Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

salut GASCA..!!

daca mai zici odata ,chiar ai sa te trezesti cu vasi la Cluj

ancuta ..,ieri erai tare trista si nervoasa !!

azi, veselela..!!

sa va traiasca si sa va bucurati !!

Postat pe 26 August 2008 11:02
buna dimineata si tie france !!

haide odata..,te lasi prea mult asteptata

miha16...?????

Postat pe 26 August 2008 11:06
Io mi-am baut cafeluta asa ca va las , ma duc sa ma dau cu masinuta sper sa nu sperii pe cineva prin trafic
iris_4_ever
Postat pe 26 August 2008 11:07
brrr brrr.....ca bine zici tu lucia.........la cluj a fost frig de dimineata.....

'neata la toata lumea si bine v-am regasit!

stef, ma bucur foarte mult ca nu am fost prin zona zilele trecute, cand spuneai ca pleci, ca iti spuneam cateva despre cei care, viseaza, munceste, si apoi dau bir cu fugitii. HAREMUL este al tau, tu esti SULTANUL, si cel putin eu una astept sa iti reiei locul exact acolo unde l-ai lasat. pana una alta, ma conformez si iti spun Stef, dar nu cu atat de multa bucurie cu cat ti-as spune 'sultan' din nou.

gata.........fug la munca, ca am tras chiulul destul.
dienuta_nou
Postat pe 26 August 2008 11:11
neata dragii mei......ehheee..cum a-ti inceput ziua???

va doresc o saptamana plina de bucurii si impliniri....

cafeluta....cafeneaua....cafeness....cafelate...

vasi..lasa draga tequila..ca pe caldurile astea mai bei si una mica...ma chemi sa-ti aduc ceva gheata...

Postat pe 26 August 2008 11:24
neataaaa.....
salutari la toata lumea,bafta multa la toti si sporuri la treburi azi .....ne vb mia tarzior mai dragiimei ca azi am iarasi treaba....
va pupilic si.... o zi racoroasa va doresc....
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 August 2008 11:33
daaaaa? iar ai treaba? dar cand n-ai avut tu treaba mai TU_SI_CU_MINE_

spor la munca si lasa treaba altcuiva...

Postat pe 26 August 2008 12:16
ce prieteni avem...????????

si va asigur ca nu este primul gest..

stii ca-ti spuneam despre povestea lui scumpic cea care a avut accidentul si a ramas fara picioare..am devenit prietena cu ea ..vorbim pe mess iar acum 2 zile mi-a dat web sa o vad...vaiii ce m-am intristat cand am vazut-o fara picioruse...***** chiar a plans cand a vazut-o ...are un suflet foarte bun si este foarte frumoasa....ne-am decis eu si ***** sa o ajutam sa-i cumparam proteze sau un scaun electronic sa-i facem viata mai usoara...

Postat pe 26 August 2008 12:16
NO COMMENT......

Postat pe 26 August 2008 12:21
mafiosoooooooo licitez una bucata lene....vrei????

am treaba e adevarat dar te urmaresc ....hmmmm ca pe painea calda...

stef...detalii pe privat daca nu vrei sa imi scri pe forum pls.

mai fetele ce facurati???dete caldura peste voi?????
unde sunteti???? vazui ca oana pleca in a 2-a luna de miere.....deeeeci...... restul pe unde umblati???
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 August 2008 12:25
Eu inca nu am reusit sa fac rost de nr de telefon de la acasatv.Am vb si eu cu ea si este o persoana minunata.Poate reusim sa facem rost de nr de tel de la acasa totusi.Stiu ca a reusit sa-si repare proteza dar asta nu inseamna ca nu are nevoie de alta.Are nevoie de alta pt ca asta daca a cedat o data va mai ceda cu siguranta.
ramo77
Postat pe 26 August 2008 12:25
ramo..incerc sa-l gasesc eu...doar sunt mafia....nu??? .....dar acum ma intreb eu si va intreb eu: voi chiar credeti ca acasa tv ..o va ajuta cu ceva...

astept raspunsuri....

Postat pe 26 August 2008 12:28
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-26 12:25:32mafiosoooooooo licitez una bucata lene....vrei????

am treaba e adevarat dar te urmaresc ....hmmmm ca pe painea calda...

stef...detalii pe privat daca nu vrei sa imi scri pe forum pls.

mai fetele ce facurati???dete caldura peste voi?????
unde sunteti???? vazui ca oana pleca in a 2-a luna de miere.....deeeeci...... restul pe unde umblati???

auzi TU_SI_CU_MINE_ da cata lene ai mai? hai ca o iau pe toata numai sa te stiu in forma...si nu-ti fa griji ca de mine lenea nu se prinde ....

ptiuuuu sunt urmarita din umbra..... tre sa fiu cuminte...eee da ....sa crezi tu ca sunt cumine..pai cum? stii ce fac oamenii cuminti?? sau mai bine lasa nu mai zic....

asa ca da tu toata lenea aia la mine si treci pe ring....in forma...

