Mai multe
| si sincera sa fiu chiar beau o cafea acum......nu e lunga dar e neagra si tare....:))..... | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 23:42 |
||
|---|---|---|
| - Aaaa ... poate ai dat de povestioare si te gandesti sa ajungi la zi ... in cazul acela intr-adevar ai nevoie de cafea si neagra si tare ... chiar si lunga ... (sau poate nu stii unde sa le gasesti?) | ||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:44 |
||
| oricand e buna o cafea....din punctul meu de vedere....:D.....indiferent de ora....bine, imi mai place si sucul de portocale.....proaspat si rece.... | ||
|
|
||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 23:44 |
||
Deci, ceiutul l-am baut asa ca acum ma voi retrage. Va doresc noapte buna tuturor si sa fiti iubiti. Si sa aveti maine o zi plina de tot ce va doriti.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Septembrie 2008 23:47 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-03 23:36:08Eu sunt la job acuma, mai! Deci am o scuza sa nu invat. Da' nici nu mai pot... - Vezi ca eu am mare incredere in tine ... si sunt sigur ca ... nu numai ca poti ... dar VEI SI REUSI !!! ... ti-am spus le ce sa te gandesti cand simti ca ti-e greu si te simti coplesita ... sau tre sa-ti aduc aminte in fiecare zi? |
||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:47 |
||
Deci, ceiutul l-am baut asa ca acum ma voi retrage. Va doresc noapte buna tuturor si sa fiti iubiti. Si sa aveti maine o zi plina de tot ce va doriti.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Septembrie 2008 23:48 |
||
De la: supermiki, la data 2008-09-03 23:47:54De la: Lucia1971, la data 2008-09-03 23:36:08Eu sunt la job acuma, mai! Deci am o scuza sa nu invat. Da' nici nu mai pot... Nu Miki, inca nu am uitat. Si nici n-am sa uit!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Septembrie 2008 23:48 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-03 23:48:03Deci, ceiutul l-am baut asa ca acum ma voi retrage. Va doresc noapte buna tuturor si sa fiti iubiti. Si sa aveti maine o zi plina de tot ce va doriti. - Noapte buna ... |
||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:49 |
||
Noapte buna Lucia!!
|
||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 23:50 |
||
si eu luci..., pentru toata lumea !! pt tine miki ,toate cele bune..!! noapte buna HAREM..!! |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 23:50 |
||
| nu supermiki.....inca nu am dat peste povestioare...dar am maine timp(cred..) si daca tot veni vorba poate imi faci ceva recomandari (pe privat) unde sa gasesc pe cele lungi....:) | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 23:52 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-03 23:48:57De la: supermiki, la data 2008-09-03 23:47:54De la: Lucia1971, la data 2008-09-03 23:36:08Eu sunt la job acuma, mai! Deci am o scuza sa nu invat. Da' nici nu mai pot... - Atunci ma bucur! ... si stiu sigur ca am facut am facut cel putin o fapta buna pentru ziua de azi ... poop ... noapte buna! |
||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:52 |
||
De la: LuckyMe, la data 2008-09-03 23:52:22nu supermiki.....inca nu am dat peste povestioare...dar am maine timp(cred..) si daca tot veni vorba poate imi faci ceva recomandari (pe privat) unde sa gasesc pe cele lungi....:) http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19259/povestioare-/1.html Aici le gasesti ... dar vei avea multa treaba ... daca intri acum s-ar putea sa ai o noapte cam fara somn ... nu vei putea sa le lasi... |
||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:55 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-03 23:50:38si eu luci..., - Multumim Sultane ... si sa ai o noapte FANTASTICA !! |
||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:58 |
||
Nb Sultane
|
||
|
sheeva Postat pe 3 Septembrie 2008 23:59 |
||
sa-ti fie bine maine !!roscato.. sa nu uiti de pisoi..
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 00:19 |
||
|
vad ca lumea nu prea are somn pe acilea........... iris....felicitari pentru permis......... fetelor...........spor si voua la invatat.......... sultane....cadanele tale invata si tu nu trimiti cate o cafea la ele sa aiba noaptea mai usoara?......deja imi pica ochisorii pe tastatura.......si inca mai am de citit jumate cursurile........ merge cineva maine in locul meu la examen? vreau sa
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Septembrie 2008 00:38 |
||
|
Las Dienuta ca iti mai dau eu cate un ghiont usor din cand in cand sa te trezesc si te trimit la invatat... Spor si tie la invatat
|
||
|
sheeva Postat pe 4 Septembrie 2008 00:44 |
||
|
offf,draguta mea dienuta ..,crede-ma ca as merge de as putea .. acum va dau cafeluta tie si roscatei ,iar maine am sa va tin pumnii stransi si am sa fiu cu sufletul langa voi si va fi bine..
