Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

IRIS, TE CALMASI SAU OT NERVOASA!

Postat pe 10 August 2008 21:53
EM, CUM E VREMEA LA TINE LA MUNTE?

Postat pe 10 August 2008 21:55
mafiosooooo unde esti???
io dau mesaj la mataluta si nu raspunzi?????
valeu valeu mai maaaaamaaaaa!!!!
spune-mi ca ai terminat bagajele..pls pls pls
nuuuuu se paote....trebuia sa fii deja acileaaaa!!!!! hai mai mafioso cand viiiii????
cafea nu mai beau acu ca e tarziu si maine la munca o sa fiu zombie...
mai fetele va pupic .....ma uit la un film care mie imi place la nebunie "ERAGON"....si daaaa pt cine l-a vazut stiu ca e ci cavaleri si cu dragonisi cu elfi si cu magie...si ce???
io cred inca in magie si in mos craciun...nah!!! comentarii????
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 August 2008 22:00
hey oameni buni , am scris asa ceva , pentru ca se intampla multe in teatrele de operatiuni din irak si afganistan, si ne dam seama ca avem o viata nepretuita si tre sa luam orice masura sa o intretinem, cat despre clasa politica e la pamant si nu se merita sa ti risti viata pentru o solda de 6000 de dolari din care nu stii daca mai te intorci viu sau mort:| fereasca domnul ,stiu cum e akolo , pentru ca prieteni mei servesc asa numita patrie de 3 ani incoace :| deci stiu prin ce greutati trec si se mai gandesc la cei dragi de aici:) cat despre planeta , tre sa avem grija de ea , pentru ca ea momentan e singura pe care o avem :) si viitori nostri copii va locui pe ea , ii va proteja daca noi acum luam masurile necesare sa nu transform planeta intr-un adevarat vulcan .Reduceti knoxele de praf, plimbarile cu masina si aveti grija de spatiile verzi care trebuie sa ne dea noua si copiilor nostri oxigenul mult necesar
blue07scorpion
Postat pe 10 August 2008 22:02
scuzele mele...mafia a fost asa de ocupata azi....musafiri..nepoftiti.. oras...ca am si uitat de teleffon....ma ierti??? ufff....deci am sa vin cat mai repede..bagaje aproape gataaaaaaa......

cearta-ma dar nu ma bate rau....

Postat pe 10 August 2008 22:04
hmmm ? de unde am aparut ? din mare , caci acolo sunt in elementul meu :)
blue07scorpion
Postat pe 10 August 2008 22:05
Gata , m-am calmat demult , inca de cand am vazut ca o tine pe-a ei cu cariera mi-a trecut ....
Mi-am facut o salata pentru ca mi-am dat seama acu 20 de min ca am stat toata ziulica pe 3 cani de cafea,o sticla de 7 up si un pachet de tigari ....nu stiam de ce razvrateste stomacul meu :)
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 22:09
oki mafioso...te iert de data asta...cum ma faci tu sa mai tai o zi din calendar....l-am mazgalit pe tot....
acu dau fuguta la filmulet si va pupilic pe toate si pe toti pana maine dupapranz ca am de lucruuuuuu 2 gramezi!!!
noate bunaaa la toata lumea...aaa si vise din alea "eroice"....
dandanaua_reloaded
Postat pe 10 August 2008 22:11
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-10 22:11:28oki mafioso...te iert de data asta...cum ma faci tu sa mai tai o zi din calendar....l-am mazgalit pe tot....
acu dau fuguta la filmulet si va pupilic pe toate si pe toti pana maine dupapranz ca am de lucruuuuuu 2 gramezi!!!
noate bunaaa la toata lumea...aaa si vise din alea "eroice"....

vizionare placuta...si vise ...vise..placute...

Postat pe 10 August 2008 22:16
noapte buna...

Postat pe 10 August 2008 22:17
multumesc frumos mari58 si miha16 :P cititi ce am scris :)scuze ca nu am mai intrat dar am avut treaba :) o seara plakuta , in speial banatului ca mii draga zona , si erdely la fel :) ne mai auzim mari si miha , sa die domnul sa fie bine :) nopate plakuta si somnik usor , ca maine scarbici ,:((
blue07scorpion
Postat pe 10 August 2008 22:17
se pare ca nu mai bea nimeni cafeluta mda..ora tarzie...

