Mai multe
sorooo..ce faci mai aparusi la orizont..sau la apus de soare.. pe unde-mi umblasi toata ziulica ca-mi fu dor de tine.... mihai ce -ai patit? de ce esti suparata???? pup pe ea sa-i treaca dar totusi daca se poate vreau sa stiu de ce esti trista... lcucia am vazut ce-ai postat la povestioare..adica talica ce credeai ca MAFIA este dura ? asa am facut impresie? sa-mi fie rusine 5 munute...
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:32 |
||
|---|---|---|
Am avut parte adineauri de o mica... unda de soc... sau sa-i zic surpriza? am intrat in cafeneaua fetelor musulmane si am vazut acolo acelasi mesaj postat de Stef vis a vis de problema Madalinei (acu' ma obsedeaza chestia asta, recunosc). M-a uimit faptul ca nimeni nu a bagat in seama mesajul acolo, chiar din contra, fetele si-au continuat discutia ca si cand nici nu ar fi existat acel mesaj. fetelor, poate ma insel eu, dar va rog intrati si voi in cafeneaua celorlalte si corectati-ma daca gresesc. Dar chiar nici o farama de atentie...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 18:34 |
||
nu mai am calculator la servici! mi-au schimbat programul pt vro 2 zile, iar colega mea nu se trezeste dimineata si io fac numai schimbu 1!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:35 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-26 18:32:35sorooo..ce faci mai aparusi la orizont..sau la apus de soare.. hai mai ca nu am zis-o cu rautate. dar chiar m-ai impresionat. Profund. Honestly. Ce sa mai zic de atitudinea adoptata azi legat de problema Madalinei... sunteti the best of the best!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 18:36 |
||
nu este pentru prima data si o sa te obisnuiesti!cine sintem noi sa invitam oamenii la compasiune? daca era ceva demn de discutat era dezbatuta tema........s-au poate ca respecta religia lor in care nu au voie sa vorbeasca pe forum cu barbati.........sper sa nu aprind din nou focul......
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:38 |
||
sal'tare ambele mele surioare !!!!.....iote ca aparui si io la orizont....da,sau mai bine zis la apus de soare!!!!......ca avui si io ,mai dragelor, o tar' de treaba.....lua-l-ar mama de calcat de rufe !!!!......si fiu-meu a avut aseara doi invitati care au dormit peste noapte la noi....si normal ca dimineata au acaparat calculatorul!!!....plus ca ne-am trezit pe la 11,00 !!!....daca noaptea am luat-o pe urmele cucuvelei .de!!!.....va pupik dulce pe amandoua....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:41 |
||
|
De data asta france draga, chiar daca nu ne cunoastem personal sunt gata sa te sustin. ok. poate nu vorbesc cu barbati, dar daca ai intrat acolo, este prezenta si io_me_sicumine care vine si aici sa-si bea cafeluta, deci il cunoaste chiar foarte bine pe Stef. De ce nu i-a raspuns macar ea? Ioi, acu cred ca mi-am aprins eu paie in cap...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 18:41 |
||
etta..iar ai fugit..unde te ascunzi talica aaaa???? hai la o bere rece.... lucia.... am vazut dar nu am vrut sa intervin...din anumite motive....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:42 |
||
De la: etta70, la data 2008-08-26 18:41:14 sal'tare ambele mele surioare !!!!.....iote ca aparui si io la orizont....da,sau mai bine zis la apus de soare!!!!......ca avui si io ,mai dragelor, o tar' de treaba.....lua-l-ar mama de calcat de rufe !!!!......si fiu-meu a avut aseara doi invitati care au dormit peste noapte la noi....si normal ca dimineata au acaparat calculatorul!!!....plus ca ne-am trezit pe la 11,00 !!!....daca noaptea am luat-o pe urmele cucuvelei .de!!!.....va pupik dulce pe amandoua.... etta draga, momentan eu sunt foarte revoltata. Poate ar trebui sa ma doara fix la 5 m de cot, da' nu se poate... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 18:42 |
||
miha,multam de 3in 1.....acu' ma duc sa-l fac si pe cel real ....pup....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:42 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-26 18:42:17etta..iar ai fugit..unde te ascunzi talica aaaa???? hai la o bere rece.... Deci mai e cineva cu mine... Yesssssss. Mersi mult, m-am mai linistit acu, daca nu-s singura. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 18:43 |
||
poate cineva sa-mi spuna unde este mary-cucu... mihai hai nu mai fii trista ..totul va fii ok... france ....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:44 |
||
De la: etta70, la data 2008-08-26 18:25:44 pai fusei acuzata de sor'mea mafioata ca am avut prea multa treaba si nu va bagai in seama....si 'acu n-am cu cine sa vorbesc .....bine ca te-ai milostivit tu de mine !!!..... uite ,Lucia ,ca aici te-am pupacit si pe tine !!!...inaintea lor .... |
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:44 |
||
si va sarut, ne vedem pe inserat!fug pana la prietena si sora mea, vecina de la parter, pt cafeluta tarzie!
