Mai multe
| putem controla iubirea? putem spune stop sentimentelor? | ||
|
eugabi Postat pe 30 Mai 2008 16:47 |
||
|---|---|---|
| Eu cel putin nu cred ca o putem controla, am incercat o data si m-a invins ea pe mine. Dar de ce trebuie sa pui capat sentimentelor? Poate e mai bine sa lasi sa mearga de la sine..... | ||
|
vulpitza2006 Postat pe 30 Mai 2008 17:03 |
||
| sunt de acord cu vulpitza | ||
|
|
||
|
oana81 Postat pe 30 Mai 2008 18:31 |
||
| poti spune stop sentimentelor,nu poti controla iubirea....poti spune pana aici si gata am terminat-o ,dar ceea ce iti ramane in suflet ...in afara de durere,e mult mai greu de controlat daca nu imposibil.la fel e si cu ura.fericiti cei ce se pot controla.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Mai 2008 18:44 |
||
|
Era cred, exact intrebarea pe care as fi pus-o si eu...Mi-ai luat-o inainte si ma bucur pt ca exista sansa exprimarii diferitelor opinii. Acum insa, postand la raspunde... va trebui sa-mi dau cu parerea. Nu cred, nu poate fi controlata, oricat am vrea, se naste si gata, ca vrem, ca nu vrem, o putem accepta, ne putem razvrati impotriva ei, o putem considera oricum, dar de controlat, nu...din pacate sau din fericire... |
||
|
floaredecolt26 Postat pe 30 Mai 2008 18:57 |
||
| Poti sa ai un fals sentiment de control, sa ai impresia ca poti spune : stop ! atunci cand vrei, sa te amagesti singur insa nu cred ca putem avea control real. Si ajungi sa-ti pui problema si altfel..ma opresc, curm totul si totusi ce rost are daca raman facuta bucati? Si asa ajungi sa mergi tot mai departe macar sa stii ca ai dat tot si, pana la urma, e mai usor sa dai vina pe lucrurile exterioare din cauza carora nu s-a materializat dragostea ta decat sa traiesti cu senzatia ca daca ai fi continuat poate ar fi fost altfel. Daca iti doresti totul trebuie sa oferi totul.. | ||
|
Bu-Maruta Postat pe 30 Mai 2008 18:57 |
||
|
Frumos spus, BU-Maruta, "Daca iti doresti totul trebuie sa oferi totul.." frumos, din pacate e asa departe de realitate... e mai mult un ideal, insa e bine ca exista. |
||
|
floaredecolt26 Postat pe 30 Mai 2008 19:07 |
||
| Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste. | ||
|
Postat pe 31 Mai 2008 06:32 |
||
| E indicat sa o controlam in acele cazuri in care credem ca ne-ar putea face rau, cand suntem constienti ca "alesul", dintr-un motiv sau altul, nu e tocmai ce ne-ar trebui noua. Sunt de parere ca putem pune stavila iubirii, putem reduce intensitatea ei si totusi ceva din iubire va ramane. | ||
|
amme22 Postat pe 1 Iunie 2008 21:49 |
||
|
Va zic o povestire culeasa dintr-o carte.....Cica se duce un sot la pastorul bisericii si zice"nu-mi mai iubesc sotia...-ai iubito inainte?,il intreaba pastorul Da,sigur ca da.-Atunci iubeste-o .-Pai nu auzi,ca n-o mai iubesc?-Iubeste-o i-ti zic." Si acum vasi zic parerea mea. Cred ca daca gasesti in persoana iubita ce-ti doresti tu:liniste ,intelegere,fericire,pasiune,culoare,iubesti...Si daca cel pe care zici tu ca-l iubesti gaseste acelasi lucruri, este dragoste inpartasita. Sa ai grija ca, celui delanga tine sa-i fie lui bine,sa fie satisfacute toate nevoile,atunci este si de lunga, durata iubirea. Poate ca nu este romantic ce-am zis ,dar acum asa vad lucrurile. Vreau sa ma combateti...daca aveti cu ce:))) |
||
|
OCTAIA Postat pe 1 Iunie 2008 23:23 |
||
| nu am cu ce OCTAIA,asa e cum spui,si amme22 are dreptate,dar doare al naibii dragostea asta cind iti da ticoale,trebuie sa fii tare ca sa fii cum zice amme22. | ||
