Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

buna.....
mersi pt sfaturi o tai la farmacie ca sa imi iau aciclovir....
si plasturi sheeva am folosit dar am inteles ca sunt buni in prima zi ca acu imi trebuie vreo 10 sa acopar "uriciunea"....
ma bucur mult ca incepe sa se miste ceva in cazul madalinei.....ma bucur enorm...
la fel ca si ieri azi imi inghit toate vorbele urate...pt ca e o zi frumoasa afara si chiar daca e cald adie un vanticel dragutel cu iz de toamna....
vasi mersi mult pt pont.
tyaaaa...dai mama cu ce ai ca am uitat sa-mi beau cafeaua acasa si acu ma ustura ochii de somnic.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 12:01
n-am apucat sa beau cafeaua ca a fost plin de clienti prin birou p la mn...
las' ca o beau la pranz.
eu sunt in continuare suparata... sau cred ca e mult spus "suparata", ci ma mult dezamagita de faptul ca topicurile legate de sex au atat de mult succes in comparatie cu cele care trateaza probleme reale, umane...
uitati-va cat de putine sunt posturile la topicul Madalinei in comparatie cu mai stiu eu ce strigat disperat dupa orgasm...
sa nu mai vb de topicul deschis de mine.... gooolllllll :(
Anissia27
Postat pe 27 August 2008 12:14
Neata dragilor

La multi ani sarbatoritilor

Ema eu propun herpes stop ....ala a facut minuni la multe persoane cunoscute inclusiv mie

Madalina , bine ai venit in harem,speram sa te simti bine aici si sa te vedem cat mai curand la tv

Pupici cucului care ne canta si ne vegheaza somnul

Tya,tre sa gasesti tu o modalitate sa faci zgomot doar nu ai ramas fara inspiratie tocmai cand are lumea nevoie de tine nu ?
Cu interviul ....nu stiu ce sa zic , daca l-ai dat cu pers care ia decizii poti afla rezultatul si pe loc ,daca nu ...astepti sa te sune.
Am observat insa ca nu se mai poarta sunatul decat daca esti angajata ....daca doar ai fost la interviu si nu esti ceea ce cauta ei putine sanse sa sune sa-ti spun asta.

iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 12:18
irisssss!!!! nu mai exista in farmacii asa ceva,numai tampeniimi-au dat si niciuna folositoare,am avut si eu herpes stop si eram fparte multumita de el dar.... am cautat si nu se mai comercializeaza.

ma descurc acu cu aciclovir sa vedem ce o sa iasa....

urat .....foarte urat ca mi-a fost sete din cauza febrei si mi-a iesit asta la gura ma o buza asa mare de zici ca am luat un pumn in plina figura.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 12:32

ia de la mine ema..
si sigur are sa-ti treaca.

Postat pe 27 August 2008 12:34
buna dimineata tuturor..!!!

LA MULTI ANI CELOR CE AU DE SARBATORIT!!!
BUN VENIT NOILOR SOSITE.!!!
iar restul va apartine tuturor..

Postat pe 27 August 2008 12:37
steeeef mersi mult dar esti sigur ca nu vrei sa iei si tu????
adica e foarte transmisibil....
dar ce pot io sa refuz pupicei tai???nuuuu deci pregatiti-va sa luatii cu totii herpes....
ca daca ia de la mine io nu sunt egoista meeei vedeti dau la toata lumea....

ma duc s aimi licitez herpesul poate fac rost de ceva pe el....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 12:38
NU MAI AM BRANZOAICA...I-AM DAT-O SEFEI MELE... SA MA PUN BINE CU EA... IERTARE...IMI IAU REVANSA MAINE...BUNA STEF!

Postat pe 27 August 2008 12:42
help!!!!!!!!!
cum scot pata de inghetata cu cioco de pe camasa alba de matase??????
asta cu ce e pe la birou, ca nu-s acasa!!!
moooorrrrrr, nu pot sa cred cat dunt de "cascata"
Anissia27
Postat pe 27 August 2008 12:51
Cum pana mea sa scoata de pe piata singurul medicament impotriva herpesului / astia-s chiar idioti sau ce ?
Mai era zovirax dar pe cat de scump pe atat de putin folositor mi s-a parut ......

Nu stiu eu unde sa caut sau chiar toate subiectele astea noi aparute sunt numai pe teme sexuale ?

