Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

frumoasa uraree miha cine nu ar vrea...

Postat pe 11 August 2008 22:53
miki ce bausi mai dragule??? nu de alta dar mai am un partener de suferinta.... sa stiu data viitoare cum madreg cand ma mai supara careva in asemenea hal incat sa ma ....eee sti tu ce...???
dfaaaa povestioarele sunt grozave,imi plac mult,am avut o carticica prin biblioteca se numea ceva de genul "catei" cu tot felul de intamplari cu si despre caini...de cate ori citeam povestioarele alea ma apucam de plans...la fel si acum cand citesc agripina din manualul de limba romana... numa pot abtine sunt o ... plangacioasaaaaaaa!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 22:53
De la: miha16, la data 2008-08-11 22:10:44INOSICA ..... si in afara de munte, apa si padure.....ce altceva
em, pt siguranta mai bine 2 ibrice

bune doua ibrice.. in rest spun eu altadata...la povesti.

Postat pe 11 August 2008 23:01
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-11 22:53:31miki ce bausi mai dragule??? nu de alta dar mai am un partener de suferinta.... sa stiu data viitoare cum madreg cand ma mai supara careva in asemenea hal incat sa ma ....eee sti tu ce...???
dfaaaa povestioarele sunt grozave,imi plac mult,am avut o carticica prin biblioteca se numea ceva de genul "catei" cu tot felul de intamplari cu si despre caini...de cate ori citeam povestioarele alea ma apucam de plans...la fel si acum cand citesc agripina din manualul de limba romana... numa pot abtine sunt o ... plangacioasaaaaaaa!!!

- am baut ieri bere la sarbatoarea aceea din zona folclorica la care am fost ... si azi n-am avut chef de nimic ... nici n-am fost dormit destul ... spar ca maine sa pot recupera tot ce n-am facut azi ... chit ca eram ramas in urma cu mai mult. Dar nu ma plang, voi rezolva cumva toate si voi ajunge la zi ...
- de maine incep cu jogging ... viata sanatoasa ...
supermiki
Postat pe 11 August 2008 23:08
De la: miha16, la data 2008-08-11 22:42:19" nu esti beat atat timp cat poti sta intins pe parchet fara sa te sprijini"

- interesant punct de vedere ... n-a fost chiar asa de grav ...
supermiki
Postat pe 11 August 2008 23:09
sa aveti o noapte buna si vise frumoase..

Postat pe 11 August 2008 23:16
- Nu intelege Gabi ce stau atat de mult pe forum ... Ce ma sfatuiti, ii fac si ei un cont ... dar atunci poate ne certam care sa fie seara, asa acum n-are treaba. Ea oricum are mai mult timp ca mine ... cand e vacanta ea e libera, sambetele si dunimecile libere totdeauna ... Bine eu mai pot intra de la birou in timpul zilei ... dar seara dac'o invat si prinde microbul? ...
Ce ma sfatuiti? ...
supermiki
Postat pe 11 August 2008 23:16
faci cont... si mai cumperi si un calculator..

Postat pe 11 August 2008 23:18
si un roauter ca doar o sa vretisa stati amandoi pe forum..... si alt cablu de retea ca doar nu o sa stati unul langa altul ca sa va haraiti care ce si cum... hmmmm chelutiala mare te asteapta...
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 August 2008 23:44
ERA DOR O MAXIMA, MIKI, DE PE BLOGUL MEU, ACOLO UNDE AI POSTAT SI TU

Postat pe 11 August 2008 23:48
Salut la toti prietenii lui miki, si nu numai va pup pe toti.
Eram curioasa de ce tot sta atit cu voi de povesti. Eu nu am mai fost pe nici un forum , nu prea stiu cu ce se maninca , dar cred ca incepe sa-mi placa.
Imi dau seama ca am multe de citit pina recuperez.Noroc ca imi place sa citesc.
gabi_a_lu_miki
Postat pe 12 August 2008 00:31
Votez pentru un alt calculator pentru gabi desi nu stiu cine-i gabi dar presupun ca este consoarta ta .
Daca tu te simti bine cu noi de ce sa nu se simta si ea ? egoistule

Mari....pai nu tre sa vada si ochii pocaitilor ceva frumos ? asa ca nu-i bai ,important este sa te simti tu bine

Sultane , tot nu ai spus cu cine ai vb la telefon pana la urma ....ce faci , ne tii in ceata sau am ratat eu mesajul tau ?

Eu am fost ocupata cu un joc de carti pe care l-am pierdut cu brio ....acum sunt la bere sa ma dreg de suparare :)

Norocul meu este ca pe mine chiar nu ma doare capul oricat de mult as bea in schimb mi-e o seeeteeee dimineataa .....
iris_4_ever
Postat pe 12 August 2008 00:32
acum e gabi , miki imi da lectii
gabi_a_lu_miki
Postat pe 12 August 2008 00:34
ma primiti si pe mine?
gabi_a_lu_miki
Postat pe 12 August 2008 00:35
bun venit gabi... placut cafeluta ta...de azi ca miki a zis ca nu stie sa faca o cafea....
fii atenta daca nu vrea sa iti spuna ceva...ne intrebi pe noi si...te ajutam noi cumva....
daaaa te rimijm...uite io te bag in listuta mea....numa sa imi dai accept...

mariiiii ce facusi mai draga lu ema???? ti-o cast titicapastru???

