Mai multe
|
heiiii ...ce de mai pupici am vazut in ultimele 3 pagini pe aici sa nu-mi cred ochilor , ce ati patit fratilor azi de ati impartit pupicii cu nemiluita ? Eu nu dau pupici azi pentru ca tre sa dau de baut , in caz ca unii dintre voi au uitat azi am avut de demonstrat veleitatile mele in ale soferiei ,veleitati care l-au impins pe nenea politistul direct in parbriz in momentul in care mi-am dat seama ca nu am timp sa trec la semafor ca tocmai venise culoarea galben la rand . Cu toate astea se pare ca TARVOVISTE RULSS asa ca de azi se mai inmulteste bucurestiul cu o soferita !
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Septembrie 2008 22:02 |
||
|---|---|---|
| Etta70 multumesc frumos!!!ador cafeaua lunga, tare si neagra( serios)....pupici pt toti..... | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 22:05 |
||
Lucky Me......si mie-mi place la nebunie.....nu pot sa traiesc fara asa ceva .......e drogul meu......e aerul meu !!!!...... ....dar fii atenta ca eu sunt PERVERSA acestui forum......asa ca citeste si printre randuri ......in limba perversei......
|
||
|
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:16 |
||
felicitari Iriiiissss....dar totusi cand vii perin Targoviste,sa ma anunti din timp sa stau in casa ,da ????....... ....pup....
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:18 |
||
hehe.....cred ca acum inteleg mai bine ce ai vrut sa spui.....am citit mai multe mesaje postate de tine.....pai eu incerc sa tin pasul....daca nu reusesc mai dai afara?!!
|
||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 22:25 |
||
De la: etta70, la data 2008-09-03 22:18:36 felicitari Iriiiissss....dar totusi cand vii perin Targoviste,sa ma anunti din timp sa stau in casa ,da ????....... O sa vin intr-o marti sau joi ...nu te deranjez in vichend
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Septembrie 2008 22:34 |
||
Buna seara tuturor! Si... de rigoare. Si... pentru doamna profesoara de perversiuni Iris, FELICITARI! Prin Cluj poti sa vii ca nu ne ascundem in casa cum face Etta in Targoviste. Ca noua nu ni-i frica de tine, Ssferito! Cu o conditie insa... Sa ne scoti in oras
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Septembrie 2008 22:34 |
||
doamne fereste,Lucky Me !!!....da' ce sunt io,bodyguard,sa te dau afara???.....nu,iubita,aici e binevenit oricine......oricine care stie de gluma ,care vrea sa se distreze si care nu e obsedat de gramatica !!!!......in rest ,totul se invata....si sa stii ca avem profesori tare buni pe aici.......si rabdatori ,uniiii,pana la D-zeu(sultanul nostru ,de exemplu )......de toate pentru toti......si sa mai stii ca Lucky you ca ai dat de noi.......ca vei avea ce sa inveti de la noi....cel putin asta e parerea mea ........
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:37 |
||
Lucia....
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:39 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-03 22:34:55De la: etta70, la data 2008-09-03 22:18:36 felicitari Iriiiissss....dar totusi cand vii perin Targoviste,sa ma anunti din timp sa stau in casa ,da ????....... Perfect...ca eu martea si joia nu prea ies din casa,de obicei!!! .....pup...si felicitari inca o data !!!....
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:42 |
||
| Glumeam si eu.....adevarul e ca nu ma pricep sa fac glume....si incerc rar sa fac asta...stiu sa gust glumele dar nu sa fac glume........revenind.....pai ma bucur ca sunteti rabdatori....si imi place sa invat de la cei mai buni.....deci.....multumesc anticipat!!!...... | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 22:42 |
||
ohohooooo...Lucky me....ce novice eram si io la inceput !!!....si uite ca ajunsei PERVERSA......deci,stai pe pace ca o sa stii sa faci atatea glumeeeee....ca ai sa te saturi.......ca nu te lasam noi la greu ..... ....sultaneeee....cred ca se arata o prospatura la orizont !!!....ce zici,te bagi la verificare ????..... |
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 22:46 |
||
| oki doki......:).... | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 22:50 |
||
Yesssssssssssss, prospaturi la orizont! asta inseamna mai mult de lucru pentru Etta... Eu zic sa-ti deschizi draga mea o mica afacere. Cred ca ar fi profitabila... Nu de alta dar de umor si buna dispozitie chiar ducem lipsa. Lucky you, bine ai venit in cafenea! Te-a servit cineva cu o cafea? Ca daca nu, iti pregatesc eu una. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Septembrie 2008 22:52 |
||
| hihihi...m-a servit Etta .....dar cred ca vreau si una pregatita de tine.....multumesc!! | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 22:59 |
||
|
SA INCEP CU INCEPUTUL... FELICITARI iris..,SULTANU' inca odata a demonstrat ca stie ce CADANE sa-si aleaga.. IO ..SUNT SULTAN si nu PERVERSA NESUFERITA.... vad ca tot vin la prospaturi la usa Cortului meu.. un wisiki.. ,reteta tyei,cuburi de gheata la doua tate te rog.. ma bucur pentru tine mult,mult..
