Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

He he he ...sa-ti traiasca flacaul lasa tristetea deoparte si profita de el cat mai ai timp , maine poimaine il vezi cu prezervative in buzunar
iris_4_ever
Postat pe 29 August 2008 00:00
tocmai astai...cred ca am sa fiu o soacra tare al dracu`...saraca fata...multe va mai avea de tras...dar...ai dreptate...sa ma bucur de el acum...multumesc de urari...va pup...uffa!ce stare am!nu e vreun clown prin zona?sunt aiurea tare in seara asta...mai bine ma duc la nani ca va "depresionez"pe toti...

Postat pe 29 August 2008 00:05
mai e al naibii de tarziu stiu dar ...va mai distrez cu un link mai deosebit...pozne si videouri haioase...

http://hai6.net/2008/08/caschete-galbene/

ca tot ma intrebam unde sunt barbatii de la cafenea...
ete ne face un stiptiz
d-nelor....pt delectarile ulterioare voi cauta in continuare astfel de link-uri .....
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 August 2008 01:16
buna dragilor,am muncit mult azi ca de,menajera nu am vreau si eu tort,un pic,pic MAFIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa,cei cu tine?hai iti cint,lume,lume cei cu tine,ma pui sa patimesc,cum sa mai traiesc,tot necazuri,parca in ciuda le pui toate la mine in spate,unde tie lume dulceata ce incalzeste viata,sa imi pui si mie in pahar cas satul de amar,viata,viata,mai opreste mai stai cata in loc,sa luam din tinerete macar un strop
Irissssssssss,ai vz,si pt tine iubita,sa mai fim o data tineri daca neam tocmi,toate averile din lume ti leas darui,Ema,nu reusesc sa citesc iubita,nu am timp,dar imi fac,ca vreau sa rid si eu,cred ca nu mai stiu sa rid
,nb dragii mei!

mari58
Postat pe 29 August 2008 01:16
si acu chiar ma bag la somn ca o fur de la beji ca saraca pisica de vreo ora miauna s sting lumina ca nu poa' sa doarma....
vise cu cowboys ...
scuze placute
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 August 2008 01:17
Cuculeeee , te pupicesc bantuiam pe alte subiecte si nu am observat ca ai aparut

Cred ca o tai la somnic si eu asa ca va
iris_4_ever
Postat pe 29 August 2008 01:31
buna dimineata... dupa cum am promis... cafeaua e servita...sa aveti o zi cum v-o doriti...

Postat pe 29 August 2008 06:55
Neata inocica, neata lume.
Mersi de cafea...
O zi superba
sheeva
Postat pe 29 August 2008 08:10
- Cea mai fantastica zi sa aveti!!! ... Sunt doar in trecere ca ma duc la sapa ... am cateva intalniri importante azi ... numai deseara ajong pe acasa ... poate mai intru de la birou daca gasesc vre'o gaura ...
supermiki
Postat pe 29 August 2008 08:57
Buna dimineata!....mersi de cafea,susurica sa-ti traiasca baietelul
LA MULTI ANI!!! sper ca mai ai o feliuta de tort si pt mine.
gabi_a_lu_miki
Postat pe 29 August 2008 09:58
salutare tuturor...!!
multumim de cafeluta inocica ..
sa aveti o zi, cum v-o doriti

Postat pe 29 August 2008 10:09
hmmmmm....inocica,ce cafea buna....ce aroma...se vede ca ai facut-o din toata inima ta ..mersi mult, o zi fantastica tuturor,chiar daca afara ploua.
gabi_a_lu_miki
Postat pe 29 August 2008 10:21
Neata

Unde ploua gabi ? sa-ti trimit niste soare ca se pare ca a intrat tot in camera mea
iris_4_ever
Postat pe 29 August 2008 11:01
buna dimineata!sper sa aveti o zi buna .......cu multe realizari!sint ingrijorata cu privire la mafioata!nu sta in caracterul ei sa nu dea semne de viata! sper sa nu fi patit ceva grav!

