Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

fax am sa trimit eu....si am sa trimit si mail dar nu inainte de a avea toate informatiile necesare..adica adresa si nr de telefon...

Postat pe 26 August 2008 13:58
Pai eu am luat nr de la tine din ce ai gasit tu mafia.Si fax-ul tot acolo este.Iar email-ul trebuie trimis pe adresa povestiri_adevarate@acasatv.ro.Tu ai gasit adresele si nr de tel.
ramo77
Postat pe 26 August 2008 14:02
Sau te referi la adresa ei?
ramo77
Postat pe 26 August 2008 14:03
De la: ramo77, la data 2008-08-26 14:03:22Sau te referi la adresa ei?

da aici ma refeream la numarul ei de telefon si adresa ei din Valcea....acu chiar nu le pot afla pe toate... sau ....

sincer ma bucur cand vad oameni cu suflet, oameni care daca nu pot ajuta material pot ajuta sufleteste ceea ce inseamna foarte mult...este o fata deosebita... merita ajutorul si sprijinul nostru...

Va multumesc din suflet ....

Postat pe 26 August 2008 14:09
De la: stef80, la data 2008-08-26 12:16:44ce prieteni avem...????????

si va asigur ca nu este primul gest..

stii ca-ti spuneam despre povestea lui scumpic cea care a avut accidentul si a ramas fara picioare..am devenit prietena cu ea ..vorbim pe mess iar acum 2 zile mi-a dat web sa o vad...vaiii ce m-am intristat cand am vazut-o fara picioruse...***** chiar a plans cand a vazut-o ...are un suflet foarte bun si este foarte frumoasa....ne-am decis eu si ***** sa o ajutam sa-i cumparam proteze sau un scaun electronic sa-i facem viata mai usoara...

heiiiii..,s-a plecat de la gestul unui mare OM si de la acest mesaj ce l-am primit pe privat..
vad ca va miscati f repede si sigur finalul va ferici pe cineva..!!!!
spiritul HAREMULUI traieste dupa cum se vede !!

va multumesc mult si eu !!

Postat pe 26 August 2008 14:21
spiritul haremului.......este ca si spiritul CRACIUNULUI.....nu va murii niciodata!

Postat pe 26 August 2008 14:53
buna ziua si bine v-am gasit!francia, mama mea dulce imi pare bine ca ai revenit!

Postat pe 26 August 2008 14:58

stiam eu ca te vei intoarce si nu ne vei parasi niciodata..!!

salut miha...!! bine ca ai aparut si tu..

Postat pe 26 August 2008 14:59
FRANCIA!!!!!!!!!!!
cat ma bucur ca te vad.....in fine...te vad scriind...
acum am reusit sa intru si eu pe net dupa ce am umblat numai prin spitale....ce de doctori tampiti... unde dracu ii gaseste astia si ii angajeaza?da anunturi pe mirk?Doamne!!!!!!!!!numai imbecili in Romania asta.
dar ce pati fetita?a ramas fara picioare? .vai sracuta! vreau si eu datele ei sa trimit si eu mail si scrisoare ...poate de la mine ajunge mai repede sii mai ales daca e recomandata...
tya103
Postat pe 26 August 2008 15:36
tya103
Postat pe 26 August 2008 15:37
mihai...salutare...

tya....cred ca este bine sa-i trimitem scrisoarea asa cum este pana fac rost de nr ei de telefon si adresa.....

si bine ai venit si tu ca ai cam lipsit o vreme....si la spital ce-ai cautat???

Postat pe 26 August 2008 15:46
ei si cu tine mafiutzo? m-am dus sa-mpusc cativa doctori incompetenti...ca numai d-astia avem.
sa trimitem scrisoarea atunci.
tya103
Postat pe 26 August 2008 15:51
dar vreau sa stiu si eu mai multe amanunte...se poate?
tya103
Postat pe 26 August 2008 15:52
De la: tya103, la data 2008-08-26 15:52:35dar vreau sa stiu si eu mai multe amanunte...se poate?

la ce te referi? citeste toata scrisoarea ei si vei vedea ....iar acum pot sa-ti spun doar atat ca i s-a rupt proteza...a incercat s-o repare dar nu pentru mult timp.....are nevoie urgenta de proteze noi sa-si faca viata mai usoara..

Postat pe 26 August 2008 16:00
AHA...merci mafia...hai ca am revenit si eu putin cu picioarele pe pamant ....cred ca am ramas putin zdruncinata...maine pun scrisoarea la posta cu ar.
tya103
Postat pe 26 August 2008 16:24
MULTUMIM CELOR CE SUNT ALATURI DE MADALINA....

iar trage chiulul etta la cafea.... mda oare ce sa mai inteleg...

etta chiar asa de ocupata esti de nu poti posta un mesaj...

