Mai multe
|
BUNA DIMINEATA... O zi buna, mai buna ca cea de ieri si mai putin buna decat cea de maine... Pupici |
||
|
sheeva Postat pe 28 August 2008 09:38 |
||
|---|---|---|
buna dimineata dragii mei prieteni........o zi placuta pentru toti............dar unde esti mafiuto ca este pustiu fato fara tine!
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 10:06 |
||
Neata all...io inca sunt
|
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 August 2008 11:17 |
||
buna ziua la toata lumea !!!......va pupik dulce si va urez o zi frumoasa si plina de caldura sufleteasca!!!.....caci de canicula suntem satui !!...... sorooooooooo.....unde te-ai ascuns fatooooooo ????.......sau ne pregatesti marea surpriza ?????.......
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 11:54 |
||
|
neataaaa!!!! beeeei daaa e dimineata ca deh la mine acu veni curentu'..... mai fetele io ieri m-am prapadit de ras la subiectele alea.... sper ca si voi. va doresc azi o zi superba si racoroasa... care stie ceva de mafia???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 12:14 |
||
| buna ziua la toata lumea ...si servici usor daca e cazul.. | ||
|
ad__83 Postat pe 28 August 2008 12:24 |
||
|
Emma....eu sincera sa fiu nu prea am gasit nimic de ras ,vocabularul folosit este mult prea din popor pentru mine , am intervenit la un subiect dar asta pentru ca prea o tineau unii ca daca nu faci fisting se duce barbatul la alta .....mare ti-e gradina stii vorba aia nu ? Gata cafeluta pentru mine ,ma duc sa fac teste in bucatarie am gasit fidea de orez si sper sa imi iasa spaghetele de orez prajite la fel cum alea de la wu xing daca nu ....o sa trebuiasca sa ma scoata cineva la masa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 August 2008 12:32 |
||
'neatza la toata lumea, in sfarsit am facut si eu ochisori va pupez si va doresc o zi cat mai senina si plina de pace
|
||
|
dragalaspui Postat pe 28 August 2008 12:34 |
||
astazi va servesc cu niste gogosele cu dovlecel in aluat de clatite (sunt o minune), si o cafeluta, un capucinno sau ce mai vreti voi
|
||
|
dragalaspui Postat pe 28 August 2008 13:50 |
||
De la: france1974, la data 2008-08-27 23:21:44daomne maica multa lume nebuna........la mine pe scara a venit salvarea ca ia ramas unuia(italian)puta infipta in gaura de la aspirator!deci ala viola aspiratorul!am ris cu lacrimi! doamne, multi au cap ,dar vai de picioare
|
||
|
dragalaspui Postat pe 28 August 2008 13:52 |
||
buna ziua,draguta dragalaso-pui!!!......te pupik dulce si bine ai venit printre noi!!!....imi place ca ai simtul umorului,in ciuda greutatilor tale !!!.....sa stii ca sufletul si gandurile mele sunt alaturi de tine ....si rugaciunile catre Cel de sus !!!........chiar acum am trimis niste mail-uri care sper sa te ajute !!!.....caci consider ca o dragoste ca a voastra,curata si sincera ,TREBUIE NEAPARAT AJUTATA !!!.....si eu stiu de ce sustin atat de tare acest lucru...poate si tu stii,daca te-ai uitat pe la profilul meu ........pupici dulci si o zi buna .....
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 13:58 |
||
|
meeeeei unde sunteti ....rusinica treceti la votat la concursul cu nemira ca ne iau astia fatA.... inocica...adi al tau e pe primul loc la "grupa" lui infidelitate...si etta noastra la fel...hai la vot cu voi!!!!! c vrem sa castige macar odata etta din cate concursuri are la activ macar pe asta sa il castige dati-i drumul ca ma oftic imediat si link-urili..... vini ai vini!!! http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3242.html asta e povestea ettei http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3246.html asta e a mea.... http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3246.html asta e alui adi al lui inocica.... no hai sa va vad ca tot zicea careva ca avem spirit de turma!!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 14:16 |
||
|
buna dragalaspui....ce nick misto... ma bucur ca esti pe acilea cu noi... dai o cafea???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 14:17 |
||
|
fetele pt uite un articol ce merita citit asa macar ca fapt divers .... http://www.kudika.ro/editorial/133/Teama-de-casatorie |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 14:33 |
||
buna ziulica la toata lumea! azi am venit mai devreme!
