Mai multe
Coffe... coffe Sar-mana pt cafeluta gata facuta
|
||
|
sheeva Postat pe 12 August 2008 09:27 |
||
|---|---|---|
| neatza ... ce faceti? | ||
|
Postat pe 12 August 2008 09:57 |
||
Neatza ,vreau si eu o cafeluta pentru ca tuta de mine nu a observat ieri ca nu mai are cafea deloc si acum ma chinui cu un 3 in 1 combinat cu 2 pliculete de ness Tya , scapa fato de underwer-ul ala
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 10:13 |
||
heya all :) e deja la mine zi si sunt ff incoerent , uiiiiiiiiiiiiiii , ma indrept spre romana :)) la birou si sunt mobil :))=))si in continuare urasc traficul :(( buuuuuuuu, vrea o cafea cu strictina :D se poate ? ca sunt fff evil dimineata asta :) uhuhuhuhu :))iti fac eu iris_4_ever:)da mai special cofee:P
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 12 August 2008 10:26 |
||
iris,iubita....cum draq sa scap de uderwear daca astia se uita si la dintii tai sa vada ce ai mancat de dimineata? am facut la cafea de m-am saturat si cred ca unii vb si pasareasca...ca deja nu-i mai inteleg...Doamne!vreau acasa!!!!!!!! aseara am facut placinta cu mere...in colaborare cu Bogdan...deci va dati seama ce a iesit... ...placinta cu mere,normnal...ce sa iasa...vreti si voi?
|
||
|
tya103 Postat pe 12 August 2008 10:39 |
||
| neataaaaaaa!!!! azi am promisa o cafeluta de la inocica....si de la miha care vad ca inca mai dorm sau au taaare mult de lucru...ma primiti si pe mine pana una alta acu de dimineata??mai tarziu am treaaabaaaa...adica azi am program sexy.... styers geamurile pe afara...si alte alea... ce mai! curatenieeeee | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 August 2008 10:55 |
||
buna dimineata lumeeeeeeee... cum ar zice tya.. va pup pe toti si pe toate..,dar cel mai mult,pe cel ce imi ofera cafeluta stiti voi cum imi place mie,sa fie vesela.,ca ziua ce v-o doresc azi..!!
|
||
|
Postat pe 12 August 2008 11:07 |
||
| am nevoie de marii cantitati de cafea :D sa nu ma infurii din nou :)) see ya all , si o zi plakuta tuturor :) de abia astept sa vin in tm uiiiiiii aa si sa nu uit sa pap pita picurata de prin ardeal , no v-am pupat pe toate pe domni i-am salutat :D:)) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 12 August 2008 11:16 |
||
Ouch , scorpioane mama ,daca tu vrei cafeluta cu stricnina eu la ce sa ma astept ? aroma de matraguna nu vreau sa o incerc desi am auzit de ea numai de bine Tya draga , eu am o mare problema cu sutienele ( nu ca nu s-ar fi observat asta deja..) iar atunci cand chiar era necesar sa ma imbrac office si sa iau hamurile cu mine era mare veselie prin zona, Dupa cel mult doua ore scapam de sutien cat ai zice peste .....o fata a observat lucrul asta si apoi au inceput sa-l observe toti ca de....barfa circula in birou Eu zic pass la placita voastra cu mere......nu vreau sa stiu cat timp v-a luat sa o faceti
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 11:25 |
||
|
buna dimineata lumeeeeee..cum a fost cum a-ti dormitttt???? sa va dau cafeaua vineeeee.....si zic bun venit.....lui Gabi-Miky...... coffee..... |
||
|
Postat pe 12 August 2008 11:33 |
||
| eeeee sunt mai evil azi ca m-am trezit cu fata la cearsaf :D uhuuhuhuh e buna si matraguna si ea , sa faci vraji de taramaul celalalt trust me i know better , eesa nu te speri face parte din latura mea :D pup iris_4_ever | ||
|
blue07scorpion Postat pe 12 August 2008 11:34 |
||
| *taramul | ||
|
blue07scorpion Postat pe 12 August 2008 11:34 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-12 11:34:24eeeee sunt mai evil azi ca m-am trezit cu fata la cearsaf :D uhuuhuhuh e buna si matraguna si ea , sa faci vraji de taramaul celalalt trust me i know better , eesa nu te speri face parte din latura mea :D pup iris_4_ever Stii bine din carti sau din incercate ? De speriat ...nici o sansa , in schimbi imi trezesti curiozitatea si tare mi-e ca odata si odata o sa mi-o iau din cauza curizitatii asteia ....
