Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

te las poate imi spui maine..noapte buna.

Postat pe 12 Iulie 2008 01:36
pai aci unde esti tu e bine..asa ca stai talica aci pana vine SULTANELUleee.......si-ti expica el regularea...ptiuuu...regulamentul...haremului.....

Postat pe 12 Iulie 2008 01:37
sultanul reguleaza regulamente dar cine-i asta?vorbesti serios? am sa citesc aici pe topic,mai mult.

Postat pe 12 Iulie 2008 01:40
regulamente,reguli,regulare,masaj sultanesc,geo doarme,shocolata,frisca,limba in erectie cred ca am nimerit la ... ,o iau din loc la somn.noapte buna si multam de primire.

Postat pe 12 Iulie 2008 01:48
ri harnici ati fost dragilor asa mai da,vati molipsit de la cucu ei acum ma culc,singuraaa,si dimineata va las sa dormiti,ca eu muncesc nu ca voi si dimineata,ciciu cafea de la cucu
mari58
Postat pe 12 Iulie 2008 02:57
neata la toti mai da ce mai dormiti se pare ca azi eu va dau trezirea haide-ti ca,cafelele sint gata....oooooooooo ce miros de cafeaaaaaaaaaa si tigaraaaaaaaa ca fara nu mereeeee

Postat pe 12 Iulie 2008 07:48
oooooooooo..............hiiiiiiiiiii......
buna dimineata, cu ochii d-abia mijiti. hm, cafea, cafea........mersi ingeras negricios de miros. e de ajuns o singura sorbitura de nari si viata mi se pare altfel :)

Postat pe 12 Iulie 2008 08:17
'neata!
ma primiti si pe bobocul de mine la cafea cu voi?
dienuta_nou
Postat pe 12 Iulie 2008 08:34
gata geo32 bausi cafeluta,eu tot o mai savurz si acum...ahhhhhhhh ce buna eeeee ,neata dienuta nou bine ai venit sper sa iti placa si ti-e cafeluta sau un ceiut

Postat pe 12 Iulie 2008 08:57
la ora asta cafeluta...............ceiutul mai tarziu sa pot dormi la noapte.........mama lui de trezit dimineata ca nici in weekend nu mai pot dormi pana la 10 de obisnuita ce is sa ma trezesc devreme
dienuta_nou
Postat pe 12 Iulie 2008 09:08
va las sa va beti cafelutele in liniste ca yo am treaba acu o zi frumoasa va doresc si vb mai pe seara ok.

Postat pe 12 Iulie 2008 09:22
neata....la toata lumea.....dormiti..dormiti....ca doar e weekend.......

am venit cu cafeluta si v-am pupacit....

sa aveti un weekend placut.....

Postat pe 12 Iulie 2008 09:32
o mai god! maaryam fata ce facusi azi noapte cu geo pe aci? buna dimineata!!!!!!11 vreau o cafeluta mare si buna!
cine face cafeaua azi??

Postat pe 12 Iulie 2008 09:33
buna....onnytel.....iete na ce facuram....ne jucaram de-a mama si tata...pana se sperie si fugi....offfff.....

ai o cafeluta de la mine cu o zi buna...

Postat pe 12 Iulie 2008 09:37
melsic si pupic pt. tine, fata neastamparata!

Postat pe 12 Iulie 2008 09:50
neastamparata eu??????? ....zi si talica de geo.....caci ma lasa cu shucalata pe mine si fugi.....deci....haide ca azi mi-s cumintica ca nu dormi decat vreo 3 ore ......asa ca am nevoie de cafelute....la greeeeeuuuuuuu..........

Postat pe 12 Iulie 2008 10:01
Hai... buna sa va fie "cafeaua" ...sa ma serviti si pe mine ... Va pupic dulce..sa petreceti ...sa fiti "cuminti"...sa nu incalcati "legea".... si....... traiasca "aspirina"!!!!!
mia_mia
Postat pe 12 Iulie 2008 10:02
go, go mia!!!!!!!!!!

Postat pe 12 Iulie 2008 10:13
buna dimineata onita
ce faaaci?

Postat pe 12 Iulie 2008 10:19
salutari tuturor !!!a sosit SULTANU'...bai frate ce de prospaturi pe aici BUN VENIT LA TOTI SI TOATE !! sa aveti o zi plina de dragoste si multe bucurii ..

Postat pe 12 Iulie 2008 10:30
salutare...SULTANEEEE......caci geo...numai pe onnyta..a salutat....