|
||
|
Postat pe 4 Septembrie 2008 00:44 |
||
|
Nu mai poate omu sa vorbeasca o ora la telefon ca voi treceti la alta pagina .....daca stiam ca sunteti atat de multi online inchideam telefonul ala si ma alaturam voua ca prea va distrati aici Multumesc pentru felicitari desi ,sincera sa fiu nu stiu daca le merit .....miky , poti veni oricand prin Buc deoarece nu cred ca voi conduce in viitorul apropiat ,avand in vedere ca in prima ora de soferie eu am mers cu 130 km/h sunt 99,9% ca sunt un pericol public pe strada . AM vrut permisul doar ca sa demonstrez unor prieteni ca il pot lua ....taxiurile sa traiasca
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Septembrie 2008 00:45 |
||
sheeva......mii de multumiri...chiar nu mi-ar strica un ghiont pe la 3.......prevad un somnic cu capul pe masa........ sultane......pe mine ma raportasi? iris..sa stii ca meriti felicitari....eu mi-am picat examenul din cauza tresului...si intr-un trafic mult mai lejer decat banuiesc ca e in capitala, cu toate ca imi place foarte mult a conduc si ma descurc bine |
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Septembrie 2008 00:50 |
||
Multumesc Sultane, mie tine-mi pumnii stransi acum sa termin lucrarea asta.. mama ma-sii de lucrare ca uitai de ea si m-am trezit cu doua zile inainte
|
||
|
sheeva Postat pe 4 Septembrie 2008 00:50 |
||
scuze stef, dar m-ai inainte nu aparea ce ai scris, numai 'raportati ca abuz la limbaj' in locul postului tau
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Septembrie 2008 00:51 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-04 00:50:22sheeva......mii de multumiri...chiar nu mi-ar strica un ghiont pe la 3.......prevad un somnic cu capul pe masa........ eu sper ca in maxim doua ore sa inchid calculatorul si sa nani... ca maine munca ... da daca sunt teraza te mai bantui sa nu adormi... |
||
|
sheeva Postat pe 4 Septembrie 2008 00:52 |
||
|
mercic de cafea..........gata fug la invatat......... sheva..........mai incolo striga tare sa nu adorm........ va pupic din mers
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Septembrie 2008 00:53 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-04 00:53:27mercic de cafea..........gata fug la invatat......... inteles sa traiti!
|
||
|
sheeva Postat pe 4 Septembrie 2008 01:00 |
||
| Noapte buna si spor la invatat!Iar cei care se retrag la somn vise placute! | ||
|
LuckyMe Postat pe 4 Septembrie 2008 01:12 |
||
|
Hai ca va dau tema de cercetare acum pentru ca de cand am vb la tel cu x....ma framanta o intrebare si cum mai multe capete gandesc mai bine decat unul singur.... Nu vreau sa deschid topic nou pentru ca nu am chef sa-si bage nasul oricine in aceasta problemuta si nici nu as vrea ca pers in cauza sa dea intamplator tocmai de problema sa aici . E vorba de un barbat evident :D X ...un tip realizat profesional si material dar sentimental este la pamant .Il stiu de vreo 2 ani dar de abia zilele trecute am inceput sa vorbim mai serios , pana acum nu am facut decat sa ne certam tot timpul , sa ne impungem unul pe altul destul de serios. Pe nesimtite ,intre noi s-a nascut o competitie,nici cea mai mica sansa sa-mi placa tipul nici fizic iar psihic sub nici o forma ,gandim atat de diferit in orice privinta dar .....ne comportam sentimental cam la fel , amandoi cucerim si parasim si de aici ...se trage problema. Intr-un acces de zel amandoi ne-am laudat cu ale noastre cuceriri si lista neagra a celor care au avut nesansa sa ne cunoasca de aici ajungand amandoi la concluzia ca daca ne-am ,,combina'' in mod sigur ,,eu'' as fi cea/cel care ti-ar da papucii primul Un fel de pariu tampit as spune dar de , ce nu face omul cand are chef de discutii contradictorii ? Din cearta in cearta am ajuns amandoi in pat ....sa ne rezolvam problemele de le-am rezolavat iar a doua zi am ratat sansa de ai da papucii in cel mai urat mod posibil , mi-am ratat sansa pe care o asteptam de doi ani de zile ....si ce replica buna as fi putut sa-i dau ....parca-mi pare rau ca ma intereseaza oamenii de langa mine M-am abtinut pentru ca mi-am dat seama ca defapt tipul sufera ingrozitor , iese in fiecare seara cu alta fata , niciodata de doua ori cu una , misto-ul il mananca la micul dejun ca sa aibe ce folosi toata ziua ....... Ieri am gasit o cale de mijloc de a-i da ,,papucii'' fara sa am nici o satisfactie ....si uite asa azi ne-am putut relua