Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

offffffff, lipseste omul un pic, si gata cu plangerile

cred ca ajung ptr emma, tya ( , nebunicaaaaa pe unde fusesi ? ), luli truli.....

sper ca nu am uitat pe nimeni

astia i-am lasat ptr cine mai vine, caaaaaa ......mai tre sa mai si plec ( munca firar mama ei sa fie )
_fantoma_
Postat pe 3 Septembrie 2008 16:54
ce te mai vaiti si nici macar nu ai intrat in paine..

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:03
MA PRIMITI SI PE MINE LA O CAFELUTA ??

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:14

lenus ,bine ai venit ..!!!
desi fetele nu te cunosc.. ,eu unul te stiu f bine si de f mult timp..
imi cer scz ca ti-am promis ca te sun acum cateva zile si nu am facut-o ..
te rog sa imparti pupicii cu cele mici ,dar lui Nico sa ii oferi mai multi..

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:22
PANA MI-AM FACUT EU CURAJ SA CER O CAFELUTA ATI PLECAT TOTI

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:22
MULTUMESC SULTANE DE PRIMIRE SI NOI TE PUPAM

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:23
Dau eu o cafeluta....sau o bericica...
andreea1976
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:25

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:26
cadanelor....AJUTOR!
Sultanul m-a invitat la raport in privat iar eu.... nu prea stiu cum sa accesez... asa ca, la sugestia lui, va solicit ajutorul.....astept instructiuni!
ilonkko
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:29
MULTUMESC CRED CA LE ACCEPT PE AMANDOUA

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:29
am fost intrebat de mai multe cadane,ce stiu despre anissia 27..
stiam destule..,dar intrucat am gasit pe un topic,detalii date chiar de ea ,am gandit ca nu fac rau sa le postez chiar aici..

incearca macar ptr un minut sa te calmezi si citeste obiectiv ceea ce am sa-ti scriu.
in primul rand, te rog frumos sa nu ma mai jignesti; nu stii nimic despre mine, tragi concluzii pripite si asta s-ar putea sa-ti dauneze pe termen lung, nu ma refer la mine, ci in general...
poate ca felul meu de a pune problema este unul flegmatic, e posibil, si daca e asa imi cer inca o data scuze.
nu imi place sa coalizez si nici nu vreau sa demonstrez nimic.
imi pare rau daca te-am jignit, desi nu ti-am adresat nicio insulta directa.
obsesia mea , cum ii zici tu, ptr gramatica e defect profesional, la baza sunt profesoara de limba si literatura romana, in viatza de zi cu zi sunt manager, sunt mamica singura, am un prieten ( asa ca nu-s nefututa), am 10000 de responsabilitati si am muncit ptr tot ceea ce am realizat.
am terminat facultatea la 20 de ani, acum o termin pe a2a, am un copil de 3 ani care plange mereu dupa mine ptr ca nu petrecem destul timp impreuna, am prieteni putini dar buni, sunt o buna profesionista ( la birou ma refer, sa nu intelegi gresit)... toate astea m-au facut , probabil, sa fiu asa, flegmatica, desi eu cred ca sunt mai degraba laconica.
am zis toate astea ptr ca va tot intrebati tu si dangeroux, (sau cum il cheama), ce am realizat eu, ca sunt o tzaranca.
si da, bunicii mei sunt de la tzara si ma mandresc cu asta, insa nu am timp sa-i vad nici pe ei...
pe forumul asta am gasit prieteni, care ma accepta sau nu asa cum sunt, dar nimeni nu jigneste pe nimeni. nu stiu daca vreau sa fiu prietenoasa mereu, nu vreau sa rad cand imi vine sa plang, nu vreau sa dansez cand imi vine sa fug.
vreau sa fiu eu insami, macar aici, pe forum, iar cine ma intelege, ma accepta, cine nu, ii multumesc ca macar a incercat.
ti-am zis, fii fericita cu tine insati, asta e tot ce conteaza, iar daca nu iti place persana mea, ignora-ma, da tu dovada de mai multa minte decat mine dar nu mai mai tachina, crede-ma, chiar nu am dispozitia necesara ptr asta.
o zi frumoasa iti doresc!

iar cu gramatica las-o mai incet..,suntem totusi pe un forum si greselile unora chiar repetate fiind ..,nu prea conteaza aici..
nu facem o vanatoare de prostie..
si cum spunea cineva ..,hai totusi sa urmarim doar esenta

FELICITARI !!!anissia 27 pentru realizari si pt modul cum ai incheiat acele discutii

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:31
MAI BINE O TARIE TOCMAI AM AFLAT CA SOTUL MA INSEALA

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:34

ti-am pregatit-o..
ai grija sa nu te matolesti..

