Mai multe
| nu Amme,aici se voteaza o singura data..... | ||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 11:52 |
||
|---|---|---|
ce pacat! Eu mai voiam da' macar mi-au aparut comentariile. Na!
|
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 11:53 |
||
|
etta..............iti tinem toti pumnii! bafta!! si acuma...........sa imi tineti si voi mie, sa ma ajute Cel de Sus, ca aseara mi s-au terminat tigarile si am zis ca nu mai imi iau altele. si inca nu mi-am luat............dar vai ce aproape mi se pare magazinul
|
||
|
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 13 Iulie 2008 12:34 |
||
|
ceauuuuuuuuu dragilor,vreauuuuuuuuuuuu,o cafeaaaaaaaaaaa,puneti ce vr in ea,tare sa fie si mica azi dati voi,ati vz v-am lasat sa dormiti,eu la manastire,m-am rugat si pt voi,si sa vedeti cum se mira maicutele cind vad cite luminari cumpar si acum va cint da numai un pic ok..icotro sa apuc eu oare,cind mie sufletul zdrobit,n-am la cine,numai tie Domnul meu,pt sa-ti spun cit sufar eu.....gata va pupa cucu si va invit cu mine pe insula la plaja si aerisit de creieri
|
||
|
mari58 Postat pe 13 Iulie 2008 14:46 |
||
mari iti multumim ca te-ai rugat si pt noi azi. De la mine un de noapte buna. sa fii fericita pt ca meriti.
|
||
|
amme22 Postat pe 13 Iulie 2008 22:38 |
||
salutari am fost plecata in delta sunt f obosita pupici la toata lumea
|
||
|
wdy Postat pe 13 Iulie 2008 23:14 |
||
|
unedeeee!!!! io vreau la "gura portitei" da nu are nimeni habar cu ce se mananca toti spun ca e fain dar.....nu dau detalii!!!heeeelp |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Iulie 2008 23:22 |
||
|
||
|
Postat pe 13 Iulie 2008 23:48 |
||
|
vezi ma vezi cum esti ??? las ca ma duc io acolo si cand ma intorc o sa spun la toata lumea cum o fost!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Iulie 2008 00:21 |
||
offfff,da greu ii dati cafea la cucu eu sunt sub tensiune,daca nu beau cafea,e bai mare,asa ca beau acuma si ma culc,da dimineata,va trezesc eu,stati linistite
|
||
|
mari58 Postat pe 14 Iulie 2008 00:25 |
||
vezi meeeei..,ai uitat ca si tu intrebai pe un alt topic ,persoana respectiva despre "gura portitei"..??????? Sultanu' nu uita,dar tu ai uitat..
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 00:26 |
||
ema ceri ajutor,dar eu stii ca inteleg mai greu
|
||
|
mari58 Postat pe 14 Iulie 2008 00:27 |
||
| pai cu ajutorul unu i amic bun am gasit harta rutiera dar pe mine ma mananca cum e acolo care a mai fost detaliii sa stiu ce ma asteapta .... ca daca nu ....eee la naiba parca tot asa-i mai fain sa mergi la ghici!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Iulie 2008 00:33 |
||
noapte buna...!!
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 00:45 |
||
ema,teai molipsit de la cucu nu ai somn pai ai harta,ajunge,esti fata desteapta,te descurci fiecare vede in felul lui,dute la ghici,ce areeeeeeeeee,e mai interesant,mai palpitant,nu
|
||
|
mari58 Postat pe 14 Iulie 2008 00:54 |
||
nuuu mai mari am intrat in concediu...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Iulie 2008 01:13 |
||
'neata! azi eu cu cafeaua?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 14 Iulie 2008 08:37 |
||
'neata,dienuta!
