Mai multe
nu stiu despre ce vorbeste! si grabeste-te cu acel si si si sii....... ca se raceste berea lu stef
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:15 |
||
|---|---|---|
stef..am sa fiu mai proaspata..prospatura..decat i-ti imaginezi talica..in august..uffff..nu putem sari noi luna asta si sa zicem ca a venit august???????? ca nu mai poci..de nerabdare..caci tare neastamparata mai sunt..of of of
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:15 |
||
geo..dragul meu..eu sunt gata..ce sa fac? sa-mi dau rochita jos..sau pantalonasii ce doresti talica????....cred ca fustita..sau rochita...aaaaaa???.....numai decat le-am ridicat..si..si ..siiiiii..
|
||
|
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:18 |
||
veeeeei, vede toata lumea gaura neagra de zici ca-i la eclipsa. acoperea-te imediat!
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:20 |
||
ce sa ma mai acopar gata..pai ce faci tu te joci cu mine..jos rochita..sus fustita?????....iote ce rea am fost ca ma murdarii...cu frisca si ciocolataaa....acu ce mai fac..sau ce-mi mai faci????.
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:22 |
||
|
mary mary mary.....nu-i frumos sa ispitesti un barbat spre cele orale! nu ca nu-mi plashi, olelei maica ca tare-i buna la gust!, da' ne vede poporu' si creeam stari de anxietate la tineri. mai ales cu un strop de frisca si niste shucalata aruncata pi dansa, ii tocmai buna de raschetat! no ma opresc, deja limba mi-a intrat in erectie! |
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:27 |
||
ce?..cum?..cine? eu ispitesc?..haide dragul meu geo...si apai ce..poporul nu stie dastea..caci despre tineret ne intrec dragul meu..deci cum spuneam sus rochita...ce sa..gata.. adica cum geeooooo...ce faci mama..te opresti tocmai acu..ce patisi la limbuta..unde intra?....geo....shucalata...shucalata..nu vrea baiatu..si mai adaugam oleaca de friscoasa...ooooooo....iote-ma ca-s alba ..neagra... acu sa ma bati la poponel ca n-am fost cuminte..iote-ma ce ..cum...este ..tot..pe.....
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:34 |
||
|
geeeeeoooooooo...unde fugisi...limbuta..ceva..sau rusinica..... |
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:42 |
||
|
ohhh mary mary.... ma simt stramtorat asa ca fi buna si deschide poarta de foc sa-mi rasucesc limboaca mai abitir. mi-s buzele arazatoare de dorinta sa simta caldura buzelor tale......ooooooooi veeeeeeeei.......ce valvataii ma cuprind, ca stranii dansuri ale trupului tau vibrand energic la fiece impunsatura........mi-i gura plina di dulshili pacat, ma afund in valtoarea placerilor....din ce in ce mai repede si mai adanc......oooooooiii, veeeeei....... sa stinga cineva lumina, ca se vede tot!
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:43 |
||
De la: maryamm, la data 2008-07-11 23:42:09geeeeeoooooooo...unde fugisi...limbuta..ceva..sau rusinica..... stai ca a trebuit s-o linistesc pe soata, ca a apucat sa citeasca ce-am scris si atat mi-a trebuit. nu spui ca m-am trezit cu ea goala langa mine, atangandu-si organele purtatoare de placeri , in speranta ca-i voi satisface fanteziile orale! ma ierti cateva minute , da!? |
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:46 |
||
| deschideti poarta .....cea incinsa....sa simti ce..da..caldura buzelor mele..uffff...si ti-o pun indecent...ptiuuuu..vroiam sa spun ca-ti pun indecent ...propunerea...mai mai....ca in august sa avem ocazia sa ne intalnim la un chef...il dau eu..dar nu la mine ci la Snagov la sultan....invitatul meu tu si sotioara draga...dar daca vine si ea ..hmmmm...las ca vedem noi...ia zi talica...accepti propunerea mea..mai mult sau mai mult indecenta??? | ||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:51 |
||
geeeeooooo...bravo acu ce sa fac te scuz..pai da eu te incing..si ea te ....fanteziaza..acu deh...hai ca te iert...ca eu tot te astept ...se topeste shucalata..ca mi-e trupul atat de fierbinte...ahhhhh..ioi..ioi...
