Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

buna searaaaaaaaaaaaaa,sunt aici,am grija de somnul vostru nu am citit tot,mai citesc miine,nu stiu noutati,dar le aflu miine,am fost vandra creanga geooooooooooo,tu ai stiut,de ce nu ai spus unde sunt ma,ca te tuc de nu te vezi,si pe voi pe toti ,asa cum numai eu stiu irissssssss,sa vezi ce am inotat cu colacul,mama,mama,si a venit un tip sa ma plimbe cu salteaua lui,eu nu si nu,nu dau eu colacul meu pe salteaua lui a spus ca ma plimba el,ca are grija,nuuuuuu ma si nu,eu stiu cu colacul si cu ala ma duc am avut profesori buni nu simbata,duminica,luni,iara merg la felix,va spun sa stiti acum va cint un pic ok:daca as avea si eu un frate,as umbla cu el prin lume,nu miar fi frica de nimeni,dar cind da nacazul o data,tot fratele te ajuta acuma va fac cafeaua,o tin calda,si treceti la invatat care aveti si,cafea este pt toata lumea,mica,tare,neagra si fierbinte zahar nu am pussssssss de la cucu pt voi cu tot dragu,nb
mari58
Postat pe 4 Septembrie 2008 02:56
cucuuuuuuuuu.............ce bine ca ai venit...........mi-a fost dor sa ne canti...........

mercic si de cafea.......

si distractie placuta la felix daca nu m-ai apuc sa-ti urez
dienuta_nou
Postat pe 4 Septembrie 2008 03:00
si mie de voi serios,auzi dienuta:am avut o data mindre in tot satul,azi le iubeste altu,cu noroc in toate am trait o viata,tinar in putere,mam jucat cu anii,am sucit pe deget mindrile si banii,oauuuu am ramas in urma mult,recuperez promit vremea nu te iarta,nu te lasa in pace,nu iti poarta de grija,nici nu se mai intoarce
mari58
Postat pe 4 Septembrie 2008 03:42
noah asa parca o mai mers treaba ..........invatat cu muzica........incep sa cred ca o sa iau examenul...........in vara am facut 3 subiecte din 4.....si domn' profesor m-a picat.........acu o sa-i cant...da-de, da-de

ma duc sa incalzesc cafeluta pe care o facut-o cucu...sa fie fierbinte pe cand va treziti

si sa mai ziceti ca nu va veghem somnul.........

ba va mai pregatesc si micul dejun:paine prajita si salata de vinete........si cui nu-i plac vinetele, facem oua cu sunculita de casa ca in ardeal..........

deci..deci.......cine e matinal?
dienuta_nou
Postat pe 4 Septembrie 2008 04:30
Buna dimineata tuturor! Eu! Eu! EU! Si eu vreau micul dejun! Si cafeluta aferenta. Saru' mana.
Lucia1971
Postat pe 4 Septembrie 2008 07:05
Buna neata la toata lumea... o cafea se poate?
Sar'mana
sheeva
Postat pe 4 Septembrie 2008 07:07
'neata!
fetelor, va serviti singurele ca eu fug..........toate pregatite.......pupici multi......
dienuta_nou
Postat pe 4 Septembrie 2008 07:18
vai mai iris in ce te-ai bagat.....si zic ca te-ai bagat pt ca ai pus suflet pt cel de langa tine...nu esti indragostita,stiu,insa iti pasa asa mult....
eu zic sa stai in bancutza ta,sa iti vezi de ale tale ghesefturi,iar daca vrei sa ajuti baiatau*,sa il convingi sa mearga la un psiholog care sigur,cu profesionalism il va lua din santz si il va pune pe drumul drept...

te pup si sa ne tzii la curent.....
matracucu
Postat pe 4 Septembrie 2008 08:13
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-04 07:18:36'neata!
fetelor, va serviti singurele ca eu fug..........toate pregatite.......pupici multi......