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 11:38 |
||
|
Neata mafia ,eu am avut o tentativa de somn dar mi-a cam dat-o peste cap sculele din fata blocului care sparg strada intr-o nesimtire crasa..... Oamenii astia nu se gandesc la cei ca mine care la ora 10 de abia se intorc pe partea cealalata ...... Gabi a lu' Miky cred ca doarme inca .... ,e clar ca nu sta in Pantelimon ca mine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 11:41 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-12 11:41:24Neata mafia ,eu am avut o tentativa de somn dar mi-a cam dat-o peste cap sculele din fata blocului care sparg strada intr-o nesimtire crasa..... draga mea iris...sa fii aici cu mine si ai sa vezi ce inseamna sa spargi sau sa construiesti...bai frate fac astia Metrou ....dar sa ma iertati ca nu aud nici cand vorbesc prin casa...ptiuuuu....si ma gandesc oare oamenii astia nu au si ei pauza de masa .....o zi frumoasa va doresc...
|
||
|
Postat pe 12 August 2008 11:48 |
||
Ok ...gata, nu ma mai plang de zgomot desi daca nu incepeau astia sa lucreze as fi dormit ca ursu pana acum |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 11:55 |
||
He he he , m-am asigurat sa bea sultanu' o cafea pentru mine , tantica mi-a promis ca urmatoarea cafea care tocmai era pe foc o sa se numeasca iris |
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 12:00 |
||
TU_SI_CU_MINE ai o cafeluta din partea mea..si sper ca ai reusit sa asculti melodia ......
|
||
|
Postat pe 12 August 2008 12:02 |
||
|
neataaaa!!!! mafiosooo ,....iris... scorpioane ce patisi meeei mama??? fetele ... azi avem din nou o zi calduroasa numai buna de plaja ...si io stau ...in puii mei...la munca.... mai si fetele astea cu cafeaua lor.... aaa simai e si vasi care inca doarme in papuci.... si france ....cuculeeee!!! mersi de cantecel... cafeauaaaaa mere tare bine un frappe azi.... ca tare-i cald... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 August 2008 12:03 |
||
|
'neata all!!!!!! beeeeiiii, lumea mai si munceste sa stii si mai are si munca de teren asa caaaa....las-o mai moale si azi nu vreau cafea, am bauto dimineata cu secretara in schimb mi-a ramas gandul la ceaiul lui iris de ieri o ozii calduroasa va doresc la toata lumea ca io am aere ( conditionate )
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 12 August 2008 12:24 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-12 11:41:24Neata mafia ,eu am avut o tentativa de somn dar mi-a cam dat-o peste cap sculele din fata blocului care sparg strada intr-o nesimtire crasa..... - Cred ca nu mai doarme la ora asta ... dar i-am zis sa citeasca tot ... are mult da recuperat ... sa nu spuna cine stie ce prostii pe acolo ... si nici cunostinte forumistice nu prea are ... asa ca... - Mi-am amanat cateva intalniri care le aveam azi ... si cred ma voi duce acasa si lucrez de acolo ... - Mai ales ca mi-a promis Gabi ca face si nu's ce prajitura cu prune ... vreti si voi? ... dulce-acrisoara ... se poate adauga si un bol doua de inghetata de vanilie ... hmmmm!!! ... |
||
|
supermiki Postat pe 12 August 2008 12:24 |
||
|
vreau si io...prajiii nah ca ma duc la cofetarie sa imi iau ceva...mi-ai facut pofta de dulciuri,zic pas la inghetata ca am gatul umflat.....amigdale.... vasiiii chiar daca oamenii mai simunceste...mai si saluta!!!!! macar asa de control..aaaa si apropo ti-am zis ca de la mine nu mai pupi cafea..numa' apa rece....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 August 2008 12:32 |
||