fetele va spun noapte buna si vise placute si ...toate celelalte urari de noapte bune....recurente evident....si
inocica si miha astept maine dimineta cafeluta.... cum ofii ca presimt o zi de....o zi naspa!!!!
pupici!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 12 August 2008 00:39
bine ai venit gabi eu sunt mari cucuveaua,am grija de somnul cadinelor,hai bei o cafea cu mine ca noaptea e lunga,am tensiunea mica,ce zici sau e prea tirzziu pt tine eu te astept oricum sa stii
mari58
Postat pe 12 August 2008 00:43
ema,iubita nu inteleg intrebarea tradu,stii ca eu inteleg mai greu ce tiam fc,ce mio pus,cine mio puso nu inteleg ma
mari58
Postat pe 12 August 2008 00:46
desigur ca bem cafea , de obicei stau si eu pina tirziu
gabi_a_lu_miki
Postat pe 12 August 2008 00:49
va multumesc ca ma-ti primit , si sa aveti rabdare cu mine ca eu nu scriu f. repede
gabi_a_lu_miki
Postat pe 12 August 2008 00:54
acum va spun - noapte buna si vorbim miine .
gabi_a_lu_miki
Postat pe 12 August 2008 00:56
Welcome gabita ...eu-s la un joc acum...
iris_4_ever
Postat pe 12 August 2008 00:57
lasa gabi ca inveti,si eu am fost asa si nici acuma nu stiu multe,dar cer ajutor si invat repede,iubita ma bucur de compania ta,si e mai buna cafeaua bauta in doi nu eu cafea naturala beau,iti place,mica ,tare,neagra si fierbinte,expreso,iti place iubita sau zi ce iti place si iti fac,nu mie lene
mari58
Postat pe 12 August 2008 00:58
iris,ce te joci ma,dea mama si dea tata
mari58
Postat pe 12 August 2008 01:00
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-12 00:32:02Votez pentru un alt calculator pentru gabi desi nu stiu cine-i gabi dar presupun ca este consoarta ta .
Daca tu te simti bine cu noi de ce sa nu se simta si ea ? egoistule

Mari....pai nu tre sa vada si ochii pocaitilor ceva frumos ? asa ca nu-i bai ,important este sa te simti tu bine

Sultane , tot nu ai spus cu cine ai vb la telefon pana la urma ....ce faci , ne tii in ceata sau am ratat eu mesajul tau ?

Eu am fost ocupata cu un joc de carti pe care l-am pierdut cu brio ....acum sunt la bere sa ma dreg de suparare :)

Norocul meu este ca pe mine chiar nu ma doare capul oricat de mult as bea in schimb mi-e o seeeteeee dimineataa .....

am vb cu puffilici la telefon,care neaga categoric ca ar fi wolfy si acum o cred !!

dar..,cel mai important lucru care l-am reusit,o conferinta pe mes :wolfy,oana ,puffilici si eu..!!

Cred ca a fost o realizare,desi ..,sincer mi s-a promis mai mult calm din partea celor trei,nu a fost asa !!

dar poate alta data, desi e foarte greu..,eu inca sper si cred inca in normalitate..

BUN VENIT in HAREMUL MEU,gabi a lu' miki..!! :)

Postat pe 12 August 2008 01:44
asa sultane asa,fr primire te tuc si tu pe mine stii tu unde nu
mari58
Postat pe 12 August 2008 02:27
SI ? e de bine ca ai vb cu ea/el la tel ca io iar am ramas in urma cu vestile ca deobicei

Mari , am jocul meu de rentz online unde nu te sfatuiesc sa te bagi ca mullteee zile si nopti am mai pierdut eu aici ....acum din fericire joc doar in turnee si cand ma invinta vreun prieten la un joc ...mai nou m-am blocat pe harem :) si am cam lasat rentz-ul de izbeliste
iris_4_ever
Postat pe 12 August 2008 02:29
buna dimineata,trezireaaaaaaaaa,gata cafeaua,haideti ca am fc cu tot dragu,special pt voi etaaaaa,unde esti ma uite va cint ceva sa va mearga bine de dimineata,ah cit poa sa doara dragostea,cite lacrimi pot sa curga,pt eaaaaaaa,doar pt eaaaaaaaa,stau sub ploaiae trist si ingenuncheat,daca am iubit cu adevarat,cit de nedreapta e dragostea,chinuit,fericit,da cit poa sa doara dragostea,cite lacrimi pot sa curga,pt eaaa,pt eaaaa,doar pt eaaaaaaaaaa va placut o zi buna va doresc si va tuc de nu va vedeti
mari58
Postat pe 12 August 2008 07:48
'neatza!hai ma cucu.... ce bidoanele mele!pai asa ne canti tu...bag-o p-aia cu ia mai toarna-un paharel /sa ne veselim nitel/....
doamne!de ce s-au inventat tocurile...tinuta office?ca sa ma streseze pe mine?...si ma strange underwear-ul de-mi vine sa ma urc pe pereti....dar nici moarta nu as recunoaste ca m-am ingrasat!
tya103
Postat pe 12 August 2008 08:27
- Buna-dimineata tuturor! Ma bucur ca azi e ok, dar inca tot la parerea ca nu voi mai bea sunt. Am multa treaba azi ... dar am sa v-o las pe Gabi ... numai ca scrie cam incet ... poate veti avea rabdare cu ea.
Va poop!
supermiki
Postat pe 12 August 2008 09:16
cucule.......merci draga de cafeluta!!!!!!!!!!celor noi bun venit!vreau sa spun ca ar trebui sa inceteze cearta de pe celelalte topicuri care depaseste limitele normalului!o zi placuta va doresc!

Postat pe 12 August 2008 09:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
...... 6 De la: gabitza_scumpik 4 Decembrie 2009 19:51
lenor? 14 De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52
important !!! 2 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19
O saptamana fara internet 105 De la: Ame_ly 15 Iulie 2011 15:49