Postat pe 29 August 2008 11:11
'neataaaaaaaa !!!.......

alexutu,LA MULTI ANI !!!....inca o data,pentru puiul tau......si nu te ingrijora ca trec anii.....ca la meu deja facu 14-Domnu' buletin ii zic de-acuma -......eeeiii...anii trec.....copiii cresc....si noi imbatranim pe langa ei......dar important este CUM imbatranim si CUM reusim sa fim alaturi de copiii nostrii !!!.....SA FIE SANATOS (CACI ASTA E CEL MAI IMPORTANT ) SI SA TE BUCURI DE EL TOT RESTUL VIETII !!!......si sa nu fii o soacra rea,ca nu e bine pentru baiatul tau,in primul rand !!!.......pup.....

oameni buni,va invit sa fiti alaturi de noi,bravii scriitori ai (da-mi voie inca o data Sultane !!) HAREMULUI si in acesta ULTIMA ZI DE VOT !!!....bagati tot ce puteti .....si o sa aveti glorie eterna !!! (mamaaaa,ce bine scriu !!..... ).... mii de multumiri anticipate ......

hai c-acu va pup pe toti,si ma tirez....ca azi sunt bucatareasa !!!......

Postat pe 29 August 2008 11:13
Buna dimineata tuturor! Si multi multi pupici (inmulti-ti-i cu un milion0
Si acum sa o iau pe rand.
Inocica, roaga-l te rog pe sotiorul tau sa citeasca comentariile de la povestioare si sa-mi promita ca va face ce l-am rugat acolo.
Alexutule, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta. Si inca ceva. sa stii ca nu numai tu gandesti asa. Cand ma gandesc si eu ca fiica-mea va incapea pe mainile unui... EL... ma ia cu friguri! Dar hai sa nu ne gandim pana acolo ca mai este timp, sa ne bucuram de ceea ce avem acum.
Cat despre Mafia, haideti cu totii sa gandim pozitiv. Sa ne inchipuim ca si-a luat cateva zile libere.
Pui drgagalas, vezi ca astept poze de la banchetul de absolvire. Stiu ca mai e un pic pana atunci, dar eu nu uit!
Etta, iti tin isonul, dar eu trebuie sa merg sa cumpar mai intai, ca nu am obiectul mucii, adica nu am ce sa gatesc. Poate-mi dai niste idei.
Lucia1971
Postat pe 29 August 2008 11:26
mafia nu raspunde pe telefon si nici macar nu-mi respinge apelul sa stiu ca este acolo...
si nici pe mes..,sper din tot sufletul sa fie bine !!!

Postat pe 29 August 2008 11:34
Luci,eu coc niste vinete,fac chiftelute si o fripturica la cuptor de pui cu pilafior,ca-mi facu pofta ieri Frantulica........sper ca ti-am dat idei...pup.....

mai fratilor,nici mie nu-mi place cum sta treaba cu Mafioata !!!!!....am sunat-o chiar acum pe mobil de mai multe ori si nu raspunde !!!!......Doamne,fii tu alaturi de noi si nu lasa sa se fi intamplat ceva rau !!......eu tot mai vreau sa sper ca ne va face surpriza de a ne pomeni cu ea la usa casei,aici ,in Romania !!!......

SOROOOOOOOOOOO!!!......MAFIUTOOOOOOOO!!!!.....FETICAAAAAAA,DA UN SEMN CA FACEM AICEA INFARCT DIN CAUZA TA!!!......MACAR SCRIE-NE CA ESTI BINE......DOAR ATAT,SA NU NE MAI FACEM ATATEA PROBLEME !!!!....TE ROOOOOOGGGGG !!!!!!.........

Postat pe 29 August 2008 11:35
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-28 18:43:19
De la: io_me_sicumine, la data 2008-08-28 14:16:10meeeeei unde sunteti ....rusinica treceti la votat la concursul cu nemira ca ne iau astia fatA....
inocica...adi al tau e pe primul loc la "grupa" lui infidelitate...si etta noastra la fel...hai la vot cu voi!!!!!
c vrem sa castige macar odata etta din cate concursuri are la activ macar pe asta sa il castige dati-i drumul ca ma oftic
imediat si link-urili..... vini ai vini!!!

http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3242.html
asta e povestea ettei
http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3246.html
asta e a mea....
http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/3270.html
asta e alui adi al lui inocica....

no hai sa va vad ca tot zicea careva ca avem spirit de turma!!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 August 2008 11:37
draga lucia:o idee pe care eu pun in practica astazi:fasole cu ciolan.....salata de varza acra!ieri am facut pulpite cu pilaf,si pentru copil scalopini de piept de pui.....si inainte de astea ciorbita de perisoare,ardei umplut,salata de vinete.......si mai inainte ciorbica de burta,file de somon fript cu sos de smintina si garnitura de orez parfumat! daca mai vrei idei am destule ca eu gatesc in fiecare zi!pupici!