neata fetelor! vad ca se facu amaiza,si voi tooot cafelute beti..mm ce ziceti de niste frappe?sau un ceai cu gheata?eee? puuuuuuuuuuuuup
|
||
|
Postat pe 12 August 2008 12:43 |
||
|
mahhhhhhhhhh, dar tu crezi ca eu apucai sa deschid calcularetuuuu am venit, am baut ( cafeaua ), si dus am fost. asa caaaaaaaaa , nu mai face tu garagata mai ales ca ai amigdalele umflate apropo, cand ti le umflasi ca alalteiri nu erau
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 12 August 2008 12:44 |
||
|
beeeei m-am trezit cu ele umflate de diminetaaaa!!!! si ma mai si dor ale dracului...anul trecut an stat 2 sapt la infectioase cu antibiotice ....ca deh asa se cade sper ca anul asta sa ma sara din schema ca.... e de rau. pisi..... vreau si eu un frappe...desi nu ma prea trage inima ca..ma doare gatul...las mai bine imi pap eu linistita prajiturica mea cu frisca.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 August 2008 12:48 |
||
Eu ma abonez la inghetata lui miki dar cu o singura conditie : SA NU FIE DE FRISCAAA ....Ciocolata sa traiasca Pana i se face mila cuiva de mine sa-mi trimita un pachet de cafea o dau pe ceai....acu daca tot il fac o sa-ti trimit si tie vasi o cana cu ceai cald ca sa nu te apuce transpiratiile pe la munci sa fuga secretara de tine .... Tya cred ca s-a dus sa-si cumpere underwear acum
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 12:53 |
||
|
Stand eu asa si gandindu-ma la o cafea cu voi, am decis sa va cer ajutorul... dar reprezentantilor sexului \"tare\"... Ideea e simpla : vreau sa ma apuc de cursuri de dans. Aman asta de fff mult timp, dar, exista un mare DAR... AM NEVOIE DE PARTENER DE DANS. Si acum incepe partea frumoasa : CERINTELE MELE SUNT : tinand cont ca eu am aproape 1.70 imi tebuie un partener mai inalt decat mine, deci ... sa punem si tocurile mele .. cam pe la 1.74-1.75 sa aiba rezistent la stres, pot fi foarte stresanta atletic, trebuie sa faca fata cu bine antrenamentelor disponibil la program prelungit si sa ma suporte timp de trei luni asa .. ce sa mai cer eu ... sa fie cu chef de dansat uitam !!! important!!! sa fie din bucuresti si sa fie mai mare decat mine ... ROG SERIOZITATE chiar nu e o gluma, chiar am nevoie de partener de dans
|
||
|
sheeva Postat pe 12 August 2008 12:53 |
||
Vasssiiii ....treci repede la dans ca daca nu zici tu nimic te dau eu in gat
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 13:00 |
||
|
Sheewa ....la cursul unde te-ai inscris nu sunt si baieti sau vrei sa te asiguri ca vei avea un partener pe masura ? SI unde anume faci cursul ? ....
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2008 13:02 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-12 12:53:00Eu ma abonez la inghetata lui miki dar cu o singura conditie : SA NU FIE DE FRISCAAA ....Ciocolata sa traiasca - cu vanilie ... prajitura dulce-acrisoara ... de prune merge cu inghetata de vanilie ... dar daca vrei tu ... tie-ti vom pune de cioco ... ce zici? ... |
||
|
supermiki Postat pe 12 August 2008 13:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ana | 3 | De la: iulia069834 13 Noiembrie 2009 11:41 |
| Intamplari penibile din viata noastra | 16 | De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23 |
| de ce sunt relatiile atat de complicate? | 31 | De la: kudika_nikole 23 Decembrie 2011 19:57 |
|
|
||
| Forumuri cafenele etc | 3 | De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54 |
| STAND-UP COMEDY SWOHTIME | 1 | De la: olivertwist 29 Octombrie 2008 22:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.