discutiile contradictorii fara ca vreunul dintre noi sa poata spuna defapt ca a dat papucii celuilalt dar .....l-a pus dracu sa recunoasca acum 2 ore ca a preferat sa se retraga pentru ca oricum i-as fi dat papucii Mda , cred ca m-am exprimat gresit ,sper sa inteleaga cineva ceva totusi. Recunoscand asta ,nu m-am putut abtine sa nu incerc sa-l fac sa detalieze si au fost suficiente doua fraze sa-mi dau seama in ce gaura neagra traieste defapt tipul asta ...... A suferit din cauza a trei femei , de 3 ori si-a luat teapa si de atunci nici o femeie nu va mai putea fi in stare sa-l atinga cu nimic. De aproape 5 ani de zile el nu stie ce inseamna sa te atasezi de o persoana , nu cunoaste placerea de a se trezi alaturi de aceasi femeie dimineata mai mult decat o singura data , data care nu se pune .....mi-e mila de el asta este adevarul. Realitatea m-a izbit destul de dur , de unde aproape il uram acum ma intreb cum sa-l readuc pe calea cea buna .....in nici un caz nu-s indragstita de el ,stati linistiti :) De abia acum am nevoie de sfaturile voastre , a trebuit sa insir toata povestea asta ca sa puteti da un sfat cat de cat avizat :) Sunt 100 % convinsa ca eu i-as putea schimba parerea despre femei ,adica ......l-as putea face sa-si deschida inima si sa inceapa sa iubeasca DAR mai stiu ca eu nu voi fi cea care sa fie alaturi de el si sa-l iubeasca asa cum ar merita asa ca e cam periculoasa ideea mea . Ma gandesc ca daca reuseste sa treaca peste cele trei dezamagiri pe a patra o va suporta mai usor , adica as fi in stare sa-l fac sa nu creada ca am vrut sa-l ranesc ci sa-i fac un bine ......cine sa ma inteleaga daca nici eu nu mai inteleg ? Nu ma consider femeia fatala dar am prostul obicei sa ascult ce spune cineva cand vorbeste cu mine , sunt convinsa ca nici o alta femeie nu a reusit sa intelega de ce se comporta omul asta asa pentru ca e foarte dificil,are o masca a lui la care nu renunta niciodata.... Care era intrebarea defapt ? eu o stiu in mintea mea dar nu stiu cum sa o pun pe site (eram sa zic hartie ...) daca ati fi in locul meu ce ati face ? Ce tre sa faci atunci cand esti constient ca poti ajuta pe cineva dar ca ajutorul respectiv il poate rani in acelasi timp .....cum pana mea sa renunti la dragoste ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Septembrie 2008 01:42 |
||
|
sincer iris................grea situatie........... eu una nu m-as risca.... daca ai vrea sa ramai cu el, ar fi o chestie sa incerci, dar asa........ nu are rost.........cine stie cu ce reprosuri te trezesti pe cap......... plus ca faza cu'daca a trecut peste 3 deceptii, peste a 4-a trece mai usor' mi se pare cam......aiurea.......adica de ce ar trebui omul sa sufere o noua deceptie (a-4-a), doar ca sa-ti demonstrezi tu ca poti sa-i demonstrezi ca ai dreptate? io zic ca daca reusesti si apoi il lasi o sa fie si mai incrancenat, si o sa considere ca l-ai dus de nas. si pe buna dreptate..... noah.tu stii........oricum......multa bafta si pupici
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 4 Septembrie 2008 01:54 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-04 01:54:36sincer iris................grea situatie........... Nu vreau sa-i demonstrez ca am dreptate ca deja am demonstrat asta iar satisfactie ...zero ,nu ma pot bucura de ea De ramas cu el nici o sansa , eu tre sa plec in sua in curand si oricum nu-s potrivita pt el . Vreau sa-l ajut sa treaca peste frica asta si atat ....si ma gandeam ca gaseam eu o explicatie ,,buna'' .....uneori ai nevoie de o palma sa-ti revii desi ai dreptate ....in dorinta de a-l ajuta exista riscul sa-i provoc o si mai mare durere ......ce ma enervez pe mine ca-s asa cum sunt ..... Nu-mi place sa vad oameni nefericiti langa mine Apreciez efortul ca ai citit toata povestea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Septembrie 2008 02:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Super Concurs Vichy!!! | 1 | De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01 |
| LA CAFENEUA VECHE : ) | 762 | De la: 31 Martie 2012 13:05 |
| buna | 11 | De la: Lacra___ 17 Septembrie 2009 15:56 |
|
|
||
| Tutoriale pentru trucuri magice in limba roamana? | 1 | De la: kudika_22765 4 Februarie 2013 09:04 |
| Cate ore petreceti pe zi pe Kudika.ro ??? atentie creeaza dependenta :)) | 9 | De la: Summer_ 8 Decembrie 2010 21:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.