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:38
buna seara.. dati va rog si la mine o cafea va rog.....
ca NU MAI POT....m-am saturat de hartii si de liste si de programe tampite pe calculator....
nu ma bagati foarte tare in seama...de fapt ideea era ca va pup pe toti si ca-mi sunteti dragi da' m-am plans un pic ca n-avea farmec sa urlu doar in fata oglinzii...

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:39
MULTAM STEFANE INTOTDEAUNA AI FOST UN DOMN !!!!!

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:43
De la: ilonkko, la data 2008-09-03 17:29:04cadanelor....AJUTOR!
Sultanul m-a invitat la raport in privat iar eu.... nu prea stiu cum sa accesez... asa ca, la sugestia lui, va solicit ajutorul.....astept instructiuni!

mamaaaa ..., ce mai striga dupa ajutor..!!
draguta te-am invitat pe privat si nu la mine-n pat...

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:47
hello la toata lumea
mai este cafea? am o lene de numa...acuma m-am intors din orash,am fost plecata cu doiul-adica pe jos si pe la mijlocul drumului a inceput sa ma stranga papucul...nu stiu ce l-a apucat ca doar bine a fost pana azi....
ba mai si intalnesc o gramada de lume care se mira urland de mine"da ce ai draga,esti bolnava de ai slabit asa"???
aaaaaaaaaa imi venea sa urluuuu de nervi pe papuc si pe masina noastra care nu e inscrisa in circulatzie si deci....nu prea o iau sa nu fac probleme...
lenus,cum asa...te insala sotul....cum se poate una ca asta????
hai pe privat ca i-o coacem de nu se vede....
love u sultane drag,imi era dor de tine deja si de scumpa mea cumnata.
matracucu
Postat pe 3 Septembrie 2008 17:50
OK EU VA LAS MI-AU VENIT PRINTESELE DE LA JOACA !PUPICI LA TOTI SUNTETI DEOSEBITI

Postat pe 3 Septembrie 2008 17:52
multam pentru pupici, vasi! ca sultanul asta e hain la inima si lasa cadanele sa-i boceasca si sa-si sluteasca chipul din cauza lacrimilor, dar nici sa faca ceva pt. alinarea lor...pupici, vasi

Postat pe 3 Septembrie 2008 19:32
De la: luli_c, la data 2008-09-03 19:32:25multam pentru pupici, vasi! ca sultanul asta e hain la inima si lasa cadanele sa-i boceasca si sa-si sluteasca chipul din cauza lacrimilor, dar nici sa faca ceva pt. alinarea lor...pupici, vasi

eeee.luli,nu iti face probleme pt sultan....ca...atunci cand are el vreme de tine,isi ispaseste el toate pacatele cu privire la postura de stand by in care te-a pus....iti va sterge lacrimile cu drag,incat iti vei dori sa mai fi avut lacrimi,numai ca sa ii dai lui "de lucru"
matracucu
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:37
sora mea laura ,stii cum este.. ,nu poti sa fii bun pentru toata lumea

truli vrea sa intre in Harem ca o mireasa,
pupata,muscata de fundulet ,de buze ,luata in brate si trecuta pragul Cortului..
ei uite ca asa nu tine..
va trebui sa te munceasca Sultanu' putin ,sa-ti faci temele,sa iei examenul,dupa care vei intra pe mainile PERVERSEI..
si ca sa nu mai spui lumii cat sunt de rau,uite am sa-ti dau acum primul pupic

Postat pe 3 Septembrie 2008 20:42

heeeeeeeeiiiii..,da bag seama ca nu s-a mai postat nimic pe aici de cam multicel
va las si eu atunci..
pupicii v-i da vicele, mai tarziu
noapte buna !!