Spuneti-mi si mie pe unde mai bantuiti in afara de cafeanea ca mie deja mi s-a facut sila de noile subiecte
iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 12:53
FAZA E CA NU CRED CA O POTI SCOATE DE PE TINE... ...SA O SPELI REPEDE LA BAIE...CHIAR SI CU SAPUN LICHID DE MAINI.VEZI TU DACA POTI RAMANE IN SUTIEN JUMA` DE ORA.SUCCES!

Postat pe 27 August 2008 12:56
salutare,gascaaaaa !!!!.......am ajuns si io in cele din urma pe la voi......si sa stii Ema ca nu o tin mereu in aspirinizare !!!.....desi,acu',slava Domnului,am rezerve permanente..... ...pup..... .......aaaa...si sa stii ca si eu am herpes de-ala......2 ,chiar,mai mici....cred ca pe fond nervos,ca mi se mai intampla cateodata cand ma enervez!!!....da' io-l tratez cu indiferenta....si trece ......

deci....sa incepem......

in primul rand....LA MULTI ANI,LUCIA!!!......sa va dea D-zeu exact ceea ce mi-a dat mie....si multi,multi ani de aici incolo,impreuna .....si multa intelegere,dragoste si afectiune !!!.....pup....

LA MULTI ANI!!....pentru alexutu si sarbatoritul sau......toate cele bune si numai fericire iti doresc......

Madalina,bun venit printre noi......si sa fii sigura ca acolo,sus,cineva te iubeste si te va ajuta!!!....pentru ca dragostea ta merita ajutata !!!.......

bun venit si celorlati mai noi.......va primim cu bratele deschise atata timp cat aveti un suflet, stiti de gluma si stiti sa cititi printre randuri!!!......bien venu`!!!!.......

Tyaaaaaaa,sa stii ca mam'etta este langa tine cu gandul si cu sufletul !!!!....pup dulce......

Iiiirrriiiissss....ti-ai cusut pantalonasii???.....sau i-ai lasat asa,pentru eventuale actiuni????......
...pup....

Vaaaasssiiii.......te-am dat lipsa la apel,luni seara !!!....asa-mi esti ???.......

........

morcovelul meu scump si drag,pentru tine milioane de pupici si cuvinte de drag si dor.......

si acum pupici pentru toata lumea...... .....si fac cinste cu cafeaua mea speciala :LUNGA ,TARE SI NEAGRA !!!!.......pentru cine doreste si pofteste......

Postat pe 27 August 2008 12:57
lunga,tare si NEAGRA??? PAI VREAU SI EU DOAR DE CURIOZITATE...SA GUST NUMAI... MAINE E EVENIMENTUL DAR SAMBATA NE SARBATORIM.pt voi,maine seara o cupa de sampanie,o felie de tort si...muzica buna si saltareata.sa nu lipsiti!!!

Postat pe 27 August 2008 13:01
De la: alexutu6, la data 2008-08-27 12:56:42FAZA E CA NU CRED CA O POTI SCOATE DE PE TINE... ...SA O SPELI REPEDE LA BAIE...CHIAR SI CU SAPUN LICHID DE MAINI.VEZI TU DACA POTI RAMANE IN SUTIEN JUMA` DE ORA.SUCCES!

Vaaaiiiii!!!! Pai sunt singura femeie de pe aici, ca celelalte sunt in concediu!!! Si am o intalnire cu client la ora 15!!! imi vine sa ma-mpusc! cine stie, poate daca imi astept clientul in sutien semnez mai repede contractul ... glumeam, nush ce sa fac...pe bune!
IRIS... stai linistita, draga, eu m-am resemnat, astea sunt preocuparile nr. 1 , cat ne tzine in pat, cand, cat si cu cine ne-o punem.... foaaaarte "important", asa-i?
Eu am ramas uimita, ti-am zis, ca n-a postat nimeni pe topicul meu in afara de tine, dar nah', poate ca sexul e mult mai important ptr unii decat nevinovatia unui copil.... asta e!
stai aici la cafea, ca deocamdata subiectele sunt CLEAN , mai putin camasa mea
Anissia27
Postat pe 27 August 2008 13:02
varianta cea mai urgenta pina una alta e sa cobori5min(cica pt un covrig),te opresti in prima toneta,iti cumperi un tricou de 10 lei(asta e!),urci si incerci sa rezolvi camasa...daca nu o rezolvi...ramai in tricou...daca e sa se semneze contractul se va face chiar daca nu ai camasa de matase pe tine ci doar un icou de 10 leitr

