Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

mai oameni buni...da buna mai este mai mary-cucu eeeeehheee..uite ca ieri am avut o alta surpriza sa o vad pe cucu pe web..... .... auzi ce spune ea ca este urata.. ptiuuuu..cucule esti draguta'n draci..... aaaa...sa nu mai spun ce voce de cantareata a Haremului are.. ...si prajiturica aia mai cucu...ca si acum ma gandesc la ea ce bine arata...

Postat pe 11 August 2008 12:42
He he he , sa o vezi pe cucu in costum de baie ce bucatica este

Emma , daca vasi a refuzat asa cafeluta nu pot decat sa-ti dau dreptate si sa te rog sa mi-o dai mie
Ai grija cu stropul ala de cognac insa , sa nu faci ca mine care mi-am imbatat prietena :)

Saraca fata nu era obisnuita cu alcoolul dar tare i-a placut cafeaua mea aromata cu un deget de wiskey ,toata ziua a fost distrata si nu stia de ce :)

Supermiky .....te pup de nu te vezi , asa mult imi place topicul tau cu povestioare ca m-am blocat pe el si intre timp lumea pune de cafele aici fara mine
iris_4_ever
Postat pe 11 August 2008 13:07
azi am capatat-o si eu...dar iti dau de la mine daca vrei....impartim frateste ca nu ma supar...

mafiosoooo ,ai drag(a) am mai taiat o zi din afurisenia de calendar...uff ca numai trece timpul asta odata.

sultaneeee.... ti-am ascultat rugamintea.... te pupici si eu si pe toti de ...acasa...de la snagov...

cucleeee...mai maritica nu ti-am spus eu ca esti faina??? ce tot spui tu acolo ca esti urata??? mai frate sa vezi cum arata la costum de baie... are dreptate iris...hmmm care-i mocofanu care zice ca nu esti faina ...spune-mi mie ca ii rup gatu'....

spooooor la treaba fetele
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 13:16
pentru cafea

iuliana_me
Postat pe 11 August 2008 13:52
yup...buna iulia... mai vreau io putintel ca inca nu m-am trezit....si merge treaba greu ca mai e si cald al naibii!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 13:53
ca este buna pe caldura

iuliana_me
Postat pe 11 August 2008 13:56

daaaa, dar fara alcool, ca suntem la....munca

_fantoma_
Postat pe 11 August 2008 14:06
asa e fara alcool azi ca.... deh suntem la muci,dar io totusi vreau o cafeluta nu o bere ca aia nu imi placeeeee.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 14:14
de una singura asa nu prea merge berea asa ca ...pana mea , cred ca o dau pe ceai , in ritmul asta ajung la 10 cafele pe zi cu voi
iris_4_ever
Postat pe 11 August 2008 14:21
lune si mie o cafeluta! ca abia intrai in tura si pana deseara, lesin de cald

Postat pe 11 August 2008 14:27
vreau si eu ceiut..poate ma invioreaza un pic,k-s tare mocofana
criss_a
Postat pe 11 August 2008 14:48
Ce usurare ....credeam ca sunt singura care mai bea ceai in ziua de azi

Vineeeee ceaiul , caldut sau cu gheata ? putin lamaie si o lingurita de lapte fac minuni pana si la un ceai de tei desi nu am mai baut din ala de ani de zile
iris_4_ever
Postat pe 11 August 2008 15:26
Un ceiut de portocale vreau si eu ... are cineva sa-mi dea si mie?
Se milostiveste cineva?
Cafea nu mai vreau ..
sheeva
Postat pe 11 August 2008 15:33
eeeee....pentru portocale tre sa merg la cumparaturi ca de ala nu am in casa , iti pot oferi o combinatie de fructe uscate din fragi/lamaie/coacaze ....sau ceva de genul ,din pacate am aruncat cutia pe care scria exact ce se afla acolo dar te asigur ca-i tare bunutz...

Daca citeste haremul o sa creada ca-s dusa cu pluta ....numai genul care bea ceai nu am lasat de inteles ca as fi
iris_4_ever
Postat pe 11 August 2008 15:38
Daca zici tu e bun, eu te cred si merg pe mana ta...
sheeva
Postat pe 11 August 2008 15:40
era de asteptat ,pana nu incerci nu poti spune ca nu-ti place
Cred ca tre sa-mi deschid o ceainarie ,pana gasesc spatiul si finantele necesare ma duc sa fac un dush ca pe caldura asta nu am chef de nimic
iris_4_ever
Postat pe 11 August 2008 15:45
vezi roscato..,ce bine esti primita de cadanele mele.. ?? iris,sa ai grija cu dusuletul..,sa nu fie prea fierbinte apa..