Postat pe 26 August 2008 16:31
etta ca etta unde este iris???? si ancuta????
si mai multa lume...aaaa mafioso ca imi scoteai mie ochianele ca nu stau la casa mea.....
hmmmmm
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 August 2008 16:48
UN NOU CONCURS....DETALII MAI JOS PENTRU CEI INTERESATI

http://www.lazy.ro/comunitate/concurs.html

SUCCES....

Postat pe 26 August 2008 16:50
salutare,dragii mei !!!!.....scuzati ca nu v-am onorat cu prezenta,dar chiar am fost ocupata pana acum!!!......si in plus,calculatorul a fost ocupat de fiu-meu !!!!.....

imi pare bine ca s-a adus in discutie cazul Madalinei!!!.....am citit si eu la profilul ei si sincer,mi-au dat lacrimile......unii care au iubirea la picioare,nu o pretuiesc.....si acesti doi tineri trag de ea cu dintii!!!...cinste lor!!!....merita sa fie ajutati!!!.....apropos,conturile care le-am vazut la blogul ei sunt bune,sunt OK????......pentru ca de data aceasta,chiar o sa ajut material....nu doar cu vorbe.....

sonia,bine ai revenit printre noi !!!!.....imi pare bine ca ti-ai adus aminte de mine !!!...de fapt cum sa nu-ti aduci aminte,cand tu ai fost prima care mi-ai urat "La multi ani !" de ziua mea ,cand am inaugurat clubul "Casandra "!!!!...pe pup....si o zi buna iti doresc.....

si acum va pupicesc pe toti si va multumesc ca va ganditi la mine !!!.....

Postat pe 26 August 2008 17:47
De la: dienuta_nou, la data 2008-08-26 11:11:35brrr brrr.....ca bine zici tu lucia.........la cluj a fost frig de dimineata.....

'neata la toata lumea si bine v-am regasit!

stef, ma bucur foarte mult ca nu am fost prin zona zilele trecute, cand spuneai ca pleci, ca iti spuneam cateva despre cei care, viseaza, munceste, si apoi dau bir cu fugitii. HAREMUL este al tau, tu esti SULTANUL, si cel putin eu una astept sa iti reiei locul exact acolo unde l-ai lasat. pana una alta, ma conformez si iti spun Stef, dar nu cu atat de multa bucurie cu cat ti-as spune 'sultan' din nou.

gata.........fug la munca, ca am tras chiulul destul.

Mie-mi spui? eu care la 7 ieseam de la munca zgribulita si cu piciorushele inghetate ca eram in saboti? Vorba ta: brrrr
Lucia1971
Postat pe 26 August 2008 18:10
hellloooooo !!!!........cand sunt si io libera,va pititi cu totii!!!!!.......

Postat pe 26 August 2008 18:11
mafiot mic, incerc sa ma adaptez la nou program!stef mersi si pt tine , hai la o bere!

Postat pe 26 August 2008 18:12
Etta draga, nu striga asa tare ca ma asursesti!
Lucia1971
Postat pe 26 August 2008 18:19
pai hai fetelor, o cafea, o bere! etta nu mai fii suparata, ca sunt io destul, pentru tot forumul!

Postat pe 26 August 2008 18:24
pai fusei acuzata de sor'mea mafioata ca am avut prea multa treaba si nu va bagai in seama....si 'acu n-am cu cine sa vorbesc .....bine ca te-ai milostivit tu de mine !!!.....

Postat pe 26 August 2008 18:25
da,Miha...asa e .....ce nu se poate conversa in doua???...sau in trei,ca e si Lucia.......si eu acu vreau oooooooo.....cafea 3in 1......ca e mai moale.....ca nu-mi mai trebuie tare,deocamdata...... ....adica acum,pe moment .....

Postat pe 26 August 2008 18:27
ce faci soro?????????? eu sint nimeni?miha maica ce patisi?hai spune tot!

Postat pe 26 August 2008 18:28
3in1 pt tine etta!

Postat pe 26 August 2008 18:28
Yessssssss...
Tocmai am citit si eu blogul Madalinei si chiar m-a impresionat.
Lucia1971
Postat pe 26 August 2008 18:29
bre nu am iesit de cateva zile sa citesc forumul, dar ce pui mei sunt userele astea....eucumine siatat.....mihai5 si nu stiu cat....ca tare curioasa sunt?

Postat pe 26 August 2008 18:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33
sunt ele reprezentative? 5 De la: _Cryssa_ 2 Februarie 2011 14:47
Nu le am in domeniu,help. 8 De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54
friends 10 De la: soraderazboi 5 Martie 2010 17:30
DRAGOSTEA SI IUBIREA!! 21 De la: amarutza 3 Iunie 2009 17:03