Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

miha...neat... sa ai o zi placuta...

Iris... vaiii...multumesc lui Dumnezeu ca esti ok....deci incearca sa te relaxezi ..lasa socul..i-mi imaginez prin ce ai trecut...bea o cafeluta cu noi si totul va fii ok....

Postat pe 10 August 2008 11:57
pentru miha16..

Postat pe 10 August 2008 11:59
Toti cei care au trecut pe acolo s-au bucurat....nu mai zic nimic pentru ca sincer, nu stiu ce sa zic .....
O sa ma apuc de citit acum , sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea ca de cand am intrat in harem numai pe drumuri stau .

Sunt la a treia cana de cafea asa ca eu nu mai vreau dar ofer cu placere eventualilor doritori.
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 11:59
sultane,una si pt tine , mafiot mic, multam la fel,

Postat pe 10 August 2008 12:05
ce mai e nou pe la voi si cum de nu esti onlain ancu meu?

Postat pe 10 August 2008 12:07
lasati dragilor, nu mai fiti suparati! viata asta e atat de scurta.... de aceea trebuie sa ne bucuram de fiecare zi!

Postat pe 10 August 2008 12:08
onny, neata cum etimpul la tine, ca la mine bate vanul!

Postat pe 10 August 2008 12:09
- inseamna, iris_4_ever ca cineva acolo sus te iubeste. Nu mai stiu unde am citit ... incerc sa-mi aduc aminte ... cum s-a schimbat viata unor oameni care din anumite motive ... (unele mai banale decat altele, si erau si declaratiile lor acolo), n-au fost in cladirea celor doua turnuri care au cazut in 11 septembrie 2001. Citez din memorie: unii au adormit si n-au ajuns la timp, la cineva fetita era bolnava si a lipsit pentru a fi la spital, cineva, o doamna s-a oprit pentru ca pantofii il rodeau ... si ma rog tot felul de motive pentru care in viata de toate zilele noi sintem deranjati, suparati, enervati, mai si injuram cate-odata ... dar nu se stie daca acel lucru pe care noi il credem dezavantaj, pierdere, handicap sau mai stiu eu ce, nu este chiar in avantajul nostru. Asa ca ... aveti incredere ...
supermiki
Postat pe 10 August 2008 12:10
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-10 11:59:31Toti cei care au trecut pe acolo s-au bucurat....nu mai zic nimic pentru ca sincer, nu stiu ce sa zic .....
O sa ma apuc de citit acum , sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea ca de cand am intrat in harem numai pe drumuri stau .

Sunt la a treia cana de cafea asa ca eu nu mai vreau dar ofer cu placere eventualilor doritori.

mda..ia fii talica mi expicita ca mafia nu prea intelege la ora asta..." O sa ma apuc de citit acum , sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea ca de cand am intrat in harem numai pe drumuri stau " ....ce n-as da sa stau si eu numai pe drumuri..si stii de ce? deoarece drumurile astea ma duc la niste oameni cu inima..la oameni cu suflet, la niste prieteni care i-am cunoscut virtual...si astept momentul sa-i cunosc real....este un lucru mare...sa ai prieteni ca cei din Harem...

Postat pe 10 August 2008 12:11
Super miki ai dreptate , o singura persoana am cunoscut care sa gandeasca asa si tare mult mi-a placut .

Mafia sa-ti explic : am avut placerea sa fiu adoptata de catre sultan intr-o perioada in care frecam menta destul de mult pe net .
Dupa adoptie am stat vreo 2 zile pe aici si apoi au inceput drumurile :3 zile la mare sapt trecuta cand a trebuit sa citesc ,,n'' pagini ca sa ajung la zi cu forumul ,2 zile la ai mei la tara si acum alte 4 zile la mare .
De vreo doua saptamani eu vin acasa sa ma schimb,va citesc cat pot si plec iar ......nu ca ar fi asa de rau dar ....imi pare rau ca nu sunt langa voi zilnic si ca trebuie sa va citesc mereu din urma .

iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 12:16
sa ai prieteni e usor, dar sa se intereseze de tine e mai greu ,iris norocoaso, nu mai fii supareta ca te miha si trece!