Postat pe 11 August 2008 16:48
poop pe toti mi-a fost dor de voi

Postat pe 11 August 2008 17:01
people akum am ajusn acasa :((copt si plin de nervi , dorm o ora si revin , intre timp , distractie plakuta
blue07scorpion
Postat pe 11 August 2008 17:02

pt tine baby,o inghetata dulce ca tine si de restul

Postat pe 11 August 2008 17:07
io ma coc inca ...mi s-a stricat al dracu' aparat de aer conditionat...pisa la apa din el de zici ca acu se inneaca.... ceapa masii de treaba...o sa mi se coaca neuronu'....
baga si la mine careva un frappe????
ca deh acu vreau si io ceva rece ....
babyala....si mie fu dor de tine...
iris...ceai....cand vii la bv te duc la ceainarie....unde ies cu pitipoancele sa nu ma afume cu tigarile....
blue scorpion... fa un dus cu apa fierbinte pe urma clateste-te cu apa rece si sa vezi cum iti trece si coptura si nervii....reteta incercata pe proprie piele...
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 17:08

frappe ,nu am !! iar de la omul rau ,ia ce apuci..

Postat pe 11 August 2008 17:14
vreau acasa in patut.....azi nu mi-a baut cafeluta cu voi.....now it's too late....
DAR parca as dori un 50 de absolut.....
alone
Postat pe 11 August 2008 17:22
anculeeee. deja in patut?????
caldura asta ne termina pe toti....
mai sultane muta lacul snagov la mine aciulea....sa face si io un baie....ca turbez de cald.....
si cica maine o sa fie si mai cald...valeeeu mai mamma!!!
ancutel votca pe caldura asta face si mai rau....iti recomand ceva fara alcool...
daac vei iti dau io o caeluta de orz....mia fara cofeina asa...dar e buuuuna buuuunaaaa~!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 17:28
ema,pe m-ar relaxa 'cata' votca.... la cate am avut azi de facut.....si nu am apucat sa pap.....acum mi-am luat o punguta de bake,,
alone
Postat pe 11 August 2008 17:31
valeeeeu fato pune mana si manaca vrei sa ajungi ca mine??/biscuite-n dunga????
io am iesit si mi-am luat asa.... 2 nuga.... o ciocolata de casa ,o sana,un mar cat capul meu ,o juma de paine feliata (din aia cu cartofi)o cutiuta de icre.si am mancat pana acu sana si icrele si ciocolata si o juma de mar..... mai am de ceflait la el dar...mananc...
pana diseara mai am provizii ca m-am pus pe ingrasat...tre sa ajung la o grutate cat de cat normala ... ca i-ar m-a trecut medicul de familie la categoria "somalia subnutrit"
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 18:15
- va poop pe toti!! ... cred ca am avut cea mai grea zi din viata ... nu voi mai bea ... e bine sa spui "niciodata"? ... ca tare as spune cuvantul asta acum.
Si nici nu mi-a iesit nimic ...
si nici de treaba nu am avut chef ...
am ramas si o saptamana fara masina (e la service, ca a vrut cineva sa vada ce e in port-bagajul meu)...
m-a durea si ce are omul mai pro...slab ...

asa ca am venit acasa si am dormit pana acum ... si ar trebui sa-mi fac treaba pe care nu am facut-o ... si ce credeti? ... am chef?

- ... iar pentru iris si asa fara chef, cu durere de cap, dar tot am postat o povestioara ...

- buna idee m-ai dat cu freppe-ul ... poate vi se va parea ciudat dar eu cafea nu prea beau, aproape deloc ... cred ca de asta am si ajuns greu in zona asta ... dar acum un freppe cred ca ar merge ... mai vrea cineva? ... (nu va speriati ... nu eu o voi face ... o rog pe Gabi)
supermiki
Postat pe 11 August 2008 18:35
daca o face gabi?(si merg pe mana ta) vreau si eu.... ca taaaareeee cald este...
si supermiki...si mie imi plac povestioarele chiar daca nu le comentez....
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 18:40
salut!!!!!!!!!!!!!! ce faceti prietenii mei?o cafeluta dati si pentru fata?am citit putin unele topicuri si am remarcat ca nu sa terminat inca tiganeala!o sa pun ceva poze de pe pe coasta de la Cap Martin,de pe masivul Esterel unde am ajuns femei nebune noaptea,din orasul lacustru Grimaud care are multiple asemanari cu venetia! va pup pe toti!

Postat pe 11 August 2008 19:07
hai salutare de la mare!!!! Nu vreau cafea...ca-s cu tensiunea la maxim .. dar....am venit sa va salut.... sa va trimit vreo catea sute de pupicei...si imbratisari .. si sa stiti ca va urmaresc nazbatiile ... :)))) Pana dara aviatoare... :)) cand mai intru ...
mia_mia
Postat pe 11 August 2008 19:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 65 De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32
Intamplari penibile din viata noastra 16 De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23
doresc si eu vizualizare in carti 22 De la: kudika099473 23 Martie 2010 17:14
o scuza buna...!! 1 De la: kika25 15 Octombrie 2009 13:37
ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? 2 De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18