Setari Cookie-uri

EURO 2008

Italia deja conduce cu 1-0....Revin cu comentarii.
ramo77
Postat pe 17 Iunie 2008 22:13
SA CREDEM IN CONTINUARE..,CA FRANTA EGALEAZA IN 10 OAMENI,PT ASA CUM JOACA ..,MERITA MAI MULT DECAT EGAL..!!!EU CRED CA SI ROMANIA VA INVINGE ..,CHIAR DACA A INCEPUT PROST...HAI ROMANIAAAAAAA...!!!

Postat pe 17 Iunie 2008 22:42
Credeam ca sunt singura care sper in continuare ca vom castiga:)HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!HAI FETITA CA MAI AVEM PUTIN!!!!!!!!!!!!!
ramo77
Postat pe 17 Iunie 2008 22:48
CRED CA NE AUZIM MAINE DIMINEATA.MA DEDIC MECIULUI SI APOI SOMNULUI:))DACA INVINGEM STAM PANA DIMINEATA:)HAI ROMANIA!!!!!!!!!!
ramo77
Postat pe 17 Iunie 2008 22:51
marile sperante,aduc dupa ele si mari dezamagiri...:(( nu am jucat nimik...

Postat pe 18 Iunie 2008 00:05
Meciul s-a sfarsit...din pacate,s-a terminat prost pt noi!!!s-au calificat Olanda si Italia,noi si francezii ne intoarcem acasa!!!Pacat....mare pacat c-am nimerit intr-o grupa cu echipe asa puternice!!!sunt sigura ca,daca am fi fost in oricare alta grupa soarta noastra ar fi fost alta!!!!dar 1000 de vorbe un ban nu mai fac....Poate la anul avem mai multe sanse!!!!!
mell_30
Postat pe 18 Iunie 2008 00:29
Si cum vaspuneam... ca de obicei ne jucam calificarea in ultimul moment! Si uite ca deja norocul nu mai e de partea noastra! Ne mai ramane speranta ca peste doi ani la mondiale rupem tot! adevarul e ca nu ne trebuia titulde campion european, noi vrem totul sau nimic! VOM FI CAMPIONI MONDIALI! HAI ROMANIA!

Postat pe 18 Iunie 2008 01:46
Cred ca nu faptul ca am pierdut e dureros... ci FELUL cum am pierdut. Am urmarit meciul Turciei (cand au revenit de la 0-2 ca sa castige cu 3-2 impotriva Cehiei) si am avut toata admiratia pentru determinarea si mandria cu care jucau. Daca e sa pierzi, macar sa mori frumos, atacand si incercand sa castigi folosind fiecare secunda si fiecare drop de energie pe care-l ai. Cred ca fie am fost prea obositi fizic ori nu am fost pregatiti mental pentru confruntarea de azi. Dureroase au fost si comentariile facute la posturile TV (BBC, TSN) despre prestatia jucatorilor nostri. Am rams insa impresionat de suporterii romani de la fata locului care au incercat sa incurajeze echipa pe cea mai mare parte a meciului. A fost un moment unic cand in repriza a 2a suporterii au inceput sa cante la unison "Desteapta-te romane"... Cred ca macar pentru acei oameni de acolo, ai nostri ar fi trebuit sa incerce sa dea mai mult pe teren. In rest, sa fim noi sanatosi si sa apucam sa comentam si mondialul din 2010.

Postat pe 18 Iunie 2008 03:08
Da,sunt total dezamagita:((Mai bine nu ma uitam si aflam dupa scorul:( Dar asta este...sunt ai nostrii si tre'sa mergem mai departe,cu victorie sau fara.Oricum am fost si sunt optimista,dar trebuie sa recunosc ca Olanda este o echipa mult mai puternica ,ca noi.Asa ca dau dreptate cateva posturi mai sus lui rammy81...
ramo77
Postat pe 18 Iunie 2008 09:22
La europenele anterioare am þinut cu Italia ºi m-am bucurat când au trecut de Germania - þara gazdã. Iar greºeala imensã înfãptuitã de Zidane plus jocul echipei italiene i-au fãcut campioni. Când, în jocul împotriva selecþionatei României, italienii au marcat golul care a fost anulat pe motiv de ofsaid, deºi toatã lumea a recunoscut cã nu a fost aºa, am zis cã nu ar fi drept sã ne calificãm în defavoarea Italiei. Iar jocul de ieri searã a fost (cum bine au observat Nicholas ºi ramo77) de nedescris. Îmi pare rãu cã nu m-am uitat mai degrabã la cel dintre Italia ºi Franþa...
oandree
Postat pe 18 Iunie 2008 10:36
hmmm... pana la urma s-a intamplat asa cum am zis acum cateva zile... nu prea imi place sa ma "imbat cu apa chioara", am incercat sa fiu realist si am gandit la rece... nu aveam sanse cu olanda... au jucat cu noi cum au vrut... slabi slabi romanii...si o sa citez inceputul lui articol dintr-un cotidian national: "Un meci decisiv s-a transformat intr-un basm de adormit copiii. Romania a atipit in ghete, iar Olanda, desi n-a fortat, ne-a trimis acasa cu 2-0! Euro s-a terminat! Aseara am fost neputinciosi. Unora le va fi dor doar de peluza galbena, vibranta. Atat. Apropo, care Mutu?".... cu asta am spus totul...

