Mai multe
|
fetele ma vad nevoita sa va las ....ca pic de somn.... vb maine evident pe la aceleasi ore imposibile si sper ca o sa fie racoare si pe la voi ca deh...io stau bine cu "clima" noapte buna la toata lumea....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 August 2008 22:07 |
||
|---|---|---|
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-26 19:05:45inocica seara buna draguta.... Vine bereaa! Dar din aia cu mai putin alcool ca sunt la job acuma si nu vreau sa fac vreo isprava...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 22:13 |
||
noapte usoara! si o zii perfecta, fara sefi, fara caldura si multa relaxare!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 22:13 |
||
|
Noapte buna si tie si o zi minunata sa te astepte cand te trezesti! Fara sefi... Pe cand vin sefii mei la job, eu sunt demult acasa!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 22:37 |
||
Pupici Stefului ( a se intelege stefului = sultanului ) si cadanelor sa nu mi-o iau de la ele
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 August 2008 23:09 |
||
|
||
|
Postat pe 26 August 2008 23:11 |
||
no, Doamne! da' ce s-a mai intamplat de data asta?Pupici si tie Iris.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 23:20 |
||
Vad ca toata lumea dormiteaza... Asa ca ma retrag si eu si ma bag in scutecele proprietate personala... Noapte buna tuturor si vise cat mai frumoase.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 August 2008 23:31 |
||
|
poi..., tu nu vezi...??? auzi Sultan.. pedepsa chiar acum.. Noapte buna, iris..!!! luci..,astia-s pentru tineeeee... Noapte buna si tie..!!! |
||
|
Postat pe 26 August 2008 23:33 |
||
| noapte buna la toata lumea..si vise frumoase | ||
|
Postat pe 26 August 2008 23:44 |
||
Si de la mine noapte buna tuturor si pupicei sa aveti vise frumoase
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 August 2008 00:17 |
||
buna seara,sa va cint,hai:o zi din viata mea,de miar mai ramine,si ziua aceea as vrea sa fiu cu tine,sa stii ca team iubit,cum nam iubit vreodata!nu am patit nimic,nu am intrat pt ca ma durut sufletul si nu ma pot obisnui,nu pot sa inteleg ce a intimplat,cu voi miam mingiiat sufletul,voi sunteti bucuria mea,de ce? de ce?nu pot sa inteleg si gata.in continuare,eu voi fi cucuveaua voastra si,voi avea grija de somnul vostru vise placute,ingerii sa va sarute,si eu impreuna cu ei
|
||
|
mari58 Postat pe 27 August 2008 00:49 |
||
|
ANUNT IMPORTANT...!! DRAGA NOASTRA MADALINA , MA ANUNTA TELEFONIC SI CU MULT REGRET ,CA TOCMAI CAND SA POSTEZE AICI SI SA VA MULTUMEASCA PENTRU CEEA CE FACETI PENTRU EA..,I S-A DEFECTAT SI TASTATURA MAINE VA INCERCA SA IMPRUMUTE UNA DE LA VECINI SA POATA POSTA AICI !!! Noapte buna tuturor...!! |
||
|
Postat pe 27 August 2008 00:50 |
||
|
pofta buna la cafea si nu uitati maine noapte pe la ora asta sa va uitati pe Cer sa vedeti doua...Luna(Lune),adica Luna SiMarte sunt asa de aproappe de Pamant ca doar dupa anul 22oo se vor mai vedea asa.Bafta tuturor! |
||
|
numai Postat pe 27 August 2008 01:09 |
||
De la: mari58, la data 2008-08-27 00:49:42buna seara,sa va cint,hai:o zi din viata mea,de miar mai ramine,si ziua aceea as vrea sa fiu cu tine,sa stii ca team iubit,cum nam iubit vreodata!nu am patit nimic,nu am intrat pt ca ma durut sufletul si nu ma pot obisnui,nu pot sa inteleg ce a intimplat,cu voi miam mingiiat sufletul,voi sunteti bucuria mea,de ce? de ce?nu pot sa inteleg si gata.in continuare,eu voi fi cucuveaua voastra si,voi avea grija de somnul vostru ce ai patit cucule... ????? ce nu intelegi...????? ![]() te-a durut sufletul..????? uite ca te tuc eu direct pe buric..,de te zapacesc acum !! ca ai promis ,ca n-o sa fie decat al meu...! Noapte buna ,cucuveaua noastra..!!