Postat pe 10 August 2008 22:38
beau eu cu placere...
iuliana_me
Postat pe 10 August 2008 22:39
mafiaaaaaaaaaaa,cucu bea,haida,sa bem impreuna,vrei eu pot ca am tensiunea mica,o ridica cafeaua asi dormmmmmmm de numa,hai iubita,te astept
mari58
Postat pe 10 August 2008 22:54
mrss scorpion,ai mare dreptate da nu intelegeam,na ,de aia am cerut lamuriri,cucu intelege mai greu asta e,hai cu noi la o cafea vii,supermiki vii si tu haida
mari58
Postat pe 10 August 2008 22:56
Aloooo ,gata , s-a inchis cafeaneaua si s-a deschis laptaria :)

Cine vrea un pahar de laptic sa spuna repede pana nu vine emma si-l bea pe tot
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 22:59
mary....mersi de cafeluta.. si am vazut mesajul tau mai sus ca ma astepti pe mess...da iubita nu stiu ce are ca nu ma logheaza ...face figuri.....mai incerc..dar pana atunci bem aici una ca ai nevoie.... tensiunea mica...

TE TUC IUBITA...

Postat pe 10 August 2008 23:01
iris de aia am ajuns la urgente vz iubita,nam calciu,nu beau laptic,dal la ema,nu imi place si gata,nici ficat nu vreau,si uite beau pastile mai bine,vz sunt rea
mari58
Postat pe 10 August 2008 23:10
bataitza la funduletz meriti
laptic nu , wiskey nu , atunci ce ?
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 23:16
eu ma bag la somn pup haremul cu tot cu minuni si ma intreb ce face sultanu de nu a mai zis nimic de ceva vreme
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2008 23:28
mari ai dat accept scorpionului?

Postat pe 10 August 2008 23:41
Sultanu'e prezent... noapte buna iris.. Vise placute,puricii sa te sarute...

Postat pe 10 August 2008 23:46
buna seara dragilor,mai e cineva sa bem un ceai ceva?

Postat pe 11 August 2008 00:03
ok vad ca ati fugit toti la nanic:))noapte buna kudicosilor

Postat pe 11 August 2008 00:26
- am ajuns din nou tarziu ... dar promit ca de maine ... inafara de marti cand sunt la un training de dezvoltare personala voi fi printre voi ... sau mai e cineva??? ... Chiar daca si eu maine am multa treaba mai stau ...
supermiki
Postat pe 11 August 2008 01:55
'neatza...am pierdut ceva?
cafelutz?
tya103
Postat pe 11 August 2008 08:21
buna dimineata minunat popor!
va rog, responsabilu' cu intocmirea lichidului negru, sa se prezinte urgent cu una bucata ceasca umpluta cu lichidul aferent!

Postat pe 11 August 2008 08:27
geo!!!!!!!!!
mishca-ti funduletzu la facut cafea ca eu nu-a in stare sa ma mish nici sa ma duc la wc...vezi ca-mi place tare cu 2 lingurite de zahar.
tya103
Postat pe 11 August 2008 08:51
Bunã dimineaþa!...
adicon
Postat pe 11 August 2008 08:56
geo!!!!!!!!!!
du-te sa postezi si tu ceva pe:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19319/PANA-UNDE-VA-AJUNGE-.html
hai ca stiu ca esti baiat bun si iti place in sanul...haremului.
si rog pe toata lumea sa treaca pe acolo si sa se semneze ca intr-o carte de oaspeti...dar specific faptul ca vreau sa fi-ti cilivizati...cizilivati...civalizati....na ca nu o nimeresc!!!!!mi se limba plimba-n gura de la somn...dar stiti voi ce vreau sa spun...
tya103
Postat pe 11 August 2008 09:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am scris asta da a aparut la topicul altcuiva! 12 De la: greierash_is_back 16 Noiembrie 2009 13:19
Cafeneaua de poveste 5 De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30
Confort la cele mai mici preturi 2 De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32
castigati cu...mai nimic 2 De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 8245 De la: 10 Decembrie 2013 21:36