearea unui barbat, nu a unei femei! Cel mai bun sfat il da un barbat, pentru ca ''vede'' lucrurile ca un barbat! Nu, am incercat, nu sunt in stare sa insel. Nicidata nu am putut! Inainte de a citi mesajul de la tine, ma hotarasem sa incerc sa-l ignor, sa ma fac ca nu ''observ'' cand e acasa. Sti ce e culmea? Incepe sa-mi placa! Imi fac programul asa cum vreau eu, bine inteles si in functie de fiul meu! Nu pun masa, nu spal rufe si nu calc rufe (pentru el!). SUNT OBOSITA!!!! Si e super! Am mai mult timp pentru mine, si mai ales pentru fiul meu. Dupa cum vedeti, am terminat cu vaicarelile! Nu stiu daca procedez bine. Voi vedea ce se va alege, dar in momentul de fata cred ca e bine sa incerc sa-l aduc de unde am plecat... la inceputul relatiei noastre. Daca ma mai iubeste se va simti in pericol de a ramane singur... daca nu atunci comportamentul lui ma va ajuta, poate, sa iau cea mai corecta decizie in legatura cu viitorul casniciei noastre. Oricum, multumesc tuturor de pe acest topic care au fost si sunt alaturi de mine.

Postat pe 21 Iunie 2008 14:51
sa nu cumva sa creada ca ai devenit delasatoare dupa nastere.in capul unui om care sincer pare mai mult panicat se pot intampla multe.ma repet:fa ce poti sa fii cat mai atragatoare dar fara sa te porti ca o penibila.nu sufoca.arata faptul ca in familie poate fi bine.arata ca esti implinirea viselor lui si viceversa dar fara sa sufoci.nu pierde rabdare.trebuie diplomatie si rabdare.incearca si cu o mama de bataie:):):):):):)(GLUMESC).NU LASA CASA IN PARAGINA CA SE CARA SI MAI REPEDE.BARBATUL DE MULTE ORI CAUTA CE LIPSESTE ACASA.bafta si te astept cu noutati.angelo

Postat pe 22 Iunie 2008 03:34
IMPORTANT:DACA INSEALA SI ESTI SIGURA SI DISPUSA SA IERTI,NU CAUTA ACUM RAZBUNARE!ASTEAPTA SI VEZI DACA IL RECUPEREZI.DUPA RECUPERARE CAND VA INTELEGE SI SE VA SIMTI CA UN IDIOT,(CA ASA SE INTAMPLA)ATUNCI VEI PUTEA RASUCI CUTITUL IN RANA CAT VREI.VA ACCEPTA ORICE.:):):):)

Postat pe 22 Iunie 2008 03:38
Micule, ai inteles gresit! Casa mea nu e in paragina! Pentru ca nu suport eu asta! In plus, cum sa nu dau cu aspiratorul la 2-3 zile cand am un copil de 3 ani care se taraste peste tot! Am spus ca nu-i mai calc si nu-i mai spal! Gatesc cam la 2 zile. ORICE!!!! Toti apropiatii spun ca sunt o bucatareasa desavarsita! In casa, in frigider, nu lipseste NIMIC! habar n-are unde se plateste lumina, gazele sau cablu, internetul... de asociatie nici nu mai vorbesc...Avem 2 credite mari si late, dar habar n-are la ce banci, desi le-am semnat impreuna! Teoretic, nu are nici un motiv sa plece! Iar eu... ei bine nu sunt fotomodel, dar pentru 38 de ani sunt ... bine! Am 1,55 si 59 kg! Epilat, vopsita, machiata, parfumata, spalata, 2 joburi, ambele de manager, 2 facultati.... ce sa mai spun? De ce pleaca? Spune tu, ca eu nu vad! Nu beau, nu fumez, dar ma uit la fotbal! Sa nu spui ca am probleme la pat, ca asta e exclus! Stiu ce pot, si stiu ce vrea.... Uneori, a avea totul acasa, cred ca poate deveni frustrant pentru un barbat... si cauta in alta parte exact ''imperfectiunea''! Am cunoscut cazuri: ea super din toate punctele de vedere!... el, mai putin (dar nu asta conteaza!) si si-a ''trast'' o amanta mai tanara dar urataaaaaa si cu un defect de vedere (strabism!) De asta ce mai ziceti? Ce ''scuza'' mai are acum? VA SPUN EU, BARBATII SUNT CIUDATI! SI, UNEORI, PROSTI!

Postat pe 23 Iunie 2008 12:29
gratinic, la fel am patit si eu, am 29 de ani 1,73 inaltime si 60 de kg. Fara falsa modestie cred ca arat bine, mai ales daca iau in considerare avansurile care mi-i se fac zilnic si de barbati mai tineri decat mine de multe ori. Am terminat o facultate, lucrez 10 ore pe zi ca si consilier juridic la o firma destul de mare si castig destul de bine. Am o fetita de 4 ani si ma descurc si cu gospodaria, curatenie in week-end, mancare cam la 3 zile, in pat eu am considerat ca nu avem probleme si nici el nu s-a plans vreodata. Tot nu a fost bine. Nu am fost destul de buna pentru domnu' la un moment dat. Acum, cica sunt, din nou buna si i se pare firesc si normal sa stergem cu buretele totul si sa ma conport la fel ca inainte. Dar nu si-a pus nici un moment intrebarea daca eu il mai consider pe el cel mai tare si cel mai bun barbat. I se pare foarte firesc sa fie asa, pentru ca el este barbat si are voie sa calce pe alaturi si dupa aceea sa fie iertat.
monica_moni
Postat pe 23 Iunie 2008 14:58
Gratnic , esti o femeie foarte atragatoare!
Iti doresc pace sufleteasca si toata cele bune,
pentru ca meriti!_)

Postat pe 23 Iunie 2008 18:14
gratinic-am citit la alt subiect in care spuneai ca sti de sotul tau ca are o amanta.Esti o femeie inteligenta-se vede. Mi-am dat seama din tot ce ai scris ca tie de fapt iti este frica sa nu il pierzi, nicidecum sa pui piciorul in prag. Noi ne chinuim sa iti dam sfaturi iar tu nu sti cum sa faci sa nu-ti superi cumva sotul si sa te paraseasca.
Daca mai astepti mult si faci pe nestiutoarea relatia sotului tau o sa avanseze din ce in ce mai mult. Nu spun ca ar trebui sa faci scandal(nu ii sta bine unei doamne ca tine)dar nici sa te faci ca nu sti nimic nu este o solutie.Gandeste-te ca ea este iubirea lui neimplinita din liceu, iar tu esti mama copilului lui.
Cred ca numai asta il tine momentan langa tine.Nu te complace in situatie, deschide ochi si sparge buba acum cand inca mai poti face ceva, nu astepta sa vina el sa iti spuna ca te paraseste pt ea.
oanaoana42
Postat pe 24 Iunie 2008 09:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 5 De la: d_soara_Criss 12 August 2009 19:23
eu n-am prieteni 25 De la: miss_darine 1 Decembrie 2009 22:12
Bogdan are nevoie de noi 1 De la: roxana_elenna09 13 Noiembrie 2009 13:55
NUMAI VIATA NE APARTINE 28 De la: mia_mia 23 Mai 2008 10:52
Fetelee 9 De la: lory08 18 Aprilie 2010 09:42