dienuta,mmm,cat de bun a fost micul dejun,as fi halit tot insa am mai lasat pt restul....
neatza lucia,pe unde te invartzi ca m-am uitat ieri dupa tine si nu erai....sau stateai asa...pitita oare????
neatza la toata lumea si pana nu storc tot canocu asta de cafea,nu mai scot o vorba...
doar pupici..
matracucu
Postat pe 4 Septembrie 2008 08:17

Postat pe 4 Septembrie 2008 08:57
Neatza' tuturor......cum va simtit?.....are cineva o cafea si pt mine?:D mersi...
LuckyMe
Postat pe 4 Septembrie 2008 09:59
astazi dau eu cafeaua ptr toata lumea!
cafea, coico calda, capuccino, ceai... ce doriti?
Anissia27
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:19

' neata la toaaaaaaaatttttttaaaaaaaaa lumea ( care s-a trezit, evident)

eu nu va dau cafea ( nu beau si nici nu stiu sa fac )

eu va dau

si vamai dau

asta ca sa aveti o zi frumoasa

Bafta celor care au examene sau ce mai au de dat

Iriiissss , FELICITARI ptr permis, deci trebuie sa ma scoti la bere obligatoriu, iar la partea cu povestea, ajuta baiatul doar cu sfaturi ptr ca daca te vei implica si altfel, il vei face sa sufere din nou ( aduti aminte de discutiile cu mine )

Cuculeeeeeee, revenisi fato, iti cam faci de cap, umbli creanga, se vede ca nu ma mai iubesti

Ettaaaa, draguto perversa, eu am stromeleag nu pastarnac, asa ca nu stiu daca poti face vre-un fel de mancare cu el

ptr toata lumea
_fantoma_
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:28
buna dimineata..!!

iris..,bine zice vicele si felicitari inca odata !!
cucule bine ai revenit, !!
roscata si dienuta, SUCCES MULT si va tinem pumnii asa cum v-am promis..

o zi minunata tuturor !!!

Postat pe 4 Septembrie 2008 10:54
De la: stef80, la data 2008-09-03 17:47:46
De la: ilonkko, la data 2008-09-03 17:29:04cadanelor....AJUTOR!
Sultanul m-a invitat la raport in privat iar eu.... nu prea stiu cum sa accesez... asa ca, la sugestia lui, va solicit ajutorul.....astept instructiuni!

mamaaaa ..., ce mai striga dupa ajutor..!!
draguta te-am invitat pe privat si nu la mine-n pat...

oricum degeaba am strigat!
ilonkko
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:08
l-am luat...........l-am luat........mercic tuturor care mi-au tinut pumnii...........mai ales tie sultane.......se vede ca te-ai gandit la mine ca am avut inspiratie.......

dragii mei.........maine la amiaza mai am unul, daca ma ajuta doamne doamne si la asta as fi cea mai fericita.....studenta din lume.......nu de alta, dar acuma tre sa merg la somnic ca nu pot invata.

cand ma trezesc s-ar la cafea cu voi.

dienuta_nou
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:14
buna ziua la toata lumea !!!!......dienuta....felicitari pentru examen.......nici nu imi faceam probleme........

celor care mai au rabdarea sa invete le urez mult spor ....si succese la lucrari sau examene......

cucule,mancati-as gurita ta de cantareata,umblasi prin straini,ai???....nu-ti sunt de ajuns berbantii nostrii???.....te pup dulce......

sultaneeee...ai dat de draq !!!!.....ca s-ar putea sa folosesc stromeleagu' lu' vicele mai mult decat morcovelu'tau !!!....ca ciorbita se face o data pe saptamana......dar cafeluta se bea zilnic ...... ...........ceeee...sunteti nelemuriti ????.....pai ,domnu' vice,daca te laudasi,te laudasi.....si nu mai scapi......pai ,din cate stiu io,stomeleagul esteeeee.....TAREEEE....LUUUUUNG......SI-L COLOREZ EU IN NEGRU.....deci ,ce rezulta ????.......CAFELUTA PERVERSEEEEIIII.....deeeeciii.......nu mai ai scapareeeee.......ti-ai facut-o cu mana ta,domnu'vice !!!!........asa ca zilnic "te dau pe gat ".....poate si de 2-3 ori pe zi ........maaaamaaaa......sa vezi trai pe mine acu'........

asa...si in final pupicii pentru toata lumea ...... ....aaaa....si domnu' vice.......astept pupicii de dimineata,ca eu m-am trezit mai tarzior .......

