Mai multe
A promis Madalina ca bem daca ia examenul.Asa ca Madalina treci la datorie FELICITARI.Nici nu ma asteptam sa nu-l iei.BRAVO
|
||
|
ramo77 Postat pe 28 August 2008 18:16 |
||
|---|---|---|
pupici multi si pentru tine ramo.. poi.., sa stii ca Madalina tocmai se "chinuia" cu un cinzano..
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 18:19 |
||
Pai hai sa o ajutam sa-l termine Si tie Stef pupici multi si Dumnezeu sa te tina mereu la fel de bun
|
||
|
|
||
|
ramo77 Postat pe 28 August 2008 18:24 |
||
FELICITAAAAAAARIII,MADALINA !!!!.......uitati domne' exemplu aici de om care vrea sa reuseasca in viata !!!....si altii care au conditii si nu le lipseste nimic,fac......nimic....ca sa nu zic vorba aia rusinoasa !!!.....bravo Madalina !!....da-i inainte,ca dai bine !!!.....succes in continuare la tot ceea ce visezi !!!..... Emaaaaaaaaaa....multam' fato pentru campanie!!!!......si are dreptate mai ,oameni buni Ema noastra!!!.....treceti la vot si acum ,pe ultima suta de metri!!!!.....macar sa fie de-ai nostri la cele 2 sectiuni unde se mai poate !!!......FORTA GASCAAAA !!!....FORTA HAREEEMMM!!!(scuze sultane,nu m-am putut abtine !!....)..... si ,normal, acum pupiceii de rigoare pentru toata lumea !!!.....
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 18:41 |
||
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-28 14:16:10meeeeei unde sunteti ....rusinica treceti la votat la concursul cu nemira ca ne iau astia fatA.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 18:43 |
||
|
prezent la datorie..... deci mai sus e mesajul cu "link-urili....ai"...ca sa luam si noi macar un concurs sa nu spunem iar ca astia de la kudika is smecheri...ce ziceti??? o cafea ceva sa se poata vota mai bine????? sau va bagam degetelel in priza??? hai mai ca glumesc.. va pup pe toti ca azi plec fuga de la munca abia stept sa ajung acasa pt ca am capatat un dvd cu "neste filme" si am ce face in seara asta.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 18:45 |
||
De baut pentru toata lumea
|
||
|
dragalaspui Postat pe 28 August 2008 19:56 |
||
| - Ma doare gatuuuu ... am tot baut rece! ... | ||
|
supermiki Postat pe 28 August 2008 20:07 |
||
| - Da' sa nu te refuz pui dragalas ... mai hai c-o bere ... | ||
|
supermiki Postat pe 28 August 2008 20:11 |
||
|
'searaaaa!!!! beeei ce fu in cafeaua de azi adormirati cu totii?????? ha??? unde sunteti??? am ascultat azi o melodie....mai multe de altfel insa asta mi-a amintit cat de fericita ma poate face o simpla melodie.... hai trezirea si sa bem ceva ca mai e putin si incepe toamna...si frunzele incep sa cada.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 21:17 |
||
buna seara... las'sa vina...toamnna e frumos tare...Madalina felicitari! tine-o tot asa..din partea noastra ![]() Ema... multumim pentru campanie... dar dupa cum discutam si cu Adrian nu important e premiul ci faptul ca avem alaturi PRIETENI MINUNATI si cu suflete MARI...
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 21:25 |
||
|
mai cu siguranta maine este decisiv pt toata lumea.... desi nu mi-ar place sa mi se publice povestea..am sa iti spun i de ce...regulamentul cere ca toate dreturile de autor sa fie cedate editurii. mi se pare atat de..... eu sunt foarte posesiva cu "creatiile" mele. desi nu contest mi-ar place sa fiu publicata dar asa cum scrie la carte ...drepturile de autor sa fie ale mele si toate cele ce vin odata cu asta. sunt mai multe chichite avocatesti cu care nu sunt de acord deci cu siguranta ca e mai bine pt mine personal cat despre adi cu siguranta si maine e o zi si imi doresc din suflet sa castige concursul la sectiunea infidelitate. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 21:34 |
||
|
iris scuze pt urmatoarele: LUUUUUMMMEEEE LUUUUMMMMEEEEEEE!!!!!! A REAPARUT MACIUCA BAROSANA!!!!!! haide-ti fetelor sa-i dam omului informatiile necesare ca le cere cu asa ardoare ca mi se facu mila de el http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19648/Harta-celor-mai-bune-sosele-de-CENTURA-.html |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 21:41 |
||
|
Am ajuns si eu acasa ...am votat cei trei scriitori azi asa ca fa bine emma si maine da iar link ... In rest ...toate bune si frumoase nu ? Sau nu prea ? voi de ce ati tras chiulul azi ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 August 2008 21:50 |
||
|
io nuuuuu!!! numa fetele astea care au salutat si au tulit-o...azi cand aveam si io timp liber ca maine nu am nici macar o fereastra.... maine va salut eu si pe urma ma apuchez de treburili mele 'ai!!! si acu va les ca ma ustura oachele... deci care da cafeaua dimineata???una strong rau de tot.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 21:57 |
||
|
stie cineva ceva de mafia?confused0006: @[smiley: Question Mark: [23/23_33_7]] mafia unde esti draga mea? ti se simte lipsa enorm..@[smiley: Question Mark: [23/23_33_7]] eu va spun noapte buna si vise placute, ma retrag in glorie, cat inca mai pot ajunge la pat mafia fa o minune si apari ca noi iti simtim lipsa :sml-
|
||
|
dragalaspui Postat pe 28 August 2008 22:33 |
||
noapte buna...pui mic si drag.. sa ai vise frumoase.. fac eu cafea ca trebuie sa plec devreme la servici...pun si un strop de dragoste... noapte buna celor ce se duc la somn.. asta ca sa dormiti bine...