Postat pe 26 August 2008 12:32
Da mafia,eu sunt sigura ca o vor ajuta.Eu urmaresc emisiune in fiecare zi.Madalina mai astepta un raspuns din partea unei doamne din Valcea.Aceasta doamna din Valcea a vb cu cei de la acasa pt un copil bolnav de leucemie si i-a spus Madalinei ca o sa strecoare o informatie si pentru ea.Dar ar fi mai bine sa i-a direct legatura cu cei de la acasa ea sau ar fi mai bine sa luam noi(unul din noi cine reuseste).Odata ajunsa in direct va avea rezolvare cu siguranta.
ramo77
Postat pe 26 August 2008 12:34
De la: ramo77, la data 2008-08-26 12:34:05Da mafia,eu sunt sigura ca o vor ajuta.Eu urmaresc emisiune in fiecare zi.Madalina mai astepta un raspuns din partea unei doamne din Valcea.Aceasta doamna din Valcea a vb cu cei de la acasa pt un copil bolnav de leucemie si i-a spus Madalinei ca o sa strecoare o informatie si pentru ea.Dar ar fi mai bine sa i-a direct legatura cu cei de la acasa ea sau ar fi mai bine sa luam noi(unul din noi cine reuseste).Odata ajunsa in direct va avea rezolvare cu siguranta.

ramo..ia vezi mai jos este corect????

Acasa contact
Bulevardul Pache Protopopescu Nr. 109, sector 2, Bucuresti

Tel: 252.81.00

Fax: 031 82.50.291

Mail: pr@acasatv.ro; povestiridenoapte@acasatv.ro; povestiri_adevarate@acasatv.ro; reteta@acasatv.ro; forum@acasatv.ro

Postat pe 26 August 2008 12:42
da mafia sunt corecte informatiile...pls vreau si io sa stiu ca am picat ca musca in lapte si nu am habar despre ce vb...cu ce pot vreau si eu sa ajut ca nu ma dor manutele si nici sufletelul...
nah meeeei m-am mutat la casa mea.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 August 2008 12:46

De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-26 12:46:37da mafia sunt corecte informatiile...pls vreau si io sa stiu ca am picat ca musca in lapte si nu am habar despre ce vb...cu ce pot vreau si eu sa ajut ca nu ma dor manutele si nici sufletelul...
nah meeeei m-am mutat la casa mea.....

asa vezi..

intra pe user name dragalaspui si citeste blog si vezi profil poze....

Postat pe 26 August 2008 12:49
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-26 12:42:44
De la: ramo77, la data 2008-08-26 12:34:05Da mafia,eu sunt sigura ca o vor ajuta.Eu urmaresc emisiune in fiecare zi.Madalina mai astepta un raspuns din partea unei doamne din Valcea.Aceasta doamna din Valcea a vb cu cei de la acasa pt un copil bolnav de leucemie si i-a spus Madalinei ca o sa strecoare o informatie si pentru ea.Dar ar fi mai bine sa i-a direct legatura cu cei de la acasa ea sau ar fi mai bine sa luam noi(unul din noi cine reuseste).Odata ajunsa in direct va avea rezolvare cu siguranta.

ramo..ia vezi mai jos este corect????

Acasa contact
Bulevardul Pache Protopopescu Nr. 109, sector 2, Bucuresti

Tel: 252.81.00

Fax: 031 82.50.291

Mail: pr@acasatv.ro; povestiridenoapte@acasatv.ro; povestiri_adevarate@acasatv.ro; reteta@acasatv.ro; forum@acasatv.ro

Eu numerele de tel nu le gasisem,dar adresele da,si am trimis cate un email vineri dar inca nu am primit raspuns.
ramo77
Postat pe 26 August 2008 13:01
poate reusesti sa-i prinzi la numarul de telefon....am sa incerc si eu...

daca vrei mai multe numere sa-i spui lui mafia ....pe-al cui il mai vrei al lui Basescu?? ( era o gluma, nu am decat fixul dar nu si mobilul)