Postat pe 4 Septembrie 2008 11:42

FELICITARI dienuta...!! stiam ca o sa-l iei..
cum dealtfel sunt convins si de roscata..

dragii mei..,inainte de a iesi de pe net,pt ca am f mult de lucru azi,vreau sa va informez ca am cunoscut o persoana ce m-a impresionat f mult..
am discutat pe privat,pe mes..,pe telefoane si vreau sa va spun ca este ADEVARATA...

the tunnel...
te astept la cafeluta noastra cu mare placere si sunt convis ca vei
primita f bine ,indiferent de religie ,culoare sau sex ,asa cum o spunea-i tu la HAREM.
ne vedem mai pe seara..

Postat pe 4 Septembrie 2008 12:01

hhhhmmmmmm......pupiciiiiiii de dimineata tii da ozonu, eu tii dau pe aia de pranz eventual

se pare ca nu fac treaba cu tine, daca te trezesti la ora asta, se duce dreaq toata placerea de dimineata

_fantoma_
Postat pe 4 Septembrie 2008 12:01
aaaaa....sultane,nu ma bagi in seama ,ai ?????......las' ca vezi tu ce-ti toc eu morcovelul.....ca doara acum am stromeleag in dotare ......

si lasa,mai Vasi,ca eu pastrez secretele placerii de la amiaza si pe cele de noapte ........si adevarul este ca dimineata mie nici nu-mi place....cafeluta......de-aia o beau mereu pe la ora 11,00.......

Postat pe 4 Septembrie 2008 12:13
tu ai stromeleag ,acum...
ce-ti mai trebuie morcovel..????
paaaaaaaaaaa......,cu voi nu mai fac nimic..

Postat pe 4 Septembrie 2008 12:17
Neata Harem

MAry , ma bucur sa te vad inapoi si imi pare bine ca te-ai distrat fato desi ai fi putut acorda si tipului cu salteaua ceva credit daca ti-a promis omu ca are grija de tine

Altadata cand mai pleci creanga da sfoara in harem sa nu se ingrijoreze lumea

Eu sunt deja la cafeluta , cine doreste sa se falfaie ca sa pot sa-i trimit ibricul sa se serveasca

Laura , de atasat nu m-am atasat pentru ca-s destul de profesionista incat sa stiu cand pot investi sentimente si cand nu , m-am jucat de atatea ori cu focul incat am devenit imuna la el.

Vasi , oricand doresti dai un tel si ma scoti la o bere
iris_4_ever
Postat pe 4 Septembrie 2008 12:24
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-04 11:14:35 l-am luat...........l-am luat........mercic tuturor care mi-au tinut pumnii...........mai ales tie sultane.......se vede ca te-ai gandit la mine ca am avut inspiratie.......

dragii mei.........maine la amiaza mai am unul, daca ma ajuta doamne doamne si la asta as fi cea mai fericita.....studenta din lume.......nu de alta, dar acuma tre sa merg la somnic ca nu pot invata.

FELICITAAARI!
Lucia1971
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:00
De la: dienuta_nou, la data 2008-09-04 11:14:35 l-am luat...........l-am luat........mercic tuturor care mi-au tinut pumnii...........mai ales tie sultane.......se vede ca te-ai gandit la mine ca am avut inspiratie.......

- FELICITARI !!! ...
supermiki
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:31
- Sa aveti o zi extraordinara !!!
supermiki
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:33
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-04 01:42:22Hai ca va dau tema de cercetare acum pentru ca de cand am vb la tel cu x....ma framanta o intrebare si cum mai multe capete gandesc mai bine decat unul singur....