Postat pe 18 Iunie 2008 10:58
oandree, grecii au castigat europenele din 2004! italia a castigat MONDIALELE... si daca te referi la greseala lui zidane ca fiind acea lovitura cu capul pt materazzi... se intampla la MONDIALE acum 2 ani....

Postat pe 18 Iunie 2008 11:03
Da,are dreptate alex80,italia a castigat mondialele si grecia europenele:)
ramo77
Postat pe 18 Iunie 2008 11:14
Hei, nici n-am apucat sã-mi dau seama cã am scris greºit! Dar aveþi dreptate, alex80 ºi ramo77...
oandree
Postat pe 18 Iunie 2008 11:45
presa straina scrie ca am fost cea mai slaba echipa de la europenele din acest an.... adevarul este ca nici o echipa nu a avut jocul lent ca al romanilor de ieri... nu stiu ce s-a intamplat... turcii cand au stiut ca au nevoie de o victorie au mancat terenul si au reusit 3 goluri in 15 min cand erau condusi cu 2-0... ai nostri... au facut plimbare pe bulevard la shopping....
rrammy81
Postat pe 18 Iunie 2008 12:42
Mai fratilor respectiv surorilor, sunteti pe un forum pt femei.Lasati fotbalul pt yuppi mens only sau alte site-uri.Nu vedeti ca incearca si ele saracele sa-si dea cu parerea intr-un domeniu exclusivist, dar fac greseli cronologice sau de alta natura?
Ce-ati zice voi baieti daca v-ar intreba ele despre coenzima Q10 sau nu mai stiu ce reteta de galuste cu susan?
aprov
Postat pe 18 Iunie 2008 12:44
RAMMY81 AI MARE DREPTATE....TURCII S-AU RAZBUNAT IN 15 MINUTE SI NOI.......PACAT...PRESA STRAINA NU DOAR SCRIE CA ROMANIA A FOST CEA MAI SLABA ECHIPA,CI ESTE ADEVARAT ACEST LUCRU DIN PACATE..
ramo77
Postat pe 18 Iunie 2008 12:46
NU TE-A INVITAT NIMENI SA-TI DAI TU PAREREA.CARE-I PROBLEMA CA ESTE UN FORUM DE FEMEI?TU CE CAUTI AICI?
ramo77
Postat pe 18 Iunie 2008 12:48
Adresez scuze pt cele scrise mai sus doar pt RRAMMY81. Asta in cazul in care chiar este femeie.Are mare dreptate ceea ce ma face sa cred ca e barbat.
aprov
Postat pe 18 Iunie 2008 12:50
daca Franta ar fi jucat in 11 oameni ??? daca Franta -italia s-ar fi terminat la egalitate ?????.. si noi am fi furat-o de la olandezi,cum dealtfel a si fost ,cu siguranta am fi vb altfel acum...dar,cred ca ar trebui sa discutam mai mult de greselile lui piti,de atacantii nostri si vom ajunge si la rezultatul slab de ieri.

Postat pe 18 Iunie 2008 12:57
hahaha aprov... nu sunt barbat... dar m-a interesat mult acest campionat pt ca pana la urma sunt romanca si e normal sa urmaresc evolutia echipei nationale.... nu locuiesc in romania, si citesc presa internationala si ma uit la tv pe mai multe posturi, asta pt ca eram curioasa ce se spune despre noi in cadrul acestui campionat, ca de restul... se stie ce se spune despre noi:)))... cat despre coenzima Q 10... cred ca are locul ei si asta pe acest forum.. nu vad de ce ar fi o problema ca vb despre fotbal... mie nu mi se pare nimic iesit din comun... si sincera sa fiu nu cred ca s-a "aberat" pe subiect, chiar cred ca s-au spus cateva lucruri absolut adevarate... cateva incurcaturi cronologice, asta e, se mai intampla .... si inca ceva, daca ai dubii ca sunt femeie, daca te uiti la profilul meu poti sa vezi ca am, nu una, foarte multe poze cu mine:))) si de ce era mesajul tocmai pt mine? nu eu am facut incurcaturile cronologice....
rrammy81
Postat pe 18 Iunie 2008 13:00
da stef ai dreptate... daca daca daca.... asta e situatia... acum oricum e prea tarziu... ei nu trebuia sa joace cu asteptari de la italia franta 0-0... trebuia sa joace la victorie cu olanda fara sa se gandeasca la celalalt meci... daca e sa o luam cu daca daca... sa spunem si pe aia: daca nu rata mutu penalty-ul....:)))
rrammy81
Postat pe 18 Iunie 2008 13:04
am vrut sa zic si de mutu..,dar nu mai avea nici un rost.ce am vazut si sunt convins de asta..,este faptul ca echipa romaniei, nu poate fi comparata cu marile forte ale fotbalului european,s-a vazut si in meciurile cu italia si franta,chiar daca am obtinut un rezultat egal ce nu-l meritam..

