Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

franciaaaaaaaaa,cinta cucu pt tine ia auzi:tiner in putere,mam jucat cu anii,am sucit pe degete mindrele si banii,vremea nu te iarta nu te lasa in pace,nu iti poarta de grija,nici nu se intoarce patimele mele se pierd cite una,si acum stiu ca viata nu o duci cu minciuna,uite asa fr tiam cintat ai vz,sa nu mai fi supi ok?
mari58
Postat pe 27 August 2008 15:53
De la: mari58, la data 2008-08-27 15:40:19alexutu pai tu stii si eu de ce nu stiu sa o schimb,hai puneo tu ca,daca o pun eu sare naibii casa in aer si ajung pe drumuri,asa ca da o fuga pina la Mari si puneo tu,butelia ma,nu va ginditi la prostioare am citit povestea ta puiutsi,spun Doamne ajuta da da asa e cum spui prietene drag,al tau e,al tau ramine,si pupal,zapaxcestema,cai fr nu Vassssiiiiiiiiiiiiii,unde imi umbli mai,ma iubesti,nu ma iubesti,asta era intrebarea,da o data raspunsul sa stiu de o treaba
daca o pun eu,e,nasolca iese si cu strigaturi (daca tot va refereati la topicuri interzise minorilor )

Postat pe 27 August 2008 16:03

cuculeeeee, cum sa nu te iubesc mah , da stii tu, numai asa o tarica si virtual ( ca tu asa ai zis ca ma iubesti

iris, poate data viitoare cand te intalnesti cu lionul, dati si la mine un semn, ca nu va deranjez , da mi-o fi si mie foame, sa bag si io ceva la ghiozdan

etta, ce sa fac fato, nu mai avusei timp, treaba pana peste cap, ca se-ntoarse lumile din conced si vor sa cheltuie banii

in rest numai siiii ptr toata lumea

P.S. nebunicooooo , pe unde esti, ca-ti simtim lipsa la greu
_fantoma_
Postat pe 27 August 2008 16:34
buna ziua! o cafeluta va rog! LA MULTI ANI CELOR SARBATORITI AZI, PUTERE DE MUNCA SI SANATATE!

Postat pe 27 August 2008 16:49
in sfirsit!situl merge in reluare si nu avusei acces!incercai si eu sa scriu de Eminescu si se bloca!mama masii!cred ca traficul e de vina!cucule merci de cintare dar prefer life......asa ca treci la avion!

Postat pe 27 August 2008 16:53
auziti mai fetele???
exact sub cafenea era un subiect "nu am orgasm" si ma gandeam io asa cu de la mine putere...cum mama lu peste spui asa in gura mare
ma refer la faptul ca nu exista femei frigide ci doar barbatinepriceputi si reciproca e adevarata...
oricum mi-a stricat cheful de cafea.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 17:01
EI,MAI,NU E CHIAR ASA TREABA CU BARBATII,SUNT CAZURI SI CAZURI...IN SFARSIT,PERSOANA RESPECTIVA TRE` SA AIBA CU ADEVARAT O PROBLEMA IN SENSUL ASTA DACA A APELAT LA ACEST FORUM...SI AM MAI OBSERVAT O CHESTIE...CINE INFIINTEAZA TOPICURI DE GENUL ASTA CRED CA NU CAUTA NEAPARAT UN SFAT CI CAUTA SA VADA DACA PROBLEMA LOR E UNICA*(ADICA DACA SUNT"ANORMALI")SAU MAI SUNT SI ALTII CU ACELASI OFF...SI CATA IMPORTANTA DAU ASPECTULUI...SA STII CA DOAR CITIND EU M-AM ELIBERAT DE MULTE COMPLEXE(NU MA REFER IN MANIERA PARTICULARA LA TREABA CU ORGASMUL)

Postat pe 27 August 2008 17:08
nu te mai gandii la lucrui urate, mai ema! o cafea si o racoritoare de la mine

Postat pe 27 August 2008 17:39
aaa oki mai io am inteles problema fetii numa' ca..deh m-am amuzat copios,sunt putintel rea azi dar..... ma amuza teribil chestii de genul,intrebari cu raspunsuri multiple ...
intelegi tu ce vreau sa spun....

oricum sunt vreo 3 topicuri pe care azi am ras de m-am tinut cu mana de burta nu numai eu ci si colegii mei asa ca.....

ma bucura astfel de topicuri si replicile aferente in masura in care imi lumineaza ziua...dar cheful de cafea mi l-a stricat pt ca mi-o venit chef de altceva si acu...belea ca n-am cu ce!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 17:40
ma ema cu tine nu o da lumea la intors!