Postat pe 27 August 2008 13:11
hai ca-i super tare!!!

era o gluma faza cu semnatul, sigur ca depinde de ceea ce spun nu de ceea ce am pe mine:)... am gasit pe aici un sacou lasat tot de mine cu ceva timp in urma, il iau peste sutien, il inchei si-mi spal camasa:), oricum cred ca se usuca pana la 15.

dar hai sa nu facem un topic din pata de pe camasa mea .
vorba lui iris, voi prin ce topicuri ( care nu sunt despre sex) mai umblati?
Anissia27
Postat pe 27 August 2008 13:17
De la: alexutu6, la data 2008-08-27 13:01:41lunga,tare si NEAGRA??? PAI VREAU SI EU DOAR DE CURIOZITATE...SA GUST NUMAI... MAINE E EVENIMENTUL DAR SAMBATA NE SARBATORIM.pt voi,maine seara o cupa de sampanie,o felie de tort si...muzica buna si saltareata.sa nu lipsiti!!!

aaaa......uitati lume,ziceati ca eu sunt perversa pe aici.....si iote,alexutu vrea sa o siiii....guste !!!!.......LUNGA ,TARE SI NEGRA!!!...... .....SA AI POFTA LA DEGUSTAT!!!....

Postat pe 27 August 2008 13:19
eu sunt numai pe cafenea asteptand rasp voastre...pe celelalte doar le citesc...nu ma mai bag in discutii care nu ma privesc...nici macar sfaturi nu prea mai indraznesc sa dau cand e vb de suflet...sfaturi practice(camasa)poate...

Postat pe 27 August 2008 13:21
Mi-am pus pantalonasii langa celelalte hainute rupte/descusute ...probabil cand va veni sora mea pe la mine vor beneficia de eternul ac si ata.....eu,putin probabil sa ma apuc sa cos, in cel mai bun caz daca chiar imi place ceva,ma duc sa cumpar alta pereche

Anisia ai dreptate,si pe mine m-a frapat lipsa de activitate la subiectul deschis de tine mai ales ca sunt sigura ca nu esti prima persoana care se confrunta cu problema asta dar de ......trebuia sa bagi printre randurile alea si ceva pozitii,fantezii sexuale .....

Ieri am avut surpriza sa citesc despre o doamna care a postat un subiect legat de faptul ca nu poate face copii, intreba daca si alte femei au aceasi problema si daca au rezolvat-o .....

Imediat dupa ea a postat o tipa care era ingrozita de faptul ca totusi , este un forum aici si ca nu e normal sa se posteze chiar orice ....daca vrea sa afle raspunsul la intrebarea ei sa-si miste fundul la medic nu pe forum .....dupa ea au postat alte fete care au dat nume de medici ce ar putea sa o ajute .....

Ce m-a frapat este faptul ca fata respectiva avea vreo 2 sute si ceva de mesaje la activ ......si i s-a parut aiurea subiectul
iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 13:24
Uite ca am gasit subiectul de care vorbeam ....e vechi dar spune multe !

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17142/nu-pot-face-copii/1.html
iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 13:25
stiu gainusa mea draga..
sentimentele sunt reciproce..
ema..,de la tine sunt convins ca nu pot lua decat ce este bun,pt ca rau inca nu am decoperit ceva..
salut susurica...!!astept sa vina ziua de maine sa sarbatorimm

tocmai am vorbit cu madalina la telefon...
va informez ca-i tare scumpica si vesela..

Postat pe 27 August 2008 13:29
De la: etta70, la data 2008-08-27 13:19:06
De la: alexutu6, la data 2008-08-27 13:01:41lunga,tare si NEAGRA??? PAI VREAU SI EU DOAR DE CURIOZITATE...SA GUST NUMAI... MAINE E EVENIMENTUL DAR SAMBATA NE SARBATORIM.pt voi,maine seara o cupa de sampanie,o felie de tort si...muzica buna si saltareata.sa nu lipsiti!!!

aaaa......uitati lume,ziceati ca eu sunt perversa pe aici.....si iote,alexutu vrea sa o siiii....guste !!!!.......LUNGA ,TARE SI NEGRA!!!...... .....SA AI POFTA LA DEGUSTAT!!!....
daca mi-dai dintr-a ta voi avea de unde sa degust...daca nu,de unde sa iau?CAFEA!CAT DESPRE FAZA CU PERVERSA,BINE CA SUNT ANONIMA(OARECUM)!CA DE ALTFEL,NU CRED CA AR VREA SA MA CUNOASCA CINEVA!nu ca as fi periculoasa,doamne fereste!