Nu vreau sa deschid topic nou pentru ca nu am chef sa-si bage nasul oricine in aceasta problemuta si nici nu as vrea ca pers in cauza sa dea intamplator tocmai de problema sa aici .

E vorba de un barbat evident :D

X ...un tip realizat profesional si material dar sentimental este la pamant .Il stiu de vreo 2 ani dar de abia zilele trecute am inceput sa vorbim mai serios , pana acum nu am facut decat sa ne certam tot timpul , sa ne impungem unul pe altul destul de serios.

Pe nesimtite ,intre noi s-a nascut o competitie,nici cea mai mica sansa sa-mi placa tipul nici fizic iar psihic sub nici o forma ,gandim atat de diferit in orice privinta dar .....ne comportam sentimental cam la fel , amandoi cucerim si parasim si de aici ...se trage problema.

Intr-un acces de zel amandoi ne-am laudat cu ale noastre cuceriri si lista neagra a celor care au avut nesansa sa ne cunoasca de aici ajungand amandoi la concluzia ca daca ne-am ,,combina'' in mod sigur ,,eu'' as fi cea/cel care ti-ar da papucii primul

Un fel de pariu tampit as spune dar de , ce nu face omul cand are chef de discutii contradictorii ?

Din cearta in cearta am ajuns amandoi in pat ....sa ne rezolvam problemele de le-am rezolavat iar a doua zi am ratat sansa de ai da papucii in cel mai urat mod posibil , mi-am ratat sansa pe care o asteptam de doi ani de zile ....si ce replica buna as fi putut sa-i dau ....parca-mi pare rau ca ma intereseaza oamenii de langa mine

M-am abtinut pentru ca mi-am dat seama ca defapt tipul sufera ingrozitor , iese in fiecare seara cu alta fata , niciodata de doua ori cu una , misto-ul il mananca la micul dejun ca sa aibe ce folosi toata ziua .......

Ieri am gasit o cale de mijloc de a-i da ,,papucii'' fara sa am nici o satisfactie ....si uite asa azi ne-am putut relua discutiile contradictorii fara ca vreunul dintre noi sa poata spuna defapt ca a dat papucii celuilalt dar .....l-a pus dracu sa recunoasca acum 2 ore ca a preferat sa se retraga pentru ca oricum i-as fi dat papucii

Mda , cred ca m-am exprimat gresit ,sper sa inteleaga cineva ceva totusi.

Recunoscand asta ,nu m-am putut abtine sa nu incerc sa-l fac sa detalieze si au fost suficiente doua fraze sa-mi dau seama in ce gaura neagra traieste defapt tipul asta ......

A suferit din cauza a trei femei , de 3 ori si-a luat teapa si de atunci nici o femeie nu va mai putea fi in stare sa-l atinga cu nimic.

De aproape 5 ani de zile el nu stie ce inseamna sa te atasezi de o persoana , nu cunoaste placerea de a se trezi alaturi de aceasi femeie dimineata mai mult decat o singura data , data care nu se pune .....mi-e mila de el asta este adevarul.

Realitatea m-a izbit destul de dur , de unde aproape il uram acum ma intreb cum sa-l readuc pe calea cea buna .....in nici un caz nu-s indragstita de el ,stati linistiti :)

De abia acum am nevoie de sfaturile voastre , a trebuit sa insir toata povestea asta ca sa puteti da un sfat cat de cat avizat :)

Sunt 100 % convinsa ca eu i-as putea schimba parerea despre femei ,adica ......l-as putea face sa-si deschida inima si sa inceapa sa iubeasca DAR mai stiu ca eu nu voi fi cea care sa fie alaturi de el si sa-l iubeasca asa cum ar merita asa ca e cam periculoasa ideea mea .