|
||
|
alone Postat pe 14 Iulie 2008 09:03 |
||
| buna dimineata! a sosit fata cu cafea pentru toata lumea........unde sinteti cotohirlelor??????????am vrut si eu o ciocolata cu frisca si o prapadirati voi pe perversiuni!va pupic ca azi e sarbatoare aici cu artificii si tot tacimul......o zi excelenta sa aveti! | ||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 09:04 |
||
oooo,buna dimineata,ce buna cafea,uite de la mari ,pt ca ati fost harnice eu am dormit,cred ca vine ploaia o zi buna
|
||
|
mari58 Postat pe 14 Iulie 2008 09:39 |
||
|
salut!!!!! va urez o saptamana desavarsita!!!! Si distractie placuta celor careau intrat in concediu!!!! oare cum o fi?! Eu am si uitat ce inseamna concediu! In fine... o cafea, ceva? se poate? Da' neste perle, va intereseaza? PERLE,EDIÞIE NOUÃ!!!* Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis 'De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!' dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu. Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate. Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889. Imparatul avea o gradina si in fund un mar. Creierul este un organ oarecum indispensabil capului. Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba. Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa. In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui. Toma Alimos era viteaz pt. ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea. Inima este impartita in doua atricule si doua testicule. Capitala SUA este Casa Alba. Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele. Femeile ramaneau acasa in loc de barbati. Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata. Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui. Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere. In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa. In nuvela La vulturi de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei. Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In Scrisoarea a treia se desfasoara batalia de la Rovinari. Poemul Miorita circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica. Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora* > Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu. La batranete imparatul naste un fecior. Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris. Vitoria , pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit. Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi. Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438. Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica. |
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 09:56 |
||
| gratinic asi vrea sa iti spun cum e in concediu dar...am un program incarcat adica...fi atenta...: luni zugravi tbaia,marti zugravit bucataria,miercuri zugravit balconul,printre picatele spalat si calcat toale pt concediu...da apoi ...apoi ma duc la cucuietii din deal unde nu am pus piciorul in viata mea si ma relaxez o sa las si telefoanele la dracu in praznic....sa nu le aud asta daca o fii semnal acolo.....eu inca visez cu ochii deschisi cum o sa fie pt ca inca nu simt ca am intrat in concediu...si acu va las ca ma duc sa imi cumpar trafalet!!! bafta fetele si spor la treaba pt toata saptamana!!! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 14 Iulie 2008 10:12 |
||
buna dimineata tuturor !! o saptamana frumoasa va doresc !!
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 10:32 |
||
neata,lumeeeeee !!!!!...... cafeluta de dimineata am servit-o deja,deci nu mai vreau una ca sa nu mi se ridice "tensiunile"......atunci nu-mi ramane decat sa va urez un inceput de saptamana cat mai usor si plin de succese !!!....iar celor care au intrat in conced', concediu placut !!!!....puici dulci la toata lumea ...... ... ... ... ... .. ...
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 11:04 |
||
neataaa!! emaaaaaa! sa tragi o distractie sa se auda pana la mine, auzisi? |
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 11:10 |
||
|
Buna dimineata, la toata gasca. Azi este Luni si va doresc sa incepeti saptamana cu realizari si numai bine.
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 11:30 |
||
| Alohhhhaaaaaaa....lume...lume....a Haremului.......cafelutaaaaaa...am lipsit cam multicel.... | ||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 11:32 |
||
De la: blackangelll, la data 2008-07-13 00:10:31vai mari..hopa imi scapa ceasca cu cafeluta angelllblack....tu esti ingerul meu pazitor???? cum sa-ti iei jucaroasele si sa pleci??? olecuta de rabduta...ca nu veni cheful .... si apai..tre sa dai mana cu SULTANUL....ca deh petrecerea va fi la HAREMUL lui....asa ca...
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 11:40 |
||
mai fratilor...sunt chiar curioasa sa vad cand o sa-mi posteze si mie mesajele de la concursul " Gainusa grasunica " ..ca am postat vreo 3-4 si ioc..numai unul este postat..hm
|
||
|
Postat pe 14 Iulie 2008 12:47 |
||
Etta..eu iti dadui mama 10 palmieri ..mai in fiecare zi.... Mai oameni buni ...ce faceti ...dormiti ??? Pana nu o vedeti pe Gainusa noastra pe primu loc...nu va lasati... fiti rai ...:)) Ca va dau si-o cafea ... esspreso d-ala italian ..de sta batu'n sus.. sa va treziti .. :))) Hai v-am pupezat.. o saptamana ... vesela..
|
||
|
mia_mia Postat pe 14 Iulie 2008 13:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Moniqa's caffe | 12 | De la: Caramell 8 Mai 2009 22:44 |
| CAFENEA 2 | 7787 | De la: allyyna89 3 Ianuarie 2010 17:21 |
| Bodega' lu' Coman... | 205 | De la: 31 Martie 2012 13:06 |
|
|
||
| Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum | 8245 | De la: 10 Decembrie 2013 21:36 |
| SALINA TIMISOARA | 6 | De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.