Postat pe 27 August 2008 13:29
stef,eu sarbatoresc de vreo cateva zile...sunt ingrozitor de obosita...daca vreti,incep si cu voi de azi...merg sa iau vreo 2 beri(fara alcol ca sunt la munci)?tortul di pacate nu e gata...

Postat pe 27 August 2008 13:32
putem incepe ,de ce nu..

"BINE CA SUNT ANONIMA(OARECUM)!CA DE ALTFEL,NU CRED CA AR VREA SA MA CUNOASCA CINEVA!nu ca as fi periculoasa,doamne fereste!"

dar poate ma lamurestisi pe mine ,ce ai vrut sa zici aici..

Postat pe 27 August 2008 13:40
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-27 13:25:21Uite ca am gasit subiectul de care vorbeam ....e vechi dar spune multe !

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17142/nu-pot-face-copii/1.html

IRIS, am gasit, am citit, am postat...sper sa fie de folos d-nei, eu chiar cred in dl dr. munteanu.

in ceea ce priveste topicul meu... ce sa zic, poate ca nu stie lumea de el... asa ca, hai sa mai incerc si altfel, desi risc sa dau in penibil cu insistenta mea... in fine:
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19581/-UNDE-I-MAMA-.html
Anissia27
Postat pe 27 August 2008 13:44
Am vazut mesajul tau anisia .....mai bine mai tarziu decat niciodata nu ?
Eu am amintit de el pentru ca mesajul iuliei mi s-a parut tare ....nepotrivit sa zicem .

Nici eu nu am inteles partea cu ANONIMA ....
Va pupicesc pe toti , ma duc sa ma distrez in bucatarie ca lionul azi nu ma scoate in oras :(

Etttaaaa.....ma scoti maine la o ciorbica de burta ?
iris_4_ever
Postat pe 27 August 2008 13:52
De la: stef80, la data 2008-08-27 13:40:39putem incepe ,de ce nu..

"BINE CA SUNT ANONIMA(OARECUM)!CA DE ALTFEL,NU CRED CA AR VREA SA MA CUNOASCA CINEVA!nu ca as fi periculoasa,doamne fereste!"

dar poate ma lamurestisi pe mine ,ce ai vrut sa zici aici..
ii raspundeam"perversei " de etta...am un caracter particular,impulsiv si pervers...nu declar chestiile astea asa fatis de obicei...pt ca nu e neaparat o caracterizare,depinde bineinteles de context...e dificil...vb pe privat!

Postat pe 27 August 2008 13:52
alexutu,ti-am zis ca la mine tre' sa stii sa citesti printre randuri!!!......si daca nu stii EU SUNT PERVERSA HAREMULUI SI NU MI-E RUSINE DE STATUTUL MEU !!!......scuze daca am deranjat !!!....n-a fost cu intentie......eu am un spirit de gluma mai colorat......

Postat pe 27 August 2008 14:22
Iiirriiisss.....la o ciorba de SUB burta poate te invit!!!!.....

Postat pe 27 August 2008 14:23
De la: etta70, la data 2008-08-27 14:23:34 Iiirriiisss.....la o ciorba de SUB burta poate te invit!!!!.....

Vreau si eu ciorbita de burtica Deja imi ploua in gura...pana diseara o sa am lapovita si ninsoare...
ramo77
Postat pe 27 August 2008 14:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
hello 4 De la: oana16br 15 Septembrie 2009 18:07
Zi ce-ti trece prin cap! 2681 De la: Diavolyta_ 31 Martie 2013 09:17
Cafeneaua de poveste 5 De la: natasha69 24 Aprilie 2009 00:30
Deseneaza si castiga! 4 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52
da sau nu? 9 De la: scorpio67 28 Aprilie 2010 21:07