Postat pe 18 Iunie 2008 13:14
marius niculae.....????=))iar golgheterii nostri stau la tv...rusine piturca

Postat pe 18 Iunie 2008 13:17
pai cu italia era clar... golul perfect valabil al lui luca toni... o data a "tinut" si cu noi arbitrul si nu am fost in stare sa profitam de acest lucru... ma refer si la penalty... ce sa facem, asta este... italia este o echipa care incepe prost si se desteapta pe parcurs... sincera sa fiu, nu m-ar mira o finala italia- olanda si sa se razbune italia pt umilinta din primul meci... totul e posibil:))
rrammy81
Postat pe 18 Iunie 2008 13:19
Cã bine le zici tu, rrammy81! "Italia este o echipa care începe prost ºi se deºteaptã pe parcurs". Cârcotaºii zic cã italienii au doar noroc. Mã bucur sã am o aºa prietenã informatã într-un domeniu "exclusivist" (cum cred unii)!
Mulþumesc, ramo77, cã mi-ai luat apãrarea! ªi "mulþumesc" celui care pe un forum women's only are tupeul sã mã trimmitã la cratiþã! Noroc cã mai avem ºi domni printre noi, care ºtiu sã ne corecteze fãrã sã ne jigneascã.
Finalã Olanda - Italia!!!... dacã trece Olanda de Suedia, care e o echipã puternicã. Uite cã iar mi-am dat cu pãrerea ;)
oandree
Postat pe 18 Iunie 2008 15:53
Mai Aprov.......si acum ma bufneste rasul cand ma gandesc la replica ta cu ,,coenzima Q10 si reteta pt galuste cu susan,,......da' stiu ca te uiti la reclamele cu produse pt femei!!!!! legat de implicarea femeilor in chestiuni,,barbatesti,, gen fotbal...etc......trebuie sa-ti spun ca....avem si noi barbati acasa,care microbisti sau nu, urmaresc campionatul,deci oricat ai vrea nu poti sa ramai ,,imuna,,!!!!si apoi,romani suntem toti .....cum ar fi putut sa nu ne pese de nationala Romaniei si de jocul pe care il face???!!!!!Recunosc,nu sunt o impatimita a fotbalului,dar meciurile din acest campionat............m-au pus pana si pe mine pe jar!!!!!!!!!!!Oameni buni,am carnetel si notam scorurile.....tineam evidenta meciurilor pe care nu le vedea sotul!!!!nu mai zic ca am ajuns sa facem pariuri........Pai ,cand echipe precum Turcia fac un joc atat de bun si imprevizil invingand nationala Croatiei...sau cand o echipa ca Rusia invinge net o echipa ca a Olandei,care a trecut cu brio de grupe............cum sa ramai impasibil???????????Chiar am urmarit meciurile de placere Aprov.......nicidecum din spirit de ,,solidaritate,, cu suporterii masculi!!!!Si daca imi permiteti........mi-ar placea o finala Turcia -Rusia sa mai ia si altii Cupa!!!!ce ziceti?????dar, bland va rog.........nu sariti pe mine!!!!!
mell_30
Postat pe 23 Iunie 2008 17:53
mai aprov...............esti cam misogin mai baiatule!tu crezi ca numai barbatii sint microbisti? pai te invit la un meci sa vedem care este mai tare si la cultura generala cu privire la sportul rege .merg pe stadion de cind eram in burta mamii mai flacaule!!!!!!!!!

Postat pe 23 Iunie 2008 20:45
De la: aprov, la data 2008-06-18 12:44:29Mai fratilor respectiv surorilor, sunteti pe un forum pt femei.Lasati fotbalul pt yuppi mens only sau alte site-uri.Nu vedeti ca incearca si ele saracele sa-si dea cu parerea intr-un domeniu exclusivist, dar fac greseli cronologice sau de alta natura?
Ce-ati zice voi baieti daca v-ar intreba ele despre coenzima Q10 sau nu mai stiu ce reteta de galuste cu susan?


dear %aprov%,
stiam eu ca te stiu de pe yuppy men only

cheers

Alina
Greenie
Postat pe 12 Septembrie 2008 12:44
Daca mergi pe un stadion regulat poti sa vezi cate femei sunt, multe dintre ele avand cunostiinte f bune despre fotbal ;)

Postat pe 12 Septembrie 2008 12:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fazele lunii - influente 2 De la: geo_reincarcat_iara 24 Iunie 2010 14:05
Am descoperit o comoara sau ma insel? 1 De la: heleaa 31 Octombrie 2008 11:58
buna 13 De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:06
helo 2 De la: iulia069834 17 Octombrie 2009 18:10
Facultatea de litere 2 De la: AnnieG 12 Iunie 2013 15:47