|
||
|
Postat pe 27 August 2008 01:10 |
||
|
Dragele mele, asta seara am intampinat o mare greutate,a inceput sa imi faca figuri "mandra" mea de tastatura, din acest motiv nu am reusit sa va raspund in timp si mai devreme. Nu am cuvinte sa va multumesc pentru sprijinul acordat. Vreau sa va spun ca conturile sunt bune, pentru ca am vazut ca etta70 a intrebat daca sunt bune. Va mai spun ca pana in prezent am reusit sa strang 800 ron de la cei care au vazut povestea mea pana a intra in legatura cu voi. Am vorbit si cu cei de la povestiri adevarate. Mi-a facut legatura cu ei o doamna Luminita furdean din Deva (colega de facultate cu mine),cu persoana de la Acasatv.Le-a spus si dansa despre mine, au spus sa le trimit pe mail povestea mea , cu acte doveditoare si poze, si tot ce mai trebuie, asa am si facut. Madalina (reportera de la postul ACASA), mi-a spus ca ma va suna azi sau cel tarziu maine in lagatura cu cazul meu. Asa ca astept sa vad daca ma suna. |
||
|
dragalaspui Postat pe 27 August 2008 01:55 |
||
desi inca vorbim amandoi ,pe privat si la ora asta ,eu ma bucur ca ai reusit sa postezi si aici..!! De la: dragalaspui la 27 August 2008, 02:22 Pentru : stef80 Subiect: Re: :) Mesaj: Hmmm.hmmm Dragul meu SULTAN, am umila rugaminte de a ma primi in HAREMUL tau, vreau sa ma bucur alaturi de celelalte CADANE de atentia ta. In speranta ca ma vei onora cu acceptarea cererii,iti transmit un mic pupic :X:x:x:x:x:x:x:x:x:X doar unul si ala mic...????? dar hai sa fie si un dragalaspui,in cercul meu de prieteni...
|
||
|
Postat pe 27 August 2008 02:39 |
||
De la: dragalaspui, la data 2008-08-27 01:55:43Dragele mele, asta seara am intampinat o mare greutate,a inceput sa imi faca figuri "mandra" mea de tastatura, din acest motiv nu am reusit sa va raspund in timp si mai devreme. |
||
|
Postat pe 27 August 2008 02:40 |
||
| a zis cineva de tya ca trezeste pe nila cu toata armata lui....emma stie...stati sa vedeti! si asta nu-i nimic..sa ma vedeti in realitate cu instrumente din bucutaria tanticii...relu poate sa confirme. | ||
|
tya103 Postat pe 27 August 2008 08:18 |
||
| haideti la cafea ca nu mai pot de somn... | ||
|
tya103 Postat pe 27 August 2008 08:19 |
||
| buna dimineata!sa aveti o zi usoara si luminoasa! | ||
|
Postat pe 27 August 2008 08:28 |
||
Buna dimineata tuturor. Azi cafeaua o dau eu. Impreuna cu tort, prajituri, bauturi mai mult sau mai putin alcoolice, pizza de aia cum am postat in album (si de care numai eu stiu sa fac, sac!) si tot ce va mai pofteste sufletzelul. De ce? Pentru ca azi implinesc 14 ani de casnicie din care nu regret nici macar un minutzel.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 27 August 2008 08:54 |
||
felicitari si la mai multi...fericiti...eu,alaltaieri am sarbatorit doar7...sunt suficienti insa ca sa-mi doresc inca77sanatosi alaturi de familia mea si in special de fiul meu care maine implineste anii...deci bairamul se prelungeste!maine fac eu cinste!
|
||
|
Postat pe 27 August 2008 09:14 |
||
la multi ani sanatosi dragele mele....alaturi de familia si prietenii vostrii...adica noi... am si eu o intrebare....in cat timp iti dau raspuns de confirmare dupa un interviu?ca eu am fost luni la interviu si astept raspuns(daca mi-or da astia)
|
||
|
tya103 Postat pe 27 August 2008 09:17 |
||
| daca sunt cu adevarat interesati,se poate ca in aceeasi zi sa primesti tel...depinde...asteapta totusi cu speranta pina vineri...intre timp,mai cauta...ca sa ai de unde alege tu,nu ei | ||
|
Postat pe 27 August 2008 09:21 |
||
felicitari pentru cei 14 ani de casnicie, sa ai parte de inca 1000 de aici in colo
|
||
|
dragalaspui Postat pe 27 August 2008 09:21 |
||
mie 1000 de ani parca-mi suna a blestem...oricum frumos spus...
|
||
|
Postat pe 27 August 2008 09:22 |
||
felicitari,lucia! o zi frumoasa!pe mine ma asteapta un morman de acte... tya,depinde de perioada acordata pentru interviuri...eu s-a intamplat sa primesc in aceiasi zi sau chiar la o sapt. dupa(aia erau mai nehotarati!)
|
||
|
alone Postat pe 27 August 2008 09:31 |
||
La mai mutli si la mai fericiti Lucia!!! Tya, inca putina rabdare... pe mine m-au sunat unii dupa 3saptamani... asa ca ... Va pupi pe toata lumea si o zi usoara... JUMA DE SAPTAMANA... INCA PUTIN SI W-END
|
||
|
sheeva Postat pe 27 August 2008 09:39 |
||
|
Va multumesc tuturor si, avand in vedere ca maine sarbatorim ziua fiului lui alexutu, am o propunere. Pana luni dimineata hai s-o tinem tot intr-un chef. Ca de sarbatorit, se gaseste in fiecare zi cate un motiv pentru oamenii buni, nu-i asa? Aaaaaa, inca ceva! Bine ai venit in sanul haremului, puiut dragalas! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 27 August 2008 09:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despre mine | 30 | De la: pamela_1 20 Martie 2009 12:52 |
| lanseare www.lovedigital.ro | 6 | De la: kudika276169 22 Iulie 2010 01:07 |
| cum fac? | 6 | De la: pufffer 21 Noiembrie 2009 09:46 |
|
|
||
| Ce faceti in pauza de cafea? | 33 | De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53 |
| PREVIZIUNI IN CAFEA ?? | 53 | De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 15:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.