Mai multe
| io_si_cumine exact asta am si facut :(( dar numai pot de durere d picioare :((:((11 aore am umblat di 12 so...e teroare pt mine :) a si apropo :D nici eu nu mancasem se la ora 18 de ieri ..ca nu am avut timp , so cam merit urekeat, asta e :) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 11 August 2008 19:20 |
||
|---|---|---|
|
vaaaaleeeu uite va dau eu de la mine niste pituta cu cartofi dinaiai buuuna... si sa intindetipe ea niste icre si o rosie ca atat mi-a mai ramas... da pe urma mai am putina ciocolata.... si pe aia o impart cu voi cutine si cu anuta ca tare tre sa va fie foame... acu va pup ca o tai de la munca ... vb mai tarziu.... daca nu trec sa mai imi iau un filmulet....ca deh...ma apuca si pe mine cateodata...mai clateste si io oachele la un film care place la mine nu numa la stiri...mai ales ca "badea...mircea badea" e in concediu si nu mai am la ce sa ma uit inainte sa adorm..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 August 2008 19:28 |
||
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-11 18:40:24daca o face gabi?(si merg pe mana ta) vreau si eu.... ca taaaareeee cald este... - sa stii ca e cu frisca de frisca ... nu din aceea sintetica ... |
||
|
|
||
|
supermiki Postat pe 11 August 2008 19:37 |
||
Sultanu' e voios... am avut placerea sa fiu sunat, de una dintre cele mai frumoase fete de pe forum ,cu care am petrecut la telefon,peste 45 e min.. frumoasa si desteapta.. O fi wolfy ????? n-o fi wolfy..???? ea ma asigura ca nu !! si de-o fi ,eu tot o Frumusetea ,mi-a dat garantii ca ea nu este wolfy..,ca ne putem auzi mai des si ne putem chiar vedea.. ghici cine-i..
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 19:55 |
||
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 19:58 |
||
cine are id meu de mess intrati pe mess sa va trimit o melodie video care-mi place mie mult...si nu pot sa o postez la profil deoarece nu accepta decat link.. soroooooo..tie o sa-ti placa dansul asta sigur...
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 20:02 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-11 20:02:45cine are id meu de mess intrati pe mess sa va trimit o melodie video care-mi place mie mult...si nu pot sa o postez la profil deoarece nu accepta decat link.. soroooooo..tie o sa-ti placa dansul asta sigur... - si cine nu il are? ... |
||
|
supermiki Postat pe 11 August 2008 20:09 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-11 19:55:26 - Ma bucur pentru tine sultane ... maresti haremu'? ... |
||
|
supermiki Postat pe 11 August 2008 20:11 |
||
cine nu.... vi-l cant eu..e na cum sa vi-l cant ca tre s si-l dansez ceva de genul....
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 20:12 |
||
incerc supermiki..
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 20:33 |
||
daca nu v-o aducea Sultanu' in HAREM pe NEBUNA de mafia...,cu cine mai stateati voi pe mes acum cotoharlelor.. lasati femeia in pace, ati luat-o razna toate odata..????? mafiaaaaaaaaaaaaa..,treci pe forum,ca a murit traficul de tot pe site..
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 21:26 |
||
|
toata...lumeaaaaaa...haideeeeee...peee siteeeee..ca de nuuuu vaaaa pe toti... |
||
|
Postat pe 11 August 2008 21:30 |
||
asa fata..,lasa cotoharlele,ca aici te asteapta Sultanul..
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 21:34 |
||
|
maaai sultane... mi-au dat lacrimile cand am citit ce povestioara a pus miki acolola topicul ala povestioare...despre un pisoi...ufff mai ca m-a facut sa-mi fie dor de misha mea.... acu ma duc sa imi smocotesc bine inimioarele astea 2 care le am acu ca sipe ele le iubesc mai ceva decat pe mine...doar imi fac viata tot un ras cand au chef sa ma bage in seama.. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 August 2008 21:37 |
||
lumeeeeeeeeeeee,ati luato razna da mie un pistol mafia,eu am nevoie sa ma apar de oamenii care vor sa imi faca rau lumeeeeeeeee,cucu e fericitaaaaaaaaaaa,mare minune nu vasi ma bucur ca vrei cafea ma,nu va ginditi la prostioare ma unde sunt povestile lui supermiki,eu nu le gasesc,ajutorrrrrrrrr am fost la strand de pocaiti,au niste reguli,nu muzica,nu bautura,nu toples,daca nu respecti,afara cu tine,e liniste,liniste,dar cucu a fc o proastioara,iris,miam legat bretelutele asa cum mai invatat tu,sa nu ramina urme,a venit apa si am ramas in s..nii goi,bine ca nu ma vz omu de ordine,bine cas mici si na repede la loc cu ei,pocaitii nu sau uitat,nuuuuuu,numa au tras cu ochiul
|
||
|
mari58 Postat pe 11 August 2008 21:39 |
||
buna seara...cine imi spune si mie ce se-ntampla? tocmai m-am intors din salbaticie... si nu mai stiu nimic...