|
mari58 Postat pe 2 Iunie 2008 00:08 |
||
| Sunt un om norocos! Toata viata mea am fost inconjurata de dragostea celor din jur, n-am suferit din dragoste si n-am avut experiente neplacuta de aceea cateodata nu-mi vine sa cred ce aud ca se intampla cu vietile altora. Asa este Octaia, iubirea impartasita reprezinta in mare masura imaginea ta reflectata in celalalt insa sunt situatii-n care iubirea nu e impartasita sau devine maladiva si atunci...daca constientizezi ce ti se intampla ar trebui sa-i pui capat. Daca poti? Cred ca poti printr-un mare efort de vointa. Ceea ce nu inteleg multi dintre cei implicati intr-o relatie, in jurul careia nu graviteaza atributele de care vorbea Octaia (intelegere, pasiune, culoare..), este ca intotdeauna cand tragi o usa dupa tine o alta ti se va deschide in fata. | ||
|
Postat pe 2 Iunie 2008 07:44 |
||
| Daca ar depinde de noi ce bine ar fi nu? | ||
|
pussyk Postat pe 29 Octombrie 2008 11:48 |
||
| asa e, pussik... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 29 Octombrie 2008 12:01 |
||
| nu stiu daca poti spune stop, nu cred, mai periculos e cand se transforma | ||
|
Postat pe 29 Octombrie 2008 22:26 |
||
De la: pussyk, la data 2008-10-29 11:48:42Daca ar depinde de noi ce bine ar fi nu? Nu ar fi bine deloc,pt ca atunci n-ar mai fi acelasi sentiment magic.tocmai de aceea e atat de minunata,magica,e ca si credinta, exista in tine,o simti,e o parte din tine.daca am putea-o controla unde ar mai fi magia??va zic eu..nu v-ar placea sa o puteti controla, iubirea e divina si doar Dumnezeu are putere asupra ei.daca ti-o pune in suflet,doar el ti-o mai poate lua. iubiti... |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 30 Octombrie 2008 00:26 |
||
| Si ca sa raspund la topic...nu o putem controla,putem doar sa incercam..si sa ne mintim ca am reusit,sa ne mintim o perioada, pana cand nu mai avem putere..apoi sa ne lasam prada ei..din nou.. | ||
|
DeeaCatalina Postat pe 30 Octombrie 2008 00:28 |
||
| De ce sa nu depinda de noi?Putem sa facem ORICE .Puterea gandului,a ratiunii noastre ne ajuta.In numele iubirii putem face lucruri urate?Putem rani,putem desparti copiii in numele iubirii?NU !Putem strivi sufletul altcuiva in numele iubirii?NU .Trebuie sa avem o masura in toate.Problemele apar cand nu ne dorim ceva destul de mult ca sa reusim.Atentie la ce ne dorim ! | ||
|
madi89 Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:42 |
||
| "Tocmai de aceea i s-a dat omului,in luntrea sa fragila,vasla in mana,pentru ca sa nu asculte de capriciul valurilor,ci de vointa judecatii sale." | ||
|
madi89 Postat pe 3 Ianuarie 2009 14:46 |
||
| nu se poate controla, ne amagim doar dak spunem k da... dar mi se pare k in asta sta tot farmecul, k e ceva c nu tine de noi, e ceva special, mai presus de puterile mintii si inimii noatre. da, uneori doare, dar suntem suficient de puternici incat sa rezistam si sa mergem mai departe, sa luptam pt ceea ce dorim si pt a gasi dragostea adevarata. iar sentimentul iubirii este cel mai frumos, atunci knd iubesti, iar iubirea iti este impartasita | ||
|
sweety13 Postat pe 6 Ianuarie 2009 15:01 |
||
De ce sa o controlam?Ce este mai placut decat sentimentul IUBIRII ??Simti ca esti in al noualea cer,si iti bate inima nebuneste cand esti linga ea(el).Sentimentele,mai ales iubirea nu poti sa o controlezi,poate sa maschezi o perioada ce simti,dar daca este dragoste adevarata....tot iese la suprafata pana la urma!!!