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 22:38 |
||
|
Si eu ma retrag dar nu in glorie ,inocica ....vezi ca vorbesti cu peretii nu-ti mai spun la ce ma refer ca sunt convinsa ca stii deja .... Pup fetele si baietii care-s prezenti Marriiii .....vezi sa fie cafeluta fierbinte ca mie asa imi place
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 August 2008 22:48 |
||
|
maryamm....,nu raspunde nici la telefon .. acum am sunat-o a patra oara.., in doua ore.. va rog din suflet sa faceti ceva si sa ma anuntati imediat.. va rog mult pe toti... unde esti mafia...,nu mai vrei sa vorbesti cu mine..?????? SA FII BINE !! acolo unde esti.. te rog sa dai un semn... macar Madalinei...
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 22:51 |
||
|
iertare voua fetelor.., dar nici n-am apucat sa mai citesc !!! va pupacesc si eu ..,din sufletelul meu si sper sa ma-ntelegeti... vise placute...!!! |
||
|
Postat pe 28 August 2008 22:55 |
||
| sper ca sa int nelinistita ca ea intimplat ceva cu mafioata.......fato nu ne baga la idei si da un semn de viata!aparu si maciuca dar unde puii mei era cind il cautam sa ma invete ceva injuraturi?noapte buna tuturor....vise placute .......purecii sa va sarute! | ||
|
Postat pe 28 August 2008 23:01 |
||
| iris draga... stiam deja asta ..dar trebuie sa recunosti ca ar fi monoton pe forum numai cu oameni normali...sau aproape normali asa ca noi...as putea-o declara mascota kudika... | ||
|
Postat pe 28 August 2008 23:04 |
||
|
fetele nu m-am putut abtine...iris stie de topicul asta....deci d-nelor si d-lor ...de la pagina 2 devine interesant.... mai da cat am putut sa rad zilele astea ...nu-i a buna deci ca sa va distrati si voi maine dimineata http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19580/ce-gandesc-barbatii-la-1-intalnire-/3.html acum imi amintesc vag de ce anume imi placea asa de mult forumul asta...ma facea sa rad pana la isterie.... Doamne e mare gradina Ta....d'apai da si Tu cheia si la prosti ca altfel sar gardu'!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 23:21 |
||
| buna seara dragii mei...am avut o gramada de treaba azi la servici si abia acum am reusit sa intru pe forum sa doresc somnorosilor vise placute iar pe cei care mai sunteti treji sa va invit la o felie de tort si un pahar de suc(pepsi)in cinstea puiului meu care azi a implinit anii...va pup si ma apuc de citit sa vad ce ati mai facut azi | ||
|
Postat pe 28 August 2008 23:38 |
||
|
susurica!!!!! la multi anisori puiului tau (daca e bebele tau) tre sa fii tare mandra de el.. ma infrupt fuguta din tortulet si o tai la somn pt ca maine va fii o zi luuunga de tot pt mine.... te pupic si noapte buna |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 August 2008 23:43 |
||
|
La multi ani puiului tau dar nu am inteles de ce nu spui cati ani a implinit ....si puiul tau e copilul tau sau iubitul tau ? Eu ii spun iubitului meu cand vorbesc cu altii despre el ca fiind puiul meu ....unii s-au obisnuit altii nu asa ca atunci cand vorbeam cu un prieten despre hamsterul meu saracul a crezut ca ma refer la iubi ....eu ma referam la hamsterul proaspat cumparat insa Ai dreptate inocica ....ar trebui pusa ca mascota dar nu cred ca ar fi de acord kudika cu acest lucru
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 August 2008 23:47 |
||
PUIUL MEU A IMPLINIT AZI 6 ANISORI...E BARBAT DE ACUM...
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 23:53 |
||
la multi ani cu sanatate ca e mai buna ca toate!
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 23:56 |
||
| multumim...sunt trista...nu stiu de ce...parca creste prea repede si acusica mi-l ia vreo una...o s-o mananc de vie...dar deja sunt off topic mi se pare... | ||
|
Postat pe 28 August 2008 23:58 |
||
sa-ti traiasca si LA MULTI ANI..!!
|
||
|
Postat pe 28 August 2008 23:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafenea de Noapte | 12893 | De la: fluturas_ 24 Mai 2013 17:35 |
| ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? | 2 | De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18 |
| am reusit! | 4 | De la: concordia 21 Noiembrie 2009 19:59 |
|
|
||
| fff important:cauza sociala | 0 | De la: 14 Martie 2010 07:24 |
| Prestarea de servicii | 2 | De la: adinutza_adinutza 30 Septembrie 2009 10:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.