Postat pe 26 August 2008 13:08
Pai poate faci rost si de mobil(al lui basescu)vad ca reusesti.
ramo77
Postat pe 26 August 2008 13:13
buna!!!!!!!!am zis ca nu mai scriu deoarece au fost multe lucruri care m-au dezgustat dintre care cel mai mult prefacatoria si minciuna!cind o sa am suficiente dovezi o sa revin pe acest subiect si o sa vedeti cum multi care beau cafeluta cu noi si se dau prieteni fac alte usere pentru a ne injura si chiar pe ei insisi...de spectacol s-au poate sint bolnavi! nu mai conteaza si inchei acest subiect deranjant........am scris din nou deoarece vad ca un suflet are nevoie de ajutor ,de incurajari si bani pentru proteze!initiativa voastra cu televiziunea acasa......este foarte buna si vreau sa ne mobilizam sa vedem ce putem face!cine suna si cum?pot suna eu daca doriti!nu putem suna toti odata ........avem nevoie de multe informatii despre caz!trebuie sa luam lucrurile pe rind!va astept cu idei ca mai multe minti luminate gasesc altfel solutii!va urez o zi buna si cu soare in suflet pentru a fi mai solidari,mai umani,si mai buni!toate cele bune!

Postat pe 26 August 2008 13:17
am sa imi inghit toate vorbele relel pe care am vrut sale spun azi si mai bine am sa imi iau mintea de la problemele mele...
mafia mersi de link si de info....
france,bine ai revenit ,si cum spunea cineva odata....nu demult, haideti sa vedem ce se poate face.
nu mai scriu nimic c anu are rost am toate info de care am nevoie ca s apot ajut ain vreun fel....nu cu vorbe ci cu fapte.
va pup fetele.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 August 2008 13:22
Am sunat eu acum la 021 252 8100 si mi-i s-a spus ca povestiri adevarate nu are un nr de tel.I-am spus problema domnului ce mi-a raspuns si a spus ca trebiue sa trimitem un email sau o scisoare celor de la povestiri adevarate.Va rog sa trimiteti si voi la urmatoarea adresa povestiri_adevarate@acasatv.ro.Poate daca or sa fie mai multe email-uri vor lua mai repede in considerare problema.Va multumesc.Nu stiu daca cumva va merge si prin fax.cei care aveti fax va rog sa incercati:Fax: 031 82.50.291
ramo77
Postat pe 26 August 2008 13:31
cred ca trebuie sa facem o scrisoare care sa contina toate informatiile incusiv numaru ei de telefon si adresa!sa incercam si cu posta dar de la mine ajunge greu.....deiuta compusese o scrisoare pentru alt caz care ma impresionat pina la lacrimi cu ce suflet a scris!scrisoarea cred ca o mai are stef.......doar ca putem schimba datele problemei!

Postat pe 26 August 2008 13:36
in primul rand france vreau sa-ti multumesc ca te-ai reintors....apreciez...

nu mai retin bine minte daca in scrisoarea ei avea si numarul ei de telefon dar il pot afla si adresa ei complecta ..deoarece corespondez cu ea pe mess.....

am sa revin cu mai multe amanunte...

am fugit sa pap...

Postat pe 26 August 2008 13:39
mafiot cu suflet mare iti multumesc dar ma impresionat povestea acestei fete si nu ma pot oprii din plins!fiul meu merge intr-un picior si este atit de greu!!!!!dar sa nu poti merge deloc?nici nu pot gindii! oricum sper sa putem face ceva in acest sens!

Postat pe 26 August 2008 13:43
Am trimis si eu un email acum si am pus chiar povestea ei scrisa de ea.Sper sa ne auda cei de la acasa.Pai cine trimite scrisoarea pana la urma?Sau trimitem mai multi?Cum credeti ca este mai bine?
ramo77
Postat pe 26 August 2008 13:44
eu zic ca e bine cum ai procedat ramo!stef poate pune si scrisoarea la posta ca ajunge mai repede fiind aproape!mai scriem si noi restul ca nu cred sa fie o problema!probabil daca sintem mai multi ne aude cineva!

Postat pe 26 August 2008 13:51
Da france ai dreptate..Totusi poate trimite cineva si un fax.
ramo77
Postat pe 26 August 2008 13:53
da este buna ideea cu faxul!de preferat sa listeze scrisoarea ei deoarece este impresionanta......eu sint acasa ca trebuie sa stau cu pustiul meu si nu am fax decit la birou!cineva care are fax la indemina!

Postat pe 26 August 2008 13:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am si eu o problema 6 De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33
cine? 23 De la: Calandrinon 13 Noiembrie 2009 10:41
LA MULTI ANI!! 1 De la: necula_lili 12 Aprilie 2009 08:50
"BAR DE NEGRI" 101 De la: broscoiu 19 Decembrie 2011 12:02