|
||
|
TEODORRD Postat pe 23 Ianuarie 2009 22:29 |
||
| iubirea adevarata este greu de gasit, dar si mai greu de ascuns!! | ||
|
DeeaCatalina Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:37 |
||
|
nu nu putem... cu ceva ani in urma am iubit din tot sufletul meu...am simtit ca dupa o anumita perioada o sa se termine ..un fel de presentiment...si?nu am reusit sa spun stop sentimentelor...s-a terminat si nici atunci nu am putut spune gata nu mai am sentimente pt tine...
|
||
|
coffeeta Postat pe 24 Ianuarie 2009 09:44 |
||
Daca am putea controla iubirea,nu ar mai exista suferinta in lume.si la cata suferinta exista un lume,e clar ca iubirea nu poate fi controlata.si nici nu va fi vreodata.
|
||
|
dana_mv Postat pe 24 Ianuarie 2009 11:43 |
||
De la: coffeeta, la data 2009-01-24 09:44:15nu nu putem... de acord cu tn coffeeta e tare greu sa pui stop... sa dai delete sentimentelor...
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 24 Ianuarie 2009 13:04 |
||
si sentimentele se pot controla..dar mai greu... acum depinde si de firea fiecarei persoane.... io..de x..cateodata ..ma pot controla..dar numai cateodata
|
||
|
missyandreea18 Postat pe 5 Aprilie 2009 16:22 |
||
| Daca am putea controla cu usurinta iubirea si sentimentele,nu ar mai fi atat de frumos...nu ar mai fi uneori atat de dulce durerea...fiti de acord... | ||
|
OneLastBreath Postat pe 5 Aprilie 2009 16:27 |
||
| poti,mai depinde si de personalitatea persoanei dar eu sunt de parere ca poti stopa sentimentele si vb din propria experienta,timpul e cel mai bun aliat pentru uitare | ||
|
honeybrunette Postat pe 5 Aprilie 2009 16:44 |
||
De la: eugabi, la data 2008-05-30 16:47:43putem controla iubirea? putem spune stop sentimentelor? N U |
||
|
liza24_84 Postat pe 5 Aprilie 2009 16:49 |
||
De la: eugabi, la data 2008-05-30 16:47:43putem controla iubirea? putem spune stop sentimentelor? nu cred k poti pune stop...adik nu e vb de o raceala ce tine 1 saptamana si iti trece..oricat am incerca noi s ane mintim si sa ne spunem ,,de maine gata"...neeh .Cred k aveam nevoie de o ,,zdruncinatura" sa imi revin si am reusit.Acum suntem prieteni buni si chiar daca uneori sunt tentata sa am unele scapari..ma controlez...deci in definitiv consider ca o poti controla
|
||
|
o_parte_din_rai Postat pe 5 Aprilie 2009 18:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ghicit in cafea | 7 | De la: Cassey 16 Mai 2009 10:22 |
| Ce relatii ati avut cu parintii ? | 69 | De la: ipahebirowtnod 11 Noiembrie 2010 15:01 |
| nu stiu ce sa mai fac | 6 | De la: kudika_948873 12 Ianuarie 2014 19:35 |
|
|
||
| eu sunt capricorn ea e sagatator oare merge ? | 11 | De la: mhlrsc 25 Iunie 2010 15:10 |
| buna | 4 | De la: _oktober_ 26 Decembrie 2009 22:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.