Postat pe 3 Septembrie 2008 20:47
buna seara dragii mei...........azi sunt trista....deci ma retrag repede sa nu va stric buna dispozitie.....sper sa-mi treaca pana dimineata la 8 cand am un examen oral pentru care nu am invatat nimic..........

va pupic dulce si dimineata sa-mi tineti pumnii.,......
dienuta_nou
Postat pe 3 Septembrie 2008 20:55
buna seara la toata lumea !!!...am trecut sa va salut ca azi fusei un pic ocupata si sunt in continuare cu niste musafiri !!....plus ca vreo ora n-am avut curent !!!......pupi pe toti .... .....noilor cadanelor,abia astept sa intrati pe mana mea de maestra primadona la perversiuni !!!! ....pan-atunci pregatiti costumasele de piele si biciustile,ca am idei noi in program !!!......ca sultanul merita biciuit pentru "gluma" de azi......si cica avem un vice nou ....si tinerel......siiiiii........tre' sa ne pregatim cu lucruri noi !!!......

daaaaa'....sultane ....am si io o mica nelamurire !!!....vicele nu tre' sa semneze si el instructajul la mine ????.......pai ce,este asaaa,ridicat in functie,fara verificare ????.......

Postat pe 3 Septembrie 2008 20:57
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-03 20:55:39buna seara dragii mei...........azi sunt trista....deci ma retrag repede sa nu va stric buna dispozitie.....sper sa-mi treaca pana dimineata la 8 cand am un examen oral pentru care nu am invatat nimic..........

va pupic dulce si dimineata sa-mi tineti pumnii.,......

de ce esti trista ,dienuta ???......pai tocmai acu' inaite deee....oral ???....pai ce va invata perversa: ca inainte de oral tre' sa fii relaxata,odihnita.....sa nu cumva sa musti.....din banca ,bineinteles !!!.....

Postat pe 3 Septembrie 2008 20:59
De la: stef80, la data 2008-09-03 17:47:46
De la: ilonkko, la data 2008-09-03 17:29:04cadanelor....AJUTOR!

mamaaaa ..., ce mai striga dupa ajutor..!!
draguta te-am invitat pe privat si nu la mine-n pat...

dragele mele...in patul sultanului nu are voie decat PERVERSA !!!....ca a muncit mult pana a obtinut aceasta favoare !!!....voi,restul,la privata !!!.....

Postat pe 3 Septembrie 2008 21:02
adica ..????
ma crezi prost sa fac cum zici tu
poi..,maine poimaine ii zici lui "morcovelul meu drag"

nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...,l-am instruit eu destul si e pervers

musca de fund,de buze si de ceafa...

flori pentru PERVERSA..

Postat pe 3 Septembrie 2008 21:05
Aaa.....Buna seara la toata lumea! Eu mi-s noua pe aici ,dar ma gandeam ca poate este un loc mic si pentru mine....si...poate si o cafelutza??
LuckyMe
Postat pe 3 Septembrie 2008 21:34
mai sultane....hai sa clarificam....tu vei fi intotdeauna morcovelul meu......tu si nimeni altul......da-mi trebuie si mie si alta marime.....un pastarnac ,ceva,...un castravete......depinde ce ofera vicele ......ca doar PERVERSA nu se poate limita la un singur fel de mancarica !!!!....... ....si-apoi tre' sa stiu si "marimea"vicelui,sa instruiesc corespunzator cadanele ,nu ????.....eeeeiiii....ce zici ,vice,treci la instructaj ???.....

Postat pe 3 Septembrie 2008 21:52
Lucky me, bine ai venit la cafeneaua noastra !!!.....daca iti place cafeaua mea,te poti servi cu incredere : LUNGA ,TARE SI NEAGRA !!!......sa-ti tina toata noaptea.......

Postat pe 3 Septembrie 2008 22:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatie toxica ! 38 De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20
despre parfumuri si nu numai 10 De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55
Sounds of Hell 1 De la: Criss_M 7 Martie 2012 13:40
CAFENEAUA in care va astept sa va ziceti bucuriile si tristetile pe care le-ati avut sau aveti in dragoste 23 De la: bruni_eu 23 Aprilie 2009 18:00
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 64 De la: GODZILA 23 Noiembrie 2011 17:58