Postat pe 27 August 2008 17:42
EU PE AZI MA OPRESC AICI...AM O DURERE CUMPLITA DE CAP...A FOST O ZI LUNGA...VA MULTUMESC CA MI-ATI STAT ALATURI!NE "AUZIM"MAINE SEARA...NU AM UITAT CA V-AM PROMIS TORT SI SAMPANIE ASA CA FITI PE FAZA!VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI!SA FITI CUMINTI~

Postat pe 27 August 2008 17:49
miha..... o da lumea la intors cu mine dar merge la 360de grade ca altfel n-are sens...

susurica.... imi pare rau probabil ca se anunta vreo ploaie de aia te doare capul.
ia si tu o aspirina la mine e remediu unuversal valabil pt orice....

pupici si vb miane susurica...
mihaita.....imi fu dor de tine meeeei
cam rar zilele astea ii spuneam tyei sa iti imprumute metoda trezirii de dimineata....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 18:06
Bai...NU POT SA CRED!!! a aparut un nou topic : "SUNT GELOASA" ...So what???!!!??
mi-e rauuuuuuu

P.S: ma duc acasa la bebeu, mai vb
Anissia27
Postat pe 27 August 2008 18:08
oki fugi dai pup si de la mine....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 18:10
NU RADE EMA CA SUNT DARAMATA SI NU MAI AM VLAGA NICI CAT O MATA LENESE, CARE TOARCE DORM DIN PICIOARE SI SPUN CUNINTE INCRUCISATE

Postat pe 27 August 2008 18:13
sunt VARZA TV!

Postat pe 27 August 2008 18:18
buna...la toata lumea din cafenea....am intrat doar sa va salut si sa va spun ca ma gandesc la voi tot timpul....cu drag....
acuma fac zacusca si trebuie sa stau langa ea sa nu se prinda sau sa se afume ca ....mnah....nu as putea sa va aduc la cafenea zacusca afumata.
va pup pe totzi,de la mic la mare...pa pa
matracucu
Postat pe 27 August 2008 18:21
zacusca.......mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm buna , ai grija, la iarna, incam micul dejun!

Postat pe 27 August 2008 18:22
deci vino cu zacusca .........ca platesc drumul....mama fato tu faci pacate!plec eu simbata la piata si fac si eu ........daia frantuzita! emma soro ma pusei si eu pe ris.....si zisera astia ai mei ca or sa cheme salvarea!

Postat pe 27 August 2008 18:25
hai mai miha mai .... valeu valeu ...pai fa cumva sa se trezeasca colega si sa isi miste posteriorul la munca de dimineata.....
da pe gat o dusca si la somnic ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 18:26
pai cand iti spun io.... ma prapadesc de ras in fata calculatorului si mai am si clienti inmagazin care se uita trazniti la mine....
zacuscaaaaa io sunt la faza cu castravetii ca a apucat-o pe mam pusul castravetilor....si curata hrean si cauta piper boabe de mi-au iesit ochii din cap...de dimineata...
laura de care zacusca???
traditionala sau cu cuperci sau cu fasole ..mmmmmm aoleeeu
VREAU SI IOOOOOO!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 18:28
da,zacusca de vinete insa fetelor,daca va hotarati sa faceti,sa puneti ardei capia..mmmmm...iti vine sa iti bati copiii la cat de buna este.
cea de fasole cam peste 2 saptamani pt ca mai trebuie sa se coaca in pastaie....
la iarna,intr-adevar,atunci cand vom savura cafelutza,vom pune si painica la prajit pt zacusca si ne vom minuna cat de bune sunt si legumele goale,fara o halca de carnitza langa....
va pup ....cu mare drag.
matracucu
Postat pe 27 August 2008 18:42
scuze fetele pt off topic dar ma prapadesc de ras,...france mama uite un alt topic pe care sa mori de ras...

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19606/Fisting-/1.html

fetele mai fratele meu alb azi parca a dat strechea in mine am ras de ma doare burta pe topicurile cu locuri pozitii si alte alea despre sex....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 August 2008 18:47
EMA LASA CLENTII SI FUGI ACASA!

Postat pe 27 August 2008 19:04
emma pe astia saracii i-am trimis la psihiatru........ca sigur au nevoie!

Postat pe 27 August 2008 19:43
Fax: 2555348; E-mail: sprigoana@yahoo.com doina.danet@rosal.ro

aici vom gasi sprijin...!!

va asigur ca vom gasi..,tot ce-i trebuie Madalinei..!!

vreau mail-uri ..,cat de multe..!!

scrieti ce vreti voi..
dar va rog din suflet sa o faceti.

cine vrea sa vorbeasca cu Madalina,o poate face pe mes,cu WEB...,POSTATI VA ROG PE TOATE TOPICURILE !!

Madalina..,este tare dulcica,este mai mult decat frumoasa si f desteapta..!!

va invita pe toti sa o cunoasteti,asa cum este ea..

am incredere in voi..!!

Postat pe 27 August 2008 19:44
Buna seara tuturor. Multumesc pentru urari si va doresc sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata asta, chiar si de zacusca aia despre care se vorbea la un moment dat.
Lucia1971
Postat pe 27 August 2008 22:18
MORTUS PELEUS !!!!....ca nu mai e nimeni pe aici !!!!.......de mult .......Stef,bagat la cap!!!!.......

Postat pe 27 August 2008 22:21
aaaa....ba mai e cineva....bon soir,Luci !!!.....si inca o data LA MULTI ANI !!!......si la multi bani si multa fericire .....

Postat pe 27 August 2008 22:22
etta..
stiam eu ca bagi repede
luci..,

etta..,sa bage si fetele musulmance ..,macar ceva la inima

Postat pe 27 August 2008 22:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DE MARTISOR !!! 2 De la: soraderazboi 1 Martie 2010 14:04
SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara 1 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18
Bagarea in seama... 0 De la: 7 Octombrie 2010 21:50
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54
ce inima are aceasta femeie???? 19 De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:07