Postat pe 10 August 2008 12:18
va ,am nicica treaba ne vb mai tarziu!

Postat pe 10 August 2008 12:30
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-10 12:16:59Super miki ai dreptate , o singura persoana am cunoscut care sa gandeasca asa si tare mult mi-a placut .

Mafia sa-ti explic : am avut placerea sa fiu adoptata de catre sultan intr-o perioada in care frecam menta destul de mult pe net .
Dupa adoptie am stat vreo 2 zile pe aici si apoi au inceput drumurile :3 zile la mare sapt trecuta cand a trebuit sa citesc ,,n'' pagini ca sa ajung la zi cu forumul ,2 zile la ai mei la tara si acum alte 4 zile la mare .
De vreo doua saptamani eu vin acasa sa ma schimb,va citesc cat pot si plec iar ......nu ca ar fi asa de rau dar ....imi pare rau ca nu sunt langa voi zilnic si ca trebuie sa va citesc mereu din urma .

iris...

mihai..mai lasa treaba....doar este Duminica..relax si gratar atat...

Postat pe 10 August 2008 12:49
Citeste finalul !!!!Ce nu-ti va cere Dumnezeu niciodata... Dumnezeu nu-ti va cere sa spui ce suprafata are casa ta, dar iti va cere numarul celor pe care i-ai primit in casa ta. Dumnezeu nu-ti va cere numarul hainelor din dulapul tau, dar iti va cere numarul celor pe care le-ai daruit. Dumnezeu nu-ti va cere sa spui cel mai mare venit pe care l-ai realizat, dar te va intreba daca ti-ai indeplinit slujba dupa maxima ta capacitate. Dumnezeu nu te va intreba cati prieteni ai avut, dar te va intreba cator oameni le-ai fost prieten. Dumnezeu nu te va intreba despre vecinatatea in care ai trait, dar te va intreba cum ti-ai tratat vecinii. Dumnezeu nu te va intreba cator oameni le-ai transmis aazi vam dus cu mine in gind si in suflet la manastirecest mesaj, dar te va intreba daca ti-a fost rusine sa-l trimiti....azi vam dus cu mine in gind si in suflet,la manastire mam rugat in genunchi,pt mine si pt voi si va cint un pic,pic:inblinzeste tu maicuta,sufletele celor rai,intinde mila ta cea mare peste,copilasii tai va tuc de nu va vedeti
mari58
Postat pe 10 August 2008 13:18
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 13:20
salut..aici se bea cafea sau si alcool?

iuliana_me
Postat pe 10 August 2008 13:22
tuc si eu cucuveaua...

Postat pe 10 August 2008 13:24
fiecare ce poate si cat duce..

Postat pe 10 August 2008 13:28
iuliana_me
Postat pe 10 August 2008 13:30
iris,ai vz,

d-zeu ma aude cind ma rog,are grija de prietenii mei multumescuti tie DOAMNE MAFIA,azi mai fc tu pe mine iubita sa pling,ma bucur ca am putut sa iti fac o bucurie cit de mica,te astept sa o vz si tu pe cucu pe mess,sunt aici pt tine,astept ema,lasa ma ca nau intrat zilele in sac,nu fii supi ok?si eu as vr sa merg la strand azi,dar,vremea,ca vremea,asta e supermiki,team asteptat azi noapte sa imi tii companie,oare tia fost frica de cucuveaua Mari,si de aia nu ai venit
mari58
Postat pe 10 August 2008 13:33
sultane,unde?nu ca ma intereseaza,dar vreau sa stiuuuuuuuu acum merg sa pap,ca daca merg la manastire,nu pap nimic,nimic,si am acum o foame,ma sultane,poate am prins vreun copil la snagov,mai stii haideti cu mine la masa,si va dau si cafea,mica,tare,neagra si fierbinteeeeeeeeee
mari58
Postat pe 10 August 2008 13:37
sa ai pofta cucule si sa nu uiti niciodata ,ca ai fost singura cadana din Harem ,sarutata de Sultan chiar pe buric..