Postat pe 12 Iulie 2008 10:35
sa traiesti mult ,bine si cu cine vrei tu,CADANA MEA..maryamm !! dar bag seama ,ca s-au intamplat multe azi noapte ,bai fratilor cititi ultimile 30 de posturi,de pe penultima si ultima pagina.. fataaaa,poi ,vorba literatilor,asta era un fel de sex virtual.. ,era cat pe ce sa te pierd..,bine ca nu s-a intamplat..

Postat pe 12 Iulie 2008 10:41
ahy mary mary mary......devoratoareo! hulpavo! e de ajuns sa-ti zic "buna....dimineata" , ca deja gandurile tale se duuuuuuc ...departe.
mi-e frica sa mai si respir langa tine!

Postat pe 12 Iulie 2008 10:43
buna sa-ti fie inima geo baiatule! maaaaaaaa! de ce ai lasat fata singurik? aaa???? sa vezi ce bataie iti trag!
hai! treci si fai lu maryam a noastra o cafeluta!mamaa, ce ma inervai!

Postat pe 12 Iulie 2008 10:46
geooo...saaaaa...nuuuuuu...mmaaaaiiiii reespirriiii....langa mine...caci inhalezi numa..shucalata....si zau e buna asa de dimineata o shucalata calda...sa bei....

sultanele....nu ma pierzi...ca deh...vazusi si tu ca...geolica...nu mai poate respira langa mine...asa ca ....stai ca mai am oleaca de munca..ca deh..la voi e weekend..la mine e ciuciu...

v-am pupcacit......si pe tine geo...crezi tu ca ma murdari eu degeaba aseara cu shucalata si frishcoase..hm....

o zi buna...

Postat pe 12 Iulie 2008 10:51
am citit inca odata,posturile voastre nocturne ,sunteti tare nebuni ,vad ca ai vrut sa ne faci o surpriza celor de aici ,ce ne vom intalni la Snagov , la inceputul lui august sa ni-l aduci si pe geo.. geo ,asemenea propunere nu-i de refuzat,mai ales ca ai si transportul gratis,serios ,chiar nu ti-ai dori sa stam impreuna mai multi de aici,sa sarbatorim ziua lui maryamm ????eu cred ca va iesi minunat...unii vin din Norvegia,altii din Dubai,iar altii din toata tara..,eu va voi primi cu inima descchisa.. Ce nebunie va iesi....

Postat pe 12 Iulie 2008 11:05
De la: maryamm, la data 2008-07-12 10:51:24geooo...saaaaa...nuuuuuu...mmaaaaiiiii reespirriiii....langa mine...caci inhalezi numa..shucalata....si zau e buna asa de dimineata o shucalata calda...sa bei....

aseara mi-ai subtiat limba si ciucurelu' si acu' vrei sa fiu fresh!?
hai mai bine sa bem un capuccino!

Postat pe 12 Iulie 2008 11:35
stef...de ce citisi inca odata..postarile..aaaa?...crezusi ca m-ai pierdut?...e uite ca nu..nu ..si nu...caci despre chef de chef...ioi..ioi....ce nebunie.... ....geo hai dragutule...ca mi-o trecut..de aspirina...deci mai am vreo trei ore....vin si joaca cu noi...ca mi-s cumintica..poti sa respiri langa mine....

Postat pe 12 Iulie 2008 11:36
De la: geo32, la data 2008-07-12 11:35:59[aseara mi-ai subtiat limba si ciucurelu' si acu' vrei sa fiu fresh!?
hai mai bine sa bem un capuccino!

pai da ..ca tu nu te gandisi la ciucureaua mea .....ooffff...mai geo..

hai sa biem..un cappuccino....ca mai tarziu o dam pe bere.....

Postat pe 12 Iulie 2008 11:40
nu uitati sa o votati pe gainusa grasunica.....si geo baga si tu un comentariu colo la votari..ca nu te zari....

stef...ti-a aparut comentariul la grasunica....

Postat pe 12 Iulie 2008 11:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prieteni noi 31 De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36
Cafeneaua lui Adelle :) 45 De la: justmetraian 7 Iulie 2010 07:36
Ce parere aveti despre...? 2 De la: this_is_JC 10 Iulie 2009 15:51
MATURITATE 12 De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10
o scuza buna...!! 5 De la: dandanaua_reloaded 27 Februarie 2010 19:21