Postat pe 29 August 2008 11:38
nu intrati in panica... spuneti-va ca e bine si ca se afla intr-o zona fara acoperire...
in alta ordine de idei..am avut o revelatie...toti cei aflati in top la concurs..mai putin druscuta.. sunt fantome de pitesti...trebuie sa avem grija azi ca macar pe Etta sa n-o depaseasca...va urez o zi buna tuturor... pana dupa amiaza cand voi reveni:

Postat pe 29 August 2008 11:42
buna dimineata la toata lumea ....am pus mesajul asa cum am promis ieri pt ca azi e ultima zi cand se mai poate vota in concurs.
bafta multa la toata lumea si nu uitati.....

azi e rea frumos sa fim suparati.
sper ca marryam este bine sanatoasa si ca va da in sfarsit un semn de viata cat mia curand posibil.
dandanaua_reloaded
Postat pe 29 August 2008 11:46
inocica ......adica pitestenii mei sint fantome?oricum o sa cistige etta......pupici!

Postat pe 29 August 2008 11:51
ploua la sibiu,si ploua asa mocaneste...asa ca ce poti face cand ploua?
gabi_a_lu_miki
Postat pe 29 August 2008 12:01
Nu-i cinstit, Inocica! Pai atunci, hai sa ne facem fiecare inca 10 id-uri si sa ne apucam de votat!
Saru'mana de idei culinare, dar lasati-ma sa fiu tiganca si sa merg mai departe. Voi mi-ati scris titlurile dar retetele nu! Adica nu stiu cum se fac: scalopini de piept de pui (asta suna... yummyyyyy) si file de somon cu smantana si orez parfumat. Franciaaaaa, please, help! Hai ca stiu ca te pricepi. sau imi ceri si tu spaga ca vasi ca sa-mi "vinzi" niste retete?
Si daca mafiuta si-a pierdut telefonul si momentan nu poate sa intre pe internet?
Lucia1971
Postat pe 29 August 2008 12:01
Votat cei trei scriitori etta e pe primul loc , emma pe 4 si adi pe 5 ...sau invers adi pe 4 si emma pe 5

Nu poti face mai multe usere pentru ca se ia in considerare ip-ul nu userul asa ca .....

Eu zic sa nu va ganditi la prostii legate de mafia ,daca i s-ar fi intamplat ceva ,doamne fereste , nu i-ar fi sunat telefonul,ar fi fost inchis sau ar raspunde cineva la el sa dea detalii asa ca nu mai cobiti ca va bat pe toti

iris_4_ever
Postat pe 29 August 2008 12:06
am scris retetele si nu sint!!!!!!!!!!!!! firar kudica!

Postat pe 29 August 2008 12:13
scalopinii:tai pieptul de pui in fisii si apoi il calesti in ulei!pui apa sa fiarba si delikat......apoi amesteci o lingura de faina cu o cutiuta de smintina si lasi sa fiarba!se serveste cu legume nature....adica toci si fierbi ce legume doresti si la sfirsit pui un cub de unt!poti folosi la conserva si atunci doar le calesti un pic in unt!la sfirsit cind serviti mai puteti pune smintina!la asta merg muraturi reci cu gheata!pofta buna!

Postat pe 29 August 2008 12:18
mafia nu raspunde nici la sms..
nu respinge nici apelurile telefonice ,desi telefonul ei suna ...
ceva nu este in regula

GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......,ACUM PRIMESC SMS....TOTUL E OK.....

MA SIMT IN AL NOUALEA CER.....nebunoooooooo...-ai dat emotii tuturor..

Postat pe 29 August 2008 12:19
apoi somon file:frigi bucatele de somon pe teflon.......fierbi orez nature parfumatfaci sos de smintina sa pui deasupra s-au cumperi sos pentru peste la plic s-au cutie!eu folosesc la plic si este foarte bun!simplu si tare bun!pupici!

Postat pe 29 August 2008 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
incredere... 5 De la: mimi_ca29 15 Aprilie 2011 11:56
ce ati zice sa va opriti pentru cateva momente din treaba (oricare ar fi ea) si sa priviti mai atent in jur..chiar va provoc..sesizati ceva diferit?:P 14 De la: fiammetta 17 Iunie 2009 09:45
CAFEA CU PARFUM DE FEMEIE))) 61 De la: _dulcik_ 4 Septembrie 2009 09:25
FATIMA 220 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:23
Distractia e'n toi si la noi 41 De la: eutoteu 31 Martie 2012 13:06