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 23:02 |
||
Atunci stii ceva? Eu te servesc cu un ceai. Si pentru ca e seara, am sa-l imbunatatesc cu o tzara de palinca de-asta ardeleneasca, de pruna curata. Ca si-asa e vremea de culcare. Putin somnifer nu strica.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Septembrie 2008 23:03 |
||
Felicitari Iris si din partea mea... Avusei netu picat, da a revenit el si cu el si eu ... Va pup de nu va vedeti si ... o cafeluta la fata se poate? Am de lucru in noaptea asta si tre sa raman treaza-treaza ... Deci, cred ca vreau una tare, neagra si lunga... zahar ii mai pun eu daca nu are destul... Mersi
|
||
|
sheeva Postat pe 3 Septembrie 2008 23:04 |
||
ti-o dau eu roscat-o..????????
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 23:09 |
||
| pai sa nu pui prea multa palinca ca mi se agita prea tare neuronii dupa.....mersi fain.... | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 23:09 |
||
|
ia uitati colea educatie a` la` PERVERSA !!!toate cadanele o vor lunga ,tare si neagra.....bravo ,fetele lu' mama !!!...... sheeva..... gagici ,eu va cam las pe mana sultanului....ca are si pustiul meu treaba cu gagicile lui pe mess....ca ,de, doar e fiu de perversa,nu ???..... sultaneee...si vezi tu NESUFERITA ce sunt ,cand oi incapea iara pe mana mea !!!....ca n-ai vazut mare lucru pana acum.......te voi supune la cele mai usturatoare perversitati......pazeste-ti back-ul ,ca viiiiiinnn !!!...... pupici.....si noapte buna !!!!......
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 23:14 |
||
se stiepentru cine sunt..!! la ASPIRINAAAAAAAA OZONE....,cu tine PERVERSOOOOOOOOOOOOOOOOOO... noapte buna..!!
|
||
|
Postat pe 3 Septembrie 2008 23:17 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-09-03 22:02:35heiiii ...ce de mai pupici am vazut in ultimele 3 pagini pe aici sa nu-mi cred ochilor , ce ati patit fratilor azi de ati impartit pupicii cu nemiluita ? - Felicitari! pentru carnet ... dar acum imi dau seama de ce mi-e frica sa vin in Bucuresti cu masina ... haha |
||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:22 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-03 23:09:52ti-o dau eu roscat-o..???????? Sultane, eu as vrea cafeaua de la Etta, ca am auzit ca ea o face buna... am de terminat lucrarea pentru facultate asa ca tre sa raman treaza... Nu te supara pe mine... da-s mai seriaosa decat de obicei acum, ca-s iar in blocaj de inspiratie
|
||
|
sheeva Postat pe 3 Septembrie 2008 23:24 |
||
| - Da vad ca ati avut activitate nu gluma in ultima vreme ... iti trebuie ceva timp sa va prinda din urma omu' ... hai ca daca tot am reusit si eu sa intru ... ce bem? ... sau am cu cine ... singur nu merge ... | ||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:27 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-03 23:03:31Atunci stii ceva? Eu te servesc cu un ceai. Si pentru ca e seara, am sa-l imbunatatesc cu o tzara de palinca de-asta ardeleneasca, de pruna curata. Ca si-asa e vremea de culcare. Putin somnifer nu strica. - tu asa inveti!? ... sau doar sa-ti dea curaj? ... |
||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:32 |
||
| - Bine-ai venit LuckyMe ... ce-ti place sa bei? | ||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:35 |
||
| Eu sunt la job acuma, mai! Deci am o scuza sa nu invat. Da' nici nu mai pot... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Septembrie 2008 23:36 |
||
| mersi supermiki......pai in general cafea..... | ||
|
LuckyMe Postat pe 3 Septembrie 2008 23:41 |
||
| - Daaa ... chiar si la ore de astea? | ||
|
supermiki Postat pe 3 Septembrie 2008 23:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| lenor? | 14 | De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52 |
| Cafeneaua fetelor singure | 35 | De la: Donna_nobile 1 Noiembrie 2015 20:59 |
| ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? | 1 | De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33 |
|
|
||
| Investeste in tine. Fii voluntar LECUPO! | 2 | De la: dandanaua_reloaded 24 Noiembrie 2008 01:13 |
| salutare | 13 | De la: greierash_is_back 31 Decembrie 2009 16:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.