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 21:45 |
||
| buna seara, bine va gasit! cafea mai aveti? mama cu a fost excursia? | ||
|
Postat pe 11 August 2008 21:48 |
||
tocmai l-am descoperit si eu..!! as vrea ca fiecare-i persoane sa i se intample sa tina in brate un "urat".. si atunci ne vom schimba cu totii viata-n bine !!din nefercire,putini au avut ocazia asta,dar ma bucur ca prietenul nostru supermiki, a trait momentul asta si se cunoaste. Felicitari !! |
||
|
Postat pe 11 August 2008 21:51 |
||
|
mariticooo uite mama aicea povestioarele lui miki...sa plangi si sa razi cu el si alta nu.... http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19259/povestioare-.html inocica..tu pe unde ai ramas...???? miha ...esti sigura ca vrei cafea la ora asta???io tare m-asi baga la somnic daca vrei mai e ceva la mine in ibric... apropo care a baut anul asta cafea la nisip la mare???? am baut una ieri mmmmmm buuuuunaaaa rau de tot. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 August 2008 21:52 |
||
of, acum o ora am ajuns acasa si mai am treaba, cred ca ma pinde"unu", deci em, trimite cafeau, ca sunt pe geam si o astept!
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 21:54 |
||
| tot pe aici... incerc sa intru in atmosfera(terestra sau extra)...cred ca nu mi-ar strica nici mie ceva cafea... | ||
|
Postat pe 11 August 2008 21:55 |
||
De la: miha16, la data 2008-08-11 21:48:49buna seara, bine va gasit! cafea mai aveti? mama cu a fost excursia? pe mine ma intrebasi de excursie? daca da..a fost ceva altceva.. o ratacire prin muntii Vrancei... |
||
|
Postat pe 11 August 2008 21:58 |
||
ma inebunira astia cu dusu, inocica, mama mea virtuala e francia, dar, de ce ratacire la excursia ta?
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 22:00 |
||
| ei, nu chiar ratacire in adevaratul sens al cuvantului...a fost bine. fara telefon, fara internet, padure, munti si ape.. | ||
|
Postat pe 11 August 2008 22:04 |
||
|
pai fetele ...facem asa uite... va dau la amandoua cata cafea mai am si dau fuguta sa mai fac inca un ibric.... si io ma plimbai in weekend...pe la munte... otirica asa...dar mi-a placut.... nuuuu nu spun unde....dar o sa pun poze ...cand imi vine cheful |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 August 2008 22:07 |
||
INOSICA ..... si in afara de munte, apa si padure.....ce altceva em, pt siguranta mai bine 2 ibrice
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 22:10 |
||
| mersi pentru cafea... maine ma revansez... | ||
|
Postat pe 11 August 2008 22:11 |
||
|
- Ma bucur ca v-au placut povestioarele ... hai sa o umplem cu cat mai multe povestioare ... ce ziceti? ... batem palma? ... - m-am hotarat ... nu mai beau ... n-am fost bun de nimic toata ziua! ... |
||
|
supermiki Postat pe 11 August 2008 22:39 |
||
" nu esti beat atat timp cat poti sta intins pe parchet fara sa te sprijini"
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 22:42 |
||
sa aveti o zii superba, cu mult soare si multa liniste la servici, sefii sa fie in concediu, iar relaxarea sa va domine ziua!
|
||
|
Postat pe 11 August 2008 22:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| vb | 15 | De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17 |
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
| lume lume a venit vacanta !sau cel putin vara .............. | 53 | De la: puiu66 16 Ianuarie 2010 18:43 |
|
|
||
| o scuza buna...!! | 1 | De la: kika25 15 Octombrie 2009 13:37 |
| soacra, soacra poama acra | 19 | De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.