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 14:45 |
||
si eu va salut pe toti..!! va pup si fug la treaba..
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 14:56 |
||
|
buna mihaita...azi ai reusit sa iti trezesti colega???? glumesc evident la tine e prea tarziu pt o cafea???? simt nevoia de un cofee...ce zic??? bem una impreuna??? mai io am o intrebare pertinenta UNDE SUNT BARBATII DE PE CAFENEA???? de ceva zile trag chiulul la greu...hmmmm |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 14:58 |
||
Ema ,vezi bre ca ai dat link-ul tau de doua ori in detrimentul lui adicon ....pup lumea , ma duc in vizita cica ...uff nu am chef dar de , suna lumea dupa mine
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 August 2008 15:44 |
||
| tarziu pt cafea? nu dulce ema si la 10 seara! | ||
|
Postat pe 28 August 2008 16:37 |
||
|
scuzeeee iris nici nu am vazut uite inca o data link-ul http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3270.html inoxcica scuze am vrut sa fac ceva bine si uite ca a iesit naspa |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 17:24 |
||
| oki o cafea la mihaita... si acu ai link-uliris da-i drumul cu votatul(glumesc dar acu e pe primul loc si el la sectiunea infidelitate.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 17:24 |
||
|
Tocmai am fost sunat acum de Madalina ..,care ma rugat sa postez aici la Cafeneaua vituala,faptul ca mai devreme tocmai a incheiat un examen mai greu ,la facultate.. rezultatul..,desigur a fost o REUSITA !! Doreste sa ne bucuram si noi de succesul ei..!! FELICITARI MADALINA..!! si cu siguranta sunt multi care se bucura de succesele tale...
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 17:29 |
||
|
mafiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......!! unde esti fata..!!
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 17:30 |
||
Felicitari Madalina si asteptam cu interes poze de la cursul festiv (pentru ca sunt absolut convinsa ca vei ajunge si acolo!)! Salutari tuturor si o dupaamiaza minunata sa aveti1
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 28 August 2008 17:36 |
||
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-28 14:33:29fetele pt uite un articol ce merita citit asa macar ca fapt divers .... - Te pomeni ca-ti va fi frica sa te cositoresti? |
||
|
supermiki Postat pe 28 August 2008 17:40 |
||
| salutare la toata lumea va poop!! | ||
|
Postat pe 28 August 2008 17:46 |
||
|
- sa ai si tu o dupa amiaza ... seara fantastica ... |
||
|
supermiki Postat pe 28 August 2008 18:00 |
||
madalina nu pot decit sa ma bucur din suflet pentru tine!esti o faptura gingasa si o fata deosebita!felicitari!
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 18:03 |
||
|
dap miki recunosc.... madalinaaaa....felicitari !!! mafioso trage chiulul ....sultane ce i-ai facut lu' mafioso???? babyala bine ca mai da si pe la noi...mai poti???? luciaaaa.... mai fetele unde fusarati azi meeei undeeeee???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 18:13 |
||
mafia nu raspunde nici pe mes... stie cineva ceva de ea...???? salut miki si bun venit baby...
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 18:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| 0 prietena | 21 | De la: rockk 23 Martie 2011 12:31 |
| buna | 2 | De la: iulia069834 29 Ianuarie 2010 12:29 |
| vine maju meu! | 11 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57 |
|
|
||
| Relaxare in fata pc ului | 6 | De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53 |
| mai bine vegetarian? | 1 | De la: Fahnell 12 Aprilie 2010 14:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.