Postat pe 10 August 2008 13:41
iuliana_me
Postat pe 10 August 2008 13:56
De la: mari58, la data 2008-08-10 13:33:19iris,ai vz,

d-zeu ma aude cind ma rog,are grija de prietenii mei multumescuti tie DOAMNE MAFIA,azi mai fc tu pe mine iubita sa pling,ma bucur ca am putut sa iti fac o bucurie cit de mica,te astept sa o vz si tu pe cucu pe mess,sunt aici pt tine,astept ema,lasa ma ca nau intrat zilele in sac,nu fii supi ok?si eu as vr sa merg la strand azi,dar,vremea,ca vremea,asta e supermiki,team asteptat azi noapte sa imi tii companie,oare tia fost frica de cucuveaua Mari,si de aia nu ai venit

Deloc, imi cer scuze ... dar am ajuns tarziu de la o sarbatoare de asta folclorica si am si limbotit cateva beri si imi era si somn si dupa ce am trimis untimul mesaj m-am culcat. Recuperez ... promit!!

- La ce manastire ai fost?
Chiar si acum eram ocupat sa formulez un raspuns mai complex la: daca barbatii se pot indragosti. E cam complicat pana-mi dau seama cum functioneza ... cate-odata nu mai pot ajunge inapoi pe unde am fost.
supermiki
Postat pe 10 August 2008 14:01
De la: stef80, la data 2008-08-10 13:28:14 fiecare ce poate si cat duce..

iuliana_me
Postat pe 10 August 2008 14:38
Eu am dat-o pe 7 up :)

Mariuca, te-as pupa daca ai fi langa mine si ma bucur sa descopar ca exista oameni care cred si in altceva decat in oameni

Eu nu stiu ce sa cred...
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 14:39
buna ziua tuturor.. ca dimineata a trecut de mult.. s-a stricat vremea si la noi.. iris.. asa e destinul, face ce trebuie si cand trebuie . De asta intotdeauna trebuie sa apreciem absolut orice ni se intampla deoarece niciodata nu stii daca un mic necaz nu cumva te salveaza de la o tragedie.. Sultane.. sa ma impaci cu cine? Ca eu chiar nu m-am certat niciodata cu respectiva.. nici macar nu am participat la discutii comune.. si abia ieri am facut ,,schimb,, de 2 replici din care eu nu cred ca reiese ca m-as fi certat cu ea.. dimpotriva. Ea a fost cea care a vb tampenii. Eu am spus doar ca nu sufar de masochism.. Iar daca acuma si aia spune ca m-am certat cu ea sau am jignit-o.. las-o-n draci de treaba. Dar uita-te la citatul meu favorit de pe profil!! Si bagati-l in cap..
Don't worry about the people in your past.. there is a strong reason why they are not in your future!
Asa stau lucrurile intotdeauna..
Eu va pup si va las, ca plec de acasa, ma intorc abia pe seara. O zi frumoasa!!

Postat pe 10 August 2008 14:39
heiii..,prospatura miroase putin a hartuiala... ne spui si noua cine esti..?? la 18 ani ai mei sunt f curios..

Postat pe 10 August 2008 14:40
bere la toti..
iuliana_me
Postat pe 10 August 2008 14:43
oana ,bine ca m-ai facut atent .Am recitit postul meu de dimineata de la cafenea si asta reiese de acolo...,total gresit !! Am vrut doar sa-i replic la mesajul de pe privat al ei,in care spune ca eu am vrut sa va impac .Crede-ma ca nu am stiut nimic in sensul asta si daca as fi incercat asa ceva ,cred ca nu ar fi fost de condamnat..

Postat pe 10 August 2008 14:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ManyFest 03 festival al artelor vizuale Timisoara 2 De la: scorpyoW 19 Iunie 2009 23:43
INTREBARE PENTRU FETELE DIN CRAIOVA 3 De la: andreea3006 8 Noiembrie 2009 22:27
va rog frumos dati mi un vot 1 De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51
Este adevarat k barbatii prefera femeile virgine intr-o casatorie? 45 De la: Dara 30 Iulie 2009 09:25
Cafeneaua de poveste 5 De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30