Ma gandesc ca daca reuseste sa treaca peste cele trei dezamagiri pe a patra o va suporta mai usor , adica as fi in stare sa-l fac sa nu creada ca am vrut sa-l ranesc ci sa-i fac un bine ......cine sa ma inteleaga daca nici eu nu mai inteleg ?

Nu ma consider femeia fatala dar am prostul obicei sa ascult ce spune cineva cand vorbeste cu mine , sunt convinsa ca nici o alta femeie nu a reusit sa intelega de ce se comporta omul asta asa pentru ca e foarte dificil,are o masca a lui la care nu renunta niciodata....

Care era intrebarea defapt ? eu o stiu in mintea mea dar nu stiu cum sa o pun pe site (eram sa zic hartie ...) daca ati fi in locul meu ce ati face ?

Ce tre sa faci atunci cand esti constient ca poti ajuta pe cineva dar ca ajutorul respectiv il poate rani in acelasi timp .....cum pana mea sa renunti la dragoste ?

iris est efoarte greu ce vrei tu sa faci, mai ales ca el a suferit deja 3 decepti, de a 4 a numai are nevoie. in ceea ce te priveste pe tine....... eu zic ca ii poti fi alaturi ca prieten, nimic mai mult, poate ca asa isi da si el seama ca nu toate femeile sunt la fel.

Si mai este o problema: poate ca el nu vrea sa ii fie bine, oricat de incercat de suferinta sui dezamagire a fost, poate ii place sa ii se planga de mila, nu este exclus.

Iar faptul ca in fiecare seara iesi cu o alta fata....poate ca el nu vrea o relatie stabila, ii place sa injoseasca sau sa jigneasca fetele, nu stiu ce sa spun.
Sper ca ai inteles ideea mea despre el.

Pentru tine un
dragalaspui
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:38

Felicitari. Ai sa vezi ca o sa il iei si pe cel de maine
dragalaspui
Postat pe 4 Septembrie 2008 13:45
Hello, am terminat pe ziua de azi, nu stiu ce si cum, sunt doar fericita ca l-am terminat si ... l-am dat.
Soooooooooooomn rau

Multumesc mult mult pentru incurajari si pupicei la toata lumea.
Cafeeeeeeeeeaaaaaaaaaa vreau si eu, sunt la munca si cred ca pic pe birou si nani
sheeva
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:08
Felicitari Dienuta, sorry da la 3 dormeam...
Somnic usor acum
sheeva
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:10
De la: stef80, la data 2008-09-04 12:01:29

FELICITARI dienuta...!! stiam ca o sa-l iei..
cum dealtfel sunt convins si de roscata..

dragii mei..,inainte de a iesi de pe net,pt ca am f mult de lucru azi,vreau sa va informez ca am cunoscut o persoana ce m-a impresionat f mult..
am discutat pe privat,pe mes..,pe telefoane si vreau sa va spun ca este ADEVARATA...

the tunnel...
te astept la cafeluta noastra cu mare placere si sunt convis ca vei
primita f bine ,indiferent de religie ,culoare sau sex ,asa cum o spunea-i tu la HAREM.
ne vedem mai pe seara..

Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care le-ai spus despre mine.Uite ca am timp si pentru cafeluta de aici.Sper sa ma inteleg bine cu voi dragilor,dragelor.
Va pupic pe toti,v-am urmarit conversatiile,cam stiu despre fiecare cate ceva........O cafea din partea mea,de la Timisoara,cu mult drag pentru voi toti. Sa aveti o zi minunata!It's a sunny day !Muahhhh

Postat pe 4 Septembrie 2008 14:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua lui Femeie_Sabina 281 De la: Pisoiu3 5 Martie 2010 09:04
Welcome ... to me 77 De la: soraderazboi 7 Martie 2010 12:32
Arsuri 1 De la: kudika003880 11 Iulie 2009 13:34
Pantofi si multe poze chic:) 1 De la: kudika_4649 20 Aprilie 2012 23:05
IMPORTANT 37 De la: kudika_21148 14 Aprilie 2013 16:55