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:45 |
||
| scumpa mea......priveste in jur si vezi ca toata lumea vorbeste despre sex,iubiri pierdute,amanti,amante etc......si nimeni nu se opreste pe topicul cu ajutor mi sa rupt proteza sa spuna o vorba buna!macar atit!si eu am un ghimpe in suflet din motivele astea.....iar la cafeluta fetelor sint dezbateri mult mai importante decit o prapadita de suferinta!deci trebuie sa invatam sa acceptam oamenii asa cum sint!oricum la final fiecare va primii ceea ce merita!pupici si nu te dezamagii! | ||
|
Postat pe 26 August 2008 18:47 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-26 18:42:17etta..iar ai fugit..unde te ascunzi talica aaaa???? hai la o bere rece.... n-am fugit,iti raspunsesem mai sus......pana acu' nu era nimeni p'aci....si acu' scrieti cate trei pe secunda!!!!....si nu pot sa fac fata ....fac spate !!!.....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:47 |
||
ddaaaa? pai ce sa zic de mine ca eu fac pe laterale...aaaa??? si ia zii ce mai stii de cucu??? pe unde este ca nu am vazut-o de ceva vreme...
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:49 |
||
| FETELOOOOOR,CONTURILE DE LA BLOGUL MADALINEI SUNT BUNE,SUNT OK ????.,.....CA VREAU SA TREC LA ACTIUNE ...... | ||
|
Postat pe 26 August 2008 18:50 |
||
|
buna seara tuturor... dau si eu o cafea ...fierbinte,ca asa a facut-o barbatul meu(eu tocmai m-am fript)... cemai faceti, cum o mai duceti? sa va fie bine...si o seara cat mai placuta...
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:51 |
||
De la: etta70, la data 2008-08-26 18:50:09 FETELOOOOOR,CONTURILE DE LA BLOGUL MADALINEI SUNT BUNE,SUNT OK ????.,.....CA VREAU SA TREC LA ACTIUNE ...... da etta sunt bune..adica ok.... Multumim celor ce sunt alaturi de Madalina....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:52 |
||
Luciiiiaaaaaa,ce-ai ma de te-ai suparat pe mine ????......ca te pupai si pe tine .....inainte........ multam ,inocica draga,da' eu beu un 3in 1......ca e mai slab....pup.... |
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:53 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-26 18:52:46De la: etta70, la data 2008-08-26 18:50:09 FETELOOOOOR,CONTURILE DE LA BLOGUL MADALINEI SUNT BUNE,SUNT OK ????.,.....CA VREAU SA TREC LA ACTIUNE ...... PERFECT......acesta iubire merita ajutata!!!!.....si nu numai cu vorbe ........ |
||
|
Postat pe 26 August 2008 18:55 |
||
| cumplit caz... eu sunt destul de tare..dar tot nu m-am putut abtine sa nu plang.. voi incerca sa o ajut si eu cum pot, eventual sa-i mobilizez si pe altii... | ||
|
Postat pe 26 August 2008 18:59 |
||
inocica seara buna draguta.... lucia unde ai fugit? pai cu berea cum ramane
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 19:05 |
||
| seara buna si tie... eu inca mai am o portie de plans...ca mi-e si ciuda.. sunt atatia bogati in tara asta...dar cu un suflet atat de inghetat... eu am o pacienta, fetita de 14 ani-cu malformatie cardiaca. cat a fost mica nu au fost bani. am apelat la cateva persoane pentru ajutor..replica:fiecare cu soarta lui.. acum au strans bani dar e prea tarziu..nu mai poate fi operata.. | ||
|
Postat pe 26 August 2008 19:12 |
||
MADALINA .....esti bine venita la cafeluta alaturi de minunatii prieteni....te asteptam iubita..... |
||
|
Postat pe 26 August 2008 19:19 |
||
Iris a luat masa in oras cu lionul in timp ce etta calca rufe :) .....revin in vreo 2 ore ...tre sa plec iar acum v-am citit ....o sa intru si eu sa citesc povestea madalinei ...sper sa aibe un final fericit avand in vedere cate s-a discutat in cele 3 pagini citite de mine aici pe cafenea...v-am pupat dragilor |
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 August 2008 19:22 |
||
De la: inocica, la data 2008-08-26 19:12:49seara buna si tie... eu inca mai am o portie de plans...ca mi-e si ciuda.. sunt atatia bogati in tara asta...dar cu un suflet atat de inghetat... eu am o pacienta, fetita de 14 ani-cu malformatie cardiaca. cat a fost mica nu au fost bani. am apelat la cateva persoane pentru ajutor..replica:fiecare cu soarta lui.. acum au strans bani dar e prea tarziu..nu mai poate fi operata.. pai ei sa fie "cu soarta lor" ca astia bogati se gandesc doar la bani ....nu stiu ce inseamna FERICIRE, TRISTETE, BOALA, IUBIRE SUFLETEASCA.....IUBESC DOAR BANII...... hai sa bem o bere sa ne racorim.... ca-mi explodeaza creierii de nervi cand vad atat lume avara.....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 19:23 |
||
Irriiiiiiissss....pai o fi ,ma ,corect????.....eu il spal si il calc sa fie frumos pentru altele ??????......lioaneeee......esti mancat ,cand oi veni acasa !!!...... Iris...pup....
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 19:24 |
||
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 19:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Plec in Vama Veche cu cortu' | 7 | De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06 |
| FEMEIA INDEPENDENTA | 46 | De la: gya29 13 Februarie 2012 19:29 |
| vrei sa fii reprezentant AVON?? | 3 | De la: taiko_delia 15 Ianuarie 2010 19:25 |
|
|
||
| masca argila rosie anti ride clalrins si dior | 1 | De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54 |
| CAFENEA 2 | 7787 | De la: allyyna89 3 Ianuarie 2010 17:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.