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 23:54 |
||
|
pai da..acu tre sa astept raspunsul...inteleg si eu ..ca deh..se incinse rau..uffff..si inca mai astept... geooooooo..sunt acile draguta..te astept.....sa...ca sa nu mai zic.. |
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:00 |
||
|
mary, propunerea ta indecenta ma onoreaza si ma obliga. cu cea mai mare placere as fi petrecut timp pretios alaturi de voi, da' pe motiv de gagalice mica si transport anevoios, ma simt nevoit sa amanam intalirea pe o data cand gagalicea mai urca o treapta pe scara anilor :) |
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:02 |
||
| stai draga..ca nu se pune ...sau o punem problema cu transportul...ca doara vin cu bishicleta si vin e cineva sa te transporteze...si tocmai asta era chef de chef...urcarea scarilor..ufff..ca iar mai urc o treapta..deci nu-ti face talica griji de transportel.....aaaaaaaa..acu ce zici?....si acu ma refuzi...ca doara nu vin acasa in fiecare an...DECI NU ACCEPT REFUZ..... aaaaa...ia zi acu accepti draga geo..tu si sotioara ta draga..sunteti invitati..ca deh acu intrasi cu mine in Haremul ..asta tre sa ne cunoastem.....nu-i loc de'ntors....aaaaaa..ia zi talica... | ||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:09 |
||
acum lasand gluma la o parte caci eu am trecere prin Constanta....am o trebucica mica-mare..si deci putem sa stam la o cafeluta...si te urc in transportelul meu dupa care merem la Snagov...dar acu tu conduci ca eu mi-s ocupata...la frane....
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:13 |
||
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:16 |
||
|
geoooooo..iote ce te tuca..shucalata...numa nu fugi..stai acilea si da-mi un raspunel... |
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:21 |
||
mda...se pare ca ma lasa singurica...oare frana a fost de vina...??????????......
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:26 |
||
|
m-ai parasit in miez de noapte dragul meu geo....... nu mai dorm la noapte te-ai suparat mai geo tu anm fost eu rea..cu tine acu? o invitatie-am facut si tu fuguta-i disparut???
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 00:42 |
||
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:02 |
||
neata...floricica...ce patisi?........nu zici nimic....ca de cafeluta nu vorbim ca-i prea tarziu....deci un ceiut caldut????.....
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:06 |
||
salut,cautam s-o pun si eu de un masaj..dar mititeii astia s-au bagat in pat
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:17 |
||
vad ca nu mai vrea nimeni ceiut...pai da...floricica de colt..triunghi...ai venit si tu asa cum ai disparut....deci ma duc la nanica.....
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:17 |
||
vaaaiii..si eu care am crezut ca-i disparut in coltisoare.....care mititei draguta???......da tu un bfluierici....pentru trezirea...ca-i weekend doar...nu???
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:19 |
||
poate maine cand vin si obositii astia,auzi maseurul si sultanul
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:22 |
||
|
aha...vaz eu ca esti la curent..electric cu stirile...deci frumos..ca ai citit..si nu doar ai aparut fara stire de cauza...caci vaz eu bine ca esti nouta pe la noi... Bine ai venit in..printre noi....
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:25 |
||
multumesc,doar cateva posturi interesant aici la voi,sunt noua pe site,poate maine ma aleg si eu cuun masaj
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:29 |
||
pai da..tu esti noua pe site....bine de tine...caci eu sunt noua pe lume..si tusti in Harem nimeri.....si ce rau..am nimerit....ofofoffffff....asa tot sa nimeresti......
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:31 |
||
harem..?????ce-i asta,nu inteleg e rau acolo?
|
||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 01:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna ziua ! | 5 | De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18 |
| Prieteni noi | 31 | De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36 |
| Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul? | 4 | De la: anageo25 3 August 2011 20:44 |
|
|
||
| oameni impertinenti si idioti............. | 59 | De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42 |
| Ce-am facut azi? | 174 | De la: